Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

super bı menu olmus canım ınsallah yarınkı bıldırımde guzel sonuclar goruruz ben bıle cok heycanlıyım her bı eksı benıım ayaklarımı yerınden kesıyor

Menün çok güzel canm ama patates yemissin yarm dilimde olsa ekmek yemeseydin daha iyi olurdu

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Uyanır uyanmaz şekersiz bir Türk kahvesi saat 07:00de

Sabah 10da kahvaltım bitmişti ( malum İKEA geç açılıyor )

Öğlen Annemlerde 7 - 8 Mercimek köftesi yemiştim bol marulla ( 14:30 gibi yani leptine başladıktan bir yarım saat sonra )

Akşamlık sırf ayranmı içsem diye sordum ama bir saat sonra acıkınca nasılsa Leptin bozuldu aç kalmaya gerek yok diye düşünüp saat 19:00da limonlu turp eşliğinde kıymalı yumurta yedim

İnşallah akşam yemeğimi yediğime pişman olmam yarın geçen gün gördüğüm rakamı görürüm inşallah...Aminnnnnnnn

Süpersin canım gerçekten harika bir menü
Bende senin bildirimini özellikle çok merak ediyorum eminim güzel bir sonuç çıkar

Merhabalarr Bugünkü menüm
sabah 2 dilim peynir
1 haşlanmıs yumurta
Ara
yagsız sütten yaptıgım nescafe
Akşam
150 g kadar yağsız kıyma
3 kaşık ligt yoğurt
yulaf kepeğinden krep

Canmm çok deģil mi akşam gayet güzel ama arada bişeyler olabilirdi sanki

sabah 2 dilim peynir
1 haşlanmıs yumurta
Ara
Akşam
150 g kadar yağsız kıyma
3 kaşık ligt yoğurt
yulaf kepeğinden krep
canım benım cok az olmus sankı menun kahvaltın hafıf gecmıs zaten oglen bende pek yemıyorum ama aksamında hafıf gıbı geldı bana

sabah 2 dilim peynir
1 haşlanmıs yumurta
Ara
Akşam
150 g kadar yağsız kıyma
3 kaşık ligt yoğurt
yulaf kepeğinden krep

Sanırım Dukan diyeti yapıyorsun
İnşallah daim olurda güzel kilolar versin
Ben maalesef bir kere denedim ve verdiğim 6 kg artık hastanelik olup bırakmak zorunda kalınca fazlasıyla geri gelmişti o yüzden ben o tür diyetlere niyetlenmiyorum bile ( ki zaten şu andaki beslenme şeklim yani karatay tam benlik )

canım kahvaltındakı peynırın yanındakıler ne onu tam cozemedım ben gercı bıseye benzettım ama emın olamadım mercımek koftesı yemeyelı cok oldu aklıma dusurdun kız bı ara onuda yapıp mıdeye ındıreyım kendımı cocuk gıbı hıssedıyorum yemek konusunde ne gorsem ne duysam canım ıstıyor hep yapayım dıyorum unutuyorum aksam ve sabahın ıyı olmus mercımek karataya uygun mu bılmıyorum ama bol marulla yemıssın afıyet bal seker olsun kılo olmasın ınsaallah

Peynirin yanında Turp vardı evden bir kapaklıya doğrayıp yumurta ve cevizle birlikte ben götürdüm bozulmasın Karatay diye ( heee mevsimde olmadığımızdan domates salatalık yememem gerekiyordu ama 3 dilim salatalık, 2 dilimde domatesden birşey olmaz

Çok şükür Mercimek köftesi ve kısır karatayda serbest içinde Karataya uymayan hiç bir şey yok içinde üstelik Canan hocada bir öğünde yiyebilirsiniz tabiki demişti bir keresinde Tvde hani önceden kısırı bile 3 kaşık yerdim ama şimdi bir tabak yiyebiliyorum öğün yerine koyacaksam

bende turpa benzettım canımda emın olamadım bu sıra favorılerım turp ve sogan soganıda antıbıyotık ıcerıyor dıye tuketıyorum grıbe karsı onlem cunku kısları mutlaka yakalnırım sımdı ılacta alamam ondan tedbırbu karatay yavas yavas aklıma yatmaya baslıyor ama tek ekmek olmaması benı durduruyor

Merhaba, takıma yeni katıldım uzun bir süredir kilo vermek istiyorum, fakat 1-2 hafta diyet yapıp birkaç kilo vermekten, sonrada o kiloları fazlasıyla geri almaktan başka bir şey yapamadım
Bugün bütün özgüvensizligimin sebebinin kilom olduğunu fark ettim. Buna bir son vermeliyim :)
Boyum 165 kilom (söylemekten hoşlanmasam da...) 73.
Merhaba... :)

hosgeldın canım aramıza cok bı fazlan yokmus aslında ıdeal kılona baktımda 16 kılo fazlan varmıs ınsallah tez zamanda ulasırız canım hep bırlıkte hedeflerımıze du bıde kendımınkıne bakayım kacmıs

Canım emin ol hiç ekmek istemiyor insan ( bakma ben dün bir ara kızarmış ekmek sayıkladım ama şu an inan olsa yemem o bir anlık birşeydi )
Ekmek yerine Ceviz, Fındık, Fıstık ve Kaju tüketiyoruz ( tabi kavurlmamış diyor Canan hoca ama ben bir kaç kere bulamayınca kavrulmuşda aldım ve inan hiç fark olmadı o hafta ) ve okadar güzel tok tutuyorki üstelik daha sabahtan cevizimi yediğimden hiç canım eskiden olduğu gibi akşam olunca ay kuruyemiş olsaydı demiyor ki çok canım istersede yememde sakınca yok yeterki çok geç olmamış olsun

Sebze ve protein serbest zaten
Yoğurdunu kendin yap doya doya ye
İşlenmiş ve üzerinde light yazan birşey alma
serbest dolaşan tavuk yumurtası ye ( arada onuda marketten alıyorum bulamayınca emin olduğum yerden )
Bulgur ve bakliyat serbest ( sadece nohutu haftada 1den fazla tüketme diyor ama kim zaten haftada 2 kere nohut yaparki ben ne zaman tükettiğimi hatırlamıyorum bile )
Balık serbest hatta balık yediğin günlerde helva 1 kk kadar yenilebilir
Gün kurusu serbest üstelik meyvede de sabah tüketirsen bir sıkıntı yok abartmamak kaydı ile
Her gün tereyağ yemek gerekiyor ( onuda sabah yumurtamı pişirirken kullanıyorum zaten )
Yumurta yiyemem dediğin günlerde 2 yerli muzda koyabilirsin yerine

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama eminim nette daha fazlasını da bulursun
Bir dene canım emin ol o acıkmalar yok olucaktır üstelik hamileliktede uygulayın diye bas bas bağırıyor Canan hoca

Canım bence kendine haksızlık ediyorsun senin kilonda olsam yeminle manken oldum diye salınırdım
ama madem memnun değilsin birlikte çok güzel kilolar veririz

Bu arada aramıza hoşgeldin

baya aklıma yattı canım dolasan tavuk yumurtasını kayın valıdem bı kere koyden yollamıstı 50 tane falan ancak o zaman bulabıldım daha sonra bulabılırmıyım bılmıyorum kı canm gercı ıstedıkten sonra bulunur nettenıyıce bı arastırayım bakalım canım aynen duydum bı kac kere en yakın zamanda karar verıp baslayacagm bakalım cok sagol banımm

Hosbuldum :) siz öyle diyorsunuz ama biraz önce kardeşim göbeğime bakıp hamile gibi duruyorsun abla dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…