- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Hoşgeldin canım..ben özlem 34 yaşındayım 2 oğlum var..devlet memuruyum..bol eksilr canım
sen de hoşgeldin canım ben de memnun oldum..yaşın çok genç çok güzel kilolar verirsin..
Nasılmış canım anlatırsan biz de bilgimize bilgi katarız Dr.Ayça Kayanın sistemi sanırım..
Var ya selin süpersin bebeğim senin yüzünden denemeyeceğim kalmayacak galiba...onu da deniycem de karabuğday bulamadım..
yihuuu bravo hatice ortalamamız yükselcek canım
regl oncesı normal canım sıkma canını odemdır zaten oÜzülerek yazıyorum
Geçen hafta :64.4
Bu hafta :64.7
Kusura bakmayın kızlar
***8.Takım 392.ETAP***
moni( 102,0/ / /% )
Ceco34( 114,0/ 112,9/1,1 /% 0,96)
adayaren38 (70,8 /70,7 /0,1 /% 0,14)
benben (68,8/68,6 / 0,2/%0,29 )
melekkız_( 64,4/64,7 /-0,3 /% -0,47 )
sln71(57,2 / 55,9/1,3 /% 2,27 )
yst38(106,6 / 105,5/1,1 /% 1,03 )
turuncu (72,9 / / / % )
8. Takım Ortalaması %
lıstede 2 kısı eksık bıldırımle ortalamamız %0,60 kızlar
ınsallah canımİnşallah onlarda eksiyle gelir dahada yükselir ortalamamz
Kilo bildirimi
Askrhpozitif(78.9/78.8/0.1/%0.13)
Üzülerek yazıyorum
Geçen hafta :64.4
Bu hafta :64.7
Kusura bakmayın kızlar
Banucum etimiZ sıkı olduğu için zor veriyoruz.
Ayy kızlar napsak hepimiz karabuğday bulup yılbaşndan önce hep beraber 2 günlük karabuğday kürü mü yapsak
***8.Takım 392.ETAP***
moni( 102,0/ / /% )
Ceco34( 114,0/ 112,9/1,1 /% 0,96)
adayaren38 (70,8 /70,7 /0,1 /% 0,14)
benben (68,8/68,6 / 0,2/%0,29 )
melekkız_( 64,4/64,7 /-0,3 /% -0,47 )
sln71(57,2 / 55,9/1,3 /% 2,27 )
yst38(106,6 / 105,5/1,1 /% 1,03 )
turuncu (72,9 / / / % )
8. Takım Ortalaması %
lıstede 2 kısı eksık bıldırımle ortalamamız %0,60 kızlar
Evet canmm 53 hedefim ama bişey söyleyim burası bana çok iyi geldi en hızlı burda verdim kilolarımı ama görüyosunuz sağlksızda beslenmiyorum sağlklı besinlerden yemeye çalışıyorumsen iste ben sana özel günlük menü veririm tatlm aaaa diyetisyen olacak kadınm yahuuuuu
bu hafta dıkkat edıcem bakalım canım su cıkolataları falan yemıcem bu hafta hamur ısınıde azaltıcam ve tuzu cıkartıcam bakalaım umarım gıder ya bugun bı -300 gr gorurum dıyordum ama olmadı ınsallah canım benım gırebılırız belkı dıger takımların ortalamalarınada baglı tabı100 gr da olsa gitmiş işte hemde kaçamak yaptığın halde
Eminim biraz dikkat etsen her hafta 500 grdan fazlası bile gider
Üzülme canım bencede ödemdirEminim hafta çok daha güzel bildirim yaparsın
Anaaa bende avantaj sanıyordumal sana bir dezavantaj daha
Neyse sıkıda olsa vereceğiz nasılsa
Aslında güzel fikir hepimiz önce şu Karabuğdayı bir bulalım
Sen nereden almıştın canım belki bizim buralardada varsa aynı marketten bari arama derdi olmaz
Şükür ortalamamız fena sayılmazilk 3e girermiyiz bilmiyorum ama inanıyorum her hafta daha iyi olacak
100 gr da olsa gitmiş işte hemde kaçamak yaptığın halde
Eminim biraz dikkat etsen her hafta 500 grdan fazlası bile gider
Üzülme canım bencede ödemdirEminim hafta çok daha güzel bildirim yaparsın
Anaaa bende avantaj sanıyordumal sana bir dezavantaj daha
Neyse sıkıda olsa vereceğiz nasılsa
Aslında güzel fikir hepimiz önce şu Karabuğdayı bir bulalım
Sen nereden almıştın canım belki bizim buralardada varsa aynı marketten bari arama derdi olmaz
Şükür ortalamamız fena sayılmazilk 3e girermiyiz bilmiyorum ama inanıyorum her hafta daha iyi olacak
Immm galiba sarıoğullarından yada gülenlerden aldm tam hatrlayamadm canm ben k.kadeyim burda varsa her büyük markette vardr bence canm bende burda görünce şaşrdm ve hemen attm sepete
Canım kırıkkaleli misin yoksa sen? Ben de aslen çorumluyum
Ben dünkü menümü akşam yazamadım erzak almaya markete gittik kaldı daha giremedim
Sabah: 1 yumurtadan omlet, peynir, zeytin, yeşillik, 1 kupa beyaz çay, 1 dilim yulaf kepekli ve tam buğdaylı ekmek
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı patlıcan musakka, 1 yemek kaşığı pirinç pilavı, 2 yemek kaş. yoğurt
Ara: 1 az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 tabak etli nohut, bol salata, 1 lokma turşu.
kızlar bu menü ortalama kaç kalori eder acaba ben bir türlü becerip de hesaplayamıyorum.
Evet canm delice baraklı köyündeniz k.kale yani çoruma uğradğnda k.kaleye gelde ağrlaym seni tatlm
ciddi mi ya o kadar azsa niye benden az gidiyor anlamıyorum kiTam hesaplamadm ama artk tahmini yapabiliyorum canm 1000 1200 kalori arası
Aleyküm selam banum harikasınnn maşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken takımın ilk bildirimini şimdi ben yapayım
Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimiama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 11.6 kg
Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 leg raise ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri)
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem
Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum
Ümitsizliğe kapılmak yok canım o sıpalar zaten bize spor yaptırıyor istemdışıda olsa
İnşallah azda olsa eksi görürsün ve bir sonraki hafta çok daha dikkatli olup çok daha güzel bir sonuç bildirirsin
Aramıza hoşgeldin
Kilon bence çok fazla değil ( kendimle kıyasla) ve eminim burada ihtiyacın olan motivasyonun fazlası var Yaza hepimiz o tuhaf ay yinemi kilo aldın bakışlarını ve sözleri insanlara yedireceğiz
Çok daha sağlıklı kilolara düşüp dilediğimizi giyip salınacağız ortadakıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım izinden dönmek istyorsan listeye alabilirimSelam moni
Ben listede yokum ama 5333 diyetine başladım 90 kilonun üstündekiler takımından Meyra nın teşviği ile herkese tavsiye ederim. Gecen haftalarda durma devresinde iken bu hafta sıçrama yaptım resmen 97 kıloyum 1 kilodan fazla gitti 1.8 diye biliyorum gecen haftaki kılom98,8 Di sanırım yeni diyet arayanlara şiddetle tavsiye ederim
Canım ben bebekken kırıkkalede oturmuşluğumuz var 2-3 yaşına kadar sonra kardeşim doğmuş o da delicede doğmuş hatta sonra ankaraya yerleşmişiz ay hemşerim gibi gördüm şu an seni
ciddi mi ya o kadar azsa niye benden az gidiyor anlamıyorum ki
Aramıza hoşgeldin
Kilon bence çok fazla değil ( kendimle kıyasla) ve eminim burada ihtiyacın olan motivasyonun fazlası var Yaza hepimiz o tuhaf ay yinemi kilo aldın bakışlarını ve sözleri insanlara yedireceğiz
Çok daha sağlıklı kilolara düşüp dilediğimizi giyip salınacağız ortadakıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Teşekkürler kızlar çok memnun oldum :) inş hepimiz en kisa sürede çıtır hatunlar grubuna girerizHoşgeldiniz kizlar ben merve yasin 24 sen 25 :) evliyim ve şuan hamileyim inşallah hedeflerimize en yakin zamanda ulasiriz
Kızlar netim gitti telefondan giriyorum sizi çok özliycem yaa gün içinde
Bu hafta spor yarışı yapalım hadi dakika bazlı olsun hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?