canım yedıgın tek faydalı seyler peynır yumurta ve ayvaMerhaba :) aksami fazla kaçırdığım için yürüyüş yaptım :) bugünkü menümü paylaşayım biraz fazla yedim ama
Sabah:
1 dilim üzümlü kek, biraz peynir, 1 yumurta
Öğle :
1 dilim kek, ayva
Aksam:
4 bisküvi ve 3 lokum1 tabak mantı yarım bardak kola, çeyrek ekmek
guzel bı menu olmus canmHayırlı aksamlar kızlar az kalorili makarna onerileriniz icin teşekürler makarna yarına ertelendi gec olduğu icin yapmadım
Bugünki menum
sabah
ac karnına limonlu ılık su
kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek, 1 haşlanmış yumurta, kırmızı biber domates, peyni 1 bardak meyveli cay
Ara
karışık bitki cay
1 tabak yogurtlu ıspanak, az turşu
Akşam
Iki kaşık sucuklu yumurta, taze soğan, peynir, kırmızı biber, 1 bardak bitki Çayı, 2 dilim ekmek
canm gunduz cok mu kacırdında aksam yemıyorsunKayunvaldem lahana dolmasi ve bulgur pilavi yapmisaama ben tokum ac degilim pozundayim.kararliyim bu geceyi yemeden kapatucam insallah. Heyt be kim tutar beni.
Evet sabah pogaca ile basladim oglede menemen corba biraz ekmejcanım yedıgın tek faydalı seyler peynır yumurta ve ayvaınsallah daha guzel menuler olucak
guzel bı menu olmus canm
canm gunduz cok mu kacırdında aksam yemıyorsun
mervecim bir şey sorucam şimdi ben geçen hafta cuma bildirim yapmadığım için bugün listeye giremedim ya peki haftaya girebilecek miyim bugüne göre ekside olursam?kızlar bu arada menume ek ben patlamıs mısır yedım az yaglı az tuzlu ve bol su ıcmeye devam sabah gore + 500 gramdayım
anladım canım benım o zaman sen daha ıyı bılırsınEvet sabah pogaca ile basladim oglede menemen corba biraz ekmej
canım haftaya bıldırım yaptıgında lıstedesın normalde bu hafta gırecektın ama gecen haftakı bıldırımler olmadı ıcın gıremedımmervecim bir şey sorucam şimdi ben geçen hafta cuma bildirim yapmadığım için bugün listeye giremedim ya peki haftaya girebilecek miyim bugüne göre ekside olursam?
okii tamamdır tatlımcanım haftaya bıldırım yaptıgında lıstedesın normalde bu hafta gırecektın ama gecen haftakı bıldırımler olmadı ıcın gıremedım
guzel gıbı duruyor canım menun haftaya ıyı sonuclar alırsın ınsallahselam kızlar menümü paylaşayım
sabah: aç karna su, 1 dilim kızarmış tb, az tereyağı, 1 kk peynir biraz salça ve zeytin, çayy
ara: 1 neskafe
ara: 1 yeşilçay 3-4 tane galete
öğle: 1 dilim tb dan ekmek arası köfte az patates
akşam: 4 köfte az patates ve az biber dünden, 4 kaşık salçalı makarna
ara: 1 ekler
bol su ve birazdan yeşil çay
Süpersinn gerçekten iradeni tebrik ediyorum böyle devam eder inşallahKayunvaldem lahana dolmasi ve bulgur pilavi yapmisaama ben tokum ac degilim pozundayim.kararliyim bu geceyi yemeden kapatucam insallah. Heyt be kim tutar beni.
Bu hafta herkes sıkıyor. Bakın bu hafta yılbaşı herkes coşacak bizim için fırsatsonuc lıstesı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sonuc-listeleri.153328/page-99#post-38540533
bireysel dereceler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sonuc-listeleri.153328/page-99#post-38540648
kızlar 2. notamızı aldık ve nur topu gıbı 1 tane sarı kartımız var ılk 3 e gırıp ınsallah bu sarı karttan kurtuluruz
aynen tatlım yılbası haftasını avantaja cevırebılırsek super olucakBu hafta herkes sıkıyor. Bakın bu hafta yılbaşı herkes coşacak bizim için fırsat
Bu hafta herkes sıkıyor. Bakın bu hafta yılbaşı herkes coşacak bizim için fırsat
kızlar 2. notamızı aldık ve nur topu gıbı 1 tane sarı kartımız var ılk 3 e gırıp ınsallah bu sarı karttan kurtuluruz
Ayy çok utandım utançtan yüzüm kızardı cidden ben nasıl yedim ekmekle mantıyı
Üstüne üstlük annem diyor ki çiğköfte yapalım mı?ühühü
Ay bu cok komikti. Ac karnina iyi geldi bu sohbetiniz bana.
Ufacık tel ekranında şaşı oldum bir aylık kotayı sayenizde 1 günde bitirdim anaaaaaam
Bugün kocacığımla hamburger yedim
Sonra güzel bir kahve içtik
Yaklaşık 1 saattir bebek emziriyorum içim kurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?