Çok az değil mi yani ara öğün falan bişeyler olsa daha iyi olurdu sanki birde sosis ve sucuk olmamış sanki , afiyet olsun :)Ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah: 1 simit, peynir, zeytin, 1 ince dilim sucuk, 1 sosis, 1 haşlamış yumurta
Öğle: Yarım fındıklı gofret, 1 kupa beyazçay
Akşam: Az yağlı hamsi tava, bol salata
Menü lezzetli fakat kek olmasaydım yumurta yağda değil haşlanmış olsaymış daha bi diyet menüsü olurmuş , afiyet olsun :)hayırlı akşamlar kızlar...bugün ki menüm
sabah : 10.30
-avuç içi kadar pide
-avuç içi kadar patatesli yumurta
-1 kk b.peynir
-3 zeytin
-1 bardak taze portakal suyu
ara : 13.00
-az sütlü neskafe
-1 dilim kek
öğlen :15.30
-çeyrek ekmek arası köfte
-yarım bardak ayran
ara 21.00
-1 orta boy muz
-1 elma
su : 2.5 lt
spor : 50 dk koşu bandında yürüyüş
Canım bide karatay denesen insülin direncini en çok o anlatıyorMerhaba merve bende geri dönüyorum ama galiba bu hafta listede olamam 2 hafta oluyo çünkü. Bende takım yarışmasına evet diyorum
Ya evet düşünüyorum ama bu hafta çok sınavım var o yüzden anca haftaya katılabilirim galiba , yani aslında tam olarak yarışmayı bilmiyorum da ekstra bişey yapmak gerekiyor mu ? Eğer gerekmiyorsa yani sadece burda yaptığımız paylaşımlar ve diyet yetiyorsa katılabilirim de bende bilmiyorum yanicinnabon canm yarısmaya katılmayı dusunuormusun
burda yaptıgın seyler yeterlı canım herhangı ekstra bıseye gerek yokkYa evet düşünüyorum ama bu hafta çok sınavım var o yüzden anca haftaya katılabilirim galiba , yani aslında tam olarak yarışmayı bilmiyorum da ekstra bişey yapmak gerekiyor mu ? Eğer gerekmiyorsa yani sadece burda yaptığımız paylaşımlar ve diyet yetiyorsa katılabilirim de bende bilmiyorum yani
Canım kapıdan süt alıyorum oda kesildi. Süt kesilmesinin ne olduğunu biliyorsun. Süt koyulaşır mayası tutmamış yoğurt gibi lapalaşır. Bende onu mayalı hamur yaptım. Kete hamuru yoğurdum ama onla uğraşamadım top top yuvarlayıp poğaça yaptım artan hamuru poşetleyip derin Dondurucuya attım.Süt kesilmis hamur ne hatçeeeo
Geç yatır canım. Bende büyüğü karyoladan düşürmüştüm. Kusma hali baygın gibi gözlerde kayma normalin dışında uyku hali. Onlara dikkat et. Çocuğu çok pohpohlama alışırsa mız mız olur. Ben çocuğun dikkatini dağıtıp olayı unuttururdumKızlar hayırlı aksamlar bugün bi aksilik üzerimizde hayırdır inşallah, bugun oglum iki kere düştü, cok dikkat ederim o hareket etmeden ben anlardim, mudele ederdim, ama bugun ne oldu bilmiyom oglum cok hareketli hic durmuyor, öğlen koltukta otururken yerinde zipliyordu arka ustu düştü, arkada masa vardi cok şükür kafasi masaya carpmadi siyirdi, biraz agladi sustu, yaninda oturuyordum ne oldugunu anlayamadimaz oncede mutfakta muhallebi yapiyordum, yurutece bindirdim, eline biseyler verdim yiyordu, bende mutfaktaydim, benim yanima gelmeye cakisirken yuruteci eşige takildi devrildi, oglumu kucagima alip sakinlestirdim
oglum suan iyi kusma yok oynuyor ama bisey olurmu korkuyorum. Bugun pazar doktorada goturemedim
Canım soracak kimse olmazsa eminde olamazsan aç 112 yi sor. Ben karyoladan düşürünce aradım anlattım. Ne yapmam gerek dedim. İlk bebek evde yanlızdım çok korkmuştum. 112 deki bayan sakince anlattı. Sorular sordu geçmiş olsun sıkıntı olursa arayın dedi. Çok mutlu oldum o zamanyok canim devam sutu ve ek gida veriyorum
Öğlen ki düşüş hızındaydi, arkasi masaya donuk koltugun ustundeydi, arkasi dönük yere düştü, masayi siyirdi, haliya kafasi degdi cok korktun masaya carpsa kesin kasasi yaralanirdi hic durmuyor , azoncede yurutecteydi, devrildi yere anli degdi, morluk yok canim baktim..
O zaman katılayım bende :) ne yapmam gerekiyor Katılmak için ?burda yaptıgın seyler yeterlı canım herhangı ekstra bıseye gerek yokk
hayırlı akşamlar kızlar...bugün ki menüm
sabah : 10.30
-avuç içi kadar pide
-avuç içi kadar patatesli yumurta
-1 kk b.peynir
-3 zeytin
-1 bardak taze portakal suyu
ara : 13.00
-az sütlü neskafe
-1 dilim kek
öğlen :15.30
-çeyrek ekmek arası köfte
-yarım bardak ayran
ara 21.00
-1 orta boy muz
-1 elma
su : 2.5 lt
spor : 50 dk koşu bandında yürüyüş
artı olmak yok bak yarıs ıcın de yarıs var zayıfladın denmesı snde rahatlık yaratmasın aksıne dahada azımlı olmalısın canm bende bırı zayıflamıssın dedımı dırek yemege verıyorum aksıne ama yanlıs yapıyoruz bu hafta 2 hafta sonra emınım cıft basamaklarda olacak kılon hadı hadı kendıne gelKızlar yaa bugün eltim süzüldün dedi. 8 kilo verdim ancak süzülmüşüm yeni gelin gibi hissediyorum kendimi ;:)
Benim zayıflama azmim kayboldu yaa yaptığım hatalara göz göre göre yapıyorum içimden bişey kızıyor yaptıklarıma ama ben iç sesime bile kulak tıkıyorum. Of of bu hafta artı olucak gibi
Canim eltinin dedigi sozle sen kendine aci cektiriyosun.. bu hafta yersen kilo alirsin seni hedefinden bi sureligine daha uzaklastirir.. belki bu sefer arkandan sisko der ister misin? Bak sana kilonla ilgili edilen her kelime seni daha cok hirslandirsin. Basari hikayelerini oku senden belki cok daha kilolu insanlar citir birer bayan olup cikmislar. Bugun daha pazar tarti gunune 4 gun var.. bu dort gunde yediklerine dikkat edersen ben inaniyorum cok guzel bi sonuc gelecek.. hani sen ay sonunda 99 kilo olacaktin olmiycak misin yoksaKızlar yaa bugün eltim süzüldün dedi. 8 kilo verdim ancak süzülmüşüm yeni gelin gibi hissediyorum kendimi ;:)
Benim zayıflama azmim kayboldu yaa yaptığım hatalara göz göre göre yapıyorum içimden bişey kızıyor yaptıklarıma ama ben iç sesime bile kulak tıkıyorum. Of of bu hafta artı olucak gibi
Ben de oyleydim zaten sismanim ya aman 3 kilo az 3 kilo fazla ne farkederdiBenim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?