- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Yaparım ne zaman başlıyoruz
Evet canım aynen akşam 6 dan sonra yememek çok etkiliyor. Ben akşam ezanından sonra yemeyi bırakıyorum ve bence en etkili olan da bu kilo vermemde.
Tamam banucmm bu süper oldu valla birbirimize destek oluruz kırarız direncleri pztsi başlıyoruz o zamnayy inanır msn annemgile gittiğimizde eşim iki kez yaşpasta aldı ikisinde sadece çataln ucuyla tadına baktm ama kendi yaptığım kurabiyelere dayanamıyorum ama tabi 2 denecik anca yiyorum tadnda bırakmayi ögremeliyiz dimi
Canim ben aksam yemiyorum yada az yiyorum, her seyden tadiyorum ama abartmiyorum, aslinda ben kararli olsam cabuk zayiflarim, cabuk birakiyorum. Lisedeyken cok kiloluydum, bir karar verdim 54 kiloya kadar inmistim. İnşallah bu seferde sizin sayenizde ve sende bizim sayemizde kilolarindan kurtulacagiz sabah ac karna limonlu su iç yada kabonatli limonlu su ic, kk de gormustum metebolizmayi hizlandiriyormus bide saat 6 dan sonra bisey yememeye çalış Allah yardimcin olsun canim
Menümü yaziiim
SABAH : 2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
şekersiz çay
462 kalori
ÖĞLE : 20 ml sütle şekersiz kahve
1 paket altınbaşak diyet bisküvi
2 tane keçiboynuzu
258 kalori
AKŞAM : 2 dilim fırında karnabahar ( sosunun içinde yumurta ve yoğurt var yağ ve un yok )
3 tane küçük yeşil biber
2 kaşık yoğurt
263 kalori
1 buçuk litre su
1 bardak bitki çayı
spor jillian michael 25 dk
mari winsor 18 dk
Belki yatmadan bi kahve icerim
TOPLAM 983 kaloriyazmayi unutmusum
Yaparım ne zaman başlıyoruz
Selinciğim benim Örnek Menüm;
Eki Görüntüle 1368194
Pazartesi; Saf protein günü
Kahvaltıda: omlet yada haşlanma yumurta, jambon yada hindi füme ( dukanda serbest yağ oranı %10un altında diye ), süt yada ayran
aralarda acıktıkça ayran olabilir
Öğlen çok acıkmadıkça yemeyi düşünmüyorum ( nasılsa karataydan alıştım üstelik leptin çalışsın
Akşam; Haşlama yada ızgara Tavuk olabilir, kıyamlı yumurtada olabiliryine yumurta yiyebiliriz dersek, ayran yada yoğurt yanında
Salı; Protein + sebze
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp,
Akşam; kıymalı karnabahar yemeği yada Lahana sarması kıymalı
Çarşamba; Protein + Sebze + meyve
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal
ara; acıkınca yoğurt + 1 elma
Akşam; Melemen olabilir, Tavuk suyuna çorba + but haşlama olabilir, Yoğurt yada cacık
Perşembe; Protein + sebze + meyve + tahıl
Kahvalt; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa )
Akşam; SAhte iskender ( hazır dönerden altına tabi ekmek olmadan ) ısıtıp üzerine yoğurt ve tereyağ yakarak
Cuma; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa ) + Peynir
Akşam; Yeşil Mercimek yemeği ( oda protein nasılsa ) yoğurt yada cacık, Çoban salata bol soğanlı
Cumartesi; Protein + Sebze + meyve + Tahıl + Peynir + Nişasta
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa ) + Peynir
AKşam; Tavuk sote, 200 gr Bulgur pilavı yada kepekli makarna, yoğurt yada cacık yada ayran, Makarna tarzı Nişastalı birşey yemeyeceksek patates salatasıda olabilir aslında
Pazar; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir + Nİşasta + Ödül
Akşam; eğer yiyorsan Arnavut çiğeri olabilir, bir gün önce bulgur pilavı yediysek ertesi gün kıymalı makarna bile olabilir, yoğurt yada cacık yada ayran, salata ve en güzel bölüm ödülllll ; 1 porsiyon sütlü tatlı yiyelim derim benokadar emek vericeğiz hemen savsaklamayalım
Her gül listede sporlar var ama tabi biz fazlasını yapalım
Senin örnek menü nasıl canım ona göre az senden az benden birleştiririz
Aynen canım sonuçta insanız ve arada da olsa birşeyler yenecek
Ömrümüzün sonuna kadar kendimizi frenlemeyi öğreneceğiz
Aslında dediğin gibi şu limonlu suyuda alışkanlık haline getirmem lazım
Sağ ol hatırlattığın için canım
6dan evvel yemeye çalışıyorumda bazen işte eşimle yiyelim diyorum o zamanda 7yide buluyorama 7yi geçmez asla
cel kilom 68.2 canım :)8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA EŞLEŞME SONUÇLARI
1.eşlesme
oynakbası34 >>>> 111,9 %0,39
yst38 >>>> 104,2 BILDIRIMDE BULUNMADI
2.eşleşme
benben >>>>68,3 KILO ALMIS
mrtmuhasebe >>>>69,9 %0
3.eşleşme
sln71 >>>> 56,6 %0,18
minmigo >>>>54,5 %0,65
4.eşleşme
turuncu >>>>72,7 %1,38
finsternis >>>>72,6 %0,28
5.eşleşme
bugünadımleyla >>>> 65,6 %0
oglusum_yh >>>>67,7 %0,44
6.eşleşme
aygün01 >>>>79,5 %1,38
napcazgari >>>> 79 %1,52
7.eşleşme
adayaren38 >>>>70,7 BİLDİRİMDE BULUNMADI
doge >>>>69 %1,16
Menü yazıyorum
Sabah bal tereyağı tahin pekmez ekmek salatalık domates zeytin
Öğlen 1 börek kurabiye tatlı poğaça
Akşam eve gidemedim.
Yarın oğlanın dişi var.
Akrabamız vefat etti. Ankara ve sivastan akrabalar yatılı gelecek
Senin örnek menü süper canm bu doğrultuda gidelim hepsi benim evde de olan şeyler bi tek hindi füme hindi salam yok ben 1 2 kaşık kıyma yerim kahvaltıda yumurtayla bitek orayi degistiririm gerisi bana uyar tatlm süper menüinşallah boll eksi getirir bize
Canım başınız sağ olsun
Rabbim Cennetine kabul etsin geride kalanlara sabırlar versin....aminnnn
Oğlanada şimdiden çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin umarım çok rahat atlatırsınız
Canım Jambon sana en yakıın BİMde bile var üstelik çokda uygun o yüzden yazdım hem değişiklik olsun sıkmasın bizi diye2 liramıydı neydi ufak paketi ve 1 paket rahat iki gün gider bence sonuçta yiyeceğimiz 2 en fazla 3 dilim hatta onu omletede karıştırabiliriz ufak ufak doğrayıp değişik bir görüntü olur sıkılmayız
Bu arada pastırmada serbest ama o biraz pahalıı yahuuuuubirde sonradan insanın teninin kokması rahatsız ediyor beni sonradan ( kendimden tiksiniyorum sonradan tabi yerken iyi )
Gayet iyiMenümü yaziiim
SABAH : 2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
şekersiz çay
462 kalori
ÖĞLE : 20 ml sütle şekersiz kahve
1 paket altınbaşak diyet bisküvi
2 tane keçiboynuzu
258 kalori
AKŞAM : 2 dilim fırında karnabahar ( sosunun içinde yumurta ve yoğurt var yağ ve un yok )
3 tane küçük yeşil biber
2 kaşık yoğurt
263 kalori
1 buçuk litre su
1 bardak bitki çayı
spor jillian michael 25 dk
mari winsor 18 dk
Belki yatmadan bi kahve icerim
Başın sağolsunMenü yazıyorum
Akşam eve gidemedim.
Yarın oğlanın dişi var.
Selinciğim benim Örnek Menüm;
Eki Görüntüle 1368194
Pazartesi; Saf protein günü
Kahvaltıda: omlet yada haşlanma yumurta, jambon yada hindi füme ( dukanda serbest yağ oranı %10un altında diye ), süt yada ayran
aralarda acıktıkça ayran olabilir
Öğlen çok acıkmadıkça yemeyi düşünmüyorum ( nasılsa karataydan alıştım üstelik leptin çalışsın
Akşam; Haşlama yada ızgara Tavuk olabilir, kıyamlı yumurtada olabiliryine yumurta yiyebiliriz dersek, ayran yada yoğurt yanında
Salı; Protein + sebze
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp,
Akşam; kıymalı karnabahar yemeği yada Lahana sarması kıymalı
Çarşamba; Protein + Sebze + meyve
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal
Akşam; Melemen olabilir, Tavuk suyuna çorba + but haşlama olabilir, Yoğurt yada cacık
Perşembe; Protein + sebze + meyve + tahıl
Kahvalt; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa )
Akşam; SAhte iskender ( hazır dönerden altına tabi ekmek olmadan ) ısıtıp üzerine yoğurt ve tereyağ yakarak
Cuma; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir
Akşam; Yeşil Mercimek yemeği ( oda protein nasılsa ) yoğurt yada cacık, Çoban salata bol soğanlı
Cumartesi; Protein + Sebze + meyve + Tahıl + Peynir + Nişasta
AKşam; Tavuk sote, 200 gr Bulgur pilavı yada kepekli makarna, yoğurt yada cacık yada ayran, Makarna tarzı Nişastalı birşey yemeyeceksek patates salatasıda olabilir aslında
Pazar; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir + Nİşasta + Ödül
Akşam; eğer yiyorsan Arnavut çiğeri olabilir, bir gün önce bulgur pilavı yediysek ertesi gün kıymalı makarna bile olabilir, yoğurt yada cacık yada ayran, salata ve en güzel bölüm ödülllll ; 1 porsiyon sütlü tatlı yiyelim derim benokadar emek vericeğiz hemen savsaklamayalım
Her gül listede sporlar var ama tabi biz fazlasını yapalım
Senin örnek menü nasıl canım ona göre az senden az benden birleştiririz
Aynen canım sonuçta insanız ve arada da olsa birşeyler yenecek
Ömrümüzün sonuna kadar kendimizi frenlemeyi öğreneceğiz
Aslında dediğin gibi şu limonlu suyuda alışkanlık haline getirmem lazım
Sağ ol hatırlattığın için canım
6dan evvel yemeye çalışıyorumda bazen işte eşimle yiyelim diyorum o zamanda 7yide buluyorama 7yi geçmez asla
Menü yazıyorum
Akşam eve gidemedim.
Yarın oğlanın dişi var.
menümü paylaşıp geçmişe gidicem
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm, 1 kk peynir, az tahinpekmez ve çay
ara: 1 neskafe
öğlen: haşlanmış kepekli makarna peynirli
ara: 2 galete yeşil çay
ara: 1 neskafe (okulda arıyorum)
akşam: 1 kase taze fasülye
ara: çay ve 5 kestane düşünüyorum
bol su birazdan yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?