Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Simdi yonlendirmelerinize ihtiyacim var.65 kiloyum 10 kilo kadar vermem gerekiyor. Cok istahliyim ne olacak benim halim...

Canm ilk iki gün sabret yeme bak sonra nasıl geliyo gerisi zaten ilk günler zor geçer hep sonra bi bakmssn kilolar gitmeye başlıyor daha da hırslanr devam edersin ptotein ağırlklı beslenmeni ve sabah haricinde ekmek tüketmemeni öneririm tatlm tabi porsiyonları da kücülttttt

Cok seviyorum ekmegi. Cocukken bir elma ile yarim ekmek yedigimi biliyorum.

Ben de öyleyim şimdiden acıktım

Diyet yapıyorum diye az yiyosanız ondandr kızlar kalori saymanızı öneririm en azndan kaç kalori aldğnızı bilerek ona göre yersiniz ben 19 kiloyu kalori sayarak verdim bide sporrrr tabi haa nasl saycam ben kalorileri dersenjz bunu yapan siteler var oralara üye olabilirsiniz netten bakarsanz hemen çıkar zaten :)))

Komşu ablamla oturup günlük şekersiz kahvemizi içip derin sohbetlerimizide yaptıktan sonra birazdan akşamlık yemeğimi ateşe koyup sonrada ağdaya girişeceğim
Belki sonrasında bir 100 gr da olsa eksi çıkarım

Yarın bir aksilik olmazsa eşim, halası ve eniştesiyle Bursa yolcusu olacağız
Halasının oğlu Bursada Üniversiteye gidiyor ve biz uzun zamandır yanına gitmek istiyorduk tabi Halamız duyunca bizde gelelim mi dediler bizde seve seve tamam dedik
Kızlar Annemlerde kalacaklar mecbur ( bir gece orada kalmayı planlıyoruz )
Yolda elimden geldiğince yine laf yetiştiririm tabi

Hem evimin işini hemde kıl tüy işini bitireyim ki şurada yeni yıla ne kaldı bari yeni yılla erkek gibi bacaklarla girmiyeyim dedim
( Pazartesi ve salı biraz temizlik yapar ütü yaparım )

Yaaaa ben batırdmmmm

Canım öyle düşünme sonuçta geçen haftada en güzel sonuç senden gelmişti
Bak maalesef benimde bir katkım olmadı takıma ama eminim bir sonraki hafta süper olucak Yanlış hatırlamıyorsam bizim takımın cezasıda önümüzdeki hafta son ( yada bir hafta dahamı var yoksa ) ondan sonra asıl daha güzel sonuçlar almaya bakmamız lazım ki bir daha ceza almayalim ( olan kaptanlarımıza oluyor yoksa )

Ben bu haticenin verdiği gazla haftaya uçarımmmm kimse tutamaaaaaz

İşteeeee budurrrrrrrrrrrrr
Bende bu haftasonu kesinlikle kaçamak yapmayacağım ( hafta içi zaten yapmamaya niyetliyim )
Hee bir yılbaşı gecesinden korkuyorum oda geç saatte kadar oturduğumuzdan ama onada güzel bir düzenleme bulacağım inşallah

ablam dediki sabah 1 yumurta akşam bir yumurta bol bol su hafta da 5 kilo vermiş

Kız ben her gün olmasada haftanın bir günü sabah akşam yumurta yediğim oluyor ama giden yok
Her sabah 2 yumurta garanti yiyorum hadi yarısı gitse onada razı olurum
O biraz metabolizmayla alakalıdır bence üstelik gidende sudur diye düşünüyorum ama cidden işe yarayacağını bilsem harbi her gün yerim

Canım RAbbim sana güç kuvvet versin
Gözün arkada kalmasın ( ki zaten gözün üzerimizde )
Biraz kendini toparlayıp daha güzel bir enerjiyle aramıza dön Ayşemmmm

Rabbim Babacığının mekanını Cennet etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Merhabalar
Yeni katildim ben.belki cok aktif olamam ama takip etmeye calisicam. zayiflamak icin baskul alarak basladim ise.haftaya gelecek.

Hadi hayırlısı canım
Bu arada aramıza hoşgeldin ( demişmiydim unuttum )
Emin ol burada aradığın motivasyonu bulacaksındır en kısa zamandada aileden gibi görürsün sende burayı

Bana da bana da :)

İtinayla motive edilir
Eminim sende çok güzel motive olup süper sonuçlar göreceksin ve listeye girdiğinde de takıma güzel katkıların olucak inşallah

Kızlar bem aksamm 6 dam sonra oruç tutuyormus gibi hiç bisey yemiyorum sadece suuuuu ve bitki çayı ilk günler zor gecsede alstm artk ne kadar aç olursam oluyum hic canm istemiyo aksamlari

Allah bagislasin canm benim amin çok sagol bugün Tarti günü canim bildirimlerini bekliyoruz :)))(

Bana arkadaş gelmiş desene ablam hosgelmis inşallah faydali olur burasi onun içiin

Simdi yonlendirmelerinize ihtiyacim var.65 kiloyum 10 kilo kadar vermem gerekiyor. Cok istahliyim ne olacak benim halim...

Canım daha önce araştırdınmı bilmem ama Karatayı bir dene istersen ( tam uymasanda eminim faydasını görürsün ) Aslında çok çok fazla zorlayıcı değil kurallarını bilince ve ömür boyu yapılabilir zaten diyet değil beslenme şekli

Az once menemen ve biraz corba az da ekmek yedim. Aksam hic bisey yememek icin ugrasicam.

Canım akşam birşey yememezlik etme eğer acıkırsan ama akşam yemeğinde az birşeyler yersen acıkınca gönül rahatlığı ile Ayran içebilirsin

ayyy sımardımmı ne sagol ablam bılıyorum sadece lıste hazırlarken oyle aklıma geldı guldum burdada paylasayım dedımamin ablam ınsallah ufaklık bı dogsada sahalara gerı donsem nsallahhhepınız canımsınız benım

Allah bagislasin canm benim amin çok sagol bugün Tarti günü canim bildirimlerini bekliyoruz :)))(
Cumlemizin evladini Allahim bagislasin inşallah canım amam ben bugun başladım, sabitim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…