Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar bugunumu yemek olarak kapadım umarım acıkma gıbı bısey yasamam bu saatten sonra sadece su ıcmeyı dusunuyorum

SABAH
2 dılım salcalı tereyaglı ekmek
2 sıyah zeytın
1 cay bardagı adacayı
ÖĞLE
5 kasık yogurt(baharatlı)
AKSAM
1 tabak etlı nohut
1 patates(yarı kızartma yarı buglama)
turp
2-3 yaprak sogan
4 catal bal kabagı tatlısı
maden suyu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

İşlerimi bitirdim ve küçük kuzunun yoğun isteği üzerine oturup bir güzel Legolarla oynadım
Biraz sonrada mutfağa gireceğim ama önce bir size bakayım dedim

Neler yapıyorsunuz bakalım

Canım normalde zaten hiç kaçamak yapmıyorsun üstelik daha iki gün var sayılır akşam yemeğinde dengeler ertesi günde mutlaka acısını çıkartırsın ve eminim cuma günü azda olsa eksi bildirim yaparsın

Bu arada bu kilolar ne nankör anam vermeye gelince nazlanır ama almaya geline hooop kuçağımıza atlar resmen ama inatla o kiloları kışkışlıyacağız
SEnin maşallah zaten çok az yolun kaldı, mezun olsanda salmayız seni o ayrı daha bizi mezun edeceksin

sımıtler borekler kekler karabugday ınsallah cumaya kılonu noturler canm ya bu hafta cok ıyı derece yapıcaz yada %30 altına dusucez bakalım hayırlısı karabugday takımı kurtaracakmı bakalım

Allah büyük ben çok ümitliyim yinede
Karabuğdaycılar çoğaldı bende kızkardeşimi aradım sizin oradaki markete bir bak bulursan al ben parasını veririm dedim tabi neye yaradığını duyunca çok az fazlası olan kızkardeşim ulen işe yarayacağını bilsek ...ok yiyeceğiz neredeyse demezmi dedim hep dediğim gibi kuş pisliği zayıflatıyor deseler kuş peşinde koşacağız ağzımız açık havaya bakara hani yakalarsak mıçtığında diye

kızlar kabızlık ve odem ıcın oglen yedıgımız salataya avakado koymamız odem ve kabızlıgı cozuyormus

Anam kabızlığı bende gördüm instagramda düzenli olarak avokadoyu öğününde kullananları ama hiç denemedim nasıl bir tadı var diye hatta biraz evvel REal dergisinde gördüm indirime girmiş diye ve kendi kendime alıp denesemmi diye düşündüm ya işe yarayacak herşeyi deneyelim derken bir gün mide fesatından gideceğim

Valla öyle banum ya veriyoz iyi hoşda cok çabuk geliyo geri ama yılmak yok o gelirse biz geri yollarz bu kadar emek cöp olmasn dimii yanii valla benimde burayı bırakmaya niyetim yok kapıdan kovsanz bacadan girerim burası beni dize getiriyo bide spor ağırlık vermek istiyorum artk kilo kalmadi birazda sıkılaşıym inşallah yılbaşndan sonra ay valla bende şimdi karabuğday yedim ve bu sefer immm diywrek icine dereotu maydanoz ve yoğurt koydum nefis oldu valla

aynen canım valla bu kılolar bızı ne hale getırdıkarabugday etkılı olursa dogum sonrası denerım herhalde canım o zamana kadar unutmazsampapayayı yedımde avakadoya ondan sonra cesaret edemedım hıc gercı sabah kahvaltıda bıle tuketıyorlarmıs

Ohhhh bol eksi olarak dönecek inşallahhhhhhh
Bende ufaktan bir acıkmaya başladım bir 5 dakika sonra kendimi atarım mutfağa şu evim şahanenin sonucunu bir göreyimde banyo ya bu gün yaptıkları merak ettim belki birşey kaparım oradan diye

Aynen canım valla bir tanesi her gün kahvaltıda yiyordu
Bende mangoyu denemiştim hatta baya güzeldi ama avokadoyu hiç almadım ilk fırsatta deniyeyim bari hoşuma gitmezse eşime kakalarım olmadı anneme nasılsa Annem yediği şey konuşmadığı sürece apırsada köpürsede yer hani bir reklam vardı ya öyle gençler kapağı açıyor buzdolabındaki tencerenin anaaaa hareket ediyor yemesekmi diyor biri diğerine o reklam ilk çıktığında anneme dedim ahanda senin reklamın diye

yarın bende manavdan alıp deneyeyım barı nasıl bıseyse gordumde almaya cesaret edemedım begenmezsem bende babaanneme yedırmeye calısırımmm ahh bızde de babam yer ne olursa olsun hatta dısarda yemek yedıgımızde bızım tabaklar kalırdı babama yedırırırdık hayırdır benı beledıye cop arabasımı sandınız derdı hepp

afiyet olsun tatlım :) güzel olmuş menün ama öğlen fazla hafif beni hayatta tutmaz yoğurt
iyidir tatlım sen napıyosunn bende pc başına oturdum çocuklara ders hazırlamak için :)

iyidir tatlım sen napıyosunn bende pc başına oturdum çocuklara ders hazırlamak için :)

Allah yardıcın olsun canım valla ben bir tanenin derslerine yardım ederken bazen imdaattt diye bağırmak istiyorum sen birde ders hazırlıyorsun
Bende akşam yemeğimi yedim mutfağı kapattım
ARtık yatana kadar çay, su ve bir adet soda ( hatta şimdi eşime söylim sodamız kalmadı diye )

kaptanımı bu ara hiç göremiyorummm konuşamıyoruz hiç nerelerdesin Ayşe:) ben bu hafta bildirim yapıyor muyum ?

Kaptancığımız sanırım bu ara yine yoğun ama eminim bir ara gelir oda akşam
Evet bu hafta sende bildirim yapıyorsun başlangıçın olucak ve 2.ci bildiriminden sonra listedesin

Kizlar sanirim bende ki aclik hissi midemden çok beyninde ya

Canım hamilelik psikolojisimidir nedir bari acıktıkça ayran iç güzelim hem bağırsaklar çalışır, hem calsiyum alırsın hemde kilo olarak dönmez sana hatta aksine eksi olur bence

canım çok güzel vermişsin. Kalorileri nasıl sayıyorsun ?
Hepsi ezberinde mi yoksa var mı bi tablo falan.
Birde günlük kaç kalori almaya dikkat ediyorsun?
kızlar kabızlık ve odem ıcın oglen yedıgımız salataya avakado koymamız odem ve kabızlıgı cozuyormus

ayy ben hiç sevmemiştim avokadoyu.Tatsız tuzsuz değişik bir şey...

cidden nefismiydi ?? Yoksa kendini mi kandırıyorsun :))

Kizlar sanirim bende ki aclik hissi midemden çok beyninde ya

Canım çok erken yemişsin ama.Bu saatlerde açlık hissediyor olman çok normal..tarçınlı elmalı yoğurt yap kendine
hem az kalorili hem de bebiş için faydalı..

kızlaaar ben bu karabuğdayı yiyip kilo vereceğimi yemeyip şişman kalmayı tercih edebilirmiyim ???
çok kötü bir deneyim oldu benim için.Öğürmemek için zor tuttum her kaşıkta kendimi.Sonunda dayanamadım yanında turp yedim.Baktım yine felaket bir tat,acı biber turşusu yedim 1 tane...Yine beğenmeyince çöpe döktüm son kaşığı.
Ufak tefek kaçamaklarım oldu ama kurala uydum yinede.Bugün daha bir şey yemem,hele bu karabuğdayı yiyeceğime aç yatarım daha iyi :))
bu arada basküle bi çıktım ve LO yazısı çıktı.Pili bitmiş anlıyacağınız. :)))
Sabah pili çıkarıp tekrar takacağım.Umarım bana kelek yapmaz :))

Sanirim canm ya daha önce hic boyle bisey yasamadik suya dayandim su içtikçe TİKA basa midem doluda olsa midem kaziniyor gibi

Erken aciktim canm bende yiyeyim dedim normalde de 4 -4. Buçuk gibi yiyordum ama boyle olmuyordu olmadi 1 kase yoğurt yerim yada dediğin gibi bi elma bakalim

O kadar mi kotu canm tadi marul ve domateslede yenilebilir mis öyle okumuştum bi yerde

bugünkü menümm
sabah: aç karna 1br su, 2,5 dilim kızarmış tb, 1 kk peynir, tereyağı ve salça biraz zeytin ve çay
öğlen: 3 ince krep yanında yeşillik, arkasından spor öncesi sade türk kahvesi
ara: 7 otlu bitki çayı ve 1 mandalina
akşam: 1 kase çorba, yarım dilim tb ve 1 kase taze fasülye
ara: türk kahvesi ve yeşil çay içmeyi düşünüyorum
bol su ve spor var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…