Keşke böyle olsaydı 8 de annem cıvvıklı bir nevi kıymalı getirdi 2000 cal oldu liste çok Üzgünüm çoook
menuye ek cıslardan yedım ben ya tartı oncesı yemesem ıyıydıbı cıkolata ve bahartalı cubuk kraker
umarim bugün gördüğüm -200 grami yarinda gorebilirim kacamaklari yapmasaydim iyiydi ama bol bol su içtim hayirlisi artikYarını iple çekiyorum.Tartı konusunda hiçbir fikrim yok
ah keske canım yabı gun yaparız ınsallah(aman duymasınlar yerız cantaları)
Yarını iple çekiyorum.Tartı konusunda hiçbir fikrim yok
İnşallah canm o zamana araba alirsak anca gelebilir im sanirim canm ya iett ile zor olur sanirim kuzucukla ama inşallah ayarlamaya calisalim ayşe ablam sen ben ve gelebilecek olan kizlarla bi toplasalim insallahİnşallah canımgerçekten çok isterim hatta kaptanımız Ayşeyide çağırırız
Havalar ısınınca yapalım diyeceğim ama o zaman kuzuyla gelebilirmisin bilmem
Aynenhatta bence fazlada geç yatmayalımda gece Leptinlerden faydalanalım
İnşallah canm o zamana araba alirsak anca gelebilir im sanirim canm ya iett ile zor olur sanirim kuzucukla ama inşallah ayarlamaya calisalim ayşe ablam sen ben ve gelebilecek olan kizlarla bi toplasalim insallah
İnşallah canımgerçekten çok isterim hatta kaptanımız Ayşeyide çağırırız
Hoşgeldin tatlım bol paylaşım bekliyorum senden1-ok burdayım artık takımın kurallarına baktım...
şu anda 69,80 kiloyum
Duydum duydummmAy keşke yakın olsaydık ne güzel birlikte kahvemizi içer cheescakeimizi yerdik ( cheescake kısmını kızlar duymasın)
Bak bak nası da biliyoah keske canım yabı gun yaparız ınsallah(aman duymasınlar yerız cantaları)
Ayy benide alet ediyolar kendilerini kurtarsınlar diyeİnşallah canımgerçekten çok isterim hatta kaptanımız Ayşeyide çağırırız
hoşgeldinnnben geldim ama bugun zaten cuma sayılır :) şimdi ne yapmam gerekiyor?
bende çok memnun oldum inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcazMerhabalar tekrar. Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Ben 1. sayfadaki kuralları okudum ve çok hoşuma gitti :) Hepsini kabul ediyorum. Ben sevgi 23 yaşındayım sağlık bilimlerinde üniversite öğrencisiyim. bu sene son sınıfım. Haziranda da mezuniyetim var o yüzden o güne kadar ya zarif bi hanım olurum ya da o mezuniyete gitmem :/ Tanıştığıma çok memnun oldum
olur tatlım cumartesi tartılıp bildirebilirsin.ama bu sadece bu haftalık bu şekilde olabilir çünkü 2 hafta sonra listeye dahil olursan cuma sabahı bildirmen gerekecek çünkü yarışmada kural bu şekilde.Ancak tartı ile ilgili bir problemim var ne yazık ki bi süre önce arkadaşım alıp evine götürmüş o yüzden başlangıç kilom alınacaksa sadece bu haftalığına ben cumartesi sabah tartılsam?
bugünadımleyla >>>10 aralık çarşamba>>> hedef kilo>> 55 (66,5geldiği gün)
desertrose44>>>16 aralık salı >>>hedef kilo>55 (takıma uğramıyor)
duygusaldenge>>>17 aralık çarşamba hedef kilo >>???
mrtmuhasebe >>>18 aralık perşembe>>hedef kilo >>>??? (69,8 geldiği gün)
napcazgari>>19 aralık cuma>>> hedef kilo>> 60
ÖNEMLİ:
kızlar hepinizin yarın tartılıp kilo bildiriminde bulunmanız gerekiyor
duygusal denge ve mrtmuhasebe >>> hedef kilonuz nedir?
bugünadımleyla >>> bol paylaşıma devam edersen haftaya listeye dahil olursun...[/QUOTE
merhaba kaptan ben kuralları okudum kabullendim hedef kilom 56
çok istiyorum bu kiloda olmayı ama galiba insülün irenci dediğimiz olay var bende
neyse gece şimdi bu konuları yarın konuşuruz.
iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?