- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
evet kuzum sımdı paylastım bı arkadasımız sabah evden acele cıkarken tartılmayı unutmus aksam bıldırımde bulunacaktı onu bekledım kuzum ama gelmedıMervecim listenizi paylaşmamışsınız kuzum
evet kuzum sımdı paylastım bı arkadasımız sabah evden acele cıkarken tartılmayı unutmus aksam bıldırımde bulunacaktı onu bekledım kuzum ama gelmedı
Peki tatlım bir sorun var zannetmiştim
Vayyy taş geldi haftaya görüşürüz. ..Inşallah haftaya hepimiz güzel bildirimler yaparz hatice nin ki gibi az olmaz
Vayyy taş geldi haftaya görüşürüz. ..
Kimse beni sevmiyor ühü ühü
Sabah az yediğin için akşam patlama yaşamışsın sanırım canım ya mesela ekmeği sabah yesen bir yerine 2 haslanmış yumurta yesen falan daha güzel tutatdı seni hemde eritirsin gün içindeMerhaba :) aksami fazla kaçırdığım için yürüyüş yaptım :) bugünkü menümü paylaşayım biraz fazla yedim ama
Sabah:
1 dilim üzümlü kek, biraz peynir, 1 yumurta
Öğle :
1 dilim kek, ayva
Aksam:
4 bisküvi ve 3 lokum1 tabak mantı yarım bardak kola, çeyrek ekmek
Merhaba :) aksami fazla kaçırdığım için yürüyüş yaptım :) bugünkü menümü paylaşayım biraz fazla yedim ama
Sabah:
1 dilim üzümlü kek, biraz peynir, 1 yumurta
Öğle :
1 dilim kek, ayva
Aksam:
4 bisküvi ve 3 lokum1 tabak mantı yarım bardak kola, çeyrek ekmek
Aynen öyle oldu sabah az yedigim için akşam dayanamadımSabah az yediğin için akşam patlama yaşamışsın sanırım canım ya mesela ekmeği sabah yesen bir yerine 2 haslanmış yumurta yesen falan daha güzel tutatdı seni hemde eritirsin gün içindeinşallah ilerleyen günlerde halledersin
Ayy çok utandım utançtan yüzüm kızardı cidden ben nasıl yedim ekmekle mantıyıCanm hiç faydalı bişey yok hep abur cubur tarzı yemissinbi yumurta peynir var iyi olarak ve bide mantıyla ekmeği nasl yedin canm yaaa
Ayy çok utandım utançtan yüzüm kızardı cidden ben nasıl yedim ekmekle mantıyı
Üstüne üstlük annem diyor ki çiğköfte yapalım mı?Olsun canm yavaş yavaş olcak
Üstüne üstlük annem diyor ki çiğköfte yapalım mı?ühühü
Dedim dedim :) birazdan göbek eritme hareketlerine başlayacağım :) malum göbeğim aldı başını gidiyorÜstüne üstlük annem diyor ki çiğköfte yapalım mı?ühühü
Paketi aç çeşmenin altında ıslat ye :)kıyma olabildiğince yağsız olsun.makarna kendi tabağında bir küçük su bardağı kadar bulunsun. makarna çok çok haşlanmış olmasın hafiften sert kalabilir. bi de makarnayı çok sıcak yeme kan şekerini çok çabuk çıkartıp hızla da aşağıya çeker. bi de makarnayı haşlarken yağ koymayalım sonrasında da kavurmayalım :)
Katılıyorum düşmüş çeneleri dırdırcılarAnaaaaam bizim gızlar coşmuş coşmuş azcık susun kele şurda işi gücü olan bir hatun var yetişemiyor sohbetinize kıskanıyorum yafffff
aayyyy azmış yaaa tühhhh
nasıl yani gün boyu iki yumurta mı sadece
Kaptanımmm bırakma bizii tez çabuk gel sensiz olmaaazzz
canım hangi bitkilerin faydası oluyor peki zayıflamamıza bi deyiversen canım ona göre içsek ben yeşilçay beyazçay ve 5 i bir yerde çayları içiyorum da
Katur kutur cips niyetinePaketi aç çeşmenin altında ıslat ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?