Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güzel olmuş

Bu ceza pek zormuş be...

Amaniiinnnnn.......
zor tabi amacı kilo almamızı sağlamak,size ceza vermek kolaydıda ilk haftadan bende cezaya tutuldum birazdan başlıcam topik topik dolaşıp kendimi deşifre etmeye

şeker olmuşş

ayşe abla görev tamamdır
tamam bitanem ayy daha bende yazıcam

canım ya hakkaten zor bir durum,çok geçmiş olsun

Diyetimde 5. Günü görmek uzun süre sonra nasip oldu hemde pazartesi başlayıp. Yanlız sorun su ki basenlerim var ve acayipte selülit var bende. Ne kadar zayiflasamda 60 olmadan bu basenler zor incelir. Özellikle 74 felan olunca kendimden tiksinmeye başladığım dönem benim içın umarim bu donemdede tiksinmem zayıflama olur. Çünkü belim ve üstum tamamen erimiş basenlerim ortada kalmış oluyor o dönemde ve daha dikkat çekici olması.beni delirtiyor. Sadece düğünümde ise yarnaı incecik bir gelin oldum kilo almışsın diyo görenler oysa tamamen 75 kilo ve baesenleri kapatan bir tarlatan Sorum su ki basenleri eritmek içın çare arıyorum tavsiyelere açığım

Mrb arkadaslar...

simdi girebildim anca...direkt ceza alanlar gozume carpti...

benim bu ceza olayindan haberim yoktu...

gercekten caydiri olmus...

peki kilosu hic degismeyenleri de yani beni de kapsiyor mu bu...

Bugun yediklerime gelince...

kahvaltim...

3 bardak sekersiz cay
beyaz peynir
zeytin
salatalik
sucuklu yumurta
2 tam bugday ekmegi

yogunluktan 8 e kadar birsey yemedim ben yaaa...en buyuk yanlisim hep bu benim...

aksam 8 de

yogurt
sarma
cay

erik

su cok iciyom...

spor yok ((

Mrb arkadaslar...

simdi girebildim anca...direkt ceza alanlar gozume carpti...

benim bu ceza olayindan haberim yoktu...

gercekten caydiri olmus...

peki kilosu hic degismeyenleri de yani beni de kapsiyor mu bu...
tatlım siz bu hafta listede olmadığınzıdan dolayı sizi kapsamıyor zaten sadace kilo alanları kapsıyor
listeye giren her kezi kapsayacak.
ama sabit kalanlarada bir şeyler düşünsemmi ne

evet kızlar bende cezamı gidip tamamladım
hakkaten zormuş yahu
aman, Allahım bir daha düşürmesin. aminnn

selam
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım

sizi ziyaret etme sebebimi yazıyım,bu hafta bir karar alıp bir haftanın sonunda takımımızda kilo veremeyip kilo alan arkadaşlarımıza bir ceza verdik, bu önümüzdeki haftalarda devam edecek.
ceza şu şekilde;diğer takımları ziyaret ederek kendini ifşa edecek . bunu yürürlüğe ben koydum buda ilk uygulama haftamız ve benn ilk haftadan kendi kazdığım kuyuya düştüm

'ben geçen hafta sonu 3 gün boyunca yediklerime dikkat etmeyerek ve her şey den yiyerek kendime ve takımıma ihanet ettimsonucundada hafta içi o kadar dikkat etmeme rağmen +500gr aldımçok pişmanım:2:şimdide cezamı çekiyorum
sizlere tavsiyem şudur ki inanın değmiyor,zaten midede küçülüyor yemekten sonra çok rahatsız oluyor insanhiç gerek yok yani böyle şeylere
şurda yaza ne kaldı dicemde yaz geldi bile,herkes üfür üfür gezerken ben aldığım 500 grmla derdime yanayım,bu hafta sporada gitmedim zaten,yedim içtim oturdumayy yazarken utandım ya
cezamı tamamladım
sevgiler

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar spordan geldim simdi.

Bugun ne yedim?

Sabah
9.30
1 kibrit kutusu isli peynir
1 adet kırmızı koz biber

Öğlen
12.30
Tavuklu Mantarli salata
1 ayran

Aksam
16.30
Domates ve beyaz peynirli tahilli simit
1 ayran

Spordan dönüşte
2 adet çikolatali lifli eti form bisküvi

Su: 2,5 litre
Spor: 1,5 saat yüzme

Düzensiz yemek cok kötü bu kadar ara vermemek lazım ama bazen isten güçten zor oluyor ne yazık ki

iyi akşamlar

menüm

sabah

kahvaltı

çavdar ekmeğiyle tost
1 haşlanmış yumurta
domates/salatalık
4zeytin
maydanoz

ara
yok

öğlen
1 tabak az z.yağlı domatesli makarna

ara
yok

akşam
4 kaşık taze barbunya az zetinyağlı
4 kaşık bulgur pilavı

ara
2 malta eriği
2 kayısı

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

yok

Merhabalar efendim bugünkü men mu sunayim

Sabah

1 adet salatalik
1 kase Spcl. K

Ogle
1 kase yogurt
Yarim kase domates corbasi
3 kasik etli patlican oturtma

Aksam
2 bardak ayran
3 kasik etsiz cig kofte
Bol bol marul

Gunluk olarak 3 litre karbonatli su

Spor olarak 1 saat plates

ii geceler arkadaşlar acıktım ama yemicem kararlıyım:)))
size bişey sorucam benim doğum sonrası göbişim löp diye duruyo ne yapmam lazım mekik demeyin yapamıyorum şöyle ot çöp falan varmı acaba işe yarayanfikri olan söylerse sevinirim...

Gayet sağlıklı bir liste olmuş tatlım. Karbonatli su görünce hemen doldurdum sisemide azar aşar atarak alışmaya çalışıcam bende. Bende çiğköfte istiyorum hatta dün önünden geçerken bir sikimlik istesem parasını almazlar diye utandım geri döndüm

tebrik ediyorum seni hiç ekmek yok birde ben becerebilsem şu ekmek yememe işini :)))

Karbonatli su gobis eritiyormus ama bebis emziriyorsan ot felan zararlı olabilir belki

haftaya cuma hersey daha guzel olur ınsallah...kılo alan hıcbır arkadasımız olmaz ıns...

neyse arkadaslar...ben cok yoruldum bugun...

pazartesı fınal sınavım var...cok streslıyım...

hepınıze ıyı geceler...

bnde çookkk açımmm neredeyse 1 aydır ilk defa evde kalayım dedim sıkıntıdan patladımmmmmmmm....... pöfffffffffffffffffffffff

sınavlarda Allah yardımcın olsun cnm...

tebrik ediyorum seni hiç ekmek yok birde ben becerebilsem şu ekmek yememe işini :)))

bende çok imreniyorum bir dilimde olsa yiyorum...

spor menü süperrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…