Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok geçmiş olsun canım iğne yaptırıp iyi etmişsin

aramıza hoşgelsin canım boyumuz aynı...kaç yaşındasın? ben de 66 larda geziyorum ve bu durum iyice benim de özgüvenimi azaltıyor ya beni mutsuz ediyor buna bi dur demek lazım hep birlikte başarıcaz inşalllah bu arada ben Leyla :)

cok gecmıs olsun canım benım saglık herseyden onemlı canım

Ay
Ay ben yorum yapamıyorum kafam durdu resmen

beğendiğine sevindim canım ya valla bugün giydiklerim sabahın köründe yine yakışmayınca kalın bacaklarımı ve belimi görünce yine çok mutsuz oldum bu yüzden iyice hırslandım bakalım ne olcak yalnız biraz şiş hissediyorum regl öncesi gibiyim biraz fazla çıkabilir o yüzden...
super bı menu olmus canım ınsallah yarınkı bıldırımde guzel sonuclar goruruz ben bıle cok heycanlıyım her bı eksı benıım ayaklarımı yerınden kesıyor
aynen öyle kuzum yaaa o kadar motive ediyor ki insanı :)
Menün çok güzel canm ama patates yemissin yarm dilimde olsa ekmek yemeseydin daha iyi olurdu
canım çok haklısın zaten yemiycektim de çok tazeydi zayıf anıma geldi gerçi hep o anlar yüzünden bu halde değilmiyiz

17 yaşımdayım :) memnun oldum Merve ben Inşallah basaririz :)

Hosbuldum :) siz öyle diyorsunuz ama biraz önce kardeşim göbeğime bakıp hamile gibi duruyorsun abla dedi :)

Canım bence kızkardeşin seni kızdırmak için öyle diyordur
Tamam hafif bir göbeğin olabilir ama eminim biraz mekik yapsan her gün 1 ay sonra o göbişte yok olmuş olur
İlk zamanlar fazla yapamasanda yavaş yavaş artırabilirsin bence

Bak istersen bunu dene 1 ay

Hem ilk günlerde sadece 3 dakikanı alır hemde yavaş yavaş çoğaltığında çok fazla sıkmaz seni
Ben yapmaya çalışıyorum ama iki gündür biraz savsaklamıştım başımın ağrısından dolayı tabi yine devam edeceğim

Çok çok geçmiş olsun canım
Çici diyince resmen içim gitti benimde 12 yaşındayken resmen 15lik inşaat çivisi batmıştı ayağımın altına hatta resmen altan girip üstten çıkmıştı
Ne zaman çiviyle ilgili bir kaza haberi alsam o an gelir aklıma ve resmen acısını o an hissediyorum tekrar
Hatta ormanın içindeydik arkadaşımla ve Allahtan Koşuya çıkmış 2 genç 20li yaşlarda beni bulup kuçaklarına alıp eve taşımışlardı Annemde aman Allahım ne oldu sana diye panik yapacağına birde ne ...ok işin vardı Ormanda diye birde fırça atmıştı bana
Şükür birşey olmadı hatta çiviyi sandaletimle birlikte ayağımdan çıkartmışlardı

Bu arada benim eşimde geçen gün kestane aldı birlikte yeriz hesabı ama inatla yemem diye tutturdum neden diyincede ulen unuttunmu Cuma bildirim günü demiştimde adam valla hatun iyice bozdun aklını KKyla dedi dedim hiçç kusura bakma kızlar kızıyor sonra nasıl gülüyor iyi madem cuma akşamı yaparız sende 3 - 4 taneyi geçmessin dedi adamcağızda alıştı artık KKdaki kızlara

Kız ben ne yapayım o zaman
Sana birşey anlatayımda gül biraz
Bugün Annemlerdeyken Lavaboya girdim tabi tam belimi toparlarken gözüm Aynaya çarptı ( ki baya alçakta asılı kalçalarıma kadar görünüyor )
Anam bir an gözlerime inanamadım tamam hala göbişim var ama hem göbişim hemde popişim baya bir ufalmış hatta aynadaki görüntü eskiyle kıyaslayınca hoşuma gidince göbişide açıp başladım sallama kendimi
eskiden olsa lımbır lımbır oldum diye oturup ağlardım kesin ama şimdi ufaldığımı fark edince asenaya döndüm bir an sonrada kendi kendime ne güldüm anam zayıfladıkça benim kafa gidiyor diye tabi anamlara demedim böyle böyle yaptım diye sadece aklıma komik birşey geldi dedim

haha alemsin kuzum yaaa demi ama onun keyfi bambaşka azıcık bile incelsen kendini dünya güzeli sanıyosun o psikoloji müthiş tez zamanda başımıza inş

haha alemsin kuzum yaaa demi ama onun keyfi bambaşka azıcık bile incelsen kendini dünya güzeli sanıyosun o psikoloji müthiş tez zamanda başımıza inş

Benim yolum hepinizden çok daha uzun ama emin ol ben bile bu psikolojiyi yaşıyorsam sizler o kalan birkaç kiloyu verince afet olucaksınız
İnan eşim bile artık inanıyor ( eskidende destek oluyordu ama artık inandığını bana hissettiriyor )
Her gece yatağa yatınca göbişimi yoklayıp yok valla bugün dahada bir yumuşamış, yok efendim ufalmış falan diyor bazende fazla kaçtığını bile anlıyor sanki bugün biraz kaçırdın yarın dengelersin diyor göbişimin yumuşaklığından anlıyor hani sıkıntım olduğunda söylemesemde hissediyor
İnşallah o göbişlerin tamamen yok olduğnu görürüz inşallah....Aminnnnnnnnnn

Yok cnm benimki 1 cm kadar girdi kanayınca biraz tedirgin olduk kana bulaşmıştır diye

Aynen en güzel zamanların gerçekten ver kurtul
aynen canım inşalllah artık çok istiyorum ........
canım benim inşallah Allah yardımcımız olsun istedikten sonra azimle her şey olur

Teşekkür ederim :) uygulayacağım yalnız, 30. Gün 160 mekik demiş orada takıldım biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…