Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar
nasılsınız
dün öğleden sonra gelemedim
iş arkadaşımın hemde bakıcımın oğlu kaza yaptı yavrum hastanede
miniğe dua edin bol bol
benim miiniğimede iş yerinde baktım epey felaket bi gündü
akşamda bugün gelecek misafire pasta börek yaptım
gece 1 di yattığımda
bugün az sonra hastahaneye gideceğim
akşama misafir ağırlayacağım
eğer gelemezsem merake tmeyin koşturmaca içerisindeyim .

Günaydın kızlar;
dünkü menüm
sabah:1 gül böreği, 1 bardak çay
öğle:1 pogaca 1 bardak çay
akşam:1 porsiyon fırın mücver
spor:1 saat yürüyüş,.10 dak. Mekik, 200 ip atlama
2 litre su

olmamış canım olmamış
puaça börek 1 er tane ama dyette olan bi insan yememesi lazım
Günaydın tatlı bayanlar
günaydın

Gunaydin topigin tatli bayanlari nasilsiniz bakalim?
ay ay ay günasydın

olmaz olamaz
daha ilk tartıda kilo almak olmaz
gerçekten ibret oldu
ye ye ye
nereye kadar

ütü yaparken ter su içinde kalıyorum ben :) kol kaslarına faydalı olduğu kesin ama :))

canım sen de mi..
ben de dün bir kadın gördüm yürüyüş yaparken..
abartmıyorum rahat 120-130 vardı ama sevinilecek durum yavaş yavaş yürüyüş yapmaya çalışıyordu..içimden dua ettim onun için, dilerim en kısa zamanda sağlıklı hale gelir diye..
bu sabah tartıldım yine artılarda görünüyorum çok kızdım sabah kendime "o kadın kadar olamasan bile -Allah sağlık derdi vermesin- o yolda mı gitmek istiyorsun? kendine gel Ayşe " dedim..yok ya kilolu olmak istemiyorum ben, her 36 beden elbisemi aldığımda 3 yıl öncesini hatırlamaya çalışıyorum, tam bir toptum
artık o halime dönmek istemiyorum, bunu biliyorum..bu yüzden bir an önce şu kalan kiloyu vereceğim

geçmiş olsun cnaım
hemen spora başlama istersen biraz dinlendir baskı yapma
Allah korumuş sizi

Kızlaaar günaydın!

Dünkü menümü yazayım hemen.
İşyerinde hiç sevmediğim bir direktörüm vardı, çok problemler yaşattı bana dengesiz bir adam.
Çok şükür işten ayrılıyor, dün ona veda yemeğine bir Çin lokantasına gittik, inanılmaz güzeldi ama mümkün olduğunca az yedim tabii :)
Her şeyi ortaya söyleyip, tabaklara servis yaptık o yüzden çeşitleri azar azar düşünebilirsiniz.

Sabah
10.00

1 kase çikolatalı Special K

Öğlen
12.30

Tavuklu dürüm
(Tavukların kokoreç gibi küçüçük sotelendiğini düşünün, dürüm dediğim de marul. Marula sarıp az biraz sarımsak sosuyla yiyorsun)
1 kaşık Tatlı-ekşi tavuk
2 kaşık pepper steak
(ince biftek dilimleri, kırmızı ve yeşil biber, soğan, sarımsak ve karabiber ile “wok” ta hazırlanıyor)
1 kaşık sebzeli noodle
1 bardak naneli limonata

Akşam
19.30

Izgara tavuk göğüs
1 dilim çavdar ekmeği

Su: 1,5 litre
Spor yok, kısa bir ara :)

Günaydın kızlar;
dünkü menüm
sabah:1 gül böreği, 1 bardak çay
öğle:1 pogaca 1 bardak çay
akşam:1 porsiyon fırın mücver
spor:1 saat yürüyüş,.10 dak. Mekik, 200 ip atlama
2 litre su

canım gül böreğini evde az yağla mı yaptın? dışarıda yapılanların ne kadar yağlı olduğunu tahmin bile edemezsin
ben çok uzun zamandır dışarıda yapılan hamur işlerini yemiyorum

Çok geçmiş olsuuun. İyi mi minik? ne çok kaza haberi oldu bu hafta

ay benimd eütüm birikti ama ne zaman nasıl yaparım bilemiyorum
menün güzel canım
sporda iyi
yoğurt tarifide harika
bende böyle yapıyorum

saol cnaım
tartıldın mı bu sabah durum ne meraklandım ben de

kadriyecim çokkkkkk geçmiş olsun
umarım ciddi birşeyi yoktur çocuğun..tabii ki dua ederiz..
kolay gelsin canım, işlerin rast gitsin..

Günaydın kızlar sınava gidiyorum yine. Hepinize sağlıklı ve kacamaksiz bir gün diliyorum.

Başarılar canım.

Tam ibretlik olmuş. Sanırım en büyük yanlış kendimizi yine yemekle ödüllendirmemiz, o psikolojiden çıkmamız lazım.

ütü yaparken ter su içinde kalıyorum ben :) kol kaslarına faydalı olduğu kesin ama :))

zaten kollarımın kasını görmen lazım
bir de geçen seneki hocamız çok ağırlıkla fitness yaptırdı, kollarım bildiğin kas bir de popoma fayda etse iyiydi de, ona pilates iyi geldi

canım ben şu tavuklu dürüm olayını çok beğendim
yediklerinde birşey yok, et sevmediğim halde pepper steak benim en sevdiğim diyet yemeğimdi, bol salata ile tüketince şişiyordum..
bir tek limonata bozmuş o öğünü, onda şeker var çünkü..
ben de bu yaz az şekerle hazırlamak istiyorum limonata ama tadı nasıl olur bilemedim :26: yani şekerli olanı çok güzel yapıyorum ayıptır söylemesi ama şekersiz...denemek lazım :44:

günaydın kızlar

günler nasıl geçiyor anlamıyorum iş yeride yoğun olunca

dünkü menümü paylaşayım

sabah: 1 poğaca çay

ara:3 form bisküvi biberiye çayı

öğle: 1 kepçe bezelye
1 kase çorba
2 çatal makarna

ara:3 form bisküvi

akşam: 3 kaşık menemen
az ekmekle

su cok az içtim unuttum ıcmeyı
spor uzun zaman sonra yaptım
10 dk karın hareketi 150 bel hareketi ve 100 ip atlama
tabi sabahta regl az az gelmeye basladı bıraz rahatlarım belkı

geçmiş olsun tatlım

midye dolma mı...hayatta en sevdiğim yiyecek ve ne yazık ki Antalya bu konuda rezalet..İzmir'e her gittiğimde kendimi kaybediyorum

Midye dolmaya ben de bayılıyoruum. Ama başlayınca durmak çok zor olabiliyor

Çok geçmiş olsun, durduk yere kaza resmen. Bu sürücülerin dikkatsizliği ne olacak bilmiyorum! Biraz dinlen bence ayağını çok zorlama, hafif hifif başla tekrar.

Tam ibretlik olmuş. Sanırım en büyük yanlış kendimizi yine yemekle ödüllendirmemiz, o psikolojiden çıkmamız lazım.

altın kelimeyi söylemişsin "psikoloji"
benim durumum bu sanırım..
yani ne kadar düzenli öğünlerim olduğunu arkadaşlar hatırlar, sapıttım şu birkaç zamandır..
24 kiloyu vermişim şu 5 kilo mu beni bu kadar yıpratıyor yaaa...bak şimdi sesli düşününce sinir oldum kendime..sabah tartıldığımdan bu yana 1 lt su içtim sinirimden, bak daha sabah 10.00..akşam 18.00'e kadar rahat 2 lt daha içerim ben bu gazla..
gidip bir yeşil çay hazırlayayım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…