Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım menün çok güzel fekat ben de akşamki ekmeğe takıldım ekmeği akşama bırakmıyoruz kesinlikleeeee patates de yediğin için..

Merhabalarr Bugünkü menüm
sabah 2 dilim peynir
1 haşlanmıs yumurta
Ara
yagsız sütten yaptıgım nescafe
Akşam
150 g kadar yağsız kıyma
3 kaşık ligt yoğurt
yulaf kepeğinden krep

Bana da biraz az gibi geldi akşam iyi de öğlen hiç yok canım

Hoşgeldin canım özlem ben şimdiden ver kilolarını ileride rahat et canım

Banucum karatayı ben de çok seviyorum kitabını da biraz okumuştum ama şekere tamamen hayır diyor ve alternatifi yok diye bi türlü başlayamadım. Bir gün denedim ama sabah ceviz yedim öğlene hiç acıkmamıştım..Aslında çok sürdürülebilir..bi de iki öğünü beceremedim işe gittiğimden erken kahvaltı yapmak zorundayım..

Geçmiş olsun canım

Kızlar kızımın doğum gününde giyecegimiz kombin nasil
Süper canım doğum günü kutlu olsun kuzunun..Allah annesiyle babasıyla bir ömür mutlu mesut ömür versin..

Sen de hoşgeldin canım doğum kilosuysa daha çabuk gider hele de emziriyorsan jet hızıyla gider..ben doğum kilolarımın %80 ini emzirirken verdim hep çok da kg almama rağmen..

Dünkü menümü bildiririp sonra da kilomu bildireyim
Sabah: 1 kase nesfit meyveli (işe geç kaldım kahvaltı hazırlayamadım)
Öğle: 4 yk kabak yemeği, bir kase yoğurt, 5 tane yaprak sarması
Ara: Bir ısırık poğaça.
Akşam: 2 parça az yağda yapılmış tavuk şinitsel, 2 tane yaprak sarması, 2 yk haşlanmış karnıbahar
2 Kupa yeşilçay, 2 litre (belki geçmişimdir), bugün spor yapamadım cuma öncesi kaslarım şişmesin diye aslında çok yapmak istedim de

Kilom: 68,5 canlar -100 gramdayım gram gram gidiyorum artık ne yazıkki son kilolar ve direnç kiloları direniyor vücudum almak ve sabit kalmaktansa -100 e de razı geliyorum maalesef
68,6/100 gr/0,1 doğru mu mervecimmm

Başlangıç kilom 67
Geçen Hafta 64.7
Bu Hafta 64.4
Fark 0.3
Yüzde 0.46

Anlaşıldı benim kilolar gram gram gidecek

Canım zaten kilon fazla değil o yüzden gram gram gitmesi normaldir hiç gitmemesinden iyidir
Hem bak eminim haftayada bir 500 gr bile versen 63ü ucundan da olsa görüceksin pes etmek yok bak benden senden nekadar kiloluyum ama yinede gram gram gidiyor yada sabit kalıyor yinede pes etmiyorum çünkü vucudum ödeme müsait malesef

Canım günde 3 öğünde yapabilirsin Karatayda çünkü sabah çok erken güne başladığın için ( Canan hoca çalışıp çok erken uyananlar 3 bile yapar demişti ) Önemli olan sağlıklı beslenip leptini olabildiğince uzun tutabilmek

Canım menün gayet güzel bu arada bende nadiren Tavuk şnitzel yapıyorum ama direk tepsiyle fırına veriyorum az da olsa yağda yapınca nedense vicdanım rahatsız oluyor
TAbi Canan Hoca hazır schnitzelide kesin istemezde arada okadar çatlak su kaçırmaz

Aslında uygulayabilirim banu çünkü sadece sabahları bir dilim yulaf kepekli tam buğday ekmeği yiyorum başka da yok
Şinitselim hazır değil kendim yaptımmmm ama hazır çıtır pane harcıyla tabi canan hoca ona da hayırrr diyeceğini biliyorum zaten

Kilo bildirimim;
başlangıç:58
geçen hafta: 58
bu hafta: 56.2
fark:1.8
yüzde:3.1

Woooouuuuuwwwwww

Maşallah süpersin valla bu hafta bizi sen kurtaracaksın sanırım inşallah listedesindirde bir kaç kişi daha eksi bildirim yaparsa bu hafta idare edecek bir sonuç çıkar

İnşallah bir sonraki hafta benimde böyle bir güzel bildirimim olur bu hafta benden hayır yok şükür zararımda yok

Merak etme ben söylemem
Şaka bir yana ama arada okadarcık olur diye düşünüyorum yoksa çok canım çektiğinde yemezsem bir müddet sonra ondanda fenalık gelir diye korkuyorum o yüzden arada olur okadar

İnşallah canım başta kilo vermek daha kolay oluyor malum gittikçe zorlaşıyor Allah kolaylık versin hepimize

kızlar dünkü menümü yazayım

sabah
1 haş yumurta
2 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin

ara
1 mandalina

öğle
2 elma

ikindi
1 dilim sütlü tatlı
4 kaşık kısır
1 dilim börek

toplam 1250 kalori

dikkat ettiyseniz dün sabaha yüklenip öğlen meyve ile geçiştirdim akşam değil saat 5 gibi en son yedim 10 da da yattım bu şekilde kilo verirsem böyle yapacağım sabahı kuvvetli yeyip öğlen meyve veya yoğurt yiyeceğim hadi hayırlısı denemediğim yöntem kalmadı :)

Günaydın kızlar.Bu sabah kilom aslında 72.7 idi ama dün hem kız kardeşim geldiği için hem biraz tiksinme olduğu için karabuğdaya devam edemedim.Etseydim kesin daha güzel bir rakam görürdüm bugün.
Böyle vucuttan ödem atan diyet sonralarında ertesi günlerde +200-300 gr olabiliyor.Ben de bunu düşünerek perşembe sabahımın bildirimini yapmak istedim.Tabi son karar kaptanın yine de..

Başlangıç kilom 73.5
Geçen Hafta 72.7
Bu Hafta 72.4
Fark 0.3
Yüzde 0.41

***8.Takım 393.ETAP***

moni( 101,8 / / /% )
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 ///% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/+0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5// /% )
turuncu (72,7 /72,4/0,3 / %0,41 ) ?

8. Takım Ortalaması %

ABLAM YENI UYELERDEN KIMI ALIP ALMAYACAGINI BILMEDIGIM ICIN BEN EKLEMEDIM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…