- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Kızlar kuzenimin bebeği oldu minik yavrum yarın defnedicekler dua edin allah kuzenime sabır versin çok kötü
gitmiş birde morgda görmüş opmus koklamis Üşüyor yavrum burda diye çok kötü oldum yarın cemazeye gidicem
canım öylelerdir de ben faydalı gördüğüm için yiyorum tabi hem miktarına dikkat ederek hem de kahvaltı olduğu için içim daha rahat oluyor :) bide ben canan hocayı çok dinlerim o da öneriyor tereyağıMenün çok güzel afiyet olsun bol bol yağ yaksın inşallah :) bişey soracağım bu maydonoz kürü nedir ? Ne işe yarar ? Etkilimi? Sen ne zamandır yapıyorsun ? Bir şey dedim 10 şey oldu :))
Ooo yemekler çok güzel görünüyor afiyet olsun:)
Anammmmmm Tereyağ tahin pekmez bunlar fazla kalorili değiller mi :)?? Ama çok lezzetliler afiyet olsun.
Poğaça kalori olarak az belki bazı yemeklere göre ama karbonhidrat olduğu için dikkat etmek lazım diye düşünüyorum onun dışında her şey çok güzel afiyet olsun :)
Olur öyle arada bişey olmaz afiyet olsun :) ama Antep fıstığı yaşlıdır bir avuç fazla olmuş sanki :)
Omlet sadece yumurtanın beyazından mı ? Ilk defa duydum neden öyle daha mı faydalı ? Birde jillian ı ne kadardır yapıyorsun bir faydasını gördünmü ??? Ayrıca menü çok güzel afiyet olsun :)
memnun oldum tubacııım aynen hadi bakalım :):)Evet cnm ben Tuba 29 yaşındayım 1.5 yaşındaki oğlum var çalışıyorum. Hayydee bakalım hodri meydan
ohoooo tubacım sen böyle yaparsan ben alırım yarışıKızlar psikolojim çok kötü ya kilo gitmiyo ayrıca biraz gidiyo yine başa dönüyorum öyle oluncada motivasyonum altüst oluyobi türlü 57 olamadım
Tadı güzel canım yani yoğurtla karıştırınca ya da salataya katıp çok rahat yenilebiliyor. Ben henüz 2 öğün yaptım ama memnun kaldım güzel yani ben bunu diyette olmasam da yerimafiyet olsun hatcem :) ismi hatice olanlara hatçe demeyi çok seviyorum :) menün güzel
canım doğru diyorsun yahu çiğköfteleri sofrayı kurarken atıştırdım çok acıkmıştımneyseki sarma bitti
aynen cnm kaçamak yapmamaya calışıyorum bende, Allah kolaylık versin sınavlarında :)
çok geçmiş olsun rakibem daha iyimisin?
karabuğday mı yiyorsun sende cnm tadı nasıl? tok tutuyor mu?
afiyet olsun çağlacım gayet iyi gidiyorsun :)
tahin helvası azdır inş :)
gayet hafif afiyet olsun :)
afiyet olsun canım gayet dengeli yalnızca ben diyet ürünlerini pek sevmiyorum
afiyet olsun sevilaycım gayet iyi :)
Bugün ve ben
sabah yağda 1 yumurta ama az yağ
1.5 kibrit kutusu peynir
10 tane zeytin
2 orta dilim emek
Ara
birazcık tahin helvası
2. Ara
yarım limonlu turp
Birazdan akşam yemegimi yicemgeç olmadan yiyeyim de geliyim
Selamlar ben geldim bugunku menum
sabah
Haslanmis bir tam yumurta bir beyazi
1 dilim peynir
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
200 g kadar kiymadan yagsiz kofte
1 kase yogurt
2 salatalik tursusu
Slmın kızlar menümü yaziiim
SABAH : 1 haşlanmış yumurta
15 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 buçuk dilim tam b. Ekmeği
Şekersiz çay
331 kalori
ARA : 1 paket elmalı diyet bisküvi
20 ml sütle şekersiz kahve
166 kalori
ARA : 2 keçiboynuzu
1 ceviz
1 tabak yagsz yarm kaşık salçayla kavrulmuş makarna
401 kaloti
AKŞAM : 1 dilim fırında karnabahar ( sosunun içinde yumurta ve yoğurt var yağ ve un yok)
Biraz turşu
171 kalori
1 litre su içmeye devam ediyorum
spor 25 dk jillian Michael sporu
Toplam 1069 kalori
selam kızlar napıyosunuzz:) menümü paylaşıp bi geçmiş yapıcaaam :)
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında az peynir zeytin ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çayy
öğlen: 1 kase tavuksuyu çorba, 1 servis kaşığı tavuklu salata, 1 servis kaşığı da yoğurtlu patatesli salata
ara: 1 latte yanında 2 mini kurabiye
ara: eve gelince yoruldum 1 çiğköfte 3 sarma
akşam: 1 kase kuru fasülye
ara: çay ve 3-5 kestane yemeyi düşünüyorum dışarıda kar okul tatil :)
yatmadan önce de yeşil çay içerim bol su var hareket var
Menum
Sabah
Bir dilim ekmek, 4 zeytin, tavada az tereyagli az Kaşarlı bir yumurta, peynir, domates, salatalik, bir bardak elma suyu
Ara
Bir kare kucuk cikolata, sekersiz cay
Öğlen
Bol yogurtlu bir tabak makarna, bol limonlu salata
Akşam
Bir tabak misirli salata, bir elma
Birazdan cay yada kahve icebilirim
Kızlar kuzenimin bebeği oldu minik yavrum yarın defnedicekler dua edin allah kuzenime sabır versin çok kötü
gitmiş birde morgda görmüş opmus koklamis Üşüyor yavrum burda diye çok kötü oldum yarın cemazeye gidicem
Kızlar psikolojim çok kötü ya kilo gitmiyo ayrıca biraz gidiyo yine başa dönüyorum öyle oluncada motivasyonum altüst oluyobi türlü 57 olamadım
Tadı güzel canım yani yoğurtla karıştırınca ya da salataya katıp çok rahat yenilebiliyor. Ben henüz 2 öğün yaptım ama memnun kaldım güzel yani ben bunu diyette olmasam da yerimbide evet tok tutuyor sabah 9 dan akşam 4 kadar tuttu beni bir kasesi. Bide yerken de hissediyosun zaten daha fazla yiyemicek gibi oluyosun şişiriyo
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahKızlar alerjim azdı kötüyüm gözlerim bile yanıyor, o yuzden fazla katılmıyorum
Amin canım inş. Allah razı olsunAyyy Kıyamam cnm ya Allah sabır versin çok ama çok üzüldüm
evet melek oldu allah razı olsun canım amin inş.tahin helvasına dikkat.Çok yağlı bir besin canım.Akşam ne yedin bakalım
Afiyet olsun canım.Bir ara daha yapabilirdin sanki
afiyet olsun tatlım menün güzel görünüyor.Kahveni nasıl yapıyon kız 20 ml sütle nescafemi nasıl yapıyosun anlat bakıyimm :)
çiğköfte sarma kurabiyebi de kestane afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Melek olmuş uçmuş gitmiş yavrucak : ( Başınız sağolsun.Allahım annesine sabır versin
olur canım olur yavaş gitsin yağdan gitsin en önemlisi bu
Yine güzel menü canım haftalık hedefşne ulaşman kaçınılmaz bu gidişleSlmın kızlar menümü yaziiim
SABAH : 1 haşlanmış yumurta
15 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 buçuk dilim tam b. Ekmeği
Şekersiz çay
331 kalori
ARA : 1 paket elmalı diyet bisküvi
166 kalori
ARA : 2 keçiboynuzu
1 ceviz
1 tabak yagsz yarm kaşık salçayla kavrulmuş makarna
401 kaloti
AKŞAM : 1 dilim fırında karnabahar ( sosunun içinde yumurta ve yoğurt var yağ ve un yok)
Biraz turşu
171 kalori
1 litre su içmeye devam ediyorum
spor 25 dk jillian Michael sporu
Toplam 1069 kalori
Sporlar süper yaa çok imreniyorum ama hiç yapamıyorum çok tembelimMENÜMMM
KAHVALTI
1 porsiyon yağı alınmış sucuk
yarım kk az yağlı peynir
domates
2 dilim kadar bazlama
ARA
3 ceviz
3 günkurusu kayısı
ÖĞLE
1 kaşık z.yağıyla yapılmış bol marul salatası
AKŞAM
2 baget tavuk
6 kaşık zeytinyağlı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Jillian 2/30 sporda tamaaamm
belki leslie 3 mile de yaparımm
Fıstık süpriz oldu. Poğaça ekmek yerineydi.Canim menun guzel ama nacizane fikrim sabah 2 kaynaktan yag almissin zeytin ve antep fistigi bence miktar olarak fazlalar. Oglen de keske pogaca yerine tahilli ekmek olsaymis aksam da cok guzel olmus bi kac torpu yapip devamliligi saglarsan muthis kilo verecegine inaniyorum
Başınız sağolsun canım .Kızlar kuzenimin bebeği oldu minik yavrum yarın defnedicekler dua edin allah kuzenime sabır versin çok kötü
Dengeli bir menü olmuş afiyet olsun canımMenum
Sabah
Bir dilim ekmek, 4 zeytin, tavada az tereyagli az Kaşarlı bir yumurta, peynir, domates, salatalik, bir bardak elma suyu
Ara
Bir kare kucuk cikolata, sekersiz cay
Öğlen
Bol yogurtlu bir tabak makarna, bol limonlu salata
Akşam
Bir tabak misirli salata, bir elma
Birazdan cay yada kahve icebilirim
Akşam menüsünde ne var öncesi gayet iyiBugün ve ben
sabah yağda 1 yumurta ama az yağ
1.5 kibrit kutusu peynir
10 tane zeytin
2 orta dilim emek
Ara
birazcık tahin helvası
2. Ara
yarım limonlu turp
Birazdan akşam yemegimi yicemgeç olmadan yiyeyim de geliyim
Allah kalanlara sabır versin inşallah ateş düştüğü yeri yakarKızlar kuzenimin bebeği oldu minik yavrum yarın defnedicekler dua edin allah kuzenime sabır versin çok kötü
Verirsin canım üzülmee geç olsun güç olmasın sağlıklı ol da sen gerisine ÜzülmeKızlar psikolojim çok kötü ya kilo gitmiyo ayrıca biraz gidiyo yine başa dönüyorum öyle oluncada motivasyonum altüst oluyobi türlü 57 olamadım
Afiyet olsunn hareketli bir gündü galiba :)selam kızlar napıyosunuzz:) menümü paylaşıp bi geçmiş yapıcaaam :)
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında az peynir zeytin ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çayy
öğlen: 1 kase tavuksuyu çorba, 1 servis kaşığı tavuklu salata, 1 servis kaşığı da yoğurtlu patatesli salata
Sagol canim sanada afiyet olsun menun cok iyiMENÜMMM
KAHVALTI
1 porsiyon yağı alınmış sucuk
yarım kk az yağlı peynir
domates
2 dilim kadar bazlama
ARA
3 ceviz
3 günkurusu kayısı
ÖĞLE
1 kaşık z.yağıyla yapılmış bol marul salatası
AKŞAM
2 baget tavuk
6 kaşık zeytinyağlı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Jillian 2/30 sporda tamaaamm
belki leslie 3 mile de yaparımm
Yeni mi dogduydu canim, Allah rahmet eylesin. Allahim kimseye evlat acisi vermesin iinşallahKızlar kuzenimin bebeği oldu minik yavrum yarın defnedicekler dua edin allah kuzenime sabır versin çok kötü
Rakibim baya Dişli Gördüm seni afiyet olsunSelamlar ben geldim bugunku menum
sabah
Haslanmis bir tam yumurta bir beyazi
1 dilim peynir
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
200 g kadar kiymadan yagsiz kofte
1 kase yogurt
2 salatalik tursusu
Afiyet olsun leylacim, okul tatilse bol bol dinlenirsinselam kızlar napıyosunuzz:) menümü paylaşıp bi geçmiş yapıcaaam :)
Allah razı olsun canın kimseye gostermesin RabbimSagol canim sanada afiyet olsun menun cok iyi
Yeni mi dogduydu canim, Allah rahmet eylesin. Allahim kimseye evlat acisi vermesin iinşallah
Rakibim baya Dişli Gördüm seni afiyet olsun
Afiyet olsun leylacim, okul tatilse bol bol dinlenirsin
Allah razi olsun canı m amin çok duaya ihtiyacı var kimseyi görmek istemiyorBaşınız sağolsun canım .
rabbim annesine babasına sabır versin,çok zor bir durum Allah yardımcıları olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?