Bence kötü bir ödül. Boğazımdan kesip verdiğim kiloyu boğazla kutlamak çok kötü.Bence güzel düşünmüssün canm çikolata özellikle bitter bence güzel bi ödül
Bence kötü bir ödül. Boğazımdan kesip verdiğim kiloyu boğazla kutlamak çok kötü.
günaydın rakibem ben çok iyiyim ya sen :):)Günaydın kızlar , nasılsınız bakalım
Öyle bir kıyafetim var hayalini kurduğum 3 parça takım elbise etekli pembe beyaz. Yaza işe başlayınca onu giyip gitmeyi hayal etmiştim. Vucut dengesiz olduğu için kıyafete yatırım yapamam.Bence ödül olarak çok beğendiğin bir elbise ya da kıyafetin şuanki bedeninden bir beden küçüğünü almayı düşünebilirsin hem içine girince çok mutlu hissedersin motive olursun hem de kilolar gider
O ödül olmayacak o benim hakkım olacak 2 haftada bir 1 gün tatlı günü hakkı veriyorum kendimeYok kız insanz yani kendini 2 kare bitter çikolata veya küçük bi kase sütlü tatlıyla ödüllendirmen iyi olur bence hatta çokk nadir 1 tane şerbetli tatli yeterki tadnda bırakmayi bil
gunaydın tatlım ınsallah almazsın sen daha once takımlarda yarısmısmıydınGunaydin kızlar mutlu pazarlar gelecek hafta 78 i hedefkerken 77 leri gorur gibi old9um. Sabah tartida şaşırdım,inşallahh haftaya kadar kilo almam, yaklaşık 10 senedir kilo aliyorum dietle veriyorum, dietler yapiyorum, diette sunu anladim sabah ve oglen yediklerimiz cok abartmamak sartiyla kiloya donusmuyor, onemli ol an 6 dan sonraki yediklerkmiz, 6 dan sonra bişey yememeye calisiyorum
Eveet canim 2. Takimdaydim, bazi sebeblerden takimdan ayrildim, cok fazla katılmıyordum oglumun diş problemleri vardi, takimda cok aktif degildi açıkçası burdaki gibi samimi kisiler bulamadim şimdi nasil bilmiyorumgunaydın tatlım ınsallah almazsın sen daha once takımlarda yarısmısmıydın
anladım canm yenı uye gıbı gırıs yapmıstık lısteyede o yuzden sordum tatlımEveet canim 2. Takimdaydim, bazi sebeblerden takimdan ayrildim, cok fazla katılmıyordum oglumun diş problemleri vardi, takimda cok aktif degildi açıkçası burdaki gibi samimi kisiler bulamadim şimdi nasil bilmiyorum
kilo verdın canım ama sabıtlemeden kacamak yaptıgın ıcın bu kadar cok olarak gerı dondu ama yerlesmıs kılo olmadıgı ıcın cabuk tolere edersın uzulmeahhh ahhh kızlar bu kilo neden böyle nankör? sadece 1 günlük kaçamak bana artı 1.8 kiloya mal oldu
Umarim bu hafta ekstra dikkat edicem hatta bi 3 4 gun dukan atak yapicamkilo verdın canım ama sabıtlemeden kacamak yaptıgın ıcın bu kadar cok olarak gerı dondu ama yerlesmıs kılo olmadıgı ıcın cabuk tolere edersın uzulme
ooo karşımda bu hafta için güçlü bir rakip görüyorum.Ben 2 gün salınca verdiğim kilo geri geldi.Sabah sadece bir nar yedim ve 1 fincan kahve içtim 200 kalori almışım :))
Klasik sözüm : iyi olan kazansın :)ooo karşımda bu hafta için güçlü bir rakip görüyorum.Ben 2 gün salınca verdiğim kilo geri geldi.
Hadi bakalım cumaya kim kazanacak :)))
günaydın rakibem ben çok iyiyim ya sen :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?