- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
oo filtre kahvenin tadini hic bi yerde bulamiyorum canm annemdede var almanyadan getirmiş oda o kahve başka bi lezzetli oluyor yaBenimde aynen dediğin gibi ağzıma bir bulaştırayım aklımda yoksa bile yer ediyordu öncedeno yüzden artık zararlıysa hiç tadına bile bakmıyorum ve cidden canım bile istemiyor o tip şeyleri ki eskiden canım sıkıldıkça birşeyler yapardım
İlk zamanlar eşim sen perhizdeysen bizdemi yoksun kalacağız bari bize arada birşeyler yap diyordu ama ne zamanki ondada şeker değerleri yüksek çıktı oda benim zorumlada olsa bana uymak zorunda kaldıartık oda alıştı hiç istemiyor aksine bir misafir geleceği zamanda aman Aşkım az yap bak sonra günah atılmasın diye ben dayanamam yerim belki diyor
Valla Canan Hoca Granül Kahveyi tavsiye etmiyor içecekseniz filtre kahve için diyor ama henüz kahve makinem yokaslında alacaktımda Annem sakın alma benim almanyada 2 tane sıfır var getiririm diyince vazgeçtim
Şimdi 100 lira ona vereceğime bir kaç ay daha idare ederimZaten eşimde pek içmez kendime bir paket kahve alsam makine için bana kesin 3 - 4 ay gider
Ahhh ahhh bak şimdi ne geldi aklımaeskiden Eczanede çalışırdım okul haricinde ve devamlı filtre kahve içerdik tabi yaz gelince Patron bazen gelirken vanilyalı dondurma alırdı ve sade filtre kahvenin içine birer top dondurma atardık anam ne güzel birşeydi o sıcak kahve içinde soğuk dondurma ama inan şu an önümde olsa dönüp bakmam bile sonuçta tartı nanik yapıyor öbür türlü her fırsatta
hoşgeldin aramiza ben merve yasim 24 6-7 aylik evliyim kismet olursa inşallah bebek bekliyorum doğum sonraki yarisa kaldigim yerden devam edicem inşallah simdilik yedek oyuncu misali bekliyorum1-ok burdayım artık takımın kurallarına baktım...
şu anda 69,80 kiloyum
sln71 arkadaş merhaba
canım öbürtarafta sıkıldım 60-69 kilo aralığında eski arkadaşlarda kalmadı aslında orada bayağ kilo vermiştim artık burada deniycem inşallah
sln71 arkadaş merhaba
canım öbürtarafta sıkıldım 60-69 kilo aralığında eski arkadaşlarda kalmadı aslında orada bayağ kilo vermiştim artık burada deniycem inşallah
1-ok burdayım artık takımın kurallarına baktım...
şu anda 69,80 kiloyum
1-ok burdayım artık takımın kurallarına baktım...
şu anda 69,80 kiloyum
oo filtre kahvenin tadini hic bi yerde bulamiyorum canm annemdede var almanyadan getirmiş oda o kahve başka bi lezzetli oluyor ya
sln71 arkadaş merhaba
Kızlar ben yatıyorum öptüm hepinizi
oo filtre kahvenin tadini hic bi yerde bulamiyorum canm annemdede var almanyadan getirmiş oda o kahve başka bi lezzetli oluyor ya
Yurtdışında doğmuş büyümüş biri olarak o filtre kahvenin tadını ve kokusunu hiç unutamam :)
Kahve makinası almayı hep çok istedim ama eşim gereksiz gördüğü için neskafeye devam...:)
Kızlar ben yatıyorum öptüm hepinizi
Keşke böyle olsaydı 8 de annem cıvvıklı bir nevi kıymalı getirdi 2000 cal oldu liste çok Üzgünüm çoookHmmmm menü güzeeeellll
ay oranın chees cakenıde cok sevıyorum ben ıstanbulagıttıgımde en yakın zmanda gıdıcem valla canım gıtmek sart olduAramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah bundan sonra hep birlikte çok çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız
Kilon çok fazla değil o yüzden eminim bu yaz hefefine ulaşmış olacaksın
Bu arada bende kendimi tanıtayım
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyimİstanbullu Evhanımıyım
Maalesef takımın en ağır topu benimDefalarca kilo alıp vermiş biri olarak 124.5 kgla rekorumu kırmış biri olarak 3 - 4 aydır Karatay yapmaya çalışıyorum ve şükür 114 kgyu gördüm
İnşallah buradaki kızlarında desteğiyle yaza kadar 2li hanelere inip baya bir kilo vermiş olacağımı düşünüyorum
Sorma valla adamların dandik diye ucuza verdikleri bile buranın kalitelisinden farksız
Allahtan buradada şu Tschibo dükkanları açıldıda kahvemi oradan alabilirim bitince
Burada fazla sıkılmaya fırsatın olmaz bencearada haftasonu sakinleşebiliyor ama normalde sohbetin dibine vuruyoruz
ben esımde ne gerek var dıyenlerden hemde kahveyle arası olmadıgı ıcınde onemsemıyorYurtdışında doğmuş büyümüş biri olarak o filtre kahvenin tadını ve kokusunu hiç unutamam :)
Kahve makinası almayı hep çok istedim ama eşim gereksiz gördüğü için neskafeye devam...:)
ay oranın chees cakenıde cok sevıyorum ben ıstanbulagıttıgımde en yakın zmanda gıdıcem valla canım gıtmek sart oldu
Ay keşke yakın olsaydık ne güzel birlikte kahvemizi içer cheescakeimizi yerdik ( cheescake kısmını kızlar duymasın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?