Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım dondurmayı öğün yerine sayman cok mantıklı afiyet olsun

Bugunki menum
sabah
peynir, zeytin, salatalik, bir bardak sekersiz bitki cayi
oglen
iki pogaca, bir bardak ayran
Aksam
yarim sandvic ekmegine yagsiz sucuk, bir tane kucuk pogaca, biber tursusu, bir bardak ayran
bir bardak sekersiz cay
Hayırlı geceler kızlar

benben >>>>68,3 KILO ALMIS
mrtmuhasebe >>>>69,9 %0

Özlem benden korktu..ne oldu be eşim neccem ben şimdi ...kaptannn o izne ayrılırsa ben kimle eşleşicemmmm

Bende 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum 18 kiloyu da böyle verdim
kız ben işten eve 7 de geliyom ben ne yapacam ne yapacak bu garip evdekiler yerken benimde canım istiyoooo

SİZ NAPIYOSUNUZ BAKALIMMMM KARABUĞDAY BİTİİ BSŞKS ŞRYR Mİ BAŞLADINIZ HI HI

kızlar bu gün benim meyve günümdü akşama kadar kuru ve yaş sebze meyve yedim

sabah 1 tabak meyve
öğlen sonra fındık+ceviz+incir vs kuru meyve
akşam:domates biber
2 tane kestane
2 çatal kadayıf
2 çatalın ucuyla tavuk eti(haşlama)
1 elma ve çay

ablamlar oturmaya geldide bu şekilde oldu...

öğlen ve akşam poğaça biraz fazla mı olmuş ne

Gel ablam sende katıl pazartesi dukan express yapcaz

Pazartesi işe başlıyorum. Bebeğimi bırakmak çok dokunuyor. Bana ençok ihtiyacı olduğu günlerde bırakmak

Hmmm çalışmak bence sana psikolojik olarak çok iyi gelcek ama senin yavruda pek küçük daha Allah yardmcn olsun canm

Günaydın fıstıklaaaarrr kahvemi içtim sporumu yaptm kahvaltımı da yaptmmm oooo benden iyi yokkkk
Günaydın fıstıklaaaarrr kahvemi içtim sporumu yaptm kahvaltımı da yaptmmm oooo benden iyi yokkkk
Size de Günaydınn çıtır bir kız olmam için sadece 15 kilom kaldı şimdiden kendimi çıtır hissediyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Anammm bugün resmen kış uykusuna yattım sanki bu gece sabah bir kalktım saat 10 buçuk
gözlerime inanamadım tabi telefonu salonda unutunca çalar saati duymamışım neyse bugünlükte böyle olsun

Tam kahvaltımı hazırlıyordum ki eşim aradı çayı koyun geliyorum diye ( biz uyurken kendini dışarı atmış gezenti )
Etrafı toparladım çayımıda demledim ki eşim geldi ve kahvaltımızı yaptık

Birazdan dışarı cıkacağız sanırım hem arkadaşımız ev aldı ona evhediyesi alacağız hemde Alışveriş yaparım sanırım hazır çıkmışken Hemde çıkmışken biraz yürümüş olurum

Bende yulaf kepeği yemicem evet aksamdan paylasmak daha iyi eksikleri aliriz benim yarın pazar günüm eksileri pazar alcam yarn sebze felooonnn

Bende bugün alırım sanırım eksikleri tekrar listeye bakayımda unuttuğum birşey olmasın en azından ilk iki gün için olmadı eşime yine aldırırım nasılsa

Takipteyim ben evde tartıldım artıdayım çok fena

Rakibem hiç takılma o artıya eminim ödemdir o sen bize takıl haftaya güzel bir netice alacağına eminim

SİZ NAPIYOSUNUZ BAKALIMMMM KARABUĞDAY BİTİİ BSŞKS ŞRYR Mİ BAŞLADINIZ HI HI

Heee bitti çok şükür
Kız geçen gün kalan haşlanmış karabuğdayı yan çatıya attım bari ziyan olmasın kuşlar yesin diye yeminle kuşlar bile yemedi hala duruyor sabahta hazır ekmek varken birazda ekmek attım aynı yere kız kuşlar ekmekleri yedi yinede ellemediler ya karabuğdayı

Bu arada istersen benim oluşturduğum listeye bir bak sanada uygunsa sende takıl bize

Pazartesi işe başlıyorum. Bebeğimi bırakmak çok dokunuyor. Bana ençok ihtiyacı olduğu günlerde bırakmak

Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah bu günüde hayırlısıyla atlatırsınızda kuzun rahatlar sonra artık mecbur alışacak senin çalışıyor olmana
Sonuçta kimse keyfinden çalışmıyor be güzelim herşey onun daha iyi bir gelecek sahibi olması için değilmi
şu an çok ufak ama eminim büyüdükçe seni anlayacaktır

İyi günler arkadaşlar.Bugün düne göre eksi gördüm tartıda çok mutluyum çookk inşallah geçici değildir :)
Dün Dukana öyle takmışım ki rüyamda gördüm 1. gün ne yiyebilirim 2. gün hangi besini yesemm daha iyi olur diye.Biraz kabus gibiydi yalnız :) İçim bunalarak uyandım :) Kahvaltımı yaptım evimi toparladım sobamıda yaktımm şimdi oğluşum izin verirse ders çalışacağım haftaya bir desten sınava gireceğim inşallah

Masaallah canım neguzel baki olsun inş
Darısı bizim başımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…