- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
merhaba kızlar...
sabah tartıldım,geçen hafta bildirim yaptığım kilodayım şuan.Haftasonu kaçamağı bana çok kötü bir ders verdi.Umarım yarına kadar bir kaç yüz gram daha giderde takıma iyi kötü destek olmuş olurum.
kızlar bütün öğünlerimde sebze olmasına rağmen kabızlık sıkıntım başladı.Hem lifli yiyorum hem bol su içiyorum.Dün de kuru kayısı yedim ama neden böyle oldu bilmiyorum...
Var mı kesin bir çözüm önerisi olan ?
Kimsecikler yokkk
Heyoooooo kızlar naslsnz ben biraz keyifsizim başım ağrıyor ve göbeğim hamileye döndü çok şiş hissediyorum
2 litre su içtim dahada içiyorum en ax 3 3 buçuk içerim karabuğdayı geçen yaptğmda bütün şişkinliği atmştı umarm yarına 57.5 oluruuuuuummmmm
Kizlar simdi okuldan eve donuyorumda sol kasigimda agri var ya nie oluyor anlamadim öyle çok ayaktatada kalmadim bide hafif modem bulaniyorum umarim bulantilar yeniden gelmez ya
Biraz yat dinlen bakalm canm belki yorulmussundur
İnşallah kizlar ya bakalim uzanayim geçer insallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Annemleri uyurlar uğurlamaz kendimi hemen duşa attım hazır işimde yemek derdimde yokken sizlere bir bakayım dedim
Kızkardeşim kek yapmıştı hatta fazladan yapayım sanada dedi yok ama kızlara birer dilim getir yeter demiştimçünkü huyunu biliyorum ay söyledim ya canları çektiyse diye kendini yerdi
Kızlara kadar getirdi ve ben kesinlikle tadına dahi bakmadım
SAdece sütlü şekersiz Nescafemi içtim uslu uslu ve suyumu düzenli olarak tükettim
Canım bende her öğünde bir kase yoğurt ye diyecektimemin ol yoğurt çok güzel bağırsakları çalıştırır
İnşallahhhhhhhhhhh
Ben bu hafta komple takımdan çok ümitliyim
RAbbim utandırmasın
Çok geçmiş olsun sen yorulmadığını düşünebilirsin ama kuzucuk yorulmuş ve tepki vermiş olabilir
Sen ayaklarını uzatıp biraz dinlen iyisimiinşallah yarına hiç bir şeyçiğin kalmaz
Canım rahim büyüyordurKizlar simdi okuldan eve donuyorumda sol kasigimda agri var ya nie oluyor anlamadim öyle çok ayaktatada kalmadim bide hafif modem bulaniyorum umarim bulantilar yeniden gelmez ya
Ara bir lokma taze kaymak-bal
Öğlen
Tost baharatlı yoğurt
Ara oğlumun çikolatasından bir ısırık
1 bardak sütlaç
Akşam
1kase tavuk çorbası
Brokoli salatası
Yoğurt
2lt su
Banunun paylaştığı hareketler ve trt1 deki doktorun anlattığı hareketler
Bugün çok sıkıldım döndüm dolandım dolabın başına gittim
Mutfak terazisi istiyorum ben yaa
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Annemleri uyurlar uğurlamaz kendimi hemen duşa attım hazır işimde yemek derdimde yokken sizlere bir bakayım dedim
Kızkardeşim kek yapmıştı hatta fazladan yapayım sanada dedi yok ama kızlara birer dilim getir yeter demiştimçünkü huyunu biliyorum ay söyledim ya canları çektiyse diye kendini yerdi
Kızlara kadar getirdi ve ben kesinlikle tadına dahi bakmadım
SAdece sütlü şekersiz Nescafemi içtim uslu uslu ve suyumu düzenli olarak tükettim
Canım bende her öğünde bir kase yoğurt ye diyecektimemin ol yoğurt çok güzel bağırsakları çalıştırır
İnşallahhhhhhhhhhh
Ben bu hafta komple takımdan çok ümitliyim
RAbbim utandırmasın
Çok geçmiş olsun sen yorulmadığını düşünebilirsin ama kuzucuk yorulmuş ve tepki vermiş olabilir
Sen ayaklarını uzatıp biraz dinlen iyisimiinşallah yarına hiç bir şeyçiğin kalmaz
İnşallah kizlar ya bakalim uzanayim geçer insallah
ondan olsun canmda varsin agrisinÇok çeşitli yedim ucundan kıyısından. Hepsini toplayınca 1500cal.
1 saat kadar sonra sütlaç yiyebilirim 150cal
Canım rahim büyüyordur
ilk zayiflayami kafaya koyduğunda bende herşeyi tartiyordum kalorilerini hesapliyordum sonra gözüm iyice alisti göz karari yapmaya baslamistim bi sure sonrada kalori hesabindan sıkilmistim zatenAslında bende bir ara istiyordum ama bu sefer iyice gram gram dikkat etmeye başlarsam fenalık gelir diye vazgeçtimsıkıntıya gelemiyorum ben yaa
Daha iyiyim canm agri kalmadi nerdeyse ama moralmen bi durgunluk var nedenseNasıl oldun canım
Ara bir lokma taze kaymak-bal
Öğlen
Tost baharatlı yoğurt
Ara oğlumun çikolatasından bir ısırık
1 bardak sütlaç
Akşam
1kase tavuk çorbası
Brokoli salatası
Yoğurt
2lt su
Banunun paylaştığı hareketler ve trt1 deki doktorun anlattığı hareketler
Bugün çok sıkıldım döndüm dolandım dolabın başına gittim
Daha iyiyim canm agri kalmadi nerdeyse ama moralmen bi durgunluk var nedense
En iyisini yapmssn banucmm valla tadına bakınca insanın aklı kalıyo daha çok yemek istiyo bemde öyle yaparm hiç tadına bakmamve nescafe benimde kurtarıcm oluyo hemde cok seviyorum ama şekersiz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?