canım ya..
Böyle listelerle nasıl 58 olacaksın, bilemedim :26:
Günaydın kızlar;
dünkü menüm
sabah:1 gül böreği, 1 bardak çay
öğle:1 pogaca 1 bardak çay
akşam:1 porsiyon fırın mücver
spor:1 saat yürüyüş,.10 dak. Mekik, 200 ip atlama
2 litre su
günaydınGünaydın tatlı bayanlar
ay ay ay günasydınGunaydin topigin tatli bayanlari nasilsiniz bakalim?
günaydın kızlarben döndüm memleketten valla bi şişmiş hissediyorum kendimi regl de olacağım için gögüslerim de şiş bi de çok yemekten göbek de fırladı bu hafta tartıda kesin artı bekliyorum neden almak çok kolay ama vermek bu kadar zor anlamıyorum
gerçekten ibret olduHafta sonu takimdan bi arkadas acik bufe kahvaltiya gittim deyince cok imrenmistim. 2 kilo daha verirsem 1000 kalorilik acik bufe kahvaltisi yapcam demistim yaa vazgectimmm..
Cumartesi 12 gibi hastaneden ciktim arkadaslar aradi gel kahve icelim dediler. Gittim iyi ki gitmisim. Acik bufe saati daha... Yan masaya once tiklim tiklim 5 tabak geldi arkasindanda iki kisi... Kadin 150 kilidan fazlaydi ve masada birsey kalmadi... We kadin 40 yasindan kucuktu... Artik acik bufe dusmanim oldu...
Kacamak yaptim ondan bi catal bundan bi kasik dewam canlarim... Nolcak sanki...
Sismanlik bi insana bu kadar yakisir... Kendimi boyle sewiyorum... Bunlar benim zugurt tesellimdi artik olmayacak...
Kizlar bugun yazdiklarimin cogunu gormeden yqzdim tel. Kafayi yedi .hatalar olduysa affola...
Herkese iyi geceler...
başarılar canımGünaydın kızlar sınava gidiyorum yine. Hepinize sağlıklı ve kacamaksiz bir gün diliyorum.
sorma canım ya uygulamada sıfırım ben ama ağzımda hep 58 olacagım malesef
kızlar bugün çok yoğun bir gündü, ölüyorum yorgunluktan..
sabah 08.00'de yürüyüşle başlayan maratonum, gece 23.15'e kadar 3,5 saat ütü yapmakla bitti
sahi ütü ne kadar kalori yaktırıyor yahu
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
4-5 tel çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim dana jambon
domates, salatalık
ara
türk kahvesi(şekersiz)
2 adet çikolata (2x37 kalori)
öğlen
2 kaşık iç baklalı enginar (yemek o kadar kalmış)
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 ince dilim kek yaban mersinli
akşam
1 tabak taze fasülye zeytinyağlı
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
gece
yok
su en az 2,5 lt tüketmişimdir..
1 saat spor+3,5 saat ütü var
Hafta sonu takimdan bi arkadas acik bufe kahvaltiya gittim deyince cok imrenmistim. 2 kilo daha verirsem 1000 kalorilik acik bufe kahvaltisi yapcam demistim yaa vazgectimmm..
Cumartesi 12 gibi hastaneden ciktim arkadaslar aradi gel kahve icelim dediler. Gittim iyi ki gitmisim. Acik bufe saati daha... Yan masaya once tiklim tiklim 5 tabak geldi arkasindanda iki kisi... Kadin 150 kilidan fazlaydi ve masada birsey kalmadi... We kadin 40 yasindan kucuktu... Artik acik bufe dusmanim oldu...
Sismanlik bi insana bu kadar yakisir... Kendimi boyle sewiyorum... Bunlar benim zugurt tesellimdi artik olmayacak...
Kizlar bugun yazdiklarimin cogunu gormeden yqzdim tel. Kafayi yedi .hatalar olduysa affola...
Herkese iyi geceler...
Kızlar hafta sonu küçük bir trafik kazası atlattım,hızla gelen bir araba yavaşlayamadı ve kaldırımda arkadaşımile bana çarptı Rabbim korudu adetaÇok şükür Allahıma...
Ayağımda ezilme oldu,iki gün basamadım ayağımın üzerine bugün daha iyiyim ama bu üçgün sadece yatarak ve yiyerek geçti annem sayesindeÇok şükür artık yürüyebiliyorum yarın sporuma devaaam inşallah bu hafta eksileri görmek istiyoruuuuum
Günaydın kızlar;
dünkü menüm
sabah:1 gül böreği, 1 bardak çay
öğle:1 pogaca 1 bardak çay
akşam:1 porsiyon fırın mücver
spor:1 saat yürüyüş,.10 dak. Mekik, 200 ip atlama
2 litre su
günaydın kızlar
nasılsınız
dün öğleden sonra gelemedim
iş arkadaşımın hemde bakıcımın oğlu kaza yaptı yavrum hastanede
miniğe dua edin bol bol
benim miiniğimede iş yerinde baktım epey felaket bi gündü
akşamda bugün gelecek misafire pasta börek yaptım
gece 1 di yattığımda
bugün az sonra hastahaneye gideceğim
akşama misafir ağırlayacağım
eğer gelemezsem merake tmeyin koşturmaca içerisindeyim .
kızlar bugün çok yoğun bir gündü, ölüyorum yorgunluktan..
sabah 08.00'de yürüyüşle başlayan maratonum, gece 23.15'e kadar 3,5 saat ütü yapmakla bitti
sahi ütü ne kadar kalori yaktırıyor yahu
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
4-5 tel çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim dana jambon
domates, salatalık
ara
türk kahvesi(şekersiz)
2 adet çikolata (2x37 kalori)
öğlen
2 kaşık iç baklalı enginar (yemek o kadar kalmış)
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 ince dilim kek yaban mersinli
akşam
1 tabak taze fasülye zeytinyağlı
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
gece
yok
su en az 2,5 lt tüketmişimdir..
1 saat spor+3,5 saat ütü var
kadisim annenin iyi olmasına sevindim..Allah sağlık ve uzun ömür versin..
bu haftasonu güzel bir haber aldım, evde misafir çoktu, her tartılan bizim tartının yanlış olduğunu, fazla tarttığını söyledieşim az önce tartının pilini değiştirdi, yarın sabah hemen tartılmayı düşünüyorum..sanırım ben de haftanın her günü olmasa da birkaç gün tartılanlar kervanına katılacağım :44:
500 gr bile versem kar bana bu hafta..
günaydın kızlar
nasılsınız
dün öğleden sonra gelemedim
iş arkadaşımın hemde bakıcımın oğlu kaza yaptı yavrum hastanede
miniğe dua edin bol bol
benim miiniğimede iş yerinde baktım epey felaket bi gündü
akşamda bugün gelecek misafire pasta börek yaptım
gece 1 di yattığımda
bugün az sonra hastahaneye gideceğim
akşama misafir ağırlayacağım
eğer gelemezsem merake tmeyin koşturmaca içerisindeyim .
Günaydın kızlar sınava gidiyorum yine. Hepinize sağlıklı ve kacamaksiz bir gün diliyorum.
Hafta sonu takimdan bi arkadas acik bufe kahvaltiya gittim deyince cok imrenmistim. 2 kilo daha verirsem 1000 kalorilik acik bufe kahvaltisi yapcam demistim yaa vazgectimmm..
Herkese iyi geceler...
ütü yaparken ter su içinde kalıyorum ben :) kol kaslarına faydalı olduğu kesin ama :))
Kızlaaar günaydın!
Dünkü menümü yazayım hemen.
İşyerinde hiç sevmediğim bir direktörüm vardı, çok problemler yaşattı bana dengesiz bir adam.
Çok şükür işten ayrılıyor, dün ona veda yemeğine bir Çin lokantasına gittik, inanılmaz güzeldi ama mümkün olduğunca az yedim tabii :)
Her şeyi ortaya söyleyip, tabaklara servis yaptık o yüzden çeşitleri azar azar düşünebilirsiniz.
Sabah
10.00
1 kase çikolatalı Special K
Öğlen
12.30
Tavuklu dürüm
(Tavukların kokoreç gibi küçüçük sotelendiğini düşünün, dürüm dediğim de marul. Marula sarıp az biraz sarımsak sosuyla yiyorsun)
1 kaşık Tatlı-ekşi tavuk
2 kaşık pepper steak
(ince biftek dilimleri, kırmızı ve yeşil biber, soğan, sarımsak ve karabiber ile wok ta hazırlanıyor)
1 kaşık sebzeli noodle
1 bardak naneli limonata
Akşam
19.30
Izgara tavuk göğüs
1 dilim çavdar ekmeği
Su: 1,5 litre
Spor yok, kısa bir ara :)
Kızlar hafta sonu küçük bir trafik kazası atlattım,hızla gelen bir araba yavaşlayamadı ve kaldırımda arkadaşımile bana çarptı Rabbim korudu adetaÇok şükür Allahıma...
Ayağımda ezilme oldu,iki gün basamadım ayağımın üzerine bugün daha iyiyim ama bu üçgün sadece yatarak ve yiyerek geçti annem sayesindeÇok şükür artık yürüyebiliyorum yarın sporuma devaaam inşallah bu hafta eksileri görmek istiyoruuuuum
midye dolma mı...hayatta en sevdiğim yiyecek ve ne yazık ki Antalya bu konuda rezalet..İzmir'e her gittiğimde kendimi kaybediyorum
Tam ibretlik olmuş. Sanırım en büyük yanlış kendimizi yine yemekle ödüllendirmemiz, o psikolojiden çıkmamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?