Bende öyle düşünüyorum banucm valla sitres yaptkça hiç gitmiyo haftaya hedegimi -100 yapcam ve hic tartlmadan kendimi kasmadan spor ve saglkli beslenmeye devam etcem bakalm pazartesi dukan express yapiyim diyorum belki değisik diyet iyi gelir
kızlar ben bugun artıdayım gecen pazara gore sanırım artık eksı cıkmayla vedalasmam lazım karnımda yavastan yavastan ben burdayım demeye basladı artık
Arkadaşlar yazamadım çok özür dilerimçok soğuk burası bende çok hasta oldum bir de sınavlarım vardı giremedim özür dilerim. Eğer hala atılmadıysam kilo paylaşımı yapayım 68.2
Canım inşallah çok güzel bir fark göreceğiz hepimiz şu stresi bu hafta bırakırsak
Valla dukan express banada mantıklı geldi de şu yulaf kepeğini hayatta yiyemem heleki karabuğdaydan sonraonsuzda işe yararmı bilmem ama listesine baktım gayet mantıklı geldi bana
Canım kaç gündür ders çalışmaktan ve doğru dürüst beslenmemekten şaşdı seninde düzenineminim bir iki güne yine az da olsa eksi görürsün üstelik görmesende çok fazla kilo alacağını düşünmüyorum
Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin...aminnnn
Menü bildirimi
Sabah 9:15
2 haşlanmış yumurta
1 zeytin
Biraz peynir
Öğle 2.00
Yoğurtlu havuçlu karabuğday
1 salatalık
Bir çay tabağı kadar maydonozlu peynir(poğaça içinden arttı)
1 bardak karışık bitki çayı
Akşam 16:00
2 kase limonlu mercimek çorbası
1 muz
2 kaşık yoğurt
Bol su
Yaa o yulaf kepeği ne nerden alcaz onu benim kızın 7 tahıllı kepeği var ondan yesem olmaz mi kiyada yulaf ezmesi alp öğütsrm
Canım maalesef onlar olmuyor üstelik o yulaf kepeğide pek lezzetli değilAcaba onsuz denesek bir faydası olurmu hani 3 değilde 2 gitsin hesabı
Normalde artık çoğu markette var yulaf kepeği ( unu değil, yulaf karışımı değil mutlaka paketin üzerinde yulaf kepeği yazması lazım)
Bir ara bende vardı ama buzdolabında duruyormu yoksa attımmı bilmiyorum bir ara bakmak lazım
Canım maalesef onlar olmuyor üstelik o yulaf kepeğide pek lezzetli değilAcaba onsuz denesek bir faydası olurmu hani 3 değilde 2 gitsin hesabı
Normalde artık çoğu markette var yulaf kepeği ( unu değil, yulaf karışımı değil mutlaka paketin üzerinde yulaf kepeği yazması lazım)
Bir ara bende vardı ama buzdolabında duruyormu yoksa attımmı bilmiyorum bir ara bakmak lazım
Saol canımmSüper menü canım harikasın pogaca yapıldı evde ve sen yemedin süpersin
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinYa ben bugun çok kötüyüm hiç yiyecek halim yok midem bulanıyor bulantiyi dindirmek için çok az Türk kahvesi yaptım zorla içtim
Boğazlarım çok kötü oyüzden yemek görünce midem bulanıyor
şu saat oldu hala yemek yiyemedim
Canm çok geçmiş olsun ama yemeden olmaz bi tavul suyu corba yap aci aci ic iyi gelir limonlaYa ben bugun çok kötüyüm hiç yiyecek halim yok midem bulanıyor bulantiyi dindirmek için çok az Türk kahvesi yaptım zorla içtim
Boğazlarım çok kötü oyüzden yemek görünce midem bulanıyor
şu saat oldu hala yemek yiyemedim
Saol canımmhatta ben yaptım kendi ellerimle canım ne çekerse yapıyorum bizimkiler yerken ben doyuyorum
Sagol canim allah razı olsunGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Cigneyemedigim için dün mercimek yaptım ama suan yemek görmek istemiyorum ancak biri yapıcak kokusu olmadan odanerdeCanm çok geçmiş olsun ama yemeden olmaz bi tavul suyu corba yap aci aci ic iyi gelir limonla
Cigneyemedigim için dün mercimek yaptım ama suan yemek görmek istemiyorum ancak biri yapıcak kokusu olmadan odanerde
eşime söyliyim en iyisi olmadı çorbası koyarsa tavuk haslasin en iyisi bu
birde kızlar afedersiniz ama tuvalet sorunum oldu birde ben bunu nasıl çözemedim bilirim
***8.Takım 395.ETAP***
Ceco34( 111,9 / 111,5 /0,4 /% 0,36)
benben ( 68,3/ 0/ 0/%0) izine ayrılmak istiyor
melekkız_( 64,4/64,3 / 0,1/%0,16 )
sln71( 56,6 / 56,5/0,1 /%0,18)
yst38( 104,2/0 /0 /% 0)izine ayrılmak istiyor
turuncu (72,7 /71,7 / 1/ %1,38)
napcazgari(79/ 77,8 /1,2 / %1,52)
bugünadımleyla( 65,6/65,6 /0 /% 0)kilosu sabit
mrtmuhasebe ( 69,9/69,9 /0 /%0)kilosu sabit
minmigo (54,5 /53,6 /0,9 / % 1,65)24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)
finsternis ( 72,6 /72.4 / 0,2 /%0,28 )25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)
aygün01(79,5/78,4/1,1 /%1,38 )25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)
8. TAKIM ORTALAMA %0,58
YENİ ÜYELER
1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3. bidirim >>2 ocak cuma >>76,5
4.bildirim >> 9 ocak cuma >>76,3
2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
Ay He,men aldiriyim canım allah razı olsun öpüyorum seniKayısılı form çayı cok iyi geliyo canm ama bağmllk yapmasn diye haftada 1 2 yi gecmiyorum ben
aynen canım ya burayı bıle takıp edemıyorum neler oldu neler konusuluyor hıc bı fıkrım yok sadece gelıp yazıp gıdebılıyorum anca hamılelık ılerledıkce yogun tempoyuda kaldıramıyor bunyeCanım inşallah çok güzel bir fark göreceğiz hepimiz şu stresi bu hafta bırakırsak
Valla dukan express banada mantıklı geldi de şu yulaf kepeğini hayatta yiyemem heleki karabuğdaydan sonraonsuzda işe yararmı bilmem ama listesine baktım gayet mantıklı geldi bana
Canım kaç gündür ders çalışmaktan ve doğru dürüst beslenmemekten şaşdı seninde düzenineminim bir iki güne yine az da olsa eksi görürsün üstelik görmesende çok fazla kilo alacağını düşünmüyorum
Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin...aminnnn
rıca ederım canım gozumden kacmıs sınavlardan dolayı pek gecmıs yapamıyorum sohbetlere bıle katılamıyorumSağol mervecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?