Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence kötü bir ödül. Boğazımdan kesip verdiğim kiloyu boğazla kutlamak çok kötü.

Yok kız insanz yani kendini 2 kare bitter çikolata veya küçük bi kase sütlü tatlıyla ödüllendirmen iyi olur bence hatta çokk nadir 1 tane şerbetli tatli yeterki tadnda bırakmayi bil

Öyle bir kıyafetim var hayalini kurduğum 3 parça takım elbise etekli pembe beyaz. Yaza işe başlayınca onu giyip gitmeyi hayal etmiştim. Vucut dengesiz olduğu için kıyafete yatırım yapamam.
İlk 5 kilo için henüz birşey bulamadım.
10 kilo olunca sallama küpe alacağım
20 olunca kocişim bana yüzük alacak
30 olunca param kalırsa bilezik alıcam. Ama o dönemde gardırop yenilediğim için çok param kalacağını sanmıyorum

Gunaydin kızlar mutlu pazarlar gelecek hafta 78 i hedefkerken 77 leri gorur gibi oldum. Sabah tartida şaşırdım, inşallahh haftaya kadar kilo almam, yaklaşık 10 senedir kilo aliyorum dietle veriyorum, dietler yapiyorum, diette sunu anladim sabah ve oglen yediklerimiz cok abartmamak sartiyla kiloya donusmuyor, önemli olan 6 dan sonraki yediklerimiz, 6 dan sonra bişey yememeye calisiyorum

gunaydın tatlım ınsallah almazsın sen daha once takımlarda yarısmısmıydın

gunaydın tatlım ınsallah almazsın sen daha once takımlarda yarısmısmıydın
Eveet canim 2. Takimdaydim, bazi sebeblerden takimdan ayrildim, cok fazla katılmıyordum oglumun diş problemleri vardi, takimda cok aktif degildi açıkçası burdaki gibi samimi kisiler bulamadim şimdi nasil bilmiyorum

Eveet canim 2. Takimdaydim, bazi sebeblerden takimdan ayrildim, cok fazla katılmıyordum oglumun diş problemleri vardi, takimda cok aktif degildi açıkçası burdaki gibi samimi kisiler bulamadim şimdi nasil bilmiyorum
anladım canm yenı uye gıbı gırıs yapmıstık lısteyede o yuzden sordum tatlım

ahhh ahhh kızlar bu kilo neden böyle nankör? sadece 1 günlük kaçamak bana artı 1.8 kiloya mal oldu
kilo verdın canım ama sabıtlemeden kacamak yaptıgın ıcın bu kadar cok olarak gerı dondu ama yerlesmıs kılo olmadıgı ıcın cabuk tolere edersın uzulme

merhaba kızlar..haftasonu eşim evde olduğu için çok sık giremiyorum foruma..
cuma-cumartesi biraz kaçamaklarım oldu ama bugün toparlandım tekrardan.cumaya kadar hedef kiloma ulaşmak için sıkı bir diyet yapmam lazım.
Dukan ekspresse baktım ama ben pek bi listeye bağlı kalamıyorum.
Neyse bakalım yarın ola hayr olaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…