- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
evett kızlar gunun ılk menusu benden gelsın aksam yemegınıde yedım mutfagı kapattımek bsey yersem ıspıyonlarım kendımı
SABAH
2 dılım tereyaglı salcalı ekmek
2 sıyah zeytın
7-8 tane haslanmıs brokolı
1 bardak tek skerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
1 kucuk kırmızı elmanın yarısı
2 kucuk mandalına
4 dılım portakal
4 dılım greyfurt
AKŞAM
1 tabak havuclu kabaklı patates yemegı
3 kasık bulgur pılavı
bol soganlı borulce salatası
4 catal kabak tatlısı
2-3 lıtre su
hedef kılon ne tatlım
anladım ccanm az yemekte kılo almana sebeb olur canm cunku metabolızma yavaslıyor ve kendını kıtlık moduna alıyor yeme duzenını bıraz daha degıstırmeye calıs kuzum yemeklerle barıs3ü bir arada içiyorum 25 kalori 2 bardak içiyorum zaten günlük kalori sayıyorum ben 700 kalori filan alıyorum toplam çünkü ekmek sıfır bende ve yemeklede pek aram yok nerden geliyor bu kilolar bilmiyorum
bulgurdan fazla yememeye calıstım canım ıkısıde karbonhıdratpatetes ve bulguru aynı anda tüketmemeni öneririm
tamm canm ınsallah ulasırsın hedefne
Oldukça iyi :)Sabah:
1 kase çorba
1 bardak su
Akşam:
2,5 bardak su
1 kase yoğurt
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 mandalina
anladım ccanm az yemekte kılo almana sebeb olur canm cunku metabolızma yavaslıyor ve kendını kıtlık moduna alıyor yeme duzenını bıraz daha degıstırmeye calıs kuzum yemeklerle barıs
bulgurdan fazla yememeye calıstım canım ıkısıde karbonhıdrat
tamm canm ınsallah ulasırsın hedefne
ınsallah canım benıminşallah sizinde desteginizle halletcem tüm sorunumu
Ben Aksamı fazla kaçırdım lokum vardı bisküvi vardı dayanamadım off off...
40 mıı1 tanesi 40 kalorikac tane yedin
40 mıı3 tane yedim bisküvilerde var 3 tane çok utanıyorum
canım içtiğin bitki çayları toplamda günlük 4 bardağı geçmemeli. zayıflamaya yardımcı olan bi sürü çay var ancak hepsinin o kadar çok yan etkisi ortaya çıkabiliyor ki. en güzeli yeşil çay. yeşil çayı günde 2 bardak içerek metabolizmamızı hızlandırabiliriz toksinlerden kurtulabiliriz. 5 i bir arada çayların içinde ne var bilmiyorum ama sinameki acı çehre gibi bağırsakları çok çalıştıran bitkilerden uzak durmalı. çünkü bağırsak tembelliğine yol açıyor.
Amin canım Allah gönlüne göre versin olur neden olmasınbayildimm hele birisi cok tatli olmus zayiflayinca masallah
tamam kaptanim bu hafta gozleriniz ustumde olsun yanlis yaptigim anda sacimi yolungerci benim sacim sik takimca yolun anca biter
insallah canim deneyeyim
ne guzel senin gibi bir isim olsada bende giremesem buraya ozlem
Bir de bana sorrBen Aksamı fazla kaçırdım lokum vardı bisküvi vardı dayanamadım off off...
Iyi yapmışsın :) bak ben çok pişmanım şimdiBir de bana sorrkendi ellerimle patatesli börek ve kakaolu kek yaptım ama bir gıdım bile yiyemedim
Allah razi olsun. Bebek bekliyorsun galiba yanlis anlamadiysam.Allah kabul etsın canm kolay gelsın
cumlemızden razı olsun canmAllah razi olsun. Bebek bekliyorsun galiba yanlis anlamadiysam.hayirli olsun.
Oy oyy masallah. Bizim buralarda bebek bekleyenlere 'Allah tez zamanda elini ayagina kavustursun' derler. Insallah senin de bebisin saglikli bi sekilde aranizakatilircumlemızden razı olsun canm
evet canım bebek beklıyorum son 3 bucuk ayımız kaldı ınsallah gun sayıyoruz
Ben hamileyken 80 ne dayanmistim.sen kacsin simdi.Oy oyy masallah. Bizim buralarda bebek bekleyenlere 'Allah tez zamanda elini ayagina kavustursun' derler. Insallah senin de bebisin saglikli bi sekilde aranizakatilir
ah be canm keske yemeseydın ama bol su ıc ve aksam yemegını hafıflet azıcık dengele kuzumBen Aksamı fazla kaçırdım lokum vardı bisküvi vardı dayanamadım off off...
Oy oyy masallah. Bizim buralarda bebek bekleyenlere 'Allah tez zamanda elini ayagina kavustursun' derler. Insallah senin de bebisin saglikli bi sekilde aranizakatilir
amin canım benım ınsallah ben hamıle kaldıgımde 87.7 kıloydum suan 78,5 kıloyum canım benım sonum ne olur bılmıyorumBen hamileyken 80 ne dayanmistim.sen kacsin simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?