Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçmiş olsun canım.eksileri hep beraber görücez inşallah...

çikolata hiç olmamışşş hemde hiç insan 1 parça bari yer...

küçüğe ALLAH şifa versin.sanada kolay gelsin.

selam kızlar

geçmiş olsun tatlım,Allah korumuş

kadriyecim sizede çok geçmiş olsun canım rabbim miniğede şifa versin

geçmiş olsun canım.eksileri hep beraber görücez inşallah...

Canım çok teşekkür ederiiiimokadar iştahım açık ki birde annemler burada hergün değişik bişeyler yapıyo ve diyet yapmak işkence oluyor resmenannemler yarın gidiyorlar şok diyet yapıcam bu hafta anca bünyem kendine gelicek ,

Tatlım elinde pirinç lapassı diyeti varmı çok etkili olduğunu duymuştumda bir menü bulamadım

Tatlım elinde pirinç lapassı diyeti varmı çok etkili olduğunu duymuştumda bir menü bulamadım

evet canım var iki günlük pirinç lapası dieti diye geçiyo bişeyi de yok sabah ögle akşam bir çay bardağı pirinci haşlayıp yiyorsun ek besin yok normalde ama ben bazen domates salatalık falan yiyorum insan sıkılıyo iki gün boyunca ben akşamları yemeyi planlıyorum şu aralar yarın da yaparım belki

canım bugün yanıma kepek ekmeğimi ve zeytin peynir aldım yolda gelirken arkadaş aradı simit aldım diye neyse simit yedim öğle ve sabah yarım yarım ve arkadaşıma dedim bunu yedim ama artık bana simit almayın ben çok ciddi diyetteyim dedim
onlarda anlayış gösterdiler artık yok öyle kaçamaklar

canım gül böreğini evde az yağla mı yaptın? dışarıda yapılanların ne kadar yağlı olduğunu tahmin bile edemezsin
ben çok uzun zamandır dışarıda yapılan hamur işlerini yemiyorum

yok canım ben dışardan almıyorum ev yapımı börekt pogacada
ya biliyormusun yerken düşünüyorum bunları nasıl yazacagım yedim diye
sizlerin söyleyeceklerini düşünüyorum ve az yiyorum
arkadaş getirdi gül böreğini ben poğaca getirdim
bide kalbura bastı tatlısı vardı yemedim valla

kızlar meyveli sodalar 68 kaloriymiş şok oldum ya
sakın içmeyin ben içtim bugün baktım kalorisine keşeke içmesydim dedim

oldu bir de kalburabastı yeseydin bari
canım şu ulaşacağın kiloya kadar sabret ya da her kilo verdiğinde bu tip şeyleri seviyorsan ödül olarak birer tane ye bunlardan..öyle de olabilir..ama hamurişi kesinlikle kilo verdirmez, bunu hepimiz biliyoruz

önceden de bu topikte defalarca söylemişimdir bu meyveli sodalar konusunu..
şişelerin üzerinde yazmıyor ama 6lı paketlerin ambalajında var enerji değerleri..
normal sodayı da 2 şişeden fazla tüketmeyin çünkü ödem yapıyor, bilginize

ayyy Allahtan sevmediğim şeyler arasında soda var yoksa onuda hüpletırdım ben
aynen canım bende yerken değilde yedıkten sonra nasıl yazcam dıye düşünüyorum
ama resmen aç geziyorum yaaa
açaba içimde kurtmu var benım bunun tahlılı nasıl oluyor yaptırsammı acaba cunku ben böyle değildim

ayyy çok güldüm ayşemmm
valla dünde ben işyerinde çıkan tatlıyı yemedım
ama akşam dondurma yemeyı düşünüyorum yiyebilirmiyim ayşe
gerçi kaç akşamdır dolapta unutuyorum

acaip karın ağrısı başladı kızlar bende :18: akşama yürüyüşe gidecem ama heryerim ağrıyor ama yürümem lazım dört gündür fena batırdım zaten işyerinde bu havada hırkayla dolanıyorum sabah beri donuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…