Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla bacım akşam yaptım sıcak sıcak 1 tane yedim 100gr değil 1-2 yiyip sevdiğim şeklini yedim

maşşallah sana yaa kilon az olmasına rağmen çok güzel veriyorsun.ben diyetisyene gitmeyip senin uyguladığın menülerimi yesem acaba :) hedefin 53 müydü gerçekten yaklaşık 3 hafta da mezun oluyorsun ..

Tütü maşallah 2 hafta kaldı yıl sonuna verirsin banum ya

İnşallah canım bakalım az sıkarsam belki olur o zamanda eminim çok daha güzel motive olurum

Hmmm geri gelmemesi güzelmiş
Peki nasıl yapıyorsun sabahtan akşama onu mu yiyorsun yoğurtlayıp 2 gün boyunca
Olmadı bir ara alıp denerim belki yardımı olurda yılbaşına kadar 110u görür rahatlarım

Ya benim geçenlerde paylaştığım hareketleri yapmayı denesene hem kısacık süre olarak hemde baya işe yarıyor benim zaten etim sıkı ( bir tek o konuda şanslıyım ) ama cidden 4 günde de bile daha sıkı oldu daş gibiyim hatta kaya desem daha doğru haçim bakımından ama ufaldıkça daşa doğru inerim inşallah

Geçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
harikasın canım

Farkındamısın sen ne zaman ay sanırım bu hafta pek veremiyecek gibi hissediyorum diyip saldığında stres olmadığı için çok daha güzel gidiyor kiloların
Diyorummmmmmmmm Stres bize yaramıyor işte

Hadi bakalım 2li hanelere çok az kaldı darısı benimde başıma

Valla bende kalorisi yüksek diye ( ki ben çok daha yüksek biliyordum ) inan iki senedir ağzıma sürmüyordum ki normalde çooook severim ama dediğin gibi çok çok az haşlanmışda olsa tüketilebilir 4 - 5 taneden fazla değil tabi
Aslında bende kebapa bayılıyorum ama dediğin gibi şekeri yükselir

Hoşgeldin canım..ben özlem 34 yaşındayım 2 oğlum var..devlet memuruyum..bol eksilr canım

sen de hoşgeldin canım ben de memnun oldum..yaşın çok genç çok güzel kilolar verirsin..

Nasılmış canım anlatırsan biz de bilgimize bilgi katarız Dr.Ayça Kayanın sistemi sanırım..

Var ya selin süpersin bebeğim senin yüzünden denemeyeceğim kalmayacak galiba...onu da deniycem de karabuğday bulamadım..

Geçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03
yihuuu bravo hatice ortalamamız yükselcek canım

Gunaydin kizlar daha taretinin basina gecmedim ama çok umutlu değilim önce size bakayim dedim
İnşallah canım gerçekten çok isterim
inşallah canm benm
sensiz olmaz ablam

ben geldim ama bugun zaten cuma sayılır :) şimdi ne yapmam gerekiyor?

Hoşgeldiniz kizlar ben merve yasin 24 sen 25 :) evliyim ve şuan hamileyim inşallah hedeflerimize en yakin zamanda ulasiriz
Supersin canmm
banucum tebrikler çok güzel vermişsin
ben
geçen hafta 70.8
bu hafta 70.7
fark 0.1
yüzde %
Sonunda kirmissin canm direnci inşallah devam gelecek inşallah harikasin
Ooo harika canm yaninda mezun olacaksin takımdan tebrikler
Geçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03
Tebriklerrr kuzum maşallah bugün herkes süper
Ben de geldim canlar günaydın
Kilom: 68,6
68,8/68,6/200 gr/%0,3

merveciiiim doğru mu
%0.29 canm yüzden tebrik ederimm

maşşallah sana yaa kilon az olmasına rağmen çok güzel veriyorsun.ben diyetisyene gitmeyip senin uyguladığın menülerimi yesem acaba :) hedefin 53 müydü gerçekten yaklaşık 3 hafta da mezun oluyorsun ..

Evet canmm 53 hedefim ama bişey söyleyim burası bana çok iyi geldi en hızlı burda verdim kilolarımı ama görüyosunuz sağlksızda beslenmiyorum sağlklı besinlerden yemeye çalışıyorum sen iste ben sana özel günlük menü veririm tatlm aaaa diyetisyen olacak kadınm yahuuuuu

Evet canm haşla sabahdan başlayıp acıktkça yoğurtlayıp ye bide yannda çeyrek veya yarım elma yiyorum
Evet bi senin paylaştıgına bakim da ona başlaym inşallah sıkılaşırm

***8.Takım 392.ETAP***

moni( 102,0/ / /% )
Ceco34( 114,0/ 112,9/1,1 /% 0,96)
adayaren38 (70,8 /70,7 /0,1 /% 0,14)
benben (68,8/68,6 / 0,2/%0,29 )
melekkız_( 64,4/64,7 /-0,3 /% -0,47 )
sln71(57,2 / 55,9/1,3 /% 2,27 )

yst38(106,6 / 105,5/1,1 /% 1,03 )
turuncu (72,9 / / / % )

8. Takım Ortalaması %

lıstede 2 kısı eksık bıldırımle ortalamamız %0,60 kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…