- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
canım dondurmayı öğün yerine sayman cok mantıklı afiyet olsunMerhaba kızlar ancak girebildim menumu yyazayım
sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık
biraz peynir
ara
Türk Kahvesi
öğle
1 külah mc donalds dondurma
Ara
1 mandalina
akşam
100 gr kıyma
2 dilim ekmek
ara
1 kahve içeceği
Toplam 1150 kalori
ah canım benim isterdim ama bizim evde ne pişerse o yenir anne kuralı :):)Leylacm kızlar sizde katılın bize yapmak isteyenler hep birlikte yaparz banucun çok güzel herkesin evinde olabilecek bi menü ayarlamşbirliktrn kuvvet dogar gelin haydii
Ya ben bugun çok kötüyüm hiç yiyecek halim yok midem bulanıyor bulantiyi dindirmek için çok az Türk kahvesi yaptım zorla içtim
Boğazlarım çok kötü oyüzden yemek görünce midem bulanıyor
şu saat oldu hala yemek yiyemedim
Sagol canim allah razı olsunGeçmiş olsun cnm
benben >>>>68,3 KILO ALMIS
mrtmuhasebe >>>>69,9 %0
kız ben işten eve 7 de geliyom ben ne yapacam ne yapacak bu garip evdekiler yerken benimde canım istiyooooBende 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum 18 kiloyu da böyle verdim
Süper canm pzartesi o günün menüsünü sasabahtan paylaşalm o doğrultuda yemeklerimizi hazırlarz her sabah o gün7n listesini yazalm sporla beraber cok güzel sonuçlar alırız bence valla heycanlandm kzzzzzhaticeee nirdeesiiinnnn
öğlen ve akşam poğaça biraz fazla mı olmuş neBugunki menum
sabah
peynir, zeytin, salatalik, bir bardak sekersiz bitki cayi
oglen
iki pogaca, bir bardak ayran
Aksam
yarim sandvic ekmegine yagsiz sucuk, bir tane kucuk pogaca, biber tursusu, bir bardak ayran
bir bardak sekersiz cay
Hayırlı geceler kızlar
Özlem benden korktu..ne oldu be eşim neccem ben şimdi ...kaptannn o izne ayrılırsa ben kimle eşleşicemmmm
kız ben işten eve 7 de geliyom ben ne yapacam ne yapacak bu garip evdekiler yerken benimde canım istiyoooo
SİZ NAPIYOSUNUZ BAKALIMMMM KARABUĞDAY BİTİİ BSŞKS ŞRYR Mİ BAŞLADINIZ HI HI
Günaydın kızlar
Oğlum kucağımda uyudu şimdi içeride. Hayırla bitseydi
Pazartesi işe başlıyorum. Bebeğimi bırakmak çok dokunuyor. Bana ençok ihtiyacı olduğu günlerde bırakmak
günaydın kızlar :) kapalı ve buzlu bir sabah...bugün de herşeye inat çıtır kız olma yolunda devam
Günaydın fıstıklaaaarrr kahvemi içtim sporumu yaptm kahvaltımı da yaptmmm oooo benden iyi yokkkk
Size de GünaydınnGünaydın fıstıklaaaarrr kahvemi içtim sporumu yaptm kahvaltımı da yaptmmm oooo benden iyi yokkkk
Bende yulaf kepeği yemicemevet aksamdan paylasmak daha iyi eksikleri aliriz benim yarın pazar günüm eksileri pazar alcam yarn sebze felooonnn
Takipteyim ben evde tartıldım artıdayım çok fena
SİZ NAPIYOSUNUZ BAKALIMMMM KARABUĞDAY BİTİİ BSŞKS ŞRYR Mİ BAŞLADINIZ HI HI
Pazartesi işe başlıyorum. Bebeğimi bırakmak çok dokunuyor. Bana ençok ihtiyacı olduğu günlerde bırakmak
Masaallah canım neguzel baki olsun inşİyi günler arkadaşlar.Bugün düne göre eksi gördüm tartıda çok mutluyum çookk inşallah geçici değildir :)
Dün Dukana öyle takmışım ki rüyamda gördüm 1. gün ne yiyebilirim 2. gün hangi besini yesemm daha iyi olur diye.Biraz kabus gibiydi yalnız :) İçim bunalarak uyandım :) Kahvaltımı yaptım evimi toparladım sobamıda yaktımm şimdi oğluşum izin verirse ders çalışacağım haftaya bir desten sınava gireceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?