Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ....
çok geçmiş olsun oğluna canım iyi olur inş ...dediğin gibi önce sağlık gerisi hallolur bi şekilde
canım bence herşeyden tat kendini çok kısıtlama yoksa saldırıyor insan....en önemlisi çok çiğne, yavaş ye mutlaka ve az az tat her şeyden en hasarsız böyle atlatırsın diye düşünüyorum bu arada senin ismin neydi tanışmışmıydık biz, yeni üyeler çok olunca bide yeni olunca karıştırıyorum bazen
lumpia nedir menü fena görünmüyor
Annemin oğluma doğum günü hediyesi. Aynı kazaktan büyüğünde var yükleyemedim
ya maşallah ısırabilirmiyim biraz bundan
ama ama ama benim menüme yorum yapmamışsınnnnnnnn ühüüüüü
Günaydın kızlar bugün düne göre ekside cumaya göre artıdayım
günaydın fıstık, olsun cumaya göre eksi olduğun günler de yakındır
menü güzel afiyet olsun
dediklerine katılıyorum canım aynen öyle dikkat ! bence tartıya sık çıkmak iyi değil bu kadar kilo vermek için bazen unutmak düşünmemek de gerekiyor diye düşünüyorum :)

Sagol canim, kiz ben senin hayata bakış açına bayılıyorum sabah sabah gözümü actin, bizde ailece bir arada olacaz canim , ama biz yeni yila girecegiz kendin yemiyorsun eşine de yedirme

Canim benim adim sevilay, seninne tanistigimiza memnun oldumdedigin gibi davranacam insallah cok abartmam, ben yurt disindayim buranin lumpiasi meshur, lumpia sigara boregine benziyor ama iç harci değişik tavuk, pirasa gibi seyler haslanir yufkanin icine katılıp sarılır kizartilir ben kizartmadim firinda yaptim

memnun oldum sevilaycım ben de leyla:) hmm anladım iyiki kızartmamışsın

Canim benim bizde kutlamiyoruz ama ailece biraraya gelecez yemek tatli yaptik misafirlerien iyi sekilde ağırlamak icin dunden beri ugrasiyoruz. Neyseki benim annem diette banada fazla yedirmez misafirlere kalir. Kv yanimda degil. Ne guzel senin icinde degisiklik olur yilbasindan sonra, kardesininde dogum gunu kutlu olsun. Yemediklerini kizinami veriyorsun sen kilo almican ama kızı sismanlatacan

memnun oldum sevilaycım ben de leyla:) hmm anladım iyiki kızartmamışsın

Canim ben bende memnun oldum. Balığı da firinda pisiriyorum, saglikli oluyor, kizarinca cok yagli oluyor, patates kizartmasinda bayiliyorum, bir ona çare bulamadım

Valla yoksa başka türlü kurtulamıyorum canm tabağa az alıyorum onu da kıza yediriyorum hatice duymasn zaten zayıf olduğum için daha ne kadar zayıflycan ye diyolar bende diyette değilmiş gibi yapıyorumama tabi tatlarına da bakıyorum yanii

Canim ben bende memnun oldum. Balığı da firinda pisiriyorum, saglikli oluyor, kizarinca cok yagli oluyor, patates kizartmasinda bayiliyorum, bir ona çare bulamadım

Patates kızartmasına bende bayılırım ama ne zamandır yemiyorum ama aslnda onunda bi çözümü var bit kaşık yagla kızartan firitözler varya onlarla da çok güzel oluyo ama benim yokk ondan o yüzden yemiyorum ama kaynanamn var

Kv d3n gizlice çal sana niye almamış, bende o fritozlerden gordum cok pahaki diye almadim, normal fritoz kullaniyordum onuda attim yag gunlerce aliyor zararli diye ama 1 kasik yaglada kizarampn patates lezzetli olmaz

Kac kilosun canim, ben bir takim yarismadinda sonuc listesine baktim 45 kilo bir uye gormustum hala zayiflama derdindeydi en son tskimdan atildi sanırım, bazi insanlarda hastalik cok zayiflamak, ama sen o kadar degilsin tahmin ediyim 68 din galiba bende 65 olmak istiyorum ama bugun zor gibi

Kızlar aksam misafirlerim gelecek o yuzden yogun olacagim. Bugun menümü paylaşamayacagim. Herkezin yeni yili kutlu olsun, inşallah yeni yilda 36 bedene ulasirsiniz, saka bir yana herkeze saglikli mutlu yillar diliyorum.
inşallah
seneye görüşürüz

Yeni yılda kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kızana buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa gacı-koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim"

Son düzenleyen: Moderatör:
Kv d3n gizlice çal sana niye almamış, bende o fritozlerden gordum cok pahaki diye almadim, normal fritoz kullaniyordum onuda attim yag gunlerce aliyor zararli diye ama 1 kasik yaglada kizarampn patates lezzetli olmaz

Bizde baktk da fazla pahalı geldi almadk yok kız oda lezzetli oluyo canı isteyipte yiyememkten iyi ben 2 tane alıym köşeme çekiliyim yapamıyorum ya yicem ya yemicem )

Ben aslında şuan ideal kilomdayım canm 56 kiloyum 165 boyum hedefim 53 neden 53 kendime pay bıraktm diyetten sonra bazı dönemlerde kilo alırsam 55 sınırm asla bunu aşmamalym diye bunu beynime işlicem ve 53 55 arası gidip gelmeyi planlıyorum

Bende 22 yaşındayım gaziantepliyim ve İzmir'de dokuz eylül üni. Tekstil mühendisliği okuyorum bu sene 3. Sınıfım 173 boyum var ve 69 kiloyum daha önce 80 kiloydum diyetisyene falan gittim 64 kiloya kadar düştüm ama bu dönem okulum çok zor olduğu için bende stresten yemek yiyen bi tip Olduğum için 5 kilosunu geri aldım. Hedefim 60:)

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
Hoş geldin canim
İnşallah istedigin kiloya ulaşabilirsin canim iyi fikir

Memnun oldum canm boyun uzun maşallah kalmamş kilonda burda birlikte kalanları hemencik veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…