canım hoşgeldinHayırlı geceler ben geldim çok mutlu oldum cagardiginiz için inş. Azmedicem öncelikle kendim için sonrasinda HEM EŞİM IN hem bazı insanların çeneler ini kapatmak için :)yaza kadar 60 olmak istiyorum ama ilk hedefim 72... 69.. u görmek
Tamam inş okuyorum yarinda tatilip fotoğrafını çekip koyuyorum :)canım hoşgeldin
inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz
ben ayşe takım kaptanıyım.
1 sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor,bazı kurallar bir süre askıda ama sen yinede oku öğren
yarın konuşuruz şimdi yatmalıyım
iyi geceler canım
Sizi bilmiyorum ama ben kendimden hiç ümitli değilim.Hem reglden dolayı hemde ders çalıştığım için hareketsizlikten ödem oldu heralde Allahtan oğlum varda istekleri için totomu kaldırıyor(Gerçi Eymen çalarsaat gibi 5 dakikaya bir bişey buluyor beni kaldırmak için.saklambaç, lego basket,ciciğimi değiştir,süt ....başka bardakta isterimi var bide liste uzaaarr gider)
Hayırlı geceler ben geldim çok mutlu oldum cagardiginiz için inş. Azmedicem öncelikle kendim için sonrasinda HEM EŞİM IN hem bazı insanların çeneler ini kapatmak için :)yaza kadar 60 olmak istiyorum ama ilk hedefim 72... 69.. u görmek
banucum tebrikler çok güzel vermişsin
ben
geçen hafta 70.8
bu hafta 70.7
fark 0.1
yüzde %
Hoşgeldin ne okuyorsun.Merhabalar tekrar. Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Ben 1. sayfadaki kuralları okudum ve çok hoşuma gitti :) Hepsini kabul ediyorum. Ben sevgi 23 yaşındayım sağlık bilimlerinde üniversite öğrencisiyim. bu sene son sınıfım. Haziranda da mezuniyetim var o yüzden o güne kadar ya zarif bi hanım olurum ya da o mezuniyete gitmem :/ Tanıştığıma çok memnun oldum
Hayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr
oooo ben yatınca ne sohbetler dönmüş yahuuuu yeni gelen arkadaşlara yazicam ama hepiniz hoşgeldiniz
bugün çoooook mutluyuuummm karabuğday yine yüzümü güldürdü
bu arada banucum tebrik ederim çom güzel gitmiş darısı diğerlerine inşallah onlatdan da böyle haberler alırz
hemen kilo bildirimi
Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo :57.2
Şimdiki kilo : 55.9
Fark: 1.300
Toplam fark:19.3
Spor bu hafta 3 gün 30 1 gün 20 dk stepper
Su ortalama 1.5 2 litre
Azmin daim olsun canım. Listede yoksun ama gel burayada özleriz bizSelam moni
Ben listede yokum ama 5333 diyetine başladım 90 kilonun üstündekiler takımından Meyra nın teşviği ile herkese tavsiye ederim. Gecen haftalarda durma devresinde iken bu hafta sıçrama yaptım resmen 97 kıloyum 1 kilodan fazla gitti 1.8 diye biliyorum gecen haftaki kılom98,8 Di sanırım yeni diyet arayanlara şiddetle tavsiye ederim
Tütü maşallah 2 hafta kaldı yıl sonuna verirsin banum yaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken takımın ilk bildirimini şimdi ben yapayım
Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimiama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 11.6 kg
Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 leg raise ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri)
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem
Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum
Ümitsizliğe kapılmak yok canım o sıpalar zaten bize spor yaptırıyor istemdışıda olsa
İnşallah azda olsa eksi görürsün ve bir sonraki hafta çok daha dikkatli olup çok daha güzel bir sonuç bildirirsin
Aramıza hoşgeldin
Kilon bence çok fazla değil ( kendimle kıyasla) ve eminim burada ihtiyacın olan motivasyonun fazlası var Yaza hepimiz o tuhaf ay yinemi kilo aldın bakışlarını ve sözleri insanlara yedireceğiz
Çok daha sağlıklı kilolara düşüp dilediğimizi giyip salınacağız ortadakıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Asıl ben tebrik ederim
Yine süper bir sonuç ve yine takımın en iyi sonucu senden çıkıyor sanırım
Toplamdada harika kilolar gitmiş ve inşallah sen bu hızla bir iki ay sonra 50 kg bile olursun
Ayyyy valla senin kilonda olmuş olsaydım sanırım hiç diyete bile gerek görmezdimfıstık gibi hatunsun daha ne olsun
Kız şu karabuğdayın tadı kötü demeseydin bir de onu deneyeyim derdim ama midem cins lezzetli olmayınca mide almıyor
Günaydın ben geldim.
Kilo bildircemde selinden korkuyorum
Geçen hafta 106.6Pusuda bekliyom valla
Geçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?