Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet canım aynen akşam 6 dan sonra yememek çok etkiliyor. Ben akşam ezanından sonra yemeyi bırakıyorum ve bence en etkili olan da bu kilo vermemde.

Bende 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum 18 kiloyu da böyle verdim

Selinciğim benim Örnek Menüm;

Pazartesi; Saf protein günü
Kahvaltıda: omlet yada haşlanma yumurta, jambon yada hindi füme ( dukanda serbest yağ oranı %10un altında diye ), süt yada ayran
aralarda acıktıkça ayran olabilir
Öğlen çok acıkmadıkça yemeyi düşünmüyorum ( nasılsa karataydan alıştım üstelik leptin çalışsın
Akşam; Haşlama yada ızgara Tavuk olabilir, kıyamlı yumurtada olabilir yine yumurta yiyebiliriz dersek, ayran yada yoğurt yanında

Salı; Protein + sebze
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp,
Akşam; kıymalı karnabahar yemeği yada Lahana sarması kıymalı

Çarşamba; Protein + Sebze + meyve
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal
ara; acıkınca yoğurt + 1 elma
Akşam; Melemen olabilir, Tavuk suyuna çorba + but haşlama olabilir, Yoğurt yada cacık

Perşembe; Protein + sebze + meyve + tahıl
Kahvalt; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa )
ara; acıkınca yoğurt + 1 elma
Akşam; SAhte iskender ( hazır dönerden altına tabi ekmek olmadan ) ısıtıp üzerine yoğurt ve tereyağ yakarak

Cuma; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa ) + Peynir
Akşam; Yeşil Mercimek yemeği ( oda protein nasılsa ) yoğurt yada cacık, Çoban salata bol soğanlı

Cumartesi; Protein + Sebze + meyve + Tahıl + Peynir + Nişasta
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa ) + Peynir
AKşam; Tavuk sote, 200 gr Bulgur pilavı yada kepekli makarna, yoğurt yada cacık yada ayran, Makarna tarzı Nişastalı birşey yemeyeceksek patates salatasıda olabilir aslında

Pazar; Protein + sebze + meyve + tahıl + peynir + Nİşasta + Ödül
Akşam; eğer yiyorsan Arnavut çiğeri olabilir, bir gün önce bulgur pilavı yediysek ertesi gün kıymalı makarna bile olabilir, yoğurt yada cacık yada ayran, salata ve en güzel bölüm ödülllll ; 1 porsiyon sütlü tatlı yiyelim derim ben okadar emek vericeğiz hemen savsaklamayalım

Her gül listede sporlar var ama tabi biz fazlasını yapalım

Senin örnek menü nasıl canım ona göre az senden az benden birleştiririz

Aynen canım sonuçta insanız ve arada da olsa birşeyler yenecek
Ömrümüzün sonuna kadar kendimizi frenlemeyi öğreneceğiz

Aslında dediğin gibi şu limonlu suyuda alışkanlık haline getirmem lazım
Sağ ol hatırlattığın için canım
6dan evvel yemeye çalışıyorumda bazen işte eşimle yiyelim diyorum o zamanda 7yide buluyor ama 7yi geçmez asla

Yaparım ne zaman başlıyoruz

Anaaaa ne güzel rakibemde ekleniyor voltrana

O zaman bakın bakalım kızlar nasıl örnek menü hani bütçeleri sarsmayacak ve hepimizin bulabileceği şeyleri yazmaya çalıştım ama yine sizlerde fikirlerinizi yazın ki bir ortak menü bulalım hem bir hafta ne pişirsek derdi olmaz

Menü yazıyorum
Sabah bal tereyağı tahin pekmez ekmek salatalık domates zeytin
Öğlen 1 börek kurabiye tatlı poğaça
Akşam eve gidemedim.
Yarın oğlanın dişi var.
Akrabamız vefat etti. Ankara ve sivastan akrabalar yatılı gelecek

Senin örnek menü süper canm bu doğrultuda gidelim hepsi benim evde de olan şeyler bi tek hindi füme hindi salam yok ben 1 2 kaşık kıyma yerim kahvaltıda yumurtayla bitek orayi degistiririm gerisi bana uyar tatlm süper menü inşallah boll eksi getirir bize

Benim gün
cel kilom 68.2 canım :)

Canım başınız sağ olsun
Rabbim Cennetine kabul etsin geride kalanlara sabırlar versin....aminnnn
Oğlanada şimdiden çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin umarım çok rahat atlatırsınız

Canım Jambon sana en yakıın BİMde bile var üstelik çokda uygun o yüzden yazdım hem değişiklik olsun sıkmasın bizi diye 2 liramıydı neydi ufak paketi ve 1 paket rahat iki gün gider bence sonuçta yiyeceğimiz 2 en fazla 3 dilim hatta onu omletede karıştırabiliriz ufak ufak doğrayıp değişik bir görüntü olur sıkılmayız
Bu arada pastırmada serbest ama o biraz pahalıı yahuuuuu birde sonradan insanın teninin kokması rahatsız ediyor beni sonradan ( kendimden tiksiniyorum sonradan tabi yerken iyi )

Hmm bi bakıyım bime canm hic yemedim daha önce salam var evde ama olmaz sanırım yaglı diye pastrmayi bende çok seviyorum ama kokmak feci oluyo yarn bakıyorum hemen bime

Gayet iyi

Bende bendeeeee

Başınız sağolsun canm Allah mekannı cennet etsin

selam kızlar....bugün tüm gün telefondan giremedim çok yazmak istememe rağmen...çok üzgünüm yine şeytanın bacağını kıramadığım için....ama pes etmiş de değilim....bu gün olmadıysa bidahaki hafta olur, bu demek oluyor ki bazı yolunda gitmeyen şeyler var farkında olmadan yanlış besleniyorum demekki, bide kilom çok oturmuş heralde kaç aydır spor yapmama rağmen hiç veremedim sanki daha önce hiç bukdr veremediğim olmamıştı ya şaka gibi...aldığım bazı kararlar var, tereyağını kahvaltıdan kaldırıcam bide öyle denicem tatlıya karşı çok daha hassas olucam çok acıktığımda ara öğün olarak yulaflı yoğurda sarılıcam...

menümü paylaşıp geçmişe gidicem

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm, 1 kk peynir, az tahinpekmez ve çay
ara: 1 neskafe
öğlen: haşlanmış kepekli makarna peynirli
ara: 2 galete yeşil çay
ara: 1 neskafe (okulda arıyorum)
akşam: 1 kase taze fasülye
ara: çay ve 5 kestane düşünüyorum

bol su birazdan yeşil çay

Menü
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kepekli lavas
40gr beyaz peynir
3 zeytin ve tere

Ara 2 parça küçük bitter çikolata
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle 2 kepçe yayla çorbası
30gr kepekli ekmek
1 kuru incir
6 badem
1 hurma

Ara 0.5 elma
1 fincan sade Nescafe
1 parça çikolata

akşam
5 yk pirinç pilavı
haşlanmış tavuk
0.5 güveç sütlaç
1kucuk kase salataa

3lt su , ben yazmıyorum ama hergun 3 lt su içiyorum.

Cok guzel dengeli bi menü tatlş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…