Kızlar iyi akşamlar spordan geldim simdi.
Bugun ne yedim?
Sabah
9.30
1 kibrit kutusu isli peynir
1 adet kırmızı koz biber
Öğlen
12.30
Tavuklu Mantarli salata
1 ayran
Aksam
16.30
Domates ve beyaz peynirli tahilli simit
1 ayran
Spordan dönüşte
2 adet çikolatali lifli eti form bisküvi
Su: 2,5 litre
Spor: 1,5 saat yüzme
Liste spor herşey güzelse kız iki gündür canim isli peynir çekiyor yapaket mi alıyorsun peynirciden mi? Bende eve gidinceartik.yurtta olmuyor. Birde koz biber turşu mu yoksa kendin mi kozluyorsun? Off acıktım sanki
annelerden uzak durunnnnnnn..... kendime söz veriyorum 65 oldugum hafta açık büfe kahvaltıya gitcem hemde hemideee 1000 kalorilik yicemmm...
bende aç aç yatıyorum arkadaşlar iyi geceler...
kızlar ibreti alemde yazacağımız takımlar bunlar;
nice15 ( 61,1/ 61,8 / -0,7/%-1,15 ) >>> 1.TAKIM-2.TAKIM
newlife35 ( 58,2/ 58,7 / -0,5 / %-0,86) >>> 3.TAKIM-4.TAKIM
moni ( 86,7/87,2 / - 0,5/ %-0,58 ) >>> 5.TAKIM-6.TAKIM
turuncu ( 72,0 /72,5 /-0,5 / % -0,69 ) >>> 7.TAKIM-10.TAKIM
seher yıldızı ( 85,7 / 86,7 / -1/ % -1,17 ) >>> 9.TAKIM-13.TAKIM
toplamda 11 takım var ,bizi çıkarınca 10 takım kalıyor o yüzden,her takıma yazılabilmesi için bu hafta 2 şer takım verdim.
bu kişi ve takım sayısına göre her hafta değişecek
alınmaca gücenmece yok hadi bakalım tıpış tıpışş gidip yazıyoruz
dip not:yazdığınız mesajı kopyalayarak diğer takıma ve bizim takıma yazacaksınız.yani,3 takım ama 1 mesaj.
Gunaydin arkadaslar...
kalktim hazirlaniyorum...
kahvaltiyi is yerinde veriyorlar...o nedenle orada yapicam...
calistigim yer dershane olunca cumartesi pazar yogun oluyor...
aksama gorusuruz ins...
haftasonu kacamagi yapmasin kimse :)))
günaydın kızlar ben az sonra dışarı çıkıyorum ve tüm gün yokum bilginize
güzel hafta sonları olsun
Basarilar cnm...Günaydın kızlar kahvaltimi yaptım sınava gidicem birazdanherkese iyi tatiller
günaydıın kızlarrgeldım memlekete ve gelmemle duzenlı gıden beslenme düzenımm pofff yok oldu gelince dışarı çıktık tantunı yedım gezdık dolaştık sonra cekırdek falan tabı en fenası da yatmadan önce zorla dolma yedırdıler bana yok yarın yerım dedımse dınletemedım sıcak ye dedıler bı de guzeldı ekşi ekşi tane falan yedım sanırım pişmanım ama maalesef artık çok gec
Beni toparlayanlardan biri sendin boyle yiyerek 56 lari cok gorursun demistin ve cok hakliydin ozel bi tesekkuru hakediyosungercekci yorumlar cok etkili oldu...57 ler senin icin cocuk oyuncagi daha oncesinde kac kilo vermissin azcik kilo mu dert...
turuncu tatlım cezan ve gitmen gereken takımlar üstte yazıyor biz cezamızı çektik tek sen kaldın hadi bakalım tıpış tıpış
Hamilelikten sonra böyle tatlı şeylerden çok soğudum ve şuan yediğim hiç bir tatlı gıda bana eskisi gibi zevk vermiyor.Yiyorum ama neden yediğimi ben bile bilmiyorum.:44:
Allahımmmm bana da oğlumla tempolu yürüyüş yapabileceğim günleri tez vakitte görmeyi nasip eyleee
Menü güzel canım,afiyet olsun.
Valla ne desen haklısın.
Normalde garnitür pilavı, yoğurtla değiştirir misiniz diye rica ediyordum, bu sefer unuttum. gelince de hiç sesini çıkarmadım, canım istemiş diye dedim. Ekmeği çorbayla yemiştim, pilav üzerine gelince tuzu biberi oldu.
Special K konusunda pek katılmıyorum ama biz onlara ajans olarak hizmet de verdik birçok eğitimlerine vs katıldım. Kahvaltı için sağlıksız bir öğün olarak görmüyorum.Hatta kahvaltının genel olarak günün en kaçamaklara açık, affedici öğünü olduğunu düşünüyorum.
reglime az kaldı bende de başladı tatlı krizleri napacaz :18:
Büyük bir kist aldırmak zorunda kalmıştım zaten Ayşecim bende çok iyiyie yormuyorum bu kadar sık regli ve doktora gitmeye de korkuyorum açıkçası:26:çook iyi spor yapmama ve beslenmeme olabildiğnce dikkat etmeme rağmen kilo da vermiyorum öyle çok fazla bunlar kist habercisideeee umarım yanılıyorumdur:26:
Cücüklerin sabah oğluşumla yola çıktık yolda yürürken topuklularla ayağımı bi burktum(40 yılda bir giyerim) sonrasında dengemi kuramayım yere 1,80 bir düştüm ki sormayın. bütün üstüm çamur, dizlerim avuçlarım sıyrıldı. Çok canım yandı ..Sona cima eve gittim üzerimi değiştim işe geldim. Sürekli de wc ye gidip geliyom(regliden dolayı) hesap kitap yaptım derken ayağa bir kalktım afedersiniz foşşş pantolonum kan içinde kaldı ön tarafımda kabak gibi belli kanlar. Benden başka bayan yok iş yerimde. evim 1 saatlik yol işime. Hemen izin aldım eve gidip geleyim diye çantamı önüme koyarak gittim eve değiştim üstümü.Düşünün paniğimi , rezilliğimi,,,,
Kilo bildirimimide geç yaptım o yüzden.
Düşmeden mi bilmem her yanım dökülüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?