Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ediyorum kızlar.Allah razı olsun

Mthn83 canım yumurtalıklar kalacak sadece rahim alınacak.myomlar 10 cm olmuş.Bir senedir ameliyat olması gerekiyordu annem hep erteliyordu.Şimdi kanamaları iyice arttı.

Bugün Allah kabul ederse niyetliyim. Akşamda eşimle A. Menderes Kapalı Spor Salonunda etkinlik varmış oraya gideceğiz.Kuran ziyafeti ve Mustafa Özcan Güneşdoğdu olacak inşaallah

Mantıya ragmen -100 cok iyi canm :))
aynen canım mantıya ragmen gordum rakamı cok mutlu oldum suan aksama ne yesem dıye dusunuyorum markete gıdıcem ama yagmur bı turlu dınmıyor
bı ara bırakmıstım ben onu yıne basladım kosullanmıs gıbıyım artık kalkıyorum elımı yuzumu yıkıyorum tartıya cıkıp kahvaltıma gecıyorum
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
hosgeldın canım aramıza ben merve 24 yasındayım kaptan yardımcısıyım ve 6 aylık hamıleyım suan 78 kusur kıloyum ılk basladıgımda 103 kusurle baslamıstım

Hoşgeldin canım
Melekcim annene çok geçmiş olsun canım,orucunuda Allah kabul etsin bende tutacaktım bu hata ama felaket grip olmuşum boğazım kurumasın diye tutmadım

Canim ben bende memnun oldum. Balığı da firinda pisiriyorum, saglikli oluyor, kizarinca cok yagli oluyor, patates kizartmasinda bayiliyorum, bir ona çare bulamadım
Tepsiye yağlı kağıt seriyorsun. Patatesleri elme dilim doğra. Püskürtme tabancasıyla üstlerine yağ sık yüksek ısıda ver fırına afiyet olsun

Benim oğlan yese taktik güzel. Akşam eltim çağırdı hem yemek hem oturma

Merhaba, dün akşam anneannemlere gittik orada fazla kaçırdım mahvettim diyeti kendime çok kızdım sonra arkadaşım aradı yarın görüşelim mi diye sordu arkadaşım da kiloluydu ama verdi biraz bense aldım en son yaz tatilinde görüşmüştük biliyorum gidersem moralim bozulacak bana kilo aldığımı söyleyecek o yüzden bahane bulup gitmedim çok rezil hissettim kendimi bugünkü menüm:
Sabah 2 dilim kek
Öğlen 1 elma
Tartilmaya korkuyorum

Canim ben bende memnun oldum. Balığı da firinda pisiriyorum, saglikli oluyor, kizarinca cok yagli oluyor, patates kizartmasinda bayiliyorum, bir ona çare bulamadım
canım onunda var çaresi, patatesleri çok kalın olmucak şekilde elma dilim doğra tuzla biraz da pulbiber seviyorsan yağlı kağıdın üstüne ser, az da zeytinyağı süper oluyor
hoşgeldin canım umarım burda hep birlikte istediğin kiloya çabucak düşersin ben Leyla şuan 66yım hedefim 55
ya o kadar olur tam benim hedefim :):):) boylarımız da aynı
canım bence bundan vazgeçmelisin derhal pek faydalı olmaz gbi
ah canım benim ya ama üzülme derhal toparlan ki hata yapmaya devam etme, bugünden itibaren eski düzenine dön arkadaşınla sonra da buluşursun rezil hissedicek bi durum yok

Hoşgeldin tatlım ben de özlem neredeyse 35 ine gelmiş 2 oğlu olan çalışan bir anneyim..68 kg yum..1.60 boyum..

Kızlar ben de patatesleri kalın diliyorum elma dilimi ama biraz daha kalın üzerine zeytin yağı (az) pul biber isot kekik tuz harmanlıyorum öyle fırına veriyorum kekik çok yakışıyor..

Benimde favorimmm bu canm kekikli harika oluyor ben hiç yağ koymuyorum öyle baharatlarla harmanlayp veriyorum fırına ohhh misss gibi kızariyo

Geçmiş olsun canm biran önce atlatır inşallah :)

Allah razi olsun canım amin inş.

Sıcak olunca etkilediğini bilmiyordum canım
gece yatmadan önce deniyimde rahat uyusun yavrum
amin canım allah razı olsun inş.

Çok geçmiş olsun. Çocuk hastalanınca hep annem aklıma gelir. Hem iş hem ev hem kv. Canım annem
Allah razi olsun canım

Dogecim sen bizmle daha önce yarışmışsın bilgilerin şu şekilde;
301.etap
Doge(75,80/ / /% )izinli

Yeni bilgilerin:
doge takıma geldiği kilosu :69
hedef:60

Canım paylaşım yetersizliğin vardı senin .yeniden takıma girebilmen için bol paylaşımda bulunman gerekiyor,bunun içinde deneme süresindesin.

An itibariyle Akşam yemeğimizide yemiş bulunuyoruz

Artık bu saatten sonra ancak az kuruyemiş yerim

Akşam yemeğinin resmini çekemedim çok acıkınca aklıma gelmedi daha doğrusu

Sabah kahvaltıda;
2 yumurtadan baharatlı omlet
6 adet zeytin
2 kk kadar beyaz peynir
6 parça kalp şeklinde kestiğim turplar

Hemen onun resimin de koyuyorum

Akşamlık;
2 parça balık ( fırında )
3 adet salatalık turşusu
2 adet köz kırmızı biber
2 Çatal ucu kadar amerikan salatası
3 adet ciğköfte marulla

Bu saatten sonra az kuruyemiş ( karataya uygun olan badem, fındık ve kaju ) başkada yemiyeceğim inşallah

Bir değişiklik olursada bildirim zaten

CECOMM nasılsın canım öpüyorum senii,bizim kaçaklar halaa yok sanırım..

İyi sayılırım canım çok şükür ( karnım yok ya hafif şişkinlik var 1 saat oldu daha yiyeli ama yazınca fark ettim az fazla mı kaçmış ama erken yedik o bakımdan yırtarım gibime geliyor

Sagol canim, kiz ben senin hayata bakış açına bayılıyorum sabah sabah gözümü actin, bizde ailece bir arada olacaz canim , ama biz yeni yila girecegiz kendin yemiyorsun eşine de yedirme

Sorma canım deminden beri aşkım yesene yesene diyip duruyor sırf kendi vicdanen rahat olup gömülsün diye neyseki erken yedik yemeğimizi ve yatana kadar sadece çok az kuru yemiş yerim oda şu an düşünmek bile istemiyorum tok olunca

Kız onlar çok güzelde çok pahalı
Benim yengemde almış 350 lira yaaa az değil ( şimdi belki biraz daha ucuzdur ) üstelik hertürlü yemeğide yapabiliyorsun sırf patates değil yani
Neyse 100 liraya düşünce alırım ben ancak ufacık şey veremem okadar para ona

selam kızlaarr :)

ben yeşil kahve alıp cektırmıstım bı kenara koymusum ıcsemmı bı faydası var mı deneyen varmı ? yada yan etkısı felan olurmu kı?

Canım ben denemiştim ama acıkcası o dönem perhizde yapıyordum ve az da olsa daha bir hıslandı sanki kilo verme olayı tabi sonradan uzun bir müddet bulamadım ondan şimdi neredeyse çoğu yerde var ama almak aklıma bile gelmiyor
Umarım sen bari faydasını fazlasıyla görürde devamlı kullanırsın

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız Allahında izniyle

Kıyamam ben sana yaaaa
Kız sakın kendini kötü hissetme biz sonuçta insanız ve arada da olsa hatalarımızda olacak ucunda ölüm yok sonuçta olmadı bir kaç gün dengelersin hemen ertesi gün olmazsa
Keşke gitseydin sonuçta eğer cidden iyi bir dostsa sana asla kilo almışsın demez diyorsada uzak dursun
Neyse olan olmuş sende bizimle çok güzel kilolar verdikten sonra salına salına ortada dolanırken millete gösterirsin öyle değil böyle zayıflanır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…