Kendimi gaffur gibi hissettim :)Vaaaoooovvv süpeeersin kanka
Valla bacım akşam yaptım sıcak sıcak 1 tane yedim 100gr değil 1-2 yiyip sevdiğim şeklini yedimKızlar dün eşim ben seviyorum diye en iyisinden az bişe kestane almış
bende bi kalorisine bakiim diye arştırrken baktm ki çiğ 100 gr kestane 160 kaloriyken haşlayınca bu kalori 120 ye düşüyo kavurunca soba üstünde falan 200 lere çıkıyo bunun sebebide haşlaynca su oranı yükseliyomuş kavurunca su oranı azalp şeker miktari yükseliyormuş bunun üzerine ben her ne kadar kavrulmuşa bayılsamda haşlayarak yicem sizinde aklınzda bulunsun dedim
Kendimi gaffur gibi hissettim :)
Valla bacım akşam yaptım sıcak sıcak 1 tane yedim 100gr değil 1-2 yiyip sevdiğim şeklini yedim
merhaba :) ben de eczacı olucam inşallah :)Hoşgeldin ne okuyorsun.
Ben hatice ebeyim kayserideyim
Hayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr
oooo ben yatınca ne sohbetler dönmüş yahuuuu yeni gelen arkadaşlara yazicam ama hepiniz hoşgeldiniz
bugün çoooook mutluyuuummm karabuğday yine yüzümü güldürdü
bu arada banucum tebrik ederim çom güzel gitmiş darısı diğerlerine inşallah onlatdan da böyle haberler alırz
hemen kilo bildirimi
Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo :57.2
Şimdiki kilo : 55.9
Fark: 1.300
Toplam fark:19.3
Spor bu hafta 3 gün 30 1 gün 20 dk stepper
Su ortalama 1.5 2 litre
Tütü maşallah 2 hafta kaldı yıl sonuna verirsin banum ya
Teşekkürederim şekerim
valla canm ilk karabuğday yaptğmda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama bu sefer haşladm sabahtan ve çokta kötü gelmedi yoğurtla bi nevi iyi oldu
ve 500 gr mı kendim verdim 800 gr karabuğdayla gittibide geri gelmiyor en güzeli bu valla banucum incecik oldum olmasına da vücudum çok yumuşak ilerde toplar diye kendimi trselli ediyorum ve tabi diyetten sonra da sporu bırakmycam belki zamnla toparlanr
Geçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03
Kızlar dün eşim ben seviyorum diye en iyisinden az bişe kestane almış
bende bi kalorisine bakiim diye arştırrken baktm ki çiğ 100 gr kestane 160 kaloriyken haşlayınca bu kalori 120 ye düşüyo kavurunca soba üstünde falan 200 lere çıkıyo bunun sebebide haşlaynca su oranı yükseliyomuş kavurunca su oranı azalp şeker miktari yükseliyormuş bunun üzerine ben her ne kadar kavrulmuşa bayılsamda haşlayarak yicem sizinde aklınzda bulunsun dedim
kızlar hepiniz çok tatlısınız burayı seveceğime eminim
hep destek tam destek yani...
bende kendimi tanıtayım.
ben 38 yaşındayım.9 yaşında dünya tatlısı bir kızım var...(Allah hepimizinkini bağışlasın)
masa başı çalışanıyım.Muhasebeciyim.Kendi işyerim ama elemanım olmadığından herşeye kendim koşuyorum bu arada tabi önüme ne yemek gelirse yiyorum.
evliyim...sln71 arkadaşla 60-69 aralığında mücadele ettik ben orada 7 kiloya yakın verdim ama tekrar aldım...spor fazla yapamıyorum ama yemek konusundada spor konusundada motivasyonum yok inşallah desteklerinizi bekliyorum
hepinizi öpüyorum iyi geceler...
Merhabalar tekrar. Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Ben 1. sayfadaki kuralları okudum ve çok hoşuma gitti :) Hepsini kabul ediyorum. Ben sevgi 23 yaşındayım sağlık bilimlerinde üniversite öğrencisiyim. bu sene son sınıfım. Haziranda da mezuniyetim var o yüzden o güne kadar ya zarif bi hanım olurum ya da o mezuniyete gitmem :/ Tanıştığıma çok memnun oldum
Selam moni
Ben listede yokum ama 5333 diyetine başladım 90 kilonun üstündekiler takımından Meyra nın teşviği ile herkese tavsiye ederim. Gecen haftalarda durma devresinde iken bu hafta sıçrama yaptım resmen 97 kıloyum 1 kilodan fazla gitti 1.8 diye biliyorum gecen haftaki kılom98,8 Di sanırım yeni diyet arayanlara şiddetle tavsiye ederim
Teşekkürederim şekerim
valla canm ilk karabuğday yaptğmda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama bu sefer haşladm sabahtan ve çokta kötü gelmedi yoğurtla bi nevi iyi oldu
ve 500 gr mı kendim verdim 800 gr karabuğdayla gittibide geri gelmiyor en güzeli bu valla banucum incecik oldum olmasına da vücudum çok yumuşak ilerde toplar diye kendimi trselli ediyorum ve tabi diyetten sonra da sporu bırakmycam belki zamnla toparlanr
yihuuu bravo hatice ortalamamız yükselcek canımGeçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03
inşallah canm benmİnşallah canım gerçekten çok isterim
sensiz olmaz ablamHayırlı geceler şekerciklerim
Eve az önce geldim,yeğenimin doğum günüydü abimlerdeydim
İnce bi dilim pasta yedim itiraf ediyorum
Ne demişler kaptanın yaptığını yapma dediğini yap(neremden uydurduysam iki dakkada )
Hoşgeldin tatlım bol paylaşım bekliyorum senden
Duydum duydummm
Bak bak nası da biliyo
Ayy benide alet ediyolar kendilerini kurtarsınlar diye
(Ne zaman buluşup yiyoruz)
Kem küm öhömm ne diyoduk
ben geldim ama bugun zaten cuma sayılır :) şimdi ne yapmam gerekiyor?
Hoşgeldiniz kizlar ben merve yasin 24 sen 25 :) evliyim ve şuan hamileyim inşallah hedeflerimize en yakin zamanda ulasirizHayırlı geceler ben geldim çok mutlu oldum cagardiginiz için inş. Azmedicem öncelikle kendim için sonrasinda HEM EŞİM IN hem bazı insanların çeneler ini kapatmak için :)yaza kadar 60 olmak istiyorum ama ilk hedefim 72... 69.. u görmek
Supersin canmmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken takımın ilk bildirimini şimdi ben yapayım
Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimiama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 11.6 kg
Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 leg raise ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri)
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem
Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum
Ümitsizliğe kapılmak yok canım o sıpalar zaten bize spor yaptırıyor istemdışıda olsa
İnşallah azda olsa eksi görürsün ve bir sonraki hafta çok daha dikkatli olup çok daha güzel bir sonuç bildirirsin
Aramıza hoşgeldin
Kilon bence çok fazla değil ( kendimle kıyasla) ve eminim burada ihtiyacın olan motivasyonun fazlası var Yaza hepimiz o tuhaf ay yinemi kilo aldın bakışlarını ve sözleri insanlara yedireceğiz
Çok daha sağlıklı kilolara düşüp dilediğimizi giyip salınacağız ortadakıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Sonunda kirmissin canm direnci inşallah devam gelecek inşallah harikasinbanucum tebrikler çok güzel vermişsin
ben
geçen hafta 70.8
bu hafta 70.7
fark 0.1
yüzde %
Ooo harika canm yaninda mezun olacaksin takımdan tebriklerHayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr
oooo ben yatınca ne sohbetler dönmüş yahuuuu yeni gelen arkadaşlara yazicam ama hepiniz hoşgeldiniz
bugün çoooook mutluyuuummm karabuğday yine yüzümü güldürdü
bu arada banucum tebrik ederim çom güzel gitmiş darısı diğerlerine inşallah onlatdan da böyle haberler alırz
hemen kilo bildirimi
Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo :57.2
Şimdiki kilo : 55.9
Fark: 1.300
Toplam fark:19.3
Spor bu hafta 3 gün 30 1 gün 20 dk stepper
Su ortalama 1.5 2 litre
Tebriklerrr kuzum maşallah bugün herkes süperGeçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03
%0.29 canm yüzden tebrik ederimmBen de geldim canlar günaydın
Kilom: 68,6
68,8/68,6/200 gr/%0,3
merveciiiim doğru mu
maşşallah sana yaa kilon az olmasına rağmen çok güzel veriyorsun.ben diyetisyene gitmeyip senin uyguladığın menülerimi yesem acaba :) hedefin 53 müydü gerçekten yaklaşık 3 hafta da mezun oluyorsun ..
Ayran detoksu fazla yaramadı ben de sadece 1 gün yapabildim ama..
İnşallah canım bakalım az sıkarsam belki olur o zamanda eminim çok daha güzel motive olurum
Hmmm geri gelmemesi güzelmiş
Peki nasıl yapıyorsun sabahtan akşama onu mu yiyorsun yoğurtlayıp 2 gün boyunca
Olmadı bir ara alıp denerim belki yardımı olurda yılbaşına kadar 110u görür rahatlarım
Ya benim geçenlerde paylaştığım hareketleri yapmayı denesenehem kısacık süre olarak hemde baya işe yarıyor benim zaten etim sıkı ( bir tek o konuda şanslıyım ) ama cidden 4 günde de bile daha sıkı oldu daş gibiyim hatta kaya desem daha doğru haçim bakımından ama ufaldıkça daşa doğru inerim inşallah
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
harikasın canım
Farkındamısın sen ne zaman ay sanırım bu hafta pek veremiyecek gibi hissediyorum diyip saldığında stres olmadığı için çok daha güzel gidiyor kiloların
Diyorummmmmmmmm Stres bize yaramıyor işte
Hadi bakalım 2li hanelere çok az kaldıdarısı benimde başıma
Valla bende kalorisi yüksek diye ( ki ben çok daha yüksek biliyordum ) inan iki senedir ağzıma sürmüyordum ki normalde çooook severimama dediğin gibi çok çok az haşlanmışda olsa tüketilebilir 4 - 5 taneden fazla değil tabi
Aslında bende kebapa bayılıyorum ama dediğin gibi şekeri yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?