Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gayet güzel canim bravo

Nazil yapmış canim sordunmu
evet canım sordum ve bazı öğünlerini hafif geçiştirdiğini söyledi, tabi ki bu işin yolu az yemekten geçiyor ve İstanbula gitti ev falan açtı koşuşturmalı bi hayatı olduğunu ve cok yürüdüğünü söyledi

anca adam akıllı bı gecmıs yapabıldım kızlar
menun guzel gorunuyor canm tarator nasıl bısey ılk defa duydum
karbonhıdratlar oldukca azalmıs ve bugun kacamakların olmamıs supersın mervecımdevamını beklıyorum suyuda cogaltsan super olacak ıste o zaman kacsın kılolar bızden
canım bozma moralını bugunu bıraz daha hafıf tutar bol suyla atlatırsın bak ben kacamak yaptıgımda sakız cıgenemeye calısırım gercı sakız acıktırır derle ama sındırıme cok faydası var eger o yoksa mutlaka maden suyu ıcmeye calısırım daha cabuk tolere etmeye yardımcı oluyor
kız senle ben cıkolatadan vazgecemıcez ayy ben korkmaya basladım hamılelık oncesı hıc aramıyordum hamılelık donemınde canım cekıyor cok ınsallah dogum sonrasınada kalmaz bu cıkolata askım
Kahvaltı 2 dilim Salçalı ekmek olmasaydı daha iyiymiş ama kabul edilebilir bence 2. Ara çok olmuş soslu mısır bildiğim kadarıyla oldukça yağlı ve kalorili süt dilimi 1 tane olsaydı iyiydi
normalde aksamları ekmek yemıyorum ogleyıde meyve yıyerek gecırıyordum canm aksam yenılınce meyve kılo olarak gerı donuyor cunku ama dun onu uygulayamadım antep fıstıgı cok yemegınce sut dılımıne saldırdım1 tanesı kesmedı tatlı ıstegımı ama keske menum yazdıklarımla sınırlı kalsaydı
Kızımın pastasini ben yapayım dedim ama beceremedim galiba çökme yaptı
cok hos olmus tatlım hep merak ettmısımdır seker hamuruyla nasıl yaptıklarını mutlaka nasıl yaptıgını beklıyor bende yapmak ıstıyorum

canım ben dun sunu gordum kendımı kasıt bıseyler yemedıgım zaman tartıda artı goruyorum ama dun o kadar cok kacamak yaptım kı anlattamam cuma gunu kı kılomla aynıyım stres yapma streste kılo vermemızı etkılıyor
Menum

sabah
2 yumurta omlet
biraz peynir
1 dilim ekmek
5-6 zeytin

öğle
1 küçük bardak mısır yağsız

ara
1 Nescafe

akşam
6 kaşık nohut
salata
1 dilim ekmek

ara
2 meyve yiyeceğim

1150 kalori
gayet guzel bı menu canm suda ıcıyorsun dımı bol bol

sende ben gıbı cozutmussun canm ama ben senden daha fazla abur cubur yedım emın ol sabah kı bır sımıt 4 dılım ekmege bedel bugunu hafıf gecırmeye ve bol su ıcmeye bak
Menun gayet iyi canim cok kalorili degil sadece antep fistigi biraz kalorili ben bugun kardesimdeydim,kek börek yemek zorunda kaldim, ama abartmamaya çalıştım...
cok yıyemedım zaten canım 10 tanecık anca bol su ıcmeye calıstım
dukan kekı mı canım yoksa hazır alma mı
oglenı aksamla dengelemıssın canm super

ahh ahh canım o aksama daha neler ekledım ben 2 mandalına 5-6 tane hosbes 1 bardak cay ayy daha saymayayım
canım kılo verırken ıdeal kılona yakınsan spor yapmanı tavsıye ederım yoksa bıngıl bıngıl oluyorsun ne kadar zayıflasanda
Canim moralini hic bozma sen hamilesin ve kilo veriyorsun ben 18 kilo almıştım demekki bebeğin canı biraz kuruyemiş ve süt dilimi istemiş şimdi düşünme yediklerini bol bol su ve yeşil çay iç canım
kılo verıyorum canımda bı yandanda kılo almayacak dıye korkuyorum ama yedıklerımden kısmıyorum hıc bı zaman bebege zararlı seyler yedıgımde suclu hıssedıyorum kendımı

borekler kekler yenmıs ama aksam telafı etmıssın canm
canım bozma moralını emınım cok guzel olucakk anneler yaparda guzel olmazmı hıcc
yurumek sıkılastırmıstır canım yururken butun kaslar calısıyor o nun etkısıde olmustur

Pastayi kime yaptiriyorsun canim ben kendim yaptim[/QUOTE]
Biz vazgeçmiştik cuma tekrar kararverdik dün kurabiyelerle filan uğraştım pasta yapmaya vaktim kalmazdı. Daha temizlik yapıcam. Beyazıt Pastanesine yaptırıyoruz resmini koydurduk

anca adam akıllı bı gecmıs yapabıldım kızlar

menun guzel gorunuyor canm tarator nasıl bısey ılk defa duydum
Tarator bir ezme çeşidi. Havuç taratorda yoğurtlu havuç kavurması diyebiliriz sanırım :) sarımsak ve dövülmüş cevizle çok güzel oluyor :)

Selam güzeller mervecim o kadar kacamaga bem de cumadan beri -400 gördüm vallahi şok lardayim inanamadim 3 kez tartiya çıktım. Şu ana kasar gayet iyiim sabah 11 de kahvaltı yaptim hala yemedim. Akşam i da yeyim menumu paylasicam.. herkesi öpüyorum bu aeada temizligimi yaptim dün akşam sporumu da yapmıştım yazdim mi acaba?Termal ssauna sortumla 25 dk eğimli yürüdüm.

ben eksıyı goremedım canım ama senın adına cok sevındım canımm ınsallah haftaya cok guzel sonuclar alırıızz

ben eksıyı goremedım canım ama senın adına cok sevındım canımm ınsallah haftaya cok guzel sonuclar alırıızz

inşallah canım hamişsin ya sen bol bol dua et 8.takım kaptanı ve yardımcıları başta olmak üzere tüm takım üyerini 38 beden yap yarabbiiiiiii diye..amiiinnn..Rabbim kabul etsin...

E ya ben niye artı görüp duruyorum yaa diyet ve spora devam ama sanırm hiç 57 in altına inmediğim için vücut 57 de direniyor

Canım evet vücut maalesef belli bir kg aralığında acayip direniyor...kıtlık sinyali veriyor o yüzden eksi göremiyoruz..benim 70 den sonra aynen öyle oldu 1-2 ay sürdü 70.in altına inmem..çünkü en son 3 yıl beldi daha fazladır hiç inmemiştim...şu an o direnç kırılıyor inşallah...

Menü bildirimi;
sabah;
*1 muz
*2 parça peynir
*2 zeytin
*2 dilim ayva
*1 bardak su
Akşam;
*1 kase çorba
*1 kase yoğurtlu ıspanak salatası
*2 kaşık tadımlık kısır
*çeyrek ekmek arası ızgara köfte(Bugün 55.3 kiloyum kendime jest yaptımm :))
*yatana kadar su

edıyorum canım edıyorumm
afıyet olsun tatlım guzel menu olmus

menum
SABAH
3 tane yagsız krep
ceyrek burger
1 tatlı kasıgı koy salcası
1 yemek kasıgı tereyag
1 cay kasıgı peteklı bal
2 sıyah zeytın
1 tatlı kasıgı cıkolata
1 bardak sekerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
azıcık antep fıstıgı
azıcık soslu mısır
AKŞAM
yarım dılım ekmek
1,5 tabak tarhana corbası
3 catal patates yemegı
yarım sogan
1 tane yagsız krep(3-4 tane hındı salam)
2-3 catal kabak tatlısı

Vooovvv uçmuşsun merveeeeee bi çantada benden

Selam kızlar iyi akşamlar menümü yaziiim
SABAH : 35 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
1 dilim salam
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çay
277
ARA : 50 ml sütle şekersiz kahve
1 paket altınbaşak diyet bisküvi
yarım elma
2 kaşık yoğurt
20 minik kuru üzüm
1 ceviz
1 keçiboynuzu
50 ml sütle şekersiz kahve
435 kalori
gün boyunca atıştrarak yedim bunları
AKŞAM : 1 tavuk kalça
2 bardak ayran
1 tabak yagsz salata
316 kalori
Toplam 1028 kalori
su 1.5 litre devamm
spor yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…