Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçmiş olsun canım

anaam kızlar bu ne çene yerlerden topluyorum ecik susun yauv..akşam küçüğü uyatacam diye yanında uyumuş kalmışım..sporum da kaldı sinir oldum yafff...
menümü yazayım mı
Sabah.Bir kase sütlü nesfit müsli
Öğle.2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, domates, iki lokma pekmezli ekmek, 2 dilim yulaf kepekli tam buğday ekmeği (kahvaltı yaptım sabah yapmadım diye)
Akşam.5 yemek kaşığı makarna, 3 yemek kaşığı et sote, bol salata
Yaklaşık 2 litre su hiç bitki çayı içmedim sanırım hatırlamıyorum sporumu da yapamadım

Günaydın kızlar bugün düne göre ekside cumaya göre artıdayım

Günaydın canım
Bende şükür düne ve cumaya nazaran eksileri gördüm
Şu geceyide atlatalım ( bende pek sıkıntı olmazda sen kalabalığa giriceksin ) ertesi sabahda eksi görürsek tamamdır bu iş diyebileceğiz
Ay keşke 110u ucundanda olsa Cuma günü görsem valla böyle olurum kesin

Biz evdeyiz ( şükür KVler yılbaşı kutlamıyorlardı da her sene aksine bide bize tembihliyorlardı 9da yatın uyuyun diye ilk zamanlar herşeyimize karışıyorlardı da en sonunda bir gün eşim bana yanaşınca olmaz ara Babana sor izin veriyorsa olur demiştim ondan sonra o oldu biraz daha rahat oldu eşimde )
Kutlama yapmıyoruz ama genelde Tv karşısında keyif yapıp homini gırtlak yiyip içiyorduk eskiden geçen sene azaltmıştım ama bu sene tamamen kesilecek herşey Karataya olabildiğince uygun olucak ki ertesi gün zaten menümde göreceksiniz inşallahhhhhhhhhhhh

Kız senin kaynanaya sen lazımmışsın. Anaaaam korkulur senden. 2 tane oğlan anası olarak korkuyorum

Moni sen burda bir topic paylaşmıştın. 25 günlük döngülerle yapılıyordu. Diyetisyen listesi bulamadım ben onu

Ayy niye bu kvdeler herşeye karışmak zorunda gerci benimki çokta karışmyo ama çogu böyleler yani ama sen hakkından geliyosun canmm fazlasyla insallah ben cuma kilomun 100 gr bile assasnda olsam böyle olcam

alıntılarımın bazıları ucmus sanırım
Annemin oğluma doğum günü hediyesi. Aynı kazaktan büyüğünde var yükleyemedim

gule gule gıysın canım pek seker masallah Allah bagıslasın ınsallah

kesinlikle katılıyorum ben de bunu yapmaya çalışıyorum
ınsallah canım benım daha kolay gelıyor bu bana dıyetten
nesfıt kahvaltı yerıne gecerdı aslında canım oldukca doyurucu oluyor ama menun guzel

lumpia ne canım

Kız senin kaynanaya sen lazımmışsın. Anaaaam korkulur senden. 2 tane oğlan anası olarak korkuyorum

YOk yok korkma canım ben zararsızım
Kız inan ilk zamanlar beni görseydin Anneciğim diye diye bir hal olmuştum hatta KP o zaman kendi çocuklarına bir keresinde dedi ulen eşoğ....ekler bu kızcağız daha dün girdi Ailemize Anneciğim Babacığım diyor ağzından bir kere daha çıkıyor o kelime sanki ama siz ancak birşey istediğinizde dersiniz diye
İnan eşim bana pazar için harçlık verirdi ben her hafta onlara hediyeler alırdım ama her defasındada ne gerek vardı yok efendim oğlumun paralarını bitirdin yok ne aldın bunu ben bunu giymem falan gibi laflar
Hatta doğum gününde KVye çok hoş bir eşarp almıştımda da bana fırça atmıştı bizde Doğum günü diye birşey kutlanmaz gavur adeti çıkarma başımıza diye ( ki kendi kızıda sonradan ağzından kaçırmış ona kazak almış onu üzerine forma yapmıştıda benim aldığım eşarbı bir kere takmamıştı hatta sonradan bir bahaneyle ben bunu takmam al geri diye vermişti Okadar sinir olmuştum ki eşimde yanımızdayken o gün ilk tepkimi verdim ve benim sana aldığım eşarp değilmi bu demiştim evet dediğinde de aldım elinden ve iyi sen bilirsin ama bundan sonra Yeminle sana bir daha asla birşey almam, Kızının 3 kuruşluk kazağını forma yaptın ben buna dünya para verdim bir kere takmadın demiştim bir daha o oldu ona hiç özel günlerde hediye almadım ) Hee almak icap edersede gününden sonra alırız ( eşim alır sırf yemin ettim diye ve sonrasında veririz çarpılmayayım )

Kız eşim bile diyor sana yapılanları bir başkası asla çekmez anında boşanırdı Allah razı olsun ne Annemler nede ben hakkını ödeyemeyiz diye
İnan defalarca ağzıma geleni saymak istemiştim ama hep eşimin hatrına ve en önemlisi Allah rızası için hiç terbiyesizlik yapmadım he yeri geldi terbiyesizlik yapmadan gerekeni izah ettim ve şükür 15 sene sonrada olsa bir kere ağzından Kızım lafını duydum

Hep kullandığım bir cümle; saygı talep edilmez hak edilir

bu arada gunaydın kızlar tartı gunune son ıkı gun aman dıkkathele hele bugune cok dıkkat en hasarsız sekılde atlatmalıyız yoksa cuma gunu artıyı tartıda gormeye mahkum oluruz

bugun gene kalkar kalmaz ılk ısım tartıya cıkmak oldu alıskanlık oldu artık bende bu ya78,3 gordum sadece -100 gram

Canım az yedim heralde hiç tok tutmadı beni öğlene saldırdım resmen

Ayy niye bu kvdeler herşeye karışmak zorunda gerci benimki çokta karışmyo ama çogu böyleler yani ama sen hakkından geliyosun canmm fazlasyla insallah ben cuma kilomun 100 gr bile assasnda olsam böyle olcam

Aslında eşimede hep diyorum ileride şu Ananın bana yaptıklarını ''Kaynanatör'' adında bir kitapla piyasaya süreceğim diye nasıl gülüyor valla Anam sağken yaparsan seni yeminle yolar diyor
O işin şakası tabi ama cidden yenilir yutulur şeyler yaşamadım Eşim değişik birşeye niyetlensin anında bizim Oğlumuz böyle değildi şu Gavur adetlerini sen öğretiyorsun oluyordu hep hatta KPnin halası resmen nikah davetiyesi götürmeye gittiğimizde eşimin Babannesi Alamanyalı diyince direk Gavurmu yani demişti
O zaman çok üzülmüştüm ama şimdi gülüp geçiyorum

Bakma şimdi yeri geldimi anında cevap veriyorum önceden sıkardı o cevap vermek çünkü eşimide anında gaza getirip üzerime salıyorlardı ( hee Allahtan dayağı falan yoktu ama bazen keliimeler laftan daha ağır geliyor )
İşte en son 6 sene evvel boşanmayla tehdit edince ( nah boşanırım ) adam ciddiyetimi anladı tabi birde bütün yalanları ve yapılanları öğrenince daha bir farklı oldu bana karşı şükür Hee ama hep derim Anandır asla saygısızlık yapma diye Allah elden ayaktan düşürmesin ama bugün birşey olsa adım gibi eminim görümcelerim sahip çıkmaz ve benim elime kalır ( Rabbim üff bile demeden bakmayı nasip eder o zamanda inşallah )
Rahmetli Babası yatalak olduğunda büyük kızı yurtdışındaydı eşim hastanedeyken bile aradı koş yetiş babam kötü diye ama gelmedi ( o konuda eşim hala çok kırgın ona ama tabi hiç bir kelime etmedi ) Küçük desen 2 semt ötede ve arabayla 10 dakika ancak sürüyor ama hatun babamı öyle görmeye yüreğim dayanmıyor bahanesiyle 15 günde bir ancak geliyordu ki onada ölmeden bir iki gün önce durumu ağır dendi ama oda gelmedi ve son nefesine yetişemedi O Gavur benzetmesini yaptıkları, günahları kadar sevmedikleri ben desen son 3 ayında her gün oradaydım ( son haftalarda Kv istemedi neymiş benim kuzu evi dağıtıyormuş ) yinede 2 günde bir gittim eşim zaten geceleride orada kalıyordu çoğu zaman ( bir haftasonu gelirdi eve )
Sanırım ondan sonra KV anladı kimin ne olduğunu Ama Allah biliyor ne kadar iyi davransamda içimde hala bir kırgınlık var ve KVnin yüzünede dedim ben Allaha havale ettim öbür tarafta kim haklı kim haksiz görüşeceğiz asla hakkımı helal etmiyorum diye

günaydın kızlaaaar nasılsınız :):):) ben dee bulaşıklardan sonra performans ödevi okumaya başlıycam hemen size bi selam vermek istedim :)

Günaydın canım bende minigimi yıkadm miss gibi biraz midem kazndı gibi bişeyler atıstrcam

Mantıya ragmen -100 cok iyi canm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…