Evet çok kötü balayinda revirde inelerle ayakta durdum yemek yiyemedim eşim homili gırtlak yedi ama eve geldiğimizde o aynıydı ben 5 günde 3 kilo almıştımHormonları mahvediyo bu iğne ve haplar brnde kilo almaktan korktuğum için bırakmstm
Aynenn yaa aklımda deli tarifler varrAa sevinmiştim senin adına tatildir diye..canım oğlum çok şükür iyi..sınfın hepsi okumaya çıktı ama bir kaç kişi seri şekilde okuyor birisi de benim oğlum..öğretmenimiz 4.sınıfta bilseme kaydettirin dedi...özel okulların sınavlarını takip edin dedi...iyi de sınır yok eren yapabilecek bir çocuk dedi..çok mutlu oldum gülşeennn...
Canım dereotu da tatlandırır aklında bulunsun
Menü bildirimi
Sabah 9 gibi
Karabuğday haşlanana kadar biraz peynir
Yoğurtlu havuçlu karabuğday
Akşam 16:00
Cacığa yarım su bardağı haşlanmış karabuğday katıp yedim
Yanında az kelem turşusu
4 zeytin
Yatana kadar su
Bu arada 300 gr eksiyedim 54,2 geldim akşamdan önce
Bu günde 30 dk yürüyüş en az
Bugün kahvaltıyı yapıp evden çıktım arkadaşımla bi işimiz vardı fakülteye gittik ama hava çok bozuk olduğu için çok fena ıslandık bi yerde de oturamadık ıslak ıslak o yüzden öğleni kaçırdım normalde 3 öğün yapacaktım hesapta uymadı çarşıya işteCok az değilmi nurcum
Ben de evlendiğimde ilk ay kullandım baktım şişiyorum hemen kestim..Zor canım geçmiş olsun bende ve oglumdada alerjik bronşit var
allah şifa versin inş. Canım
Igne bende cesaret edemezdim. Ben evlendigimde 3 ay kullandım hap tam 10 kilo aldım hala o kiloları vermeye çalışıyorum
ria ilk başlarda zayıflatıyor kızlar haberiniz olsun..Hormonları mahvediyo bu iğne ve haplar brnde kilo almaktan korktuğum için bırakmstm
ayni dr olabilir canimDün tv erkek dr vardı canan hanımın öğrencisi galiba aynı şeyleri söyledi hemen hemen
Bende yedimAynen aynen ben yedim hepsinden sira sende :))
Iyi komplo kurmusun gece gece tekrar mutfaga dalacaktimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine çok şükür sabah 6da güne başladımKahvaltımıda yaptım bir yandan sabah haberlerini izlerken bir yandan da sizlere bir bakayım dedim
Bugün inanılmaz soğuk varRabbim sokakta yaşayanların yardımcısı olsun....Aminnnnn
Nasipse dün yapamadığım ütülerimi yapacağım ve hazır okullar tatilkende kızımla temizlik yaparız diye düşündüm ( kendisi pek hoşnut değil bu durumdan ama ne demişler büyüklerimiz yaptığın banaysa öğrendiğin kendinedeyiminden yola çıkarak az yardım edicek artık mecbur )
Canım menün gayet güzel ama lightta olsa içme şu kolayıOnun yerine ayran iç hem bağırsaklarıda çalıştırır üstelik çok daha sağlıklı
anammmmm komplocuymuşum haberim yok
Tamamdır o zaman bundan sonra buraya sadece yediklerimi yazıyorumzaten açıkcası görüntü paylaşmak motive etsede Mervemiz hamile ya her defasında aman inşallah kızın canı çekmez diye diye resim paylaşıyordum
bu arada seninde menün gayet güzel
Amannn diyeyim sakınnnn
Valla paylaşımın az diyebilir Ayşem ama belli olmaz bakarsın iyi saatine gelir sonuçta elinde olmayan durumlar üstelik 3.cü haftan
İnşallah sende listeye dahil olursunda daha bir motive olursun
Canım Rabbim sınavında sana zihin açıklığı versin....Aminnnn
inşallah dilediğin gibi bir sonuç alırsın
Bu arada okuldaki menün en kötü durumun ucuz atlatılması gibi olmuş sanırımAslında Burger Kingte bildiğim kadarıyla salatada satılıyordu Hani tavuklu salata tarzı birşeyler yapsaydın kendine keşke
Neyseki bu seferlik ucuz atlatmışsın
Eminim bir dahaya daha iyi bir seçenek aklına gelecektir
Rakibim menün gayet güzelde arada da akşamda patates yemişsinhani yemeseydin daha iyidi ama olan olmuş
İnşallah ikimizde cuma günü çok güzel sonuçlar görürüz
Maydonoz kürü dediğiniz nasıl yapılıyor canım merak ettimdekombo yapacağım sanırım
Ben de evlendiğimde ilk ay kullandım baktım şişiyorum hemen kestim..
ria ilk başlarda zayıflatıyor kızlar haberiniz olsun..
afiyet olsun hatcem :) ismi hatice olanlara hatçe demeyi çok seviyorum :) menün güzelMenü
Sabah 1tb 3 yeşil zeytin 4 siyah zeytin 1.5 kk peynir 3 antep fıstığı çok 1 çatal yumurta beyazı
Ara yarım muz 1 yk patates kavurması
Öğlen domates salatalık yumurta salatası yarım yumurta 1 poğaça
Akşam 1.5 kepçe (1 kaseden az) mercimek çorbası fırında 4 dilim patates 3 köfte bol yeşil salata yoğurtlu patlıcan salatası biraz turşu su 1.5lt
canım doğru diyorsun yahu çiğköfteleri sofrayı kurarken atıştırdım çok acıkmıştımMenün güzel canm.ama akşam tüm karbonhidrat olmuş leylacm tarhana çorbası ekmek çiğ köfte ekmek sarmada ekmek ee ekmekde rkmek hep ekmek yemiş oldu aksam o yüzden sende bu çantayi gafana yiicennnhakettin
aynen cnm kaçamak yapmamaya calışıyorum bende, Allah kolaylık versin sınavlarında :)gunaydın kızlar
ve ben kacar gecmısı okumaya calıstım sınav haftamı atlatayım daha aktıf olurum ınsallah yarın sınavım var sımdı dogru dersın basına gıtmem lazım hepınızı opuyorum
cuma ya super sonuclar beklıyorum sızdenkacamak yapmak yok ona gore
çok geçmiş olsun rakibem daha iyimisin?Kızlar alerjim azdı kötüyüm gözlerim bile yanıyor, o yuzden fazla katılmıyorum
karabuğday mı yiyorsun sende cnm tadı nasıl? tok tutuyor mu?Menü bildirimi
Sabah 9 gibi
Karabuğday haşlanana kadar biraz peynir
Yoğurtlu havuçlu karabuğday
Akşam 16:00
Cacığa yarım su bardağı haşlanmış karabuğday katıp yedim
Yanında az kelem turşusu
4 zeytin
Yatana kadar su
Bu arada 300 gr eksiyedim 54,2 geldim akşamdan önce
Bu günde 30 dk yürüyüş en az
afiyet olsun çağlacım gayet iyi gidiyorsun :)MENÜMMM
KAHVALTI
1 porsiyon yağı alınmış sucuk
yarım kk az yağlı peynir
domates
2 dilim kadar bazlama
ARA
3 ceviz
3 günkurusu kayısı
ÖĞLE
1 kaşık z.yağıyla yapılmış bol marul salatası
AKŞAM
2 baget tavuk
6 kaşık zeytinyağlı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Jillian 2/30 sporda tamaaamm
belki leslie 3 mile de yaparımm
tahin helvası azdır inş :)Bugün ve ben
sabah yağda 1 yumurta ama az yağ
1.5 kibrit kutusu peynir
10 tane zeytin
2 orta dilim emek
Ara
birazcık tahin helvası
2. Ara
yarım limonlu turp
Birazdan akşam yemegimi yicemgeç olmadan yiyeyim de geliyim
gayet hafif afiyet olsun :)Selamlar ben geldim bugunku menum
sabah
Haslanmis bir tam yumurta bir beyazi
1 dilim peynir
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
200 g kadar kiymadan yagsiz kofte
1 kase yogurt
2 salatalik tursusu
afiyet olsun canım gayet dengeli yalnızca ben diyet ürünlerini pek sevmiyorumSlmın kızlar menümü yaziiim
SABAH : 1 haşlanmış yumurta
15 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 buçuk dilim tam b. Ekmeği
Şekersiz çay
331 kalori
ARA : 1 paket elmalı diyet bisküvi
20 ml sütle şekersiz kahve
20 ml sütle şekersiz kahve
166 kalori
ARA : 2 keçiboynuzu
1 ceviz
1 tabak yagsz yarm kaşık salçayla kavrulmuş makarna
401 kaloti
AKŞAM : 1 dilim fırında karnabahar ( sosunun içinde yumurta ve yoğurt var yağ ve un yok)
Biraz turşu
171 kalori
1 litre su içmeye devam ediyorum
spor 25 dk jillian Michael sporu
Toplam 1069 kalori
afiyet olsun sevilaycım gayet iyi :)Menum
Sabah
Bir dilim ekmek, 4 zeytin, tavada az tereyagli az Kaşarlı bir yumurta, peynir, domates, salatalik, bir bardak elma suyu
Ara
Bir kare kucuk cikolata, sekersiz cay
Öğlen
Bol yogurtlu bir tabak makarna, bol limonlu salata
Akşam
Bir tabak misirli salata, bir elma
Birazdan cay yada kahve icebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?