O eskidendiartık hepsi bitti sensizde çok iyi iyi yaşıyorum.Bir zamanlar bende hep eksideydim hep en çok kiloyu ben veriyodum aahhhh aaahhh
geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğBugün annemi hastaneye götürdük miyomları vardı iyice büyümüş 12 ocakta ameliyat olacak rahim alınacak maalesef. Benimde motivasyon düşük bu hafta bulduğumu yiyorum artı çıkacağım kesin
Günaydın kızlarbugün düne göre ekside cumaya göre artıdayım
Biz yılbaşı kutlamıyoruz aslnda ama kvlere gitcez eşim iş çıkışı alcak bizi yemeğimi yer giderim kaloriyi az tutup biraz da çerez yerim sadece tatlıya falan hiç girişmem aslnda bugün kız kardeşimin doğum günü delicedeler cuma eşim çalıştği için git gel yapmayalm dedik ve cuma iş çıkışı da annemlere gitcez pastayi biz gelince kesceklerbu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim ama annemlerde sıkıntı olmuyo ye diye ısrar etmiyolar ama kvdm ve kbbm ye kızım ye kızım nerye kadar ye kızm allahtan ebrar varda yiyorum baba deyip kıza yeditiyorum
Kız senin kaynanaya sen lazımmışsın. Anaaaam korkulur senden. 2 tane oğlan anası olarak korkuyorumGünaydın canım
Bende şükür düne ve cumaya nazaran eksileri gördüm
Şu geceyide atlatalım ( bende pek sıkıntı olmazda sen kalabalığa giriceksin ) ertesi sabahda eksi görürsek tamamdır bu iş diyebileceğiz
Ay keşke 110u ucundanda olsa Cuma günü görsem valla böyle olurum kesin
Biz evdeyiz ( şükür KVler yılbaşı kutlamıyorlardı da her sene aksine bide bize tembihliyorlardı 9da yatın uyuyun diyeilk zamanlar herşeyimize karışıyorlardı da en sonunda bir gün eşim bana yanaşınca olmaz ara Babana sor izin veriyorsa olur demiştim ondan sonra o oldu biraz daha rahat oldu eşimde )
Kutlama yapmıyoruz ama genelde Tv karşısında keyif yapıp homini gırtlak yiyip içiyorduk eskidengeçen sene azaltmıştım ama bu sene tamamen kesilecek herşey Karataya olabildiğince uygun olucak ki ertesi gün zaten menümde göreceksiniz inşallahhhhhhhhhhhh
O eskidendiartık hepsi bitti sensizde çok iyi iyi yaşıyorum.
Seni hergün burda görmek beni çooook mutlu ediyor
Günaydın canım
Bende şükür düne ve cumaya nazaran eksileri gördüm
Şu geceyide atlatalım ( bende pek sıkıntı olmazda sen kalabalığa giriceksin ) ertesi sabahda eksi görürsek tamamdır bu iş diyebileceğiz
Ay keşke 110u ucundanda olsa Cuma günü görsem valla böyle olurum kesin
Biz evdeyiz ( şükür KVler yılbaşı kutlamıyorlardı da her sene aksine bide bize tembihliyorlardı 9da yatın uyuyun diyeilk zamanlar herşeyimize karışıyorlardı da en sonunda bir gün eşim bana yanaşınca olmaz ara Babana sor izin veriyorsa olur demiştim ondan sonra o oldu biraz daha rahat oldu eşimde )
Kutlama yapmıyoruz ama genelde Tv karşısında keyif yapıp homini gırtlak yiyip içiyorduk eskidengeçen sene azaltmıştım ama bu sene tamamen kesilecek herşey Karataya olabildiğince uygun olucak ki ertesi gün zaten menümde göreceksiniz inşallahhhhhhhhhhhh
Moni sen burda bir topic paylaşmıştın. 25 günlük döngülerle yapılıyordu. Diyetisyen listesi bulamadım ben onu
Dene bakalım canımKanki bende dukan express mi uygulasam diyorum
Annemin oğluma doğum günü hediyesi. Aynı kazaktan büyüğünde var yükleyemedim
ınsallah canım benım daha kolay gelıyor bu bana dıyettenkesinlikle katılıyorum ben de bunu yapmaya çalışıyorum
nesfıt kahvaltı yerıne gecerdı aslında canım oldukca doyurucu oluyor ama menun guzelgeçmiş olsun canım
anaam kızlar bu ne çene yerlerden topluyorum ecik susun yauv..akşam küçüğü uyatacam diye yanında uyumuş kalmışım..sporum da kaldı sinir oldum yafff...
menümü yazayım mı
Sabah.Bir kase sütlü nesfit müsli
Öğle.2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, domates, iki lokma pekmezli ekmek, 2 dilim yulaf kepekli tam buğday ekmeği (kahvaltı yaptım sabah yapmadım diye)
Akşam.5 yemek kaşığı makarna, 3 yemek kaşığı et sote, bol salata
Yaklaşık 2 litre su hiç bitki çayı içmedim sanırım hatırlamıyorum sporumu da yapamadım
lumpia ne canımBugunki menüm
sabah ac karna karbonatli limonlu su
kahvalti
1 dilim ekmek , peynir, bol marul, bitki Çayı
Ara
Bitki Çayı
Öğlen
1 dilim ekmek arası peynir, marul, bitki Çayı
Akşam
3 tane lumpia, bol limonlu salata
Yaptigim tatlidan kucuk bir tane yedim. 1 elma
Kız senin kaynanaya sen lazımmışsın. Anaaaam korkulur senden. 2 tane oğlan anası olarak korkuyorum
alıntılarımın bazıları ucmus sanırım
gule gule gıysın canım pek seker masallahAllah bagıslasın ınsallah
ınsallah canım benım daha kolay gelıyor bu bana dıyetten
nesfıt kahvaltı yerıne gecerdı aslında canım oldukca doyurucu oluyor ama menun guzel
Ayy niye bu kvdeler herşeye karışmak zorunda gerci benimki çokta karışmyo ama çogu böyleler yani ama sen hakkından geliyosun canmm fazlasylainsallah ben cuma kilomun 100 gr bile assasnda olsam böyle olcam
anladım canm benım ama menun guzel gayetCanım az yedim heralde hiç tok tutmadı beni öğlene saldırdım resmen
günaydın kızlaaaar nasılsınız :):):) ben dee bulaşıklardan sonra performans ödevi okumaya başlıycam hemen size bi selam vermek istedim :)
Annemin oğluma doğum günü hediyesi. Aynı kazaktan büyüğünde var yükleyemedim
bu arada gunaydın kızlar tartı gunune son ıkı gun aman dıkkathele hele bugune cok dıkkat en hasarsız sekılde atlatmalıyız yoksa cuma gunu artıyı tartıda gormeye mahkum oluruz
bugun gene kalkar kalmaz ılk ısım tartıya cıkmak oldu alıskanlık oldu artık bende bu ya78,3 gordum sadece -100 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?