Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hmm bi bakıyım bime canm hic yemedim daha önce salam var evde ama olmaz sanırım yaglı diye pastrmayi bende çok seviyorum ama kokmak feci oluyo yarn bakıyorum hemen bime

Canım ben Piliç Jambon alıyorum arada Salamdan pek farkı yok tadının sadece yağ oranı daha az
Dana Jambon pek sevmiyorum çünkü biraz çiğ et gibi geliyor bana zaten normalde piliç hariç salamda yemem

Hehhhhh olduk 4 kişi
Hadi kızlar listeyi o zaman herkes kayıt etsin bende edeyim olmadı bir gün evvelden birbirimize bir sonraki menüyüde hatırlatırız

Hayırlısı canım inşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç alırsın
İstersen sende Dukan Expressine katıl hem metabolizmayı şaşırtmış olursun
Benim 1 haftalık örnek menüye bir göz at istersen

Canım menün çok güzel afiyet olsun bol bol eksi olarak döner inşallah

Süper canm pzartesi o günün menüsünü sasabahtan paylaşalm o doğrultuda yemeklerimizi hazırlarz her sabah o gün7n listesini yazalm sporla beraber cok güzel sonuçlar alırız bence valla heycanlandm kzzzzz haticeee nirdeesiiinnnn

Bugünlük bana müsaade

Eşim geliyormuş bir gece bari pc başında yakalamasın
Hem yarın için elmalı kurabiye yapacağım kuzene götürmek için

İnşallah yarın kahvaltıdan sonra damlarım nasılsa eşim ve çocuklar geç uyanır zaten uyandığında da kuzene götürmek için ev hediyesi almaya çıkacak eşim bende o arada rahat rahat sohbete gelirim

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler şimdiden
Allaha emanet olun

Neden böyle oldu canım senin kilo da mi duraklamada
öyle heralde canım ben de anlamadım
gayet iyi tatlım afiyet olsun
aynen öyle canım motivasyonu düşürmek yok
wuu canım öğlen kazandibiler hiiiç olmamış ki ben de çok severim yarım porsiyonla kalabilseydin keşke neyse ki telafi etmişsin
afiyet olsun tatlım
ah be canım sabah biraz abartılı mı olmuş ne, misafir ağırlamak zordur Allah kolaylık versin Allah sizlere ömür versin
harikasın tubacım beni de geçtin bu hafta tebrik ediyorum :)
Cok guzel dengeli bi menü tatlş
saol canımcım :)
inşallah banucum ya bu hafta olur ben şaşırtıcam onu bigüzel zaten :) bnm onu yapmam mümkün değil ailemle yaşıyorum ya bizim evde ne pişerse herkes onu yemek zorundadır :):)

Aynen canım hatta istersen bir gece evvel paylaşalım ki ertesi sabaha eksiğimiz varsa önceden eşlerimize aldırırız
Bende baktım yulaf kepeğim varmış ama kullanmayı düşünmüyorum çünkü onunda tadı pek yok değil

Anammm bakalım önümüzdeki hafta ne olacak

Bende yulaf kepeği yemicem evet aksamdan paylasmak daha iyi eksikleri aliriz benim yarın pazar günüm eksileri pazar alcam yarn sebze felooonnn

Takipteyim ben evde tartıldım artıdayım çok fena

Gayet güzel canm

Tereyağının her zamn kahvaltida olmaması ii fikir bende gecen gun bunu söylemek istemiştim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…