Bildirîmimi yapayım kızlar 65,6 yım yine verememişim çok üzgünüm
Aynen canımsaol kuzum mutsuz bir yaşama hayır :)
2 ocakta bildirim yapmıştım canım 76.5 tu***8.Takım 395.ETAP***
Ceco34( 111,9 / / /% )
benben ( 68,3/ / /%
melekkız_( 64,4/ / /% )
sln71( 56,6 / / /%)
yst38( 104,2/ / /% )
turuncu (72,7 / / / %)
napcazgari(79/ / / %)
bugünadımleyla( 65,6/ / /% )
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (54,5 / / / % )24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)
finsternis ( 72,6 / / /% )25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)
aygün01(79,5/ / /% )25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)
8. TAKIM ORTALAMA %
YENİ ÜYELER
1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>54,5
3.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>72,6
4)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26 aralık Cuma>>80
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>79,5
5)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
6)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
Kızlar yarın ki listemiz bu sekılde ınsallah yarın herkes kılo vermıstır sızlerı cokk opuyorum ben acayıp yorgunum yarın 2 sınavım var ve ben cok yoruldumyenı lısteye gırenlere kaptanımızda oy verırse tabı ben 3 haftalık sureyı bıtırenlerı ekledım .
elyesa27 gecen hafta bıldırımın olmadıgı ıcın lısteye dahıl etmedım
Ooovvvv karbonhidrat patlamsısabah sabah acı biberi nasl yedin kzzz ilginç bi kahvaltı olmuş neden öğlen ve akşam poğaça tercih ettin tatlm yaa keşke aksam hafif bi sebze yemeği yeseydin bak çanta geliyooo
Tatlım poğaça olmamış hiç pilvav da var menüde birisi olmayaydi iyiydi
Haklisiniz kizlar ama cok abartmadan yedim,selincim sabah yemegi erken yaptim, oglum durmadi bende kahvalti hazirlamaya usendim, yemek yedim, yedigimde zaten oglen olmustu,Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bu sabahta yine şükür 6da uyandım
Tabi büyük bir heycanla tartıya çıktım ve bir kere daha kesin kararımı verdimkarabuğday bana pek yaramadı sanırım okadarda kendimi yemek için zorlamıştım
Neyse hemen aklımdayken bildirimimide yapayım;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Giden; - 0.4 kg ( yani vere vere 400 gr vermişim)
Toplam giden; 13 kg
Aslında çok daha güzel bir sonuç beklediğim için acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradımhani bu hafta kesin 110u görürüm diyordum ama nasıl bir direnç varsa yine bu ara inat etti ibre aşağıları göstermiyor
Artık cidden fenalık gelmeye başladı ama yinede direniyorum beslenme konusunda kendimi salmamak için
Canım sağ olsun diyip artık bir sonraki haftaya odaklanmak istiyorum
Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
Gecede erken yattım aslında ama şu an bile esneye esneye bir hal oldum ve bir ara oturduğum yerde gözlerim kapanmış bir anlıkşu karlar biraz erisinde haftaya gidip tekrar şu vitamin değerlerime falan baktırayım sanırım b12den dolayı şu ara bu haldeyim ve kilo vermemde o yüzden direniyor olabilir
kız öğlen akşam poğça yemişsinhakikaten baya karışık bir menü olmuş ama eğer bu menüye rağmen benden fazla çıkarsa eksin herhalde iyice uyuz olurum
Şaka şaka inşallah çok güzel bir bildirim yaparsında bir sonraki hafta o gazla daha dikkatli olursun
Canım aslında menün fena değil ama Selininde dediği gibi geç saatte meyve yememeye çalış
Rabbim zihin açıklığı versin güzelim
İnşallah sınavın çok çok güzel geçerde senden güzel haberler alırız
bu günlerde bu konuyu bende düşünüyorumHmm menü güzeeeellll amaaa akşam meyvelerini kaldrsan canmm aksam aksam şeker girmesin vucuduna çok miden kazınıyosa bi iki badem ceviz yada salatalk süper olur bence ne dersin
Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
yemiycem artık domates salatalık falan yerim artıkCanım aslında menün fena değil ama Selininde dediği gibi geç saatte meyve yememeye çalış
MAŞALLAHGeçen hafta 54,5
Bu hafta 53,6
Fark 0.9
Yüzde 1,65
Bu haftaki hedef kiloma sadece 100 gr kalmış
Birdahaki hafta hedefim 53 inşallah
BENDE REGL OLUCAM MERAK ETYME BEN SALMADIĞIM HALDE SONUÇ SIFIR...Bu menülerin hepsine bayılldımmm kızlar harika gidiyorsunuz ama ben 2 gündür biraz saldım bu regl dönemleri beni mahvediyor...
BİZİM YARIŞ NE OLCAK ÖZLEMMMMMervecim beni bu hafta izinli yazar mısın çok artıda değilim ama ortalamayı düşürmek istemiyorum..bi de regl dönemi moralim bozuk..
Mervecim beni bu hafta izinli yazar mısın çok artıda değilim ama ortalamayı düşürmek istemiyorum..bi de regl dönemi moralim bozuk..
MAŞALLAH ALLAH DAİM ETSİNkilo bildirimi
geçen hafta : 72.7
bu hafta 71.7
fark 1 kg
hesap : (72.7 / 71.7 / 1 / %1.38 )
haftaya hedef : 70.5
ARADA DURUYOR KİLO BENİMDE ŞU AN ÖYLESelam kızlar günaydıııııınnn
Kilo bildirimi :
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo 56.6
Şimdiki kilo : 56.5
Fark -100gr
Toplam fark:18 .7
Uff gitmiyoo yaa55 oluyum tam mezun olcam artk gına geldi diyetten
90 GÜN DİYETİ VAR BEN BU ARALAR ONA BAKIYORUM BU GÜN MEYVE GÜNÜMYaa kızlar napsam değisik bi diyet uygulayp vücudu şasrtsamm mi inmiyooo benim kiloobütün önerilere açığım aklımda dukan express var ama bilmiyorum siz ne dersiniz yaa sadece 3 kilocuk eğer 3 kiloyu vermeden diyeti bırakrsam vucut 57 ye geri dönüyor o yüzden bu direnci kırmam lazim
ZATEN BİZ HAFTA SONU YEDİKLERİMİZİ ANCAK HAFTA İÇİ ERİTİYORUZ O ZAMANDA DEĞİŞİKLİK OLMUYOR HALİYLEaz veya çok kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
eminim bu hafta takım güzel bir derece alacaktır..
bir daha ki haftaya gümbür gümbür girebilmek içinnnn napıyoruzzzz,hafta sonu beslenmemize dikkat ediyoruz kiii yaza kadar tek gram fazlalığımız kalmasınnnn
kilo bildirimi
başlangıç:69,50
geçen hafta :69,90
bu hafta :69,90
yine aynı
halbuki bu hafta sporumu tam yaptım azçok yediğime içtiğime dikkat ettim ama geçen hafta sonu çok yemiştim...kesin 1 kilo falan almıştım benim geçek sonuç haftaya çıkar kızlar...
jilian'a devam tabi ağrım benimde yok ama ben sabahtan yapıordum artık akşam yapıcam daha rahat yaptığımı fark ettim.Ablam bide biz jillian yapıyoruz ya kaslar şişyi bence ilk hafta olduğu icin haftaya daha güzel sonuclar alırız bencenasıl gidiyor senin jillian benim hamlk agrılari gecti bugün ćok daha rahat yaptm şınavi bi tek pek beceremiyorum gerisini full rahat yapıyorum
Yaa kızlar napsam değisik bi diyet uygulayp vücudu şasrtsamm mi inmiyooo benim kiloobütün önerilere açığım aklımda dukan express var ama bilmiyorum siz ne dersiniz yaa sadece 3 kilocuk eğer 3 kiloyu vermeden diyeti bırakrsam vucut 57 ye geri dönüyor o yüzden bu direnci kırmam lazim
Haklisiniz kizlar ama cok abartmadan yedim,selincim sabah yemegi erken yaptim, oglum durmadi bende kahvalti hazirlamaya usendim, yemek yedim, yedigimde zaten oglen olmustu,bu pogacada margarin yok yogurt, sivi yag ve un var yani diger pogacalara gore biraz daha hafif cok yemedim, pilavi da iki kasik yedim, abartmadan yedigim zaman kilo almiyorum. banucum yine senden fazla kilo vermisim inşallah haftayada sen istedigingibi kilo verirsin
Canım bencede az daha sabrette o 3 kg ver ki en ufak şeyde amanın 60a yaklaştım diye panik yaşama
Dediğin gibi direnç var ve emnim onuda bir iki haftaya en geç kırmış olacaksın
Hep diyorum ya Stres bana yaramıyorrrrrr
Ne zaman hırs yapsam hem kendimi kötü hissediyorum hemde her defasında ya gramla gidiyor yada hiç gitmiyorSen ne güzel hem gönlünce yemişsin hemde güzel vermişsin Cidden bende bundan sonra çok fazla takılmayacağım elbet gidecek o kilolar
Ya şu anda kilom fazla olunca daha fazla gider diye ümitleniyorum ama nasıl bir dirençse hala şu 110u bile göremedim değil 99uama söz elimden gelen sporu yapacağım ve hiç stres yapmayacağım bu hafta bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?