Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ben bu cezadan tırstım yahuuuu iyisimi boğazımı tutayııım bari yaaa

menümü yazayıııım
SABAH:
2dilim ekmek
açık büfe kahvaltı
az domates
az peynir
biraççık reçel
biraççık kaymak
biraççık menemen aslında hepsinin tadına baktım sadece

ÖĞLE:
yarım paket eti form çubuk
ayran

ARA:yarım muz,elma

AKŞAM:
Büyük ihtimalle anneme sipariş verdim bi aksilik olmazsayiyeceklerim
fırında patatesli köfte
yoğurt
salata

belki az dondurma

SPOR:60 dak.yürüyüş yapıcam,koşucam...

annelerden uzak durunnnnnnn..... kendime söz veriyorum 65 oldugum hafta açık büfe kahvaltıya gitcem hemde hemideee 1000 kalorilik yicemmm...

kimsecikler yok çok sıkıldım bnde menümü yazıp yatıp uyuyayım barii....

kalkınca sütlü neskafe şekersiz

kahvaltı

bir dilim kepek ekmek
kibrit kutusundan küçük beyaz peynir
bir dilim salam
yarım domates
bitki çayı eşliğince...

ara bir ceviz

öğle çok sinirliydim önümde sıcak tandır ekmeği ve köy peyniri buldum biraz yedikten sonra farkettim...

ara süt, bir avuç ceviz, üzerine yarım kaşık çilek dökülmüş 2 kaşık yoğurt
(ara değil ana öğün sankimee)

akşam o kadar ara ögün yersen acıkmazsın tabii aç değilim yokkkkkkkkkkkkkkk

su 2 litre falan içtim yatmadan 3 kesin olur

spor sabah yarım saat hafif tempo yürüyüş.... uyanınca gidecem artık yorgunum biras...

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum umarım hep böyle gidersiniz...
veremeyenler ise biliyorumki siz haftaya hırs yapıp 2 katı kilo vereceksiniz...

aman dikkat et kendine memlekete gidince bi obur oluyoruz :)))

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum umarım hep böyle gidersiniz...
veremeyenler ise biliyorumki siz haftaya hırs yapıp 2 katı kilo vereceksiniz...

teşekkürler tatlım haftaya listede sizde varsınız senide verenler grubuna bekliyoruz yoksa ayşe ablanın tatlı cezalarını alırsın:))

kimseler kalmamış...
ama ben menümü yazayım
sabah peynir 1 kaşık kadar tahin pekmez karışımı 1 dilim ekmek
ara 1 kase special k
öğle 2 kaşık menemen domates salatalık 2 dilim ekmek
ara 3 form bisküvi
akşam 1 kase yayla çorbası 3 kaşık kadar patlıcan yemeği 1 kase salata 1 dilim ekmek 1 dilim karpuz
su 1.5 lt civarı
yürüyüş 30 dk ve 1 bardak form çayı...

teşekkürler tatlım haftaya listede sizde varsınız senide verenler grubuna bekliyoruz yoksa ayşe ablanın tatlı cezalarını alırsın:))

hem ceza almamak için hemde eski kotlarımı giymek için kilo vermem lazım canım.hala hamile kotum ayağımda ondan kurtulmam lazım ve yenide almak istemiyorum daha azimli olmak için....

Kizlar merhaba nasilsiniz bugun cok yakin bi arkadasim dogum yapti onunlaydim yeni geldim annemlerdeyim bu ara.minik bebek ne tatli oluyor ya.

Kızlar bende bugünkü menümu yazayım.
Sabah: 3 zeytin 1 d ekmek yarım kk beyaz peynir domates salatalık çay iki yudumcuk
Ara: elma 2 kuru kayısı
Öğlen: sebzeli köfte tencere yemeği mantar bezelye havuç patatesli kızartma değil ayran1 k ekmek
Ara: az kuru yemiş 2 kuru 1 taze kayısı
Akşam: 2 kaşık taze fasulye yarım kase ezogelin çorba 2 kaşık az şekerli tarcinli sutlac

Sutlaca dayanamadım hasta olucam birde verdiğim kilo içın.kendimi ödüllendirdim. Hergün balık yağı omega 3 içiyorum zaten. Su 2 litre olur birde activia gece yatmaz calisirsam belki meyve yerim. Bitki çayı içmeye calisicam.
Final var spor yok

iki kaşıkçık mı ödülll eee tammammm:))
menün oldukça sağlıklı olmuş canım yurtta diyet yemek bulmak çok zor finallerden sonra sıkı sporla çok hızlı verirsin...

Eki Görüntüle 720153

bunlar sevilmez miiiiiiiiiiiiiiiii
Evet cok tatlılar ya yerim ben onları.

gelir canım sen bu hırsla devam edersen... önüne zaman dilimi yerleştir takvime göre ilerle daha motive edici oluyo...

Canim ben bebis olsun diye diyet yapmıyorum. Bebis çalışması yapıyoruz 3 aydır devamda edicem ben sürekli bebek fikrine taktigim içın diyete başladım kafamı dağıtmak içın. Kafama takincada stresten yiyip bebis değil gobis yaptım düğünden sonra 8 kilo aldım 5 ayda.
Gelsin bebis o an diyet biter :))

ayşe ablacım cezamı uyguladım
görev taamam
bidaha ceza yemem umarımm
tamam canımcım

çok beğendim

kızlar iyi akşamlar diliyorum sizlere
ayrıca iyi tatiller
dinlenelim artık değilmi ama
yarın öğlene kadar uyuyacağım oğlum kalkmazsa
iyi tatiller canım

merhaba püsküüt,öncelikle yanlış anlaşılma olmuş sizinle ilgili hiç bir durum yok,yanlış algılamanızı sağladıysam gerçekten üzülürüm.hayır kesinlikle yapmış olduğunuz hiç bir hata yok zaten az önce belirttiğim gibi sizinle alakalı bir durum yok.
tamamen benim gözden kaçırmamla alakalı ,zaten belirttim mesajımda da, karar defterini tekrar okumam gerektiğini.
sanırım benim,'kim neye göre değişti acaba' gibi bir cümlem vardı ,onu üzerinize alınmış da olabilirsiniz.o cümleye kurarken de siz yada başkası aklıma gelmedi.ben takımların kendi aralarında değişmiş olabileceklerini düşünerekten ,neden acaba gereksinim duyuldu diye belirtmiştim.ben yine eksik okuduğumdan her takımın sadece 1 tane kardeş takımı olduğunu sanıyordum,2 tanede olabiliyormuş biraz olaylıda olsa öğrenmiş oldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…