aminnn bitanem inşallahMekani cennet olsun kaptancim, en kisa zamanda aramizda olursun inşallah...
Simdi yonlendirmelerinize ihtiyacim var.65 kiloyum 10 kilo kadar vermem gerekiyor. Cok istahliyim ne olacak benim halim...
Ozellikle aksam yemiyim diye cok ugrasiyorumBen de öyleyimşimdiden acıktım
Cok seviyorum ekmegi. Cocukken bir elma ile yarim ekmek yedigimi biliyorum.Canm ilk iki gün sabret yeme bak sonra nasıl geliyo gerisi zaten ilk günler zor geçer hep sonra bi bakmssn kilolar gitmeye başlıyor daha da hırslanr devam edersin ptotein ağırlklı beslenmeni ve sabah haricinde ekmek tüketmemeni öneririm tatlmtabi porsiyonları da kücülttttt
Ya ben güne hep iyi başlıyorum akşam mahvediyorum diyetiOzellikle aksam yemiyim diye cok ugrasiyorum
Ben de öyleyimşimdiden acıktım
Yaaaa ben batırdmmmm
Ben bu haticenin verdiği gazla haftaya uçarımmmmkimse tutamaaaaaz
ablam dediki sabah 1 yumurta akşam bir yumurta bol bol su hafta da 5 kilo vermiş
***8.Takım 393.ETAP***
moni( 101,8 / 0 / 0/% 0)izinli
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 / / /% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/-0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5/ 105,3/0,2 /% 0,19)
turuncu (72,7 /72,7/0 / %0)kilosu sabit
8. Takım Ortalaması %
kızlar ben bir süre izne ayırıyorum kendimi,burada takımın başında olucam fakat kilo menü vs.bildirimlerde bulunmucam...
babacığımın vefatından sonra ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum iyiyim diye kendimi ne kadar kandırsamda değilim...hiç bir şeye adapte olamıyorum ev eş çocuklar ders diyet ailem arkadaşlarım komşularım sizler ne bilim kısacası dünya diyim..
okurum ama cevaplayamam bu süreçte beni mazur görün lütfen...
sporumu yapmaya yürümeye diyetime vs. dikkat edicem tabii ama kendimi de çok sıkmadan..yapabildiğimce...kendimi toparladığımda ve inşallah eksilerde olarak tekrar listede olucam...
sevgili püsküütümün dediği gibiyim;
"de profundis"derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık...
Merhabalar
Yeni katildim ben.belki cok aktif olamam ama takip etmeye calisicam. zayiflamak icin baskul alarak basladim ise.haftaya gelecek.
Bana da bana da :)
Az once menemen ve biraz corba az da ekmek yedim. Aksam hic bisey yememek icin ugrasicam.Ya ben güne hep iyi başlıyorum akşam mahvediyorum diyeti
Allah bagislasin canm benim amin çok sagol bugün Tarti günü canim bildirimlerini bekliyoruz :)))(İnşalllah askrhpozitif Allah kurtarsin.
Bebegini saglicakla kucagina alirsin Inşallah, benimde 8 aylık oğlum var, hiç yerinde durmuyor
Hoş bulduk beben bebeğim 8 aylık emzirmiyorum, şuan ev yemeklerine alistirmaya çalışıyorum. Sabah beraber kahvaltı yaptık, az once devam sutu verdim uyudu
Hoş bulduk moni ,tamam bol paylaşımda bulunmaya çalışacağım. Bu takım çok aktif maşallah
Bizde seni çok seviyoruz ablam benm
benim zarif kelebeklerim bende hepinizi çoook seviyorum
Hiçbişey miAz once menemen ve biraz corba az da ekmek yedim. Aksam hic bisey yememek icin ugrasicam.
Hoşgeldin canm aramizaMerhabalar
Yeni katildim ben.belki cok aktif olamam ama takip etmeye calisicam. zayiflamak icin baskul alarak basladim ise.haftaya gelecek.
Bana arkadaş gelmiş desene ablam hosgelmis inşallah faydali olur burasi onun içiinhoşgeldin tatlım
motivasyonun için her zaman yanındayız
sen misafirimissin istediğin zaman gir yaz oku çık
mervem ve kızlar;cemanne takımımızda misafir,yani listede olmayacak ve kurallar onun için geçerli değilmotive olması açısından takıma misafir olarak davet ettim ve kendiside kırmayıp geldi
Simdi yonlendirmelerinize ihtiyacim var.65 kiloyum 10 kilo kadar vermem gerekiyor. Cok istahliyim ne olacak benim halim...
Az once menemen ve biraz corba az da ekmek yedim. Aksam hic bisey yememek icin ugrasicam.
Evet zorlanirim ama biyerden baslamaliyim.spora zamanim yok.hic olmazsa az yiyim.Hiçbişey mizorlanırsin o zaman
ayy mervem olurmu öyle şey bitanem sen benimde takımımızında önce hamişisonrada gözbebeğisin
sen hele bebişi bi sağlıcakla kucağına alda gör bak listeleri nasıl sallıyosun
8.takım en birinç üyemiz
askrhpozitif ve bebişi(78.8/78,5/0,3/%0.38)
Kendimi çok fazla zorlayInca vücudum en sonunda isyan ediyor yemek krizi gibi birsey geliyor tatlılara saldırıyorumEvet zorlanirim ama biyerden baslamaliyim.spora zamanim yok.hic olmazsa az yiyim.
Cumlemizin evladini Allahim bagislasin inşallah canım amam ben bugun başladım, sabitim yaniAllah bagislasin canm benim amin çok sagol bugün Tarti günü canim bildirimlerini bekliyoruz :)))(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?