- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Yaa kızlar napsam değisik bi diyet uygulayp vücudu şasrtsamm mi inmiyooo benim kiloobütün önerilere açığım aklımda dukan express var ama bilmiyorum siz ne dersiniz yaa sadece 3 kilocuk eğer 3 kiloyu vermeden diyeti bırakrsam vucut 57 ye geri dönüyor o yüzden bu direnci kırmam lazim
kızlar ben bugun artıdayım gecen pazara gore sanırım artık eksı cıkmayla vedalasmam lazım karnımda yavastan yavastan ben burdayım demeye basladı artık
Canım yarışa devam gruba da devam sadece tartılmak istemiyorum bu aralar bıktım 100-200 gram verip reglden dolayı geri şişmeye halbuki geçen cumadan 500 gram eksideydim regl geldi şiştim sinir oldum yaa ortalamayı düşürmeyim dedim herkes güzel kilolar vermişken..bu günlerde bu konuyu bende düşünüyorum
BİZİM YARIŞ NE OLCAK ÖZLEMMMM
MAŞALLAH ALLAH DAİM ETSİN
Aynen katılıyorum sporun 2 haftasında kaslar şişiyor ve tartıda artı görüyorsun sonra inmeye başlıyor moral bozmak yok güzeller..Ablam bide biz jillian yapıyoruz ya kaslar şişyi bence ilk hafta olduğu icin haftaya daha güzel sonuclar alırız bencenasıl gidiyor senin jillian benim hamlk agrılari gecti bugün ćok daha rahat yaptm şınavi bi tek pek beceremiyorum gerisini full rahat yapıyorum
kızlar ben bugun artıdayım gecen pazara gore sanırım artık eksı cıkmayla vedalasmam lazım karnımda yavastan yavastan ben burdayım demeye basladı artık
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin. Resimdeki kızın mı? Çooook tatlı maşallahArkadaşlar yazamadım çok özür dilerimçok soğuk burası bende çok hasta oldum bir de sınavlarım vardı giremedim özür dilerim. Eğer hala atılmadıysam kilo paylaşımı yapayım 68.2
aynen canım artık tartıyla vedalastım tabı merakıma yenık dusmezsem tabı umarım su son 3 ayda cok almam hele ben esımın yanına gıttımmı daha cok alıyorum ona eslık etcem dıye cok yenıyorOlsun canm artk bebişimiz büyüdü unut eksileri ama doģuma az kaldi doğumda o kilolatn yüzde 90 ni gitcek benceve emzirerek saglkli beslenerek isteğin kiloya ulaşacaksn
aynen canım artık karnım azda olsa hamıle karnına benzemeye basladıEee annesi büyüyor kendini göstercek artık
yok canım atılmadın sen daha once takımdamıydım yoksa yenmı katıldın cok gecmıs olsun canm bende bugun ıkı tane agır sınavdan cıktım uzerıden dozer cıkmıs gıbıyım toparlanayım haftaya olan sınavlara baslamam lazım gercı canm hıc ders calısmak ıstemıyorArkadaşlar yazamadım çok özür dilerimçok soğuk burası bende çok hasta oldum bir de sınavlarım vardı giremedim özür dilerim. Eğer hala atılmadıysam kilo paylaşımı yapayım 68.2
Teşekkür ederim ben bekarım ablamın kızı o:) evet çooook tatlı yaaaGeçmiş olsun canım Allah kolaylık versin. Resimdeki kızın mı? Çooook tatlı maşallahAllah bağışlasınn
hayır ben yeni geldi:) aynen ya bende yeni 2 Sınavdan çıktım yarın da 2 tane sınavım var sonra bitiyor Allah'ın izniyleyok canım atılmadın sen daha once takımdamıydım yoksa yenmı katıldın cok gecmıs olsun canm bende bugun ıkı tane agır sınavdan cıktım uzerıden dozer cıkmıs gıbıyım toparlanayım haftaya olan sınavlara baslamam lazım gercı canm hıc ders calısmak ıstemıyor
ne guzel sen yarın kurtuluyormussun benım hafta ya 3 tane daha varhayır ben yeni geldi:) aynen ya bende yeni 2 Sınavdan çıktım yarın da 2 tane sınavım var sonra bitiyor Allah'ın izniyle
Arkadaşlar yazamadım çok özür dilerimçok soğuk burası bende çok hasta oldum bir de sınavlarım vardı giremedim özür dilerim. Eğer hala atılmadıysam kilo paylaşımı yapayım 68.2
Allah kolaylık versin , haftaya değil de öbür haftaya da bütler Başlıyor benim daha belli değil notlar ama şimdiden 1 bütüm varne guzel sen yarın kurtuluyormussun benım hafta ya 3 tane daha var
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun cnm
suana kadar tek dılegım bute kalmamak benımde sınfla genelleyınce gecerım gıbı gelıyor ama ınsallah kalmam buteAllah kolaylık versin , haftaya değil de öbür haftaya da bütler Başlıyor benim daha belli değil notlar ama şimdiden 1 bütüm var
İzinliyim ben bu hafta hiçmi okumuyon yazdıklarımı ???Seni bekliyoz haticeeeeee gel bahiyim de görek kilonu
İzinliyim ben bu hafta hiçmi okumuyon yazdıklarımı ???
((
İzinliyim ben bu hafta hiçmi okumuyon yazdıklarımı ???
((
Canım yanlış oldu geçen hafta yanii 2 ocakta76.5 tüm moni notu almıştı***8.Takım 395.ETAP***
Ceco34( 111,9 / 111,5 /0,4 /% 0,36)
benben ( 68,3/ 0/ 0/%0) izine ayrılmak istiyor
melekkız_( 64,4/64,3 / 0,1/%0,16 )
sln71( 56,6 / 56,5/0,1 /%0,18)
yst38( 104,2/ / /% )
turuncu (72,7 /71,7 / 1/ %1,38)
napcazgari(79/ 77,8 /1,2 / %1,52)
bugünadımleyla( 65,6/65,6 /0 /% 0)kilosu sabit
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (54,5 /53,6 /0,9 / % 1,65)24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)
finsternis ( 72,6 /72.4 / 0,2 /%0,28 )25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)
aygün01(79,5/78,4/1,1 /%1,38 )25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)
8. TAKIM ORTALAMA %
YENİ ÜYELER
1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3.bildirim >> 2 ocak cuma >>76,3
2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
bildirim yapmayan ıkı arkadas kalmıs kızlar herkesı tebrık ederım bu hafta guzel sonuclar alıcaz ınsallahsuan ortalamamız %0,58
Mthn83
@MRTMUHASEBE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?