güzel olmuşSelam arkadaşlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Ben de iyiyim işte.
Kimmiyim ben :26:
8.takımda DİYET TAKIMI dikkatinizi çekerim 1 kilo almış :26: bunun sınıktısı yetmezmiş gibi bide ceza alıp takım takım gezip kendimi rezil etmem istenmiş bir tombulum.Eeee löp löp kaçamakların bide bu yanı var işte...
Aman haaaaa ben yandım siz yanmayın arkadaşlarım sakın çok kaçamak yapmayın. Pis boğazımla hepinizin vaktini aldım kusuruma bakmayın..Sevgiler....
zor tabi amacı kilo almamızı sağlamak,size ceza vermek kolaydıda ilk haftadan bende cezaya tutuldum birazdan başlıcam topik topik dolaşıp kendimi deşifre etmeyeBu ceza pek zormuş be...
Amaniiinnnnn.......
şeker olmuşşselam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldığım için cezam
nasıl pis boğaz olduğumu sizlere göstermek
geçen hafta.58.2
bu hafta:58.7
kilom yaklaşık olarak yarım kg arttı koca bogazım yuzunden
spor da yok tabi
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve içimdeki canavarı durduramadığımdan bu durumdayım
sizler istediğiniz kıyafetleri giymek istiyorsanız benım gıbı olmayın
herkese iyi günler diliyorum
tamam bitanemayşe abla görev tamamdır
canım ya hakkaten zor bir durum,çok geçmiş olsunCücüklerin sabah oğluşumla yola çıktık yolda yürürken topuklularla ayağımı bi burktum(40 yılda bir giyerim) sonrasında dengemi kuramayım yere 1,80 bir düştüm ki sormayın. bütün üstüm çamur, dizlerim avuçlarım sıyrıldı. Çok canım yandı ..Sona cima eve gittim üzerimi değiştim işe geldim. Sürekli de wc ye gidip geliyom(regliden dolayı) hesap kitap yaptım derken ayağa bir kalktım afedersiniz foşşş pantolonum kan içinde kaldı ön tarafımda kabak gibi belli kanlar. Benden başka bayan yok iş yerimde. evim 1 saatlik yol işime. Hemen izin aldım eve gidip geleyim diye çantamı önüme koyarak gittim eve değiştim üstümü.Düşünün paniğimi , rezilliğimi,,,,
Kilo bildirimimide geç yaptım o yüzden.
Düşmeden mi bilmem her yanım dökülüyor....
tatlım siz bu hafta listede olmadığınzıdan dolayı sizi kapsamıyor zaten sadace kilo alanları kapsıyorMrb arkadaslar...
simdi girebildim anca...direkt ceza alanlar gozume carpti...
benim bu ceza olayindan haberim yoktu...
gercekten caydiri olmus...
peki kilosu hic degismeyenleri de yani beni de kapsiyor mu bu...
Bugun yediklerime gelince...
kahvaltim...
3 bardak sekersiz cay
beyaz peynir
zeytin
salatalik
sucuklu yumurta
2 tam bugday ekmegi
yogunluktan 8 e kadar birsey yemedim ben yaaa...en buyuk yanlisim hep bu benim...
aksam 8 de
yogurt
sarma
cay
erik
su cok iciyom...
spor yok((
Merhabalar efendimbugünkü men mu sunayim
Sabah
1 adet salatalik
1 kase Spcl. K
Ogle
1 kase yogurt
Yarim kase domates corbasi
3 kasik etli patlican oturtma
Aksam
2 bardak ayran
3 kasik etsiz cig kofte
Bol bol marul
Gunluk olarak 3 litre karbonatli su
Spor olarak 1 saat plates
Sabah
1 adet salatalik
1 kase Spcl. K
Ogle
1 kase yogurt
Aksam
2 bardak ayran
3 kasik etsiz cig kofte
Bol bol marul
ii geceler arkadaşlar acıktım ama yemicem kararlıyım:)))
size bişey sorucam benim doğum sonrası göbişim löp diye duruyo ne yapmam lazım mekik demeyin yapamıyorum şöyle ot çöp falan varmı acaba işe yarayanfikri olan söylerse sevinirim...
ii geceler arkadaşlar acıktım ama yemicem kararlıyım:)))
size bişey sorucam benim doğum sonrası göbişim löp diye duruyo ne yapmam lazım mekik demeyin yapamıyorum şöyle ot çöp falan varmı acaba işe yarayanfikri olan söylerse sevinirim...
haftaya cuma hersey daha guzel olur ınsallah...kılo alan hıcbır arkadasımız olmaz ıns...
neyse arkadaslar...ben cok yoruldum bugun...
pazartesı fınal sınavım var...cok streslıyım...
hepınıze ıyı geceler...
tebrik ediyorum seni hiç ekmek yok birde ben becerebilsem şu ekmek yememe işini :)))
Sabah
1 adet salatalik
1 kase Spcl. K
Ogle
1 kase yogurt
Aksam
2 bardak ayran
3 kasik etsiz cig kofte
Bol bol marul
Karbonatli su gobis eritiyormus ama bebis emziriyorsan ot felan zararlı olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?