Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hmm değişik bi menü ama güzel canmm sabah elmayla ekmek mi yedin kzzzz

Ooovvvv karbonhidrat patlamsı sabah sabah acı biberi nasl yedin kzzz ilginç bi kahvaltı olmuş neden öğlen ve akşam poğaça tercih ettin tatlm yaa keşke aksam hafif bi sebze yemeği yeseydin bak çanta geliyooo

Hmm menü güzeeeellll amaaa akşam meyvelerini kaldrsan canmm aksam aksam şeker girmesin vucuduna çok miden kazınıyosa bi iki badem ceviz yada salatalk süper olur bence ne dersin

Tatlım poğaça olmamış hiç pilvav da var menüde birisi olmayaydi iyiydi

***8.Takım 395.ETAP***

Ceco34( 111,9 / / /% )
benben ( 68,3/ / /%
melekkız_( 64,4/ / /% )
sln71( 56,6 / / /%)
yst38( 104,2/ / /% )
turuncu (72,7 / / / %)
napcazgari(79/ / / %)
bugünadımleyla( 65,6/ / /% )

mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (54,5 / / / % )24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)
finsternis ( 72,6 /72.4 / 0,2 /%0,28 )25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)
aygün01(79,5/ / /% )25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

8. TAKIM ORTALAMA %

YENİ ÜYELER

1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

3.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>54,5

3.bildirim >> 9 ocak cuma >>

3)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>72,6

4)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>80

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>79,5

5)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

6)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

Kızlar yarın ki listemiz bu sekılde ınsallah yarın herkes kılo vermıstır sızlerı cokk opuyorum ben acayıp yorgunum yarın 2 sınavım var ve ben cok yoruldum yenı lısteye gırenlere kaptanımızda oy verırse tabı ben 3 haftalık sureyı bıtırenlerı ekledım .
elyesa27 gecen hafta bıldırımın olmadıgı ıcın lısteye dahıl etmedım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Bu sabahta yine şükür 6da uyandım
Tabi büyük bir heycanla tartıya çıktım ve bir kere daha kesin kararımı verdim karabuğday bana pek yaramadı sanırım okadarda kendimi yemek için zorlamıştım

Neyse hemen aklımdayken bildirimimide yapayım;

Başlangıç; 124.5 kg

Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg

Giden; - 0.4 kg ( yani vere vere 400 gr vermişim )

Toplam giden; 13 kg

Aslında çok daha güzel bir sonuç beklediğim için acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım hani bu hafta kesin 110u görürüm diyordum ama nasıl bir direnç varsa yine bu ara inat etti ibre aşağıları göstermiyor
Artık cidden fenalık gelmeye başladı ama yinede direniyorum beslenme konusunda kendimi salmamak için
Canım sağ olsun diyip artık bir sonraki haftaya odaklanmak istiyorum

Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
Gecede erken yattım aslında ama şu an bile esneye esneye bir hal oldum ve bir ara oturduğum yerde gözlerim kapanmış bir anlık şu karlar biraz erisinde haftaya gidip tekrar şu vitamin değerlerime falan baktırayım sanırım b12den dolayı şu ara bu haldeyim ve kilo vermemde o yüzden direniyor olabilir

kız öğlen akşam poğça yemişsin hakikaten baya karışık bir menü olmuş ama eğer bu menüye rağmen benden fazla çıkarsa eksin herhalde iyice uyuz olurum
Şaka şaka inşallah çok güzel bir bildirim yaparsında bir sonraki hafta o gazla daha dikkatli olursun

Canım aslında menün fena değil ama Selininde dediği gibi geç saatte meyve yememeye çalış

gunaydın kızlar ben geldım ve ben kacar ıkı sınavım var bugun buraya gelmem 12 yı bulur ınsallah herkes cok ıyı kılolar vermıstır

Rabbim zihin açıklığı versin güzelim
İnşallah sınavın çok çok güzel geçerde senden güzel haberler alırız

Menü

sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
çok az peynir

öğle
1 kase çorba
1 dilim baklava

ara
2 mandalina
1 portakal

akşam
1 kase çorba

1200 kalori toplam

Gayet güzel menün leylacm

Bu menülerin hepsine bayılldımmm kızlar harika gidiyorsunuz ama ben 2 gündür biraz saldım bu regl dönemleri beni mahvediyor...

Dünkü menüm:;
Sabah: Omlet, 1 dilim TB ekmeği, peynir, zeytin, domates
Öğle: 1 tabak zeytinyağlı pırasa (pirinçsiz), bir kase yoğurt, yarım dilim ekmek
Akşam: Cozutttummmmmm Biraz kızarmış havuç, biber, kabak üzerine sarımsaklı yoğurt ve domates sosu, 1 dilim ekmek, 4 köfte
Ara: 2 hoşbeş, 4-5 kestane, 1 tane çubuk kraker

Mervecim beni bu hafta izinli yazar mısın çok artıda değilim ama ortalamayı düşürmek istemiyorum..bi de regl dönemi moralim bozuk..

günaydın kızlar...
dün karabuğday kürümü yoğun bulantı ve tiksinme nedeni ile devam ettiremedim maalesef (
akşam sofrada bir porsiyon normal yemek yedim.Sonrasında beklenmeyen bir misafirlik çıktı.Oraya gittiğimde arkadaşın d.günüymüş.İkramlık olarak tabakta sadece yaş pasta vardı.Çok ısrar ettiği için mecburiyetten yedim pastayı ama insulin ilacı şeker ihtiyacımı karşıladığı için boğazımdan zor geçti o pasta.Birazda ondan tiksindim gibi...Ne bileyim kötü bir gün oldu benim için.Akşam geç gelince uğrayamadım buraya...
Dün kü menüm

sabah :
-2 dilim t.b ekmeği
-1 yumurta
-1 kk b.peynir
-3 zeytin

ara yok

öğlen
-1 kase yoğurtlu tarçınlı karabuğday.
-1 kaşık pekmez (bulantımı alması için içtim)

ara
- 1 elma

akşam :
-1 porsiyon sulu köfte
-1 kaşık yoğurt
-biraz beyaz turp

misafirlikte :
-1 dilim yaş pasta
-yarım ayva
-yarım portakal

su 2.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…