Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı aksamlar kızlar az kalorili makarna onerileriniz icin teşekürler makarna yarına ertelendi gec olduğu icin yapmadım
Bugünki menum
sabah
ac karnına limonlu ılık su
kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek, 1 haşlanmış yumurta, kırmızı biber domates, peyni 1 bardak meyveli cay
Ara
karışık bitki cay
1 tabak yogurtlu ıspanak, az turşu
Akşam
Iki kaşık sucuklu yumurta, taze soğan, peynir, kırmızı biber, 1 bardak bitki Çayı, 2 dilim ekmek

canım yedıgın tek faydalı seyler peynır yumurta ve ayva ınsallah daha guzel menuler olucak
guzel bı menu olmus canm
Kayunvaldem lahana dolmasi ve bulgur pilavi yapmisaama ben tokum ac degilim pozundayim.kararliyim bu geceyi yemeden kapatucam insallah. Heyt be kim tutar beni.
canm gunduz cok mu kacırdında aksam yemıyorsun

selam kızlar menümü paylaşayım

sabah: aç karna su, 1 dilim kızarmış tb, az tereyağı, 1 kk peynir biraz salça ve zeytin, çayy
ara: 1 neskafe
ara: 1 yeşilçay 3-4 tane galete
öğle: 1 dilim tb dan ekmek arası köfte az patates
akşam: 4 köfte az patates ve az biber dünden, 4 kaşık salçalı makarna
ara: 1 ekler

bol su ve birazdan yeşil çay

kızlar bu arada menume ek ben patlamıs mısır yedım az yaglı az tuzlu ve bol su ıcmeye devam sabah gore + 500 gramdayım
mervecim bir şey sorucam şimdi ben geçen hafta cuma bildirim yapmadığım için bugün listeye giremedim ya peki haftaya girebilecek miyim bugüne göre ekside olursam?

mervecim bir şey sorucam şimdi ben geçen hafta cuma bildirim yapmadığım için bugün listeye giremedim ya peki haftaya girebilecek miyim bugüne göre ekside olursam?
canım haftaya bıldırım yaptıgında lıstedesın normalde bu hafta gırecektın ama gecen haftakı bıldırımler olmadı ıcın gıremedım

guzel gıbı duruyor canım menun haftaya ıyı sonuclar alırsın ınsallah

Selam kızlarrrrrrrrr yine ben geldimmmm

Yolum işlemim bitti ama bende bittim
Bacaklarımın rengi bile açıldı

Şu an eşim ve çocuklar Kestane Kebap durumdalar ama kesinlikle bir tane bile tadına bakmadım aksine eşime ulen daha 45 dakika olmuş Leptin başlayalı asla yemem dedim
Sağ olsun yinede dayanamadı bir 4 tane ayırdı yarın sabah yersin kahvaltıda dedi daş gibi olur onlar ama neyse düşünmüş olması bile yeter

kızlar 2. notamızı aldık ve nur topu gıbı 1 tane sarı kartımız var ılk 3 e gırıp ınsallah bu sarı karttan kurtuluruz

Anammmm inşallah haftaya hepimiz yılbaşı gecesine rağmen bol eksilerle bildirim yaparız
Bu hafta kilom sabit olunca valla kestane hakkı bile tanımadım kendime
Yılbaşı gecesi içinde aynı şey geçerli olucak inşallah

Ayy çok utandım utançtan yüzüm kızardı cidden ben nasıl yedim ekmekle mantıyı

Üzülme canım inşallah sende yakında alışırsın ekmeksizliğe Eskiden yediklerimi düşünürsem ( ekmeksizde olsa ) seninki yanında masum kalır

Üstüne üstlük annem diyor ki çiğköfte yapalım mı? ühühü

Canım çiğköfte şu ara yeme istersen Karatayda Çiğköfte serbest ama tabi sadece marulla

Ay bu cok komikti. Ac karnina iyi geldi bu sohbetiniz bana.

Kız sen o saate kadar yemedinmi akşam yemeğini
Ben 5 saat önce yedim yemeğimi şimdi soda içiceğim biraz midem şişsin diye son olarakda bir şekersiz kahve hüpletirim 1 saat sonra

Ufacık tel ekranında şaşı oldum bir aylık kotayı sayenizde 1 günde bitirdim anaaaaaam
Bugün kocacığımla hamburger yedim
Sonra güzel bir kahve içtik
Yaklaşık 1 saattir bebek emziriyorum içim kurudu

Hamburger yedin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…