aynen canım mantıya ragmen gordum rakamı cok mutlu oldum suan aksama ne yesem dıye dusunuyorum markete gıdıcem ama yagmur bı turlu dınmıyorMantıya ragmen -100 cok iyi canm :))
bı ara bırakmıstım ben onu yıne basladım kosullanmıs gıbıyım artık kalkıyorum elımı yuzumu yıkıyorum tartıya cıkıp kahvaltıma gecıyorumcanım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ....
çok geçmiş olsun oğluna canım iyi olur inş ...dediğin gibi önce sağlık gerisi hallolur bi şekilde
canım bence herşeyden tat kendini çok kısıtlama yoksa saldırıyor insan....en önemlisi çok çiğne, yavaş ye mutlaka ve az az tat her şeyden en hasarsız böyle atlatırsın diye düşünüyorum bu arada senin ismin neydi tanışmışmıydık biz, yeni üyeler çok olunca bide yeni olunca karıştırıyorum bazen
lumpia nedir menü fena görünmüyor
ya maşallah ısırabilirmiyim biraz bundan
ama ama ama benim menüme yorum yapmamışsınnnnnnnn ühüüüüü
günaydın fıstık, olsun cumaya göre eksi olduğun günler de yakındır
menü güzel afiyet olsun
dediklerine katılıyorum canım aynen öyle dikkat ! bence tartıya sık çıkmak iyi değil bu kadar kilo vermek için bazen unutmak düşünmemek de gerekiyor diye düşünüyorum :)
hosgeldın canım aramıza ben merve 24 yasındayım kaptan yardımcısıyım ve 6 aylık hamıleyım suan 78 kusur kıloyum ılk basladıgımda 103 kusurle baslamıstımMerhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
Melekcim annene çok geçmiş olsun canım,orucunuda Allah kabul etsin bende tutacaktım bu hata ama felaket grip olmuşum boğazım kurumasın diye tutmadımTeşekkür ediyorum kızlar.Allah razı olsun
Mthn83 canım yumurtalıklar kalacak sadece rahim alınacak.myomlar 10 cm olmuş.Bir senedir ameliyat olması gerekiyordu annem hep erteliyordu.Şimdi kanamaları iyice arttı.
Bugün Allah kabul ederse niyetliyim. Akşamda eşimle A. Menderes Kapalı Spor Salonunda etkinlik varmış oraya gideceğiz.Kuran ziyafeti ve Mustafa Özcan Güneşdoğdu olacak inşaallah
http://edadukancan.blogspot.com.tr/2013/01/pizzann-dibi-atak-haric.html?m=1davul fırınım var canım bi de mikrodalga var
Tepsiye yağlı kağıt seriyorsun. Patatesleri elme dilim doğra. Püskürtme tabancasıyla üstlerine yağ sık yüksek ısıda ver fırına afiyet olsunCanim ben bende memnun oldum.Balığı da firinda pisiriyorum, saglikli oluyor, kizarinca cok yagli oluyor, patates kizartmasinda bayiliyorum, bir ona çare bulamadım
Valla yoksa başka türlü kurtulamıyorum canm tabağa az alıyorum onu da kıza yediriyorumhatice duymasn zaten zayıf olduğum için daha ne kadar zayıflycan ye diyolar bende diyette değilmiş gibi yapıyorum ama tabi tatlarına da bakıyorum yanii
Merhaba, hoşgeldin ben MerveMerhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
canım onunda var çaresi, patatesleri çok kalın olmucak şekilde elma dilim doğra tuzla biraz da pulbiber seviyorsan yağlı kağıdın üstüne ser, az da zeytinyağı süper oluyorCanim ben bende memnun oldum.Balığı da firinda pisiriyorum, saglikli oluyor, kizarinca cok yagli oluyor, patates kizartmasinda bayiliyorum, bir ona çare bulamadım
hoşgeldin canım umarım burda hep birlikte istediğin kiloya çabucak düşersin ben Leyla şuan 66yım hedefim 55Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
ya o kadar olur tam benim hedefim :):):) boylarımız da aynıBen aslında şuan ideal kilomdayım canm 56 kiloyum 165 boyum hedefim 53 neden 53 kendime pay bıraktm diyetten sonra bazı dönemlerde kilo alırsam 55 sınırm asla bunu aşmamalym diye bunu beynime işlicem ve 53 55 arası gidip gelmeyi planlıyorum
canım bence bundan vazgeçmelisin derhal pek faydalı olmaz gbiaynen canım mantıya ragmen gordum rakamı cok mutlu oldum suan aksama ne yesem dıye dusunuyorum markete gıdıcem ama yagmur bı turlu dınmıyor
bı ara bırakmıstım ben onu yıne basladım kosullanmıs gıbıyım artık kalkıyorum elımı yuzumu yıkıyorum tartıya cıkıp kahvaltıma gecıyorum
hosgeldın canım aramıza ben merve 24 yasındayım kaptan yardımcısıyım ve 6 aylık hamıleyım suan 78 kusur kıloyum ılk basladıgımda 103 kusurle baslamıstım
ah canım benim ya ama üzülme derhal toparlan ki hata yapmaya devam etme, bugünden itibaren eski düzenine dön arkadaşınla sonra da buluşursun rezil hissedicek bi durum yokMerhaba, dün akşam anneannemlere gittik orada fazla kaçırdım mahvettim diyetikendime çok kızdım sonra arkadaşım aradı yarın görüşelim mi diye sordu arkadaşım da kiloluydu ama verdi biraz bense aldım en son yaz tatilinde görüşmüştük biliyorum gidersem moralim bozulacak bana kilo aldığımı söyleyecek o yüzden bahane bulup gitmedim çok rezil hissettim kendimi bugünkü menüm:
Sabah 2 dilim kek
Öğlen 1 elma
Tartilmaya korkuyorum
canım onunda var çaresi, patatesleri çok kalın olmucak şekilde elma dilim doğra tuzla biraz da pulbiber seviyorsan yağlı kağıdın üstüne ser, az da zeytinyağı süper oluyor
hoşgeldin canım umarım burda hep birlikte istediğin kiloya çabucak düşersin ben Leyla şuan 66yım hedefim 55
ya o kadar olur tam benim hedefim :):):) boylarımız da aynı
canım bence bundan vazgeçmelisin derhal pek faydalı olmaz gbi
ah canım benim ya ama üzülme derhal toparlan ki hata yapmaya devam etme, bugünden itibaren eski düzenine dön arkadaşınla sonra da buluşursun rezil hissedicek bi durum yok
Bende 22 yaşındayım gaziantepliyim ve İzmir'de dokuz eylül üni. Tekstil mühendisliği okuyorum bu sene 3. Sınıfım 173 boyum var ve 69 kiloyum daha önce 80 kiloydum diyetisyene falan gittim 64 kiloya kadar düştüm ama bu dönem okulum çok zor olduğu için bende stresten yemek yiyen bi tip Olduğum için 5 kilosunu geri aldım. Hedefim 60:)
Kızlar ben de patatesleri kalın diliyorum elma dilimi ama biraz daha kalın üzerine zeytin yağı (az) pul biber isot kekik tuz harmanlıyorum öyle fırına veriyorum kekik çok yakışıyor..
Geçmiş olsun canm biran önce atlatır inşallah :)
Sıcak olunca etkilediğini bilmiyordum canımCanım sizede çok çok geçmiş olsun
Aynı sıkıntı bizdede vardı geçenlerde ve 1 ay sürdü neredeyse kurtulana kadar
Bizim doktor ilk hastaneye yattığımızda bize hava makinesini aldırdı boşuna oda parası vermeyin o makine daha uygun zaten alerjikse daha çok lazım olucak diye ve cidden bir sonraki hastalığında günlerce 5 -6 kere makineye bağlamak zorunda kaldık
Özellikle yatmadan evvel makineye bağlarsan bütn gece rahat bir uyku çekersiniz ikinizde birde serin odada uyutmaya çalış sıcak oluncada anında kızışıyorlar
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnn
İnşallah en kısa zamanda toparlanır kuzu
Allah razi olsun canımÇok geçmiş olsun. Çocuk hastalanınca hep annem aklıma gelir. Hem iş hem ev hem kv. Canım annem
Allah razi olsun canımçok geçmiş olsun oğluna canım iyi olur inş ...dediğin gibi önce sağlık gerisi hallolur bi şekilde
Dogecim sen bizmle daha önce yarışmışsın bilgilerin şu şekilde;Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
CECOMM nasılsın canım öpüyorum senii,bizim kaçaklar halaa yok sanırım..
Sagol canim, kiz ben senin hayata bakış açına bayılıyorumsabah sabah gözümü actin, bizde ailece bir arada olacaz canim , ama biz yeni yila girecegiz kendin yemiyorsun eşine de yedirme
Patates kızartmasına bende bayılırım ama ne zamandır yemiyorum ama aslnda onunda bi çözümü var bit kaşık yagla kızartan firitözler varya onlarla da çok güzel oluyo ama benim yokk ondano yüzden yemiyorum ama kaynanamn var
selam kızlaarr :)
ben yeşil kahve alıp cektırmıstım bı kenara koymusum ıcsemmı bı faydası var mı deneyen varmı ? yada yan etkısı felan olurmu kı?
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
Merhaba, dün akşam anneannemlere gittik orada fazla kaçırdım mahvettim diyetikendime çok kızdım sonra arkadaşım aradı yarın görüşelim mi diye sordu arkadaşım da kiloluydu ama verdi biraz bense aldım en son yaz tatilinde görüşmüştük biliyorum gidersem moralim bozulacak bana kilo aldığımı söyleyecek o yüzden bahane bulup gitmedim çok rezil hissettim kendimi bugünkü menüm:
Sabah 2 dilim kek
Öğlen 1 elma
Tartilmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?