Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oo filtre kahvenin tadini hic bi yerde bulamiyorum canm annemdede var almanyadan getirmiş oda o kahve başka bi lezzetli oluyor ya

1-ok burdayım artık takımın kurallarına baktım...

şu anda 69,80 kiloyum
hoşgeldin aramiza ben merve yasim 24 6-7 aylik evliyim kismet olursa inşallah bebek bekliyorum doğum sonraki yarisa kaldigim yerden devam edicem inşallah simdilik yedek oyuncu misali bekliyorum

sln71 arkadaş merhaba

canım öbürtarafta sıkıldım 60-69 kilo aralığında eski arkadaşlarda kalmadı aslında orada bayağ kilo vermiştim artık burada deniycem inşallah

Meraba canm bende tam sana yazcaktm valla orda bende çok kilolar verdim bütün arkadaşlara teşkkr ederim ama aryk kimse uğramıyo eskilerden zaten şimdi de çok aktif deģil motivasyon düşüyo hem burda yarış varya o duygu insanı harakete geçiriyo burda da 4 kilo falan verdim arkadaşlarmn destekleriylr kısmetse 3 buçuk kilo sonra mezunum bu arada tekrar tanıtıym kendim ben selin 20 yaşındayım 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda ve kilom yarına süpriz hedef 53 inşallah sende hedefine ulaşrsn bizlerle birlikte tatlm hoşgeldin

sln71 arkadaş merhaba

canım öbürtarafta sıkıldım 60-69 kilo aralığında eski arkadaşlarda kalmadı aslında orada bayağ kilo vermiştim artık burada deniycem inşallah

Merhaba. Hoşgeldin

şu anda 69,80 kiloyum

Merhabalar..Aramıza hoşgeldin.
İsmim Betül.30 yaşındayım.2.5 yaşında bir oğlum var.
Şuan 73 kiloyum.
Umarım hep beraber sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtuluruz.

şu anda 69,80 kiloyum

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah bundan sonra hep birlikte çok çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız
Kilon çok fazla değil o yüzden eminim bu yaz hefefine ulaşmış olacaksın

Bu arada bende kendimi tanıtayım
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim İstanbullu Evhanımıyım
Maalesef takımın en ağır topu benim Defalarca kilo alıp vermiş biri olarak 124.5 kgla rekorumu kırmış biri olarak 3 - 4 aydır Karatay yapmaya çalışıyorum ve şükür 114 kgyu gördüm
İnşallah buradaki kızlarında desteğiyle yaza kadar 2li hanelere inip baya bir kilo vermiş olacağımı düşünüyorum

oo filtre kahvenin tadini hic bi yerde bulamiyorum canm annemdede var almanyadan getirmiş oda o kahve başka bi lezzetli oluyor ya

Sorma valla adamların dandik diye ucuza verdikleri bile buranın kalitelisinden farksız
Allahtan buradada şu Tschibo dükkanları açıldıda kahvemi oradan alabilirim bitince

sln71 arkadaş merhaba

Burada fazla sıkılmaya fırsatın olmaz bence arada haftasonu sakinleşebiliyor ama normalde sohbetin dibine vuruyoruz

Yurtdışında doğmuş büyümüş biri olarak o filtre kahvenin tadını ve kokusunu hiç unutamam :)
Kahve makinası almayı hep çok istedim ama eşim gereksiz gördüğü için neskafeye devam...:)

Yurtdışında doğmuş büyümüş biri olarak o filtre kahvenin tadını ve kokusunu hiç unutamam :)
Kahve makinası almayı hep çok istedim ama eşim gereksiz gördüğü için neskafeye devam...:)

Benim eşim o konuda benden beter Teknoloji delisi ama cidden şöyle çok büyük bir mutfağımız olsa ne kadar makine varsa kesin dizerdi bir ara tutturdu Exspresso makinası alalım diye ulen ben sevmem sende tadını bilmezsin ne gerek var dedim gülüyor yeniliklere açık olmak lazım diye birde müsriffffffff gider nerede en pahalısı var onu almaya kalkışır bende zor vazgeçiririm

Bazen alışverişe gittiğimizde aramızda konuşurken bizi dinleyen tezgahtarlar gülüyor Genelde kadınlar ister adamlar almaz bizde tam tersine eşim ister ben vazgeçiririm hatta bir keresinde bir tanesi bana dedi Hanımefendi sizin gibisine pek deng gelemiyoruz genelde kadınlar alınmıyor diye surat asar siz eşinize engel oluyorsunuz diye dedim ay başı gelince surat asacağıma şimdi o assın adam nasıl gülüyor

Adam iyi hoş da işte para tutmayı bilmez rahmetli babası kılıklı

Bu arada sen nerede doğup büyümüştün Betül ( balık hafızalı Ceco )

kızlar hepiniz çok tatlısınız burayı seveceğime eminim
hep destek tam destek yani...

bende kendimi tanıtayım.

ben 38 yaşındayım.9 yaşında dünya tatlısı bir kızım var...(Allah hepimizinkini bağışlasın)
masa başı çalışanıyım.Muhasebeciyim.Kendi işyerim ama elemanım olmadığından herşeye kendim koşuyorum bu arada tabi önüme ne yemek gelirse yiyorum.

evliyim...sln71 arkadaşla 60-69 aralığında mücadele ettik ben orada 7 kiloya yakın verdim ama tekrar aldım...spor fazla yapamıyorum ama yemek konusundada spor konusundada motivasyonum yok inşallah desteklerinizi bekliyorum

hepinizi öpüyorum iyi geceler...

selam kızlar
sabah: 2.5 dilim tb, az tereyağı, salça, 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
ara: 1 kupa yeşilçay 1 mandalina
öğlen: 1 kase brokoli
ara: 4 galete
akşam: 1 kase çorba 1 dilim tb
1 kase yoğurtlu patates biber kızartması
ara: çay ve 2 ekler

ay oranın chees cakenıde cok sevıyorum ben ıstanbulagıttıgımde en yakın zmanda gıdıcem valla canım gıtmek sart oldu

ben esımde ne gerek var dıyenlerden hemde kahveyle arası olmadıgı ıcınde onemsemıyor

ay oranın chees cakenıde cok sevıyorum ben ıstanbulagıttıgımde en yakın zmanda gıdıcem valla canım gıtmek sart oldu

Ay keşke yakın olsaydık ne güzel birlikte kahvemizi içer cheescakeimizi yerdik ( cheescake kısmını kızlar duymasın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…