Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ah keske canım yabı gun yaparız ınsallah(aman duymasınlar yerız cantaları)

İnşallah canım gerçekten çok isterim hatta kaptanımız Ayşeyide çağırırız
Havalar ısınınca yapalım diyeceğim ama o zaman kuzuyla gelebilirmisin bilmem

Yarını iple çekiyorum.Tartı konusunda hiçbir fikrim yok

Aynen hatta bence fazlada geç yatmayalımda gece Leptinlerden faydalanalım

İnşallah canm o zamana araba alirsak anca gelebilir im sanirim canm ya iett ile zor olur sanirim kuzucukla ama inşallah ayarlamaya calisalim ayşe ablam sen ben ve gelebilecek olan kizlarla bi toplasalim insallah

İnşallah canm o zamana araba alirsak anca gelebilir im sanirim canm ya iett ile zor olur sanirim kuzucukla ama inşallah ayarlamaya calisalim ayşe ablam sen ben ve gelebilecek olan kizlarla bi toplasalim insallah

İnşallah canım gerçekten çok isterim

Sizi bilmiyorum ama ben kendimden hiç ümitli değilim.Hem reglden dolayı hemde ders çalıştığım için hareketsizlikten ödem oldu heralde Allahtan oğlum varda istekleri için totomu kaldırıyor (Gerçi Eymen çalarsaat gibi 5 dakikaya bir bişey buluyor beni kaldırmak için.saklambaç, lego basket,ciciğimi değiştir,süt ....başka bardakta isterimi var bide liste uzaaarr gider)

Hayırlı geceler şekerciklerim
Eve az önce geldim,yeğenimin doğum günüydü abimlerdeydim
İnce bi dilim pasta yedim itiraf ediyorum
Ne demişler kaptanın yaptığını yapma dediğini yap(neremden uydurduysam iki dakkada)

1-ok burdayım artık takımın kurallarına baktım...

şu anda 69,80 kiloyum
Hoşgeldin tatlım bol paylaşım bekliyorum senden

Ay keşke yakın olsaydık ne güzel birlikte kahvemizi içer cheescakeimizi yerdik ( cheescake kısmını kızlar duymasın )
Duydum duydummm

ah keske canım yabı gun yaparız ınsallah(aman duymasınlar yerız cantaları)
Bak bak nası da biliyo
Ayy benide alet ediyolar kendilerini kurtarsınlar diye
(Ne zaman buluşup yiyoruz)
Kem küm öhömm ne diyoduk

***8.Takım 392.ETAP***

moni( 102,0/ / /% )
Ceco34( 114,0/ / /% )
adayaren38 (70,8 / / /% )
benben (68,8/ / /% )
melekkız_( 64,4/ / /% )
sln71(57,2 / / /% )

yst38(106,6 / / /% )
turuncu (72,9 / / / % )

8. Takım Ortalaması %

ben geldim ama bugun zaten cuma sayılır :) şimdi ne yapmam gerekiyor?
hoşgeldinnn
öncelikle birinci sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekiyor,bazı kuralları bir süre askıya aldık ama sen yinede oku öğren canım
kendini tanıtabilirsin
hedef kilon nedir?
yarın sabah tartılıp kilonu bildirmen gerekiyor

ben ayşe takım kaptanıyım 44 yaşındayım evliyim 2 yetişkin oğlum var aöf sosyoloji 4.sınıf öğrencisiyim.

malum gece kimsecikler yok,yarın çok güzel sohbetlere dahil olacaksın

bugünadımleyla >>>10 aralık çarşamba>>> hedef kilo>> 55 (66,5geldiği gün)
desertrose44>>>16 aralık salı >>>hedef kilo>55 (takıma uğramıyor)
duygusaldenge>>>17 aralık çarşamba hedef kilo >>???
mrtmuhasebe >>>18 aralık perşembe>>hedef kilo >>>??? (69,8 geldiği gün)
napcazgari>>19 aralık cuma>>> hedef kilo>> 60

ÖNEMLİ:
kızlar hepinizin yarın tartılıp kilo bildiriminde bulunmanız gerekiyor

duygusal denge ve mrtmuhasebe >>> hedef kilonuz nedir?
bugünadımleyla >>> bol paylaşıma devam edersen haftaya listeye dahil olursun...

Son düzenleme:
Merhabalar tekrar. Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Ben 1. sayfadaki kuralları okudum ve çok hoşuma gitti :) Hepsini kabul ediyorum. Ben sevgi 23 yaşındayım sağlık bilimlerinde üniversite öğrencisiyim. bu sene son sınıfım. Haziranda da mezuniyetim var o yüzden o güne kadar ya zarif bi hanım olurum ya da o mezuniyete gitmem :/ Tanıştığıma çok memnun oldum

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır.
Takıma hangi gün gelmiş olurda olsun, takımdaki ilk Cuma gününde tartılır ve takım yönetimine kilosunu bildirir. Bu kilo yeni üyenin yarışma başlangıç kiosu olacaktır. Yani; takıma geldiği günkü değil, ilk Cuma günkü kilosu başlangıç kilosu olacaktır.
Sonraki Cuma halen deneme süresi devam etmektedir.
Bir sonraki Cuma, eğer takım yönetimi üyeyi takımına almaya karar verdi ise, üye tartılır ve o haftaki etap listesinde yer alır.
Örnek:
1 Aralık Pazartesi yeni üye takıma geldi.
5 Aralık Cuma tartılıyor, kilosunu kaptanımız not alıyor. Çünkü bu kilo üyenin başlangıç kilosu.
12 Aralık Cuma yeni üyemiz deneme sürecinde, listeye girmiyor.
19 Aralık Cuma tartılıyor ve listemize giriyor.
5 Aralık tarihli kilosu başlangıç, 19 Aralık tarihli kilosu da bitiş kilosu. Fark ikiye bölünüyor.

Ancak tartı ile ilgili bir problemim var ne yazık ki bi süre önce arkadaşım alıp evine götürmüş o yüzden başlangıç kilom alınacaksa sadece bu haftalığına ben cumartesi sabah tartılsam?

bende çok memnun oldum inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz
Ancak tartı ile ilgili bir problemim var ne yazık ki bi süre önce arkadaşım alıp evine götürmüş o yüzden başlangıç kilom alınacaksa sadece bu haftalığına ben cumartesi sabah tartılsam?
olur tatlım cumartesi tartılıp bildirebilirsin.ama bu sadece bu haftalık bu şekilde olabilir çünkü 2 hafta sonra listeye dahil olursan cuma sabahı bildirmen gerekecek çünkü yarışmada kural bu şekilde.

Hayırlı geceler ben geldim çok mutlu oldum cagardiginiz için inş. Azmedicem öncelikle kendim için sonrasinda HEM EŞİM IN hem bazı insanların çeneler ini kapatmak için :) yaza kadar 60 olmak istiyorum ama ilk hedefim 72... 69.. u görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…