Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah: 1 simit, peynir, zeytin, 1 ince dilim sucuk, 1 sosis, 1 haşlamış yumurta
Öğle: Yarım fındıklı gofret, 1 kupa beyazçay
Akşam: Az yağlı hamsi tava, bol salata
Çok az değil mi yani ara öğün falan bişeyler olsa daha iyi olurdu sanki birde sosis ve sucuk olmamış sanki , afiyet olsun :)

Menü lezzetli fakat kek olmasaydım yumurta yağda değil haşlanmış olsaymış daha bi diyet menüsü olurmuş , afiyet olsun :)

cinnabon canm yarısmaya katılmayı dusunuormusun
Ya evet düşünüyorum ama bu hafta çok sınavım var o yüzden anca haftaya katılabilirim galiba , yani aslında tam olarak yarışmayı bilmiyorum da ekstra bişey yapmak gerekiyor mu ? Eğer gerekmiyorsa yani sadece burda yaptığımız paylaşımlar ve diyet yetiyorsa katılabilirim de bende bilmiyorum yani

burda yaptıgın seyler yeterlı canım herhangı ekstra bıseye gerek yokk

Süt kesilmis hamur ne hatçeeeo
Canım kapıdan süt alıyorum oda kesildi. Süt kesilmesinin ne olduğunu biliyorsun. Süt koyulaşır mayası tutmamış yoğurt gibi lapalaşır. Bende onu mayalı hamur yaptım. Kete hamuru yoğurdum ama onla uğraşamadım top top yuvarlayıp poğaça yaptım artan hamuru poşetleyip derin Dondurucuya attım.

Geç yatır canım. Bende büyüğü karyoladan düşürmüştüm. Kusma hali baygın gibi gözlerde kayma normalin dışında uyku hali. Onlara dikkat et. Çocuğu çok pohpohlama alışırsa mız mız olur. Ben çocuğun dikkatini dağıtıp olayı unuttururdum
Şimdi kolay kolay ağlamaz çok canı yanmazsa. Can yangısı çabuk geçer hemen unutur sürdürmez ağıtı. Öyle işte

Canım soracak kimse olmazsa eminde olamazsan aç 112 yi sor. Ben karyoladan düşürünce aradım anlattım. Ne yapmam gerek dedim. İlk bebek evde yanlızdım çok korkmuştum. 112 deki bayan sakince anlattı. Sorular sordu geçmiş olsun sıkıntı olursa arayın dedi. Çok mutlu oldum o zaman

Menun dengeli ve guzel, oo hele spor çok ii

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA EŞLEŞMELERİ

1.eşlesme

oynakbası34 >>>> 111,9 yst38 >>>> 104,2

2.eşleşme

benben >>>>68,3 mrtmuhasebe >>>>69,9

3.eşleşme

sln71 >>>> 56,6 minmigo >>>>54,5

4.eşleşme

turuncu >>>>72,7 finsternis >>>>72,6

5.eşleşme

bugünadımleyla >>>> 65,6 oglusum_yh >>>>67,7

6.eşleşme

aygün01 >>>>
79,5 napcazgari >>>> 79

7.eşleşme

adayaren38 >>>>
70,7 doge >>>>69

KILOLARI YAKIN ARKADASLARI ESLESTIRMEYE CALISTIM KIZLAR IYI OLAN KAZANSIN CUMA GUNUhadi bakalım kım ne kadar kılo verecek merakla beklıyorum

Kızlar yaa bugün eltim süzüldün dedi. 8 kilo verdim ancak süzülmüşüm yeni gelin gibi hissediyorum kendimi ;:)
Benim zayıflama azmim kayboldu yaa yaptığım hatalara göz göre göre yapıyorum içimden bişey kızıyor yaptıklarıma ama ben iç sesime bile kulak tıkıyorum. Of of bu hafta artı olucak gibi

artı olmak yok bak yarıs ıcın de yarıs var zayıfladın denmesı snde rahatlık yaratmasın aksıne dahada azımlı olmalısın canm bende bırı zayıflamıssın dedımı dırek yemege verıyorum aksıne ama yanlıs yapıyoruz bu hafta 2 hafta sonra emınım cıft basamaklarda olacak kılon hadı hadı kendıne gel

Muzaffer kuşhanın 2 haftada 6-10 kilo diyeti var onu yapsam diyorum. Her diyete hevesim var ama diyet yapacak sabrı arzuyu isteği bulamıyorum. Eşim bana nispet hergün tartılıyor. Ay yine kilo vermişim deyip sinirimi oynatıyor. Ona göre beni heveslendirme taktiği bu

Canim eltinin dedigi sozle sen kendine aci cektiriyosun.. bu hafta yersen kilo alirsin seni hedefinden bi sureligine daha uzaklastirir.. belki bu sefer arkandan sisko der ister misin? Bak sana kilonla ilgili edilen her kelime seni daha cok hirslandirsin. Basari hikayelerini oku senden belki cok daha kilolu insanlar citir birer bayan olup cikmislar. Bugun daha pazar tarti gunune 4 gun var.. bu dort gunde yediklerine dikkat edersen ben inaniyorum cok guzel bi sonuc gelecek.. hani sen ay sonunda 99 kilo olacaktin olmiycak misin yoksa

Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum
Ben de oyleydim zaten sismanim ya aman 3 kilo az 3 kilo fazla ne farkederdi ama biz bunu yapa yapa bu kilolara geldik. Bak mutsuz oldugunda spor yap disari cik bi cay kahve belko bikac sohbet.. yemek yeme ama lutfen yeme.. eger kendini psikolojik olarak iyi hissetmiyorsan da diyet psikolojisinden cikip sadece dikkatli ye inan ki bu bile kilo vermene neden olur. Kendini durdurmayi bil. Canim yaza eltinden daha zayif olabilecegini biliyosun dimi.. ben bi hayal et derim. Giyecegin kiyafetleri.. bacak bacak ustune atabilmeyi hic zorlanmadan istedigin hareketleri yapabilmeyi bi hayal et sonrasinda karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…