- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Yok cnm benimki 1 cm kadar girdi kanayınca biraz tedirgin olduk kana bulaşmıştır diye
17 yaşımdayım :) memnun oldum Merve benInşallah basaririz :)
Selam bayanlar napıyosunuz bugün çok yorucu bir gün geçirdim menümü paylaşıp geçmişe gidicem
Sabah : aç karna 1 br su 1,5 dilim kızarmış tb 1 tatlı kaşığı tereyağı salça 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
Ara: 1 yeşilçay 1 mandalina
Öğlen: 1 kase taze fasülye
Ara: 3 kaşık yoğurt meyve müsli ve keten tohumu ile
Akşam: fırın köfte patates 1 porsiyon 2 kaşık biber kavurması ve salçalı sos bidee yarım dilim tb
Ara: 1 sade soda ve tarçınlı yeşil çay
Birazdan sade türk kahvesi ve bol su
Yarın ilk bildirimimi yapıcam çok heycanlıyım
Merhabalarr Bugünkü menüm
sabah 2 dilim peynir
1 haşlanmıs yumurta
Ara
yagsız sütten yaptıgım nescafe
Akşam
150 g kadar yağsız kıyma
3 kaşık ligt yoğurt
yulaf kepeğinden krep
Hoşgeldin canım özlem ben şimdiden ver kilolarını ileride rahat et canımMerhaba, takıma yeni katıldım uzun bir süredir kilo vermek istiyorum, fakat 1-2 hafta diyet yapıp birkaç kilo vermekten, sonrada o kiloları fazlasıyla geri almaktan başka bir şey yapamadım
Bugün bütün özgüvensizligimin sebebinin kilom olduğunu fark ettim.Buna bir son vermeliyim :)
Boyum 165 kilom (söylemekten hoşlanmasam da...) 73.
Merhaba... :)
Canım emin ol hiç ekmek istemiyor insan ( bakma ben dün bir ara kızarmış ekmek sayıkladım ama şu an inan olsa yemem o bir anlık birşeydi)
Ekmek yerine Ceviz, Fındık, Fıstık ve Kaju tüketiyoruz ( tabi kavurlmamış diyor Canan hoca ama ben bir kaç kere bulamayınca kavrulmuşda aldım ve inan hiç fark olmadı o hafta) ve okadar güzel tok tutuyorki üstelik daha sabahtan cevizimi yediğimden hiç canım eskiden olduğu gibi akşam olunca ay kuruyemiş olsaydı demiyor ki çok canım istersede yememde sakınca yok yeterki çok geç olmamış olsun
Sebze ve protein serbest zaten
Yoğurdunu kendin yap doya doya ye
İşlenmiş ve üzerinde light yazan birşey alma
serbest dolaşan tavuk yumurtası ye ( arada onuda marketten alıyorum bulamayınca emin olduğum yerden )
Bulgur ve bakliyat serbest ( sadece nohutu haftada 1den fazla tüketme diyor ama kim zaten haftada 2 kere nohut yaparkiben ne zaman tükettiğimi hatırlamıyorum bile )
Balık serbest hatta balık yediğin günlerde helva 1 kk kadar yenilebilir
Gün kurusu serbest üstelik meyvede de sabah tüketirsen bir sıkıntı yok abartmamak kaydı ile
Her gün tereyağ yemek gerekiyor ( onuda sabah yumurtamı pişirirken kullanıyorum zaten )
Yumurta yiyemem dediğin günlerde 2 yerli muzda koyabilirsin yerine
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama eminim nette daha fazlasını da bulursun
Bir dene canım emin ol o acıkmalar yok olucaktır üstelik hamileliktede uygulayın diye bas bas bağırıyor Canan hoca
Geçmiş olsun canımŞimdi hastaneden geldik .Gündüz paslı çivi batmıştı bacağıma.Akşam eşim ısrar etti gidelim diye ve iğnemizi vurdurup geldik.Eşime diyorum yarın bildirim günü acaba ödem oluşurmu diye eşimin bakışı tam da böle
Süper canım doğum günü kutlu olsun kuzunun..Allah annesiyle babasıyla bir ömür mutlu mesut ömür versin..Kızlar kızımın doğum gününde giyecegimiz kombin nasil
Iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım. Birbirimizi destek olarak fazla kilolardan kurtulacagiz inşallah. Dogumdan sonraki fazla kiloları atmak istiyorum. 80 kiloyum hedefim 65 Karın ve basen bölgemde fazlam var, basen bölgesi ve karın için önerileriniz var mı? Herkeze sağlıklı zayiflamalar....
Başlangıç kilom 67
Geçen Hafta 64.7
Bu Hafta 64.4
Fark 0.3
Yüzde 0.46
Anlaşıldı benim kilolar gram gram gidecek
Banucum karatayı ben de çok seviyorum kitabını da biraz okumuştum ama şekere tamamen hayır diyor ve alternatifi yok diye bi türlü başlayamadım. Bir gün denedim ama sabah ceviz yedim öğlene hiç acıkmamıştım..Aslında çok sürdürülebilir..bi de iki öğünü beceremedim işe gittiğimden erken kahvaltı yapmak zorundayım..
Dünkü menümü bildiririp sonra da kilomu bildireyim
Sabah: 1 kase nesfit meyveli (işe geç kaldım kahvaltı hazırlayamadım)
Öğle: 4 yk kabak yemeği, bir kase yoğurt, 5 tane yaprak sarması
Ara: Bir ısırık poğaça.
Akşam: 2 parça az yağda yapılmış tavuk şinitsel, 2 tane yaprak sarması, 2 yk haşlanmış karnıbahar
2 Kupa yeşilçay, 2 litre (belki geçmişimdir), bugün spor yapamadım cuma öncesi kaslarım şişmesin diye aslında çok yapmak istedim de
günaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimim;
başlangıç:58
geçen hafta: 58
bu hafta: 56.2
fark:1.8
yüzde:3.1
Aslında uygulayabilirim banu çünkü sadece sabahları bir dilim yulaf kepekli tam buğday ekmeği yiyorum başka da yok
Şinitselim hazır değil kendim yaptımmmm ama hazır çıtır pane harcıyla tabi canan hoca ona da hayırrr diyeceğini biliyorum zaten
İnşallah canım
Woooouuuuuwwwwww
Maşallah süpersin valla bu hafta bizi sen kurtaracaksın sanırım inşallah listedesindirde bir kaç kişi daha eksi bildirim yaparsa bu hafta idare edecek bir sonuç çıkar
İnşallah bir sonraki hafta benimde böyle bir güzel bildirimim olurbu hafta benden hayır yok şükür zararımda yok
neeeee kız hatçeeee püsküütümümü yedinnnYaa evde olmayınca ucu kalıyor püsküüt yedim bide latte içtim. Akşamada balık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?