- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
evet canım sordum ve bazı öğünlerini hafif geçiştirdiğini söyledi, tabi ki bu işin yolu az yemekten geçiyor ve İstanbula gitti ev falan açtı koşuşturmalı bi hayatı olduğunu ve cok yürüdüğünü söylediGayet güzel canim bravo
Nazil yapmış canim sordunmu
menun guzel gorunuyor canm tarator nasıl bısey ılk defa duydumMenü bildirimim;
Sabah;
*yumurtalı yeşil soğan kavurması (1 yumurtalı)
*1 muz
*1 bardak su
Akşam;
*1 kase cevizli havuç tarator
*1 tabak kıymalı karnabahar
*Bir avuç fındık-ceviz
*Bir ayvanın 6 da 1 i
*2 çatal şalgam turşusu
*2,5 bardak su (yatana kadar içmeye devam :))
Bugün 55.8 di kilom :)
karbonhıdratlar oldukca azalmıs ve bugun kacamakların olmamıs supersın mervecımMerhaba arkadaşlardışarıdaydım yeni geldim eve :) bugünkü menümü yazayım:
Sabah
1 dilim ekmek, 1 yumurta, cok az peynir, 3 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı bal
aksam:
1 porsiyon ızgara et, salata çok az lavaş ekmeği
3 bardak su :)
canım bozma moralını bugunu bıraz daha hafıf tutar bol suyla atlatırsın bak ben kacamak yaptıgımda sakız cıgenemeye calısırım gercı sakız acıktırır derle ama sındırıme cok faydası var eger o yoksa mutlaka maden suyu ıcmeye calısırım daha cabuk tolere etmeye yardımcı oluyorkızlar babaannemin zoruyla gittiğimiz bi ziyarette simit poğaçayı reddettim. ardından çerez teklifi onu da reddettim. daha sonra da çikolatalı kek teklifi?? babaannem kızım sabahtan beri dışardayız kan şekerin düşcek diye mırıldanıp bana bi kaç defa gözlerini belertip bakınca yemek zorunda kaldım. bir dilim kek(( evet 12 gün aradan sonra ilk kaçamak. ama olabilir bi daha olmasına da izin vermemeye çalışıcam şimdi ben bunu nasıl telafi edicem onu söyleyin bana ( yogurt mu yesem akşam sadece ya da bu aksam ve yarın bütün gün sadece yogurt mu yesem biriniz yardım edin lütfen yoksa kafayı yiycem
kızMENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
70 kalori
ARA
wanted
160 kalori
ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
5kaşık bulgur pilavı
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt
320 kalori
ARA
2 mandalina
70 kalori
AKŞAM
Kıymalı yumurta
yoğurt
320 kalori
Toplam 940 kalori
2.5 litre su
normalde aksamları ekmek yemıyorum ogleyıde meyve yıyerek gecırıyordum canm aksam yenılınce meyve kılo olarak gerı donuyor cunku ama dun onu uygulayamadım antep fıstıgı cok yemegınce sut dılımıne saldırdımKahvaltı 2 dilim Salçalı ekmek olmasaydı daha iyiymiş ama kabul edilebilir bence2. Ara çok olmuş soslu mısır bildiğim kadarıyla oldukça yağlı ve kalorili süt dilimi 1 tane olsaydı iyiydi
cok hos olmus tatlım hep merak ettmısımdır seker hamuruyla nasıl yaptıklarını mutlaka nasıl yaptıgını beklıyor bende yapmak ıstıyorumKızımın pastasini ben yapayım dedim ama beceremedim galiba çökme yaptı
canım ben dun sunu gordum kendımı kasıt bıseyler yemedıgım zaman tartıda artı goruyorum ama dun o kadar cok kacamak yaptım kı anlattamam cuma gunu kı kılomla aynıyım stres yapma streste kılo vermemızı etkılıyorKizlar selam h.sonu nöbetçiydim çok yogun geçti ancak bakabildim. Dünkü moral bozuklugu ile akşam çayın yanında yedikce yedim ikram biskuvi yarim halley saldirdim resmen moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum 100 gram vermisim epi topu
Menum
sabah
2 yumurta omlet
biraz peynir
1 dilim ekmek
5-6 zeytin
öğle
1 küçük bardak mısır yağsız
ara
1 Nescafe
akşam
6 kaşık nohut
salata
1 dilim ekmek
ara
2 meyve yiyeceğim
1150 kalori
sende ben gıbı cozutmussun canm ama ben senden daha fazla abur cubur yedım emın ol sabah kı bır sımıt 4 dılım ekmege bedel bugunu hafıf gecırmeye ve bol su ıcmeye bakÖnce dünkü menum
Sabah. Bir simit 2 üçgen npeynir
Ogle. Kabak yemeği 4 yemek kaşığı yogurt 2 yaprak sarma beyaz tavuk eti tavada yagsiz baharatli 3 parca
Aksam. Çipura ızgara salata
Ara. Cozuttum ikram bisküvi en az 6-7 tane yarim halley yer fıstığı antep fıstığı ne ararsan var
cok yıyemedım zaten canım 10 tanecık anca bol su ıcmeye calıstımMenun gayet iyi canim cok kalorili degil sadece antep fistigi biraz kalorili ben bugun kardesimdeydim,kek börek yemek zorunda kaldim, ama abartmamaya çalıştım...
dukan kekı mı canım yoksa hazır alma mıbu günkü menüm
sabah 9 gibi 1 tam haşlanmıs yumurta ve 1 yumurtanın beyazı
2 adet hindi füme
1 dilim peynir
ara
1 bardak yağsız sütten nescafe
ara
1 dilim kek (beni vazgeçiremeyecek)
ara
1 bardak yağsız sütten nescafe
akşam
150 g kadar kıyma ve yumurta
oglenı aksamla dengelemıssın canm superselam millet menümü paylaşıp geçmişe gideceğim :)
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, salça, 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 milföy böreği, 3 köfte yanında az kızartmalardan, yarım dilim dilim tb,
ara: 1 mandalina
ara: orta türk kahvesi 1 çay
akşam: 1 kase mercimek çorba, 3 kaşık keten tohumlu yulaflı yoğurt
ara: yeşil çay içeceğim
bol su
ahh ahh canım o aksama daha neler ekledım ben 2 mandalına 5-6 tane hosbes 1 bardak cay ayy daha saymayayımçok haklısın canım katılıyorum dediklerine dün çok açtım yemekten önce bu cok tehlikeli oluyor işte
kuzum kek dışında gayet güzel bence tadında bırakmışsın yediklerini
iki öğün mü yapıyorsun tatlım? gayet iyi bence
afiyet olsun canım güzel
canım ben kaçamak yaptığımda yeşil çay ve bol su içerim...bu arada tanışmışmıydık ben Leyla, 66 kiloyum hedef 55
wanted olmamış onun dışında çok iyi ama
canım akşamki ara dışında utnılacak bir şey yok bence :)
ah canım ya işte bu yüzden kiloluyuz ya ruh halimize göre yemeğe saldırıyoruz...bazen gitmez kilolar uzun süre sonra düşünmediğin anda incelirsin sabret ve dua et ve de çok düşünmemeye çalış tek yapmaman gereken şey yemeğe sarılmak
offfssss halbuki onlara kadar çok iyiymiş
gayet iyi
afiyet olsun tatlım
canım kılo verırken ıdeal kılona yakınsan spor yapmanı tavsıye ederım yoksa bıngıl bıngıl oluyorsun ne kadar zayıflasandabugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....
kılo verıyorum canımda bı yandanda kılo almayacak dıye korkuyorum ama yedıklerımden kısmıyorum hıc bı zaman bebege zararlı seyler yedıgımde suclu hıssedıyorum kendımıCanim moralini hic bozma sen hamilesin ve kilo veriyorsun ben 18 kilo almıştım demekki bebeğin canı biraz kuruyemiş ve süt dilimi istemiş şimdi düşünme yediklerini bol bol su ve yeşil çay iç canım
borekler kekler yenmıs ama aksam telafı etmıssın canmBugunki menum
sabah ac karna limonlu ılık su
kahvalti 3 kaşık menemen, peynir, zeytin, 2 cay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek, 1 bardak meyve çayı
ara
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
3 adet börek, sekersiz cay, 2 dilim kek
Akşam
1 bardak şekersiz çay
canım bozma moralını emınım cok guzel olucakk anneler yaparda guzel olmazmı hıccÇok yorgunum yaa uykum var patates kasesi yapmak istiyorum ama yapamadım. Poğaçalarım kabarmadı istediğim şekli veremedim. Metehan bir yandan ağlıyor hamurlar ortada zor bir gün oldu. Pasta umarım güzel olur
İçine fıstık istedim acı fıstık var koyalımmı diye soruyor bide tanıdık
yurumek sıkılastırmıstır canım yururken butun kaslar calısıyor o nun etkısıde olmusturevet canım sordum ve bazı öğünlerini hafif geçiştirdiğini söyledi, tabi ki bu işin yolu az yemekten geçiyor ve İstanbula gitti ev falan açtı koşuşturmalı bi hayatı olduğunu ve cok yürüdüğünü söyledi
Pastayi kime yaptiriyorsun canim ben kendim yaptim[/QUOTE]Pastayı k"yst38, post: 3855canım be member: yaptım "]Çok yorgunum yaa uykum var patates kasesi yapmak istiyorum ama yapamadım. Poğaçalarım kabarmadı istediğim şekli veremedim. Metehan bir yandan ağlıyor hamurlar ortada zor bir gün oldu. Pasta umarım güzel olur
İçine fıstık istedim acı fıstık var koyalımmı diye soruyor bide tanıdık
Kızımın pastasini ben yapayım dedim ama beceremedim galiba çökme yaptı
Tarator bir ezme çeşidi. Havuç taratorda yoğurtlu havuç kavurması diyebiliriz sanırım :) sarımsak ve dövülmüş cevizle çok güzel oluyor :)anca adam akıllı bı gecmıs yapabıldım kızlar
menun guzel gorunuyor canm tarator nasıl bısey ılk defa duydum
İlk defa duydum canm afiyet olsunTarator bir ezme çeşidi. Havuç taratorda yoğurtlu havuç kavurması diyebiliriz sanırım :) sarımsak ve dövülmüş cevizle çok güzel oluyor :)
ben eksıyı goremedım canım ama senın adına cok sevındım canımm ınsallah haftaya cok guzel sonuclar alırıızzSelam güzeller mervecim o kadar kacamaga bem de cumadan beri -400 gördüm vallahi şok lardayim inanamadim 3 kez tartiya çıktım. Şu ana kasar gayet iyiim sabah 11 de kahvaltı yaptim hala yemedim. Akşam i da yeyim menumu paylasicam.. herkesi öpüyorum bu aeada temizligimi yaptim dün akşam sporumu da yapmıştım yazdim mi acaba?Termal ssauna sortumla 25 dk eğimli yürüdüm.
ben eksıyı goremedım canım ama senın adına cok sevındım canımm ınsallah haftaya cok guzel sonuclar alırıızz
E ya ben niye artı görüp duruyorum yaadiyet ve spora devam ama sanırm hiç 57 in altına inmediğim için vücut 57 de direniyor
inşallah canım hamişsin ya sen bol bol dua et 8.takım kaptanı ve yardımcıları başta olmak üzere tüm takım üyerini 38 beden yap yarabbiiiiiii diye..amiiinnn..Rabbim kabul etsin...
Canım evet vücut maalesef belli bir kg aralığında acayip direniyor...kıtlık sinyali veriyor o yüzden eksi göremiyoruz..benim 70 den sonra aynen öyle oldu 1-2 ay sürdü 70.in altına inmem..çünkü en son 3 yıl beldi daha fazladır hiç inmemiştim...şu an o direnç kırılıyor inşallah...
afıyet olsun tatlım guzel menu olmusMenü bildirimi;
sabah;
*1 muz
*2 parça peynir
*2 zeytin
*2 dilim ayva
*1 bardak su
Akşam;
*1 kase çorba
*1 kase yoğurtlu ıspanak salatası
*2 kaşık tadımlık kısır
*çeyrek ekmek arası ızgara köfte(Bugün 55.3 kiloyum kendime jest yaptımm :))
*yatana kadar su
menum
SABAH
3 tane yagsız krep
ceyrek burger
1 tatlı kasıgı koy salcası
1 yemek kasıgı tereyag
1 cay kasıgı peteklı bal
2 sıyah zeytın
1 tatlı kasıgı cıkolata
1 bardak sekerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
azıcık antep fıstıgı
azıcık soslu mısır
AKŞAM
yarım dılım ekmek
1,5 tabak tarhana corbası
3 catal patates yemegı
yarım sogan
1 tane yagsız krep(3-4 tane hındı salam)
2-3 catal kabak tatlısı
hemde nasıl uctum canım sımdı suya dayanmaya baslıcamm gercı mıdemde bı yudum suya bıle yer yok amaVooovvv uçmuşsun merveeeeeebi çantada benden
Evet bende de öyle oluyorE ya ben niye artı görüp duruyorum yaadiyet ve spora devam ama sanırm hiç 57 in altına inmediğim için vücut 57 de direniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?