Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cnm bi ara bende öyle 70 den aşağı inemiyordum ve bu 3 aya yakın sürdü ne denediysem duzelmedi bende 2 ay ara verdim diyete sonra tekrr basladim güzelce gitmeye başladı, çünkü vücut hem aynı kalori de alınca direnmeye basliyormus

kızlar ben bugun artıdayım gecen pazara gore sanırım artık eksı cıkmayla vedalasmam lazım karnımda yavastan yavastan ben burdayım demeye basladı artık

Olsun canm artk bebişimiz büyüdü unut eksileri ama doģuma az kaldi doğumda o kilolatn yüzde 90 ni gitcek bence ve emzirerek saglkli beslenerek isteğin kiloya ulaşacaksn

bu günlerde bu konuyu bende düşünüyorum

BİZİM YARIŞ NE OLCAK ÖZLEMMMM

MAŞALLAH ALLAH DAİM ETSİN
Canım yarışa devam gruba da devam sadece tartılmak istemiyorum bu aralar bıktım 100-200 gram verip reglden dolayı geri şişmeye halbuki geçen cumadan 500 gram eksideydim regl geldi şiştim sinir oldum yaa ortalamayı düşürmeyim dedim herkes güzel kilolar vermişken..

Aynen katılıyorum sporun 2 haftasında kaslar şişiyor ve tartıda artı görüyorsun sonra inmeye başlıyor moral bozmak yok güzeller..

Arkadaşlar yazamadım çok özür dilerim çok soğuk burası bende çok hasta oldum bir de sınavlarım vardı giremedim özür dilerim. Eğer hala atılmadıysam kilo paylaşımı yapayım 68.2

Arkadaşlar yazamadım çok özür dilerim çok soğuk burası bende çok hasta oldum bir de sınavlarım vardı giremedim özür dilerim. Eğer hala atılmadıysam kilo paylaşımı yapayım 68.2
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin. Resimdeki kızın mı? Çooook tatlı maşallah Allah bağışlasınn

Olsun canm artk bebişimiz büyüdü unut eksileri ama doģuma az kaldi doğumda o kilolatn yüzde 90 ni gitcek bence ve emzirerek saglkli beslenerek isteğin kiloya ulaşacaksn
aynen canım artık tartıyla vedalastım tabı merakıma yenık dusmezsem tabı umarım su son 3 ayda cok almam hele ben esımın yanına gıttımmı daha cok alıyorum ona eslık etcem dıye cok yenıyor
Eee annesi büyüyor kendini göstercek artık
aynen canım artık karnım azda olsa hamıle karnına benzemeye basladı
yok canım atılmadın sen daha once takımdamıydım yoksa yenmı katıldın cok gecmıs olsun canm bende bugun ıkı tane agır sınavdan cıktım uzerıden dozer cıkmıs gıbıyım toparlanayım haftaya olan sınavlara baslamam lazım gercı canm hıc ders calısmak ıstemıyor

hayır ben yeni geldi:) aynen ya bende yeni 2 Sınavdan çıktım yarın da 2 tane sınavım var sonra bitiyor Allah'ın izniyle

Canım yanlış oldu geçen hafta yanii 2 ocakta76.5 tüm moni notu almıştı
bu hafta 76.3 bu benim 4. Hafta
sadece 2.de bildirim yapmadım 3 haftadır oğlum hasta olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…