Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Annemleri uyurlar uğurlamaz kendimi hemen duşa attım hazır işimde yemek derdimde yokken sizlere bir bakayım dedim
Kızkardeşim kek yapmıştı hatta fazladan yapayım sanada dedi yok ama kızlara birer dilim getir yeter demiştim çünkü huyunu biliyorum ay söyledim ya canları çektiyse diye kendini yerdi
Kızlara kadar getirdi ve ben kesinlikle tadına dahi bakmadım

SAdece sütlü şekersiz Nescafemi içtim uslu uslu ve suyumu düzenli olarak tükettim

Canım bende her öğünde bir kase yoğurt ye diyecektim emin ol yoğurt çok güzel bağırsakları çalıştırır

İnşallahhhhhhhhhhh

Ben bu hafta komple takımdan çok ümitliyim
RAbbim utandırmasın

Kizlar simdi okuldan eve donuyorumda sol kasigimda agri var ya nie oluyor anlamadim öyle çok ayaktatada kalmadim bide hafif modem bulaniyorum umarim bulantilar yeniden gelmez ya

Çok geçmiş olsun sen yorulmadığını düşünebilirsin ama kuzucuk yorulmuş ve tepki vermiş olabilir
Sen ayaklarını uzatıp biraz dinlen iyisimi inşallah yarına hiç bir şeyçiğin kalmaz

Biraz yat dinlen bakalm canm belki yorulmussundur

İnşallah kizlar ya bakalim uzanayim geçer insallah

Menümü yaziiim
bütün gün yoğurtlu karabuğday
ve 2 buçuk elma
bi lokma kızmn krebinden
2 3 tane makarna haşlanmış
1 ısırk keçi boynuzu
yeşil çay icerim birazdan da

2 buçuk litre su
20 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
booll boolll eksiii istiyorum yarına

Çok çeşitli yedim ucundan kıyısından. Hepsini toplayınca 1500cal.
1 saat kadar sonra sütlaç yiyebilirim 150cal
Kizlar simdi okuldan eve donuyorumda sol kasigimda agri var ya nie oluyor anlamadim öyle çok ayaktatada kalmadim bide hafif modem bulaniyorum umarim bulantilar yeniden gelmez ya
Canım rahim büyüyordur

Ara bir lokma taze kaymak-bal
Öğlen
Tost baharatlı yoğurt
Ara oğlumun çikolatasından bir ısırık
1 bardak sütlaç
Akşam
1kase tavuk çorbası
Brokoli salatası
Yoğurt
2lt su
Banunun paylaştığı hareketler ve trt1 deki doktorun anlattığı hareketler
Bugün çok sıkıldım döndüm dolandım dolabın başına gittim

Bugün canın sıkkın olduğu menüden belli canım ama eminim dengelersin sen birde hareketleri yapmışsın hiç yoktan iyidir
Bende bir iki saat sonra yapacağım hareketlerimi ki yatmadan metabolizma az daha hızlanmış olsun

bugün ki menü :

sabah :
200 kalorilik sütlü içecek

ara :
3 eti diyet bisküvi

öğlen :
3 köfte (90gr)
2 dilim kepekli ekmek
1 ufak kase yoğurt
1 kaşık pekmez

ara :
5-6 tane antep fıstığı

akşam :
1 kase yayla çorbası
2 dilim pastırma
1 minicik kare börek.

su : şimdilik 2.5 lt
spor : kararsızım

En iyisini yapmssn banucmm valla tadına bakınca insanın aklı kalıyo daha çok yemek istiyo bemde öyle yaparm hiç tadına bakmam ve nescafe benimde kurtarıcm oluyo hemde cok seviyorum ama şekersiz tabi

Çok çeşitli yedim ucundan kıyısından. Hepsini toplayınca 1500cal.
1 saat kadar sonra sütlaç yiyebilirim 150cal

Canım rahim büyüyordur
ondan olsun canmda varsin agrisin

Mutfak terazisi istiyorum ben yaa

Aslında bende bir ara istiyordum ama bu sefer iyice gram gram dikkat etmeye başlarsam fenalık gelir diye vazgeçtim sıkıntıya gelemiyorum ben yaa
ilk zayiflayami kafaya koyduğunda bende herşeyi tartiyordum kalorilerini hesapliyordum sonra gözüm iyice alisti göz karari yapmaya baslamistim bi sure sonrada kalori hesabindan sıkilmistim zaten

Hmmmm menü güzeeeellll

En iyisini yapmssn banucmm valla tadına bakınca insanın aklı kalıyo daha çok yemek istiyo bemde öyle yaparm hiç tadına bakmam ve nescafe benimde kurtarıcm oluyo hemde cok seviyorum ama şekersiz tabi

Benimde aynen dediğin gibi ağzıma bir bulaştırayım aklımda yoksa bile yer ediyordu önceden o yüzden artık zararlıysa hiç tadına bile bakmıyorum ve cidden canım bile istemiyor o tip şeyleri ki eskiden canım sıkıldıkça birşeyler yapardım
İlk zamanlar eşim sen perhizdeysen bizdemi yoksun kalacağız bari bize arada birşeyler yap diyordu ama ne zamanki ondada şeker değerleri yüksek çıktı oda benim zorumlada olsa bana uymak zorunda kaldı artık oda alıştı hiç istemiyor aksine bir misafir geleceği zamanda aman Aşkım az yap bak sonra günah atılmasın diye ben dayanamam yerim belki diyor

Valla Canan Hoca Granül Kahveyi tavsiye etmiyor içecekseniz filtre kahve için diyor ama henüz kahve makinem yok aslında alacaktımda Annem sakın alma benim almanyada 2 tane sıfır var getiririm diyince vazgeçtim
Şimdi 100 lira ona vereceğime bir kaç ay daha idare ederim Zaten eşimde pek içmez kendime bir paket kahve alsam makine için bana kesin 3 - 4 ay gider

Ahhh ahhh bak şimdi ne geldi aklıma eskiden Eczanede çalışırdım okul haricinde ve devamlı filtre kahve içerdik tabi yaz gelince Patron bazen gelirken vanilyalı dondurma alırdı ve sade filtre kahvenin içine birer top dondurma atardık anam ne güzel birşeydi o sıcak kahve içinde soğuk dondurma ama inan şu an önümde olsa dönüp bakmam bile sonuçta tartı nanik yapıyor öbür türlü her fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…