Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım hoşgeldin
inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz
ben ayşe takım kaptanıyım.
1 sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor,bazı kurallar bir süre askıda ama sen yinede oku öğren
yarın konuşuruz şimdi yatmalıyım
iyi geceler canım

Tamam inş okuyorum yarinda tatilip fotoğrafını çekip koyuyorum :)
Hayırlı geceler yarın konuşuruz inş.

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kelebeklerim
Hayırlı olan tüm dualarımız kabul olsun inşallah aminn
Hepimiz en kısa zamanda hayallerimize hedeflerimize ulaşalım inşallah aminnn

Erkenden kilolarımızı bildirmeyi unutmayalım kızlar,listede olan olmayan herkes kilo bildiriminde bulunacak çok önemli

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar

Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken takımın ilk bildirimini şimdi ben yapayım

Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimi ama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg

Fark; - 1.1 kg

Toplam giden; 11.6 kg

Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 leg raise ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri )
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem

Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum

Ümitsizliğe kapılmak yok canım o sıpalar zaten bize spor yaptırıyor istemdışıda olsa
İnşallah azda olsa eksi görürsün ve bir sonraki hafta çok daha dikkatli olup çok daha güzel bir sonuç bildirirsin

Aramıza hoşgeldin
Kilon bence çok fazla değil ( kendimle kıyasla ) ve eminim burada ihtiyacın olan motivasyonun fazlası var Yaza hepimiz o tuhaf ay yinemi kilo aldın bakışlarını ve sözleri insanlara yedireceğiz
Çok daha sağlıklı kilolara düşüp dilediğimizi giyip salınacağız ortada kıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Selam moni
Ben listede yokum ama 5333 diyetine başladım 90 kilonun üstündekiler takımından Meyra nın teşviği ile herkese tavsiye ederim. Gecen haftalarda durma devresinde iken bu hafta sıçrama yaptım resmen 97 kıloyum 1 kilodan fazla gitti 1.8 diye biliyorum gecen haftaki kılom98,8 Di sanırım yeni diyet arayanlara şiddetle tavsiye ederim

Hayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr
oooo ben yatınca ne sohbetler dönmüş yahuuuu yeni gelen arkadaşlara yazicam ama hepiniz hoşgeldiniz
bugün çoooook mutluyuuummm karabuğday yine yüzümü güldürdü
bu arada banucum tebrik ederim çom güzel gitmiş darısı diğerlerine inşallah onlatdan da böyle haberler alırz
hemen kilo bildirimi

Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo :57.2
Şimdiki kilo : 55.9
Fark: 1.300
Toplam fark:19.3

Spor bu hafta 3 gün 30 1 gün 20 dk stepper
Su ortalama 1.5 2 litre

Hoşgeldin ne okuyorsun.
Ben hatice ebeyim kayserideyim

Asıl ben tebrik ederim
Yine süper bir sonuç ve yine takımın en iyi sonucu senden çıkıyor sanırım

Toplamdada harika kilolar gitmiş ve inşallah sen bu hızla bir iki ay sonra 50 kg bile olursun
Ayyyy valla senin kilonda olmuş olsaydım sanırım hiç diyete bile gerek görmezdim fıstık gibi hatunsun daha ne olsun

Kız şu karabuğdayın tadı kötü demeseydin bir de onu deneyeyim derdim ama midem cins lezzetli olmayınca mide almıyor

Azmin daim olsun canım. Listede yoksun ama gel burayada özleriz biz

Tütü maşallah 2 hafta kaldı yıl sonuna verirsin banum ya

Teşekkürederim şekerim
valla canm ilk karabuğday yaptğmda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama bu sefer haşladm sabahtan ve çokta kötü gelmedi yoğurtla bi nevi iyi oldu
ve 500 gr mı kendim verdim 800 gr karabuğdayla gitti bide geri gelmiyor en güzeli bu valla banucum incecik oldum olmasına da vücudum çok yumuşak ilerde toplar diye kendimi trselli ediyorum ve tabi diyetten sonra da sporu bırakmycam belki zamnla toparlanr

Kızlar dün eşim ben seviyorum diye en iyisinden az bişe kestane almış
bende bi kalorisine bakiim diye arştırrken baktm ki çiğ 100 gr kestane 160 kaloriyken haşlayınca bu kalori 120 ye düşüyo kavurunca soba üstünde falan 200 lere çıkıyo bunun sebebide haşlaynca su oranı yükseliyomuş kavurunca su oranı azalp şeker miktari yükseliyormuş bunun üzerine ben her ne kadar kavrulmuşa bayılsamda haşlayarak yicem sizinde aklınzda bulunsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…