Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ederim :) uygulayacağım yalnız, 30. Gün 160 mekik demiş orada takıldım biraz :)

Ben 5.ci günden sonra yapamadığımdan birşey diyemiyeceğim o konuda
Ben kendi adıma atıyorum en fazla 50 yapabiliyorsam o zaman iki set yapmayı düşünüyorum sabah akşam sonuçta fazla zorlamakta olmaz belimizede zarar vermeyelim dimi ama

Kızlar kızımın doğum gününde giyecegimiz kombin nasil

Anammmm bayıldımmmmm

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın malum tartı günü iyice uykumu alayımda inşallah yarın yine geçen günki rakamı görüp bayram ederim eksilerde bildirim yaparız inşallah

Iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım. Birbirimizi destek olarak fazla kilolardan kurtulacagiz inşallah. Dogumdan sonraki fazla kiloları atmak istiyorum. 80 kiloyum hedefim 65 Karın ve basen bölgemde fazlam var, basen bölgesi ve karın için önerileriniz var mı? Herkeze sağlıklı zayiflamalar....

Merhaba :) hoşgeldin biraz önce bir arkadas karın bölgesi için hareket programi paylaşmisti önceki sayfalarda bulabilirsin :) ama biraz zorlayıcı bir program gibi :)

Merhaba :) hoşgeldin biraz önce bir arkadas karın bölgesi için hareket programi paylaşmisti önceki sayfalarda bulabilirsin :) ama biraz zorlayıcı bir program gibi :)

merhaba, hoş bulduk:) birazdan bakacam, teşekkür ederim :)

Bugun, sabah ve oglen hafif başlamıştım, ama misafirlikte biraz kaçırdım. Yarın tam bir diete başlıcam inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin şu mübarek günün hatrına

Bu hafta maalesef kilom sabit ama ödem olduğunu düşünüyorum üstelik Tuvalet sorunu yaşıyorum dünden beri ( aklıma gelen başıma geliyor hep daha geçen gün 111.7yi görmüştüm tartıda ve inşallah bugünde görürüm diyordum ama yine 112.9 çıktım
Neyse canım sağ olsun en azından iki gün önce tartıda o rakamı görmek bile beni mutlu etti
Demekki suyu biraz daha artırmam gerekecek

Umarım sizlerin daha güzel bildirimleriniz olur

KIZLAR GÜNAYDIN
ben evden sabah acele çıktım tartılmayı unuttum yaa eve gitmeye 4 olur saat o zamanda yazsak olur mu kaptanım

Canım bildiğim kadarıyla öğlene kadar Ayşem listeyi girmesi lazım ama eğer saat 4den sonra yapılabilirse sende kesin eksi hissediyorum dersen bekler sanırım olmadı mecbur sabit yazacak seni hiç bildirim olmamasından iyidir
Hani başka tartılabileceğin yer olsaydı iyidi ama malumumuz okulun zaten köyde ( eczane bulma şansında yok sanırım )

Bu arada Yeni gelen arkadaşlar

Sizlerde bugün ilk bildirimlerinizi yapın ki Kaptanımız başlangıç kilosu olarak kayda alsın ve 3.cü bildiriminizde sizlerde dahil olun listemize ( malum ilk iki bildirim deneme süresi gibi birşey devamlılık açısından )

Günaydın hayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr
oooo ben yatınca ne sohbetler edilmiş ben erken yatıyorum ve hep akşam sohbetlerini kaçırıyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben selin inşallah birlikte güzel kilolar vereceğiz birazdan tartlcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…