Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

1.5 saat yürüyüşünün tulumba tatlısını hafiflettiğini düşünüyorum yürüyüş harika olmuş canım

bence spor ve menü harika olmuş tatlım

Ayşecim geçen hafta artı çıktığına göre bu hafta eksi haftaaan eminim bu hafta eksileri göreceksin tatlım

kadisim annenin iyi olmasına sevindim..Allah sağlık ve uzun ömür versin..
bu haftasonu güzel bir haber aldım, evde misafir çoktu, her tartılan bizim tartının yanlış olduğunu, fazla tarttığını söyledi eşim az önce tartının pilini değiştirdi, yarın sabah hemen tartılmayı düşünüyorum..sanırım ben de haftanın her günü olmasa da birkaç gün tartılanlar kervanına katılacağım :44:
500 gr bile versem kar bana bu hafta..

aranı hernekadar ilk kez duysamda:26::26:bence güzel bir menü olmuş tatlım

Yine iddia ediyorum bu haftad ilk 3 teyim hafta hafta sonu 500 gram verdim bile var mi benimle yarismak isteyen...saka bi yana cok hirs yaptim hazirana 64 kiloyla girecegim...

ben de hırslı olmak istiyorummmm
bu arada kızlar önümüzdeki günlerde 1 haftalık bir seyahatim olacak, sonrasında kısmetse pilatese yazılıyorum

canım çok kötü beslenmişssin ya..
yani doğru düzgün yemek olmaması kötü olmuş :/

dünkü menümü sunayım

sabah
menemen
1 dilim ekmek
peynir
domates
salata
zeytin
şekersiz çay

öğle yok

akşam
3 kaşık pilav
bol salata
1 kase cacık

spor yok malesef yapamadım

canım zaten öğle yemeği de yememişsin, spor için enerji alman gerekiyor :26: bu yüzden spor yapamadım diye üzülme bence..

Kızlar hafta sonu küçük bir trafik kazası atlattım,hızla gelen bir araba yavaşlayamadı ve kaldırımda arkadaşımile bana çarptı Rabbim korudu adetaÇok şükür Allahıma...
Ayağımda ezilme oldu,iki gün basamadım ayağımın üzerine bugün daha iyiyim ama bu üçgün sadece yatarak ve yiyerek geçti annem sayesindeÇok şükür artık yürüyebiliyorum yarın sporuma devaaam inşallah bu hafta eksileri görmek istiyoruuuuum

canım ya..
böyle listelerle nasıl 58 olacaksın, bilemedim :26:

canım ben yoğurdumu evde kendim yapıyorum, makineye gerek kalmıyor, taş gibi oluyor..
eğer evde bir kapta yapmaya niyetlenirsen tarif verebilirim

menüm biraz kötü oldu bugün
Annemi doktora götürdüm dışarıda sağlıklı beslenemiyoruuum:26:
SABAH:
yarım simit
yarım peynir

ÖĞLE:
3 küçük pişi(yağda kızarmış hamur)
1dilim peynir
1dilim karpuz

AKŞAM:
1tabak kuru fasulye
1tabak makarna
1kase yoğurt
1elma

Dünkü menüm:

Sabah 13.30
2 dilim çavdar ekmeği,
sahanda kaşarlı yumurta
1 dilim lor peyniri

Akşam 18.00-22.00
3 adet 50'lik bira
8 adet midye dolma

1,5 saat bisiklet
2 litre su

midye dolma mı...hayatta en sevdiğim yiyecek ve ne yazık ki Antalya bu konuda rezalet..İzmir'e her gittiğimde kendimi kaybediyorum

Betül çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..

canım öğlen hiç olmamış..
keşke kutu yopurtlardan alsaydın..

canım çok teşekkür ederim..
dilerim ödemimi alıp götürür bu içecek

Cok geçmiş olsun canim ama yinede ayağını fazla zorlama spor yapicam diye iyilessin yüklenme üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…