Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yılın son günü ve yine açılışı ben yaptım
Şekersiz keyif kahvemi içerken bir bakayım dedim maşallah baya bir sohbetler edilmiş
Dün nasıl burada hava kopardıysa uydu muydu hepsi gitti can sıkıntısından patladık ve erkenden yattım
Bugün eşim yarım gün çalışacak sonrada bir iki birşey alamaya markete gideriz dedi ama acıkcası daha şimdiden çıkmaya niyetim yok
yazarım alınacakları kendi alsın gelirken sonuçta özel bir alışveriş yok ekik olan bir iki birşey alacak Yoğurt, Kahve falan gibi
Bu soğukta kızın üşütmesinden korkuyorum birde bizim bayır kışın jilet gibi oluyor ( büyük kıza hamileyken bayırın başından bir kaymıştım sonunda ufak bir duvar olmasaydı gecekonduların çatısına uçacaktım az daha oda bende takıntı kaldı korkumdan kar kışta çıkmamaya çalışıyorum
Hatta Cumartesi gün var ona bile şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl gidiceğim diye
)
Bu gece ailecek evdeyiz
Zaten genelde bize gelen olmaz ve komşu ablama geçmezsek hep yanlız oturuyoruz Tv karşısında PTT yapıyoruz
yani PYjama Terlik Televizyon
Komşu ablama bu sene yine bir sürü misafir gelecekmiş ama bu sene biz geçmeyi düşünmüyoruz zaten başı kalabalık birde biz kalabalık yapmayalım
evde pufuduklarım ayağımda daha rahat otururum
Yok kız Baco olmaz onuda anlayabilir üstelik ne o Bacanak der gibi
Ben biraz daha düşüneyimde bulurum yeni bir nick kendime nasılsa şöyle antin kuntin birşey dikkat çekmeyecek
Canım bence kendini hiç suçlu hissetme sonuçta menün gayet güzel tatlı birşeyde yediysen dengelersin sen onu
Kırk yılın başı olur okadar
Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten zor günler geçirmişsiniz ve doğaldır üzülmeniz ama birde şöyle düşün ; Allah korusun eğer fark edilmeseydi çok daha kötü sonuçlar olabilirdi
Herşeyde bir hayır vardır canım
Rabbim inşallah Anneciğine Ameliyatın çok rahat geçmesini ve bir an önce iyileşip sağlığına kavuşmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnn
Sende ne olur üzüntüden yeme
çokmu daraldın çık dışarı uzun bir yürüyüş yapmaya çalış yada ne bileyim onun yerine birşeyler ör kafanı dağıtmak için
Rabbim dermansız dert vermesin....Aminnnnnnnnnn
Umarım çabucak toparlanırda aramıza dönersin...Anneciğininde ellerinden öpüyoruz
Canım sizede çok çok geçmiş olsun
Aynı sıkıntı bizdede vardı geçenlerde ve 1 ay sürdü neredeyse kurtulana kadar
Bizim doktor ilk hastaneye yattığımızda bize hava makinesini aldırdı boşuna oda parası vermeyin o makine daha uygun zaten alerjikse daha çok lazım olucak diye ve cidden bir sonraki hastalığında günlerce 5 -6 kere makineye bağlamak zorunda kaldık
Özellikle yatmadan evvel makineye bağlarsan bütn gece rahat bir uyku çekersiniz ikinizde birde serin odada uyutmaya çalış sıcak oluncada anında kızışıyorlar
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnn
İnşallah en kısa zamanda toparlanır kuzu
Allah yardımcın olsun canım cidden hem yorucu hemde zorlu bir gün olucak senin için
Valla bende gram hazırlık yok
Ben yeni yıla girmiyorum yeni yıl bana girsin
tövbe tövbe şaka bir yana ama bu sene evdeyiz ( önceki senelerde bir kaç kere komşu ablama gidiyorduk ama bu sene baya kalabalık onun evi birde regl olunca pufuduklarımı ayağıma geçirip oturmak istiyorum
hem bir yere gidersem kaçırma olasılığım çoğalıyor
)
Eşim yarım gün çalışacak o yüzden akşam yemeğini erken yeriz sonrada zaten az kuru yemiş çay kahve okadar
Akşam yemeği içinde bir iki çeşit salata tarzı şeyler yaparım ekstradan ( meze tarzı eşim çok sever diye çok yapardım bu sene fazla yapmayacağım gerek yok
az yesin
)
Ellerine sağlık güzel görünüyor
Ay ben onu yerimmmmmmmmmmm
Çok çok güzel olmuş maşallah
bahtıda yüzü gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnn