Sağol canım benim allah razı olsunÇok şükür canım çok sevindim senin için inşallah çabucak geçer rahatsızlığın
canım öyle oluyor malesef seda sayan da hep öyle diyordu bir kaçamak yapayım 3 kilo doğru diyor kadın bende de öyle oluyor malesefahhh ahhh kızlar bu kilo neden böyle nankör? sadece 1 günlük kaçamak bana artı 1.8 kiloya mal oldu
afiyet olsun canım gayet iyiMenü bildirimi
Sabah 9:15
2 haşlanmış yumurta
1 muz
Peynir
1 zeytin
Öğlen 13:00
Yoğurtlu karabuğday
Akşam 16:30
1 baget haşlanmış
1 kase yoğurt
1 kase taze fasulye
1 tane karalahana sarması
Bitki çayı ve su içicem bol bol
canım sarma küçük olabilir ama sanki 22 çokmuşMenüm
Kahvaltı
Fırında 100 gr patates
35 gr beyaz peynir
1 biber kozleme
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1tk Kahvaltı lık sos
Ara 8 badem
1 kuru incir
1 hurma
150 ml greyfurt suyu
Öğle
1 kase kendi yaptığım kefir
30 gr kuru üzüm
4 badem
Akşam
22 tane kara lahana sarması(biz yaprk gibi küçük sarariz )
15 gr tam buğday ekmeği
2 yk yoğurtlu havuç
12 gr kinder ciholata
1 portakal
Yediklerim erisin 15dk trampolin de ziplarim.
keki telafi etmişsin tatlım da sabah fazla bence ki simit çok tehlikeli biliyorsunBugün ise bunları yediiiimmm inşallah sıkılmadınız
Sabah: 1 simit, peynir, zeytin, 2 çatal omlet, 2 lokma krep
Öğle-Akşam: Tavuk sote 3 yk, 1 dilim fırında kaşarlı patates, 2 yk kabak yemeği, yeşil soğan
Ara: 1 dilim kek
Artık mutfak kapandı benim için sadece içecek alabilirim
wuu süpersin tatlışmerhaba kızlar.
bugün ki menüm :
sabah :09.30
-1 dilim t.b ekmeği
-avuç içi kadar patatesli yumurta
-1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğlen : 13.00
-1 tane elmalı kurabiye
-sade neskafe
akşam : 16.00
-100 gr haşlanmış kalem makarna
-üzerine 1 kaşık kıymalı salça
-salata
birazdan bir porsiyon meyve yerim ve biter ...
spor olarak leslie 4 mil yapacağım şimdi
su 2.5 lt
kuzum ya pek dengeli olmamış menün sabah hiç yok zaten ki bu öğün önemli benim için öğlen ekmek çok akşamı zaten söylemiyorumBugün ve ben
sabah portakal ve greyfurt karışımı sıkma suyu 1 bardak
Öğlen patatesli ddomatesli yumurta 2 yemek kaşığı kadar
1 k.k peynir
5 tane zetin
3 dilim ekmek
Akşam
1 büyük porsiyon mantı ekmeksiz
4 tane eti gofret
ve bol bol su
inşallah kuzum hepimiz için inş çok ihtiyacım var bunaOoo masaallah canım inş. Bol eksili olur bu hafta
Güzel canım tabi akşam da önemli
Menun güzel olmuş canım karalahana sarmayi çok severim.
Güzel menüselam beybiler umarım keyifli bir pazar geçirmişsinizdir, benimki çok yorucuydu şimdi de gençlere ders hazırlamak için geçtim pc karşısına önce menümü paylaşayım sonra bi geçmiş yapayım
sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm yanında 4 zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: avuç içi büyüklüğünde 2 parça kızarmış balık, 3 tulumba tatlısı (mecburen yedim kızlar balıktan sonra mutlaka tatlı ararım yoksa midem kötü oluyor)
ara: 2 mandalina, soda
akşam: 4 fırın köfte yanında 1 servis kaşığı fırın patates
ara: kahve düşünüyorum
bol su var bol hareket var
Evet canım zaten yediklerim hep çıktı midem kötü oldu kaç gündür yemek yemeyip mantı yiyince dogru lavaboyacanım öyle oluyor malesef seda sayan da hep öyle diyordu bir kaçamak yapayım 3 kilo doğru diyor kadın bende de öyle oluyor malesef
afiyet olsun canım gayet iyi
canım sarma küçük olabilir ama sanki 22 çokmuşonun dışında güzel afiyet olsun
keki telafi etmişsin tatlım da sabah fazla bence ki simit çok tehlikeli biliyorsun
wuu süpersin tatlış
kuzum ya pek dengeli olmamış menün sabah hiç yok zaten ki bu öğün önemli benim için öğlen ekmek çok akşamı zaten söylemiyorum
inşallah kuzum hepimiz için inş çok ihtiyacım var buna
Merve bu hafta yarışma yokmu kendi aramızda bende katilmak istiyorumyok canm ortalamamızı etkıledıgı ıcın sonuc hazırlamayı etkılıyor sadece ben tekrardan sonuc lıstesını duzelttım bı sorun yok
sabah doydun mu? soslu mısır cıss onun haricinde güzel canımMenümü paylaşayım
Sabah
1 fincan sütlü kahve
1 nar
akşam
patlıcan yemeği 1 tabak
2 kaşık yogurt
1 dilim ekmek
Ara
soslu misir
6-7 bardak su
oo süper hadi bakalım yakındır kurtulman böyle giderse :)Evet canım zaten yediklerim hep çıktı midem kötü oldu kaç gündür yemek yemeyip mantı yiyince dogru lavaboya
yarın inş. Tam düzene girerim
Şimdi biraz daha iyiyim elh. Oyüzden alipta br türlü binemedigim bisikletimin uzerindeyim avokado yagimida aldirdim inş şu basenlerden kurtuliyim dedim
Ya inş inş ağzından bal damliyor canımsabah doydun mu? soslu mısır cıss onun haricinde güzel canım
oo süper hadi bakalım yakındır kurtulman böyle giderse :)
[Q="elyesa27, post: 38806631, member: 568531"]Evet canım zaten yediklerim hep çıktı midem kötü oldu kaç gündür yemek yemeyip mantı yiyince dogru lavaboya
yarın inş. Tam düzene girerim
Şimdi biraz daha iyiyim elh. Oyüzden alipta br türlü binemedigim bisikletimin uzerindeyim avokado yagimida aldirdim inş şu basenlerden kurtuliyim dedim
canım benim ne demek bunlar gerçekler...yahu bizim bu uğraştığımız şey ulaşılması imkansız değilki!!! zayıf olan insanlar birer mucize örneği de değil...insanlar daha ne dertlerle uğraşıyorlar bizim savaşımız nefsimizle ...walla insan yeterki gerçekten istesin yapamayacağı şey yokYa inş inş ağzından bal damliyor canım
Sagol, canım aynen olayım bende hamileligim de bile 9 ay boyunca sürdüGeçmiş olsun elyesa27 canim midem bejim de çok hassastır hep dikkat ederim. Tiksindigim şeyi çıkarırım mutlaka..
Maşallah canım büyük azim valla 19 kilo helal olsunMerhabalarr :) yeni yıldan önce yazmıştım ben de yarışmaya katılmak istiyorum diye ancak iki üç gün sonunda cevap gelmeyince umudu kesmiştim,, meğer sonrasında gruba davet almışım, şimdi şans eseri bir umut daha girince gördüm :) umarım teklifiniz hala geçerlidir çünlü gerçekten azimliyim ve artık şu kilolardan kurtulmak istiyorumşu anda 65 kiloyum ve kısa vadede önce 60 kiloya inmek istiyorum. Bir yandan üniversite sınavına hazırlandığımdan hareket etmek benim için imkansız şuan ama bu yaz tam 84 kilo dan 65 kiloya indim, kısacası obeziteden kurtuldum o yüzden şu kalan bi 5-10 kiloyu da vereceğime eminim! Mezuniyetimiz çırağan sarayında olacak o yüzden kilo verme işine yaza bırakmaya hiç niyetim yok, hedefim o gece 55 kilo olmak! Umarım davetiniz hala geçerlidir ve aranıza katılabil
Doğru diyosun ya gerçekten canım biz kendi gözümuzzde buyutuyoruz.canım benim ne demek bunlar gerçekler...yahu bizim bu uğraştığımız şey ulaşılması imkansız değilki!!! zayıf olan insanlar birer mucize örneği de değil...insanlar daha ne dertlerle uğraşıyorlar bizim savaşımız nefsimizle ...walla insan yeterki gerçekten istesin yapamayacağı şey yok
Hoşbulduk :):):) önce nasıl verdim onu anlatayım... Günde 1200 kalori aldım, hayatımdan makarna pilav ve hamur işini çıkardım, günde 10.000 adım atmaya çalıştım... Bol bol su ve yoğurt tükettim, öğün hiç atlamadım, diyetisyene gitmeden 19 kilo vermeyi başardım... Ama okul açılınca ne yazık ki kilo vermem çok yavaşladı, tempo yüzünden arada bir de olsa fastfood tüketmeye başladım, okul açıldığında 70 kilo civarlarındaydım, sadece 5 kilo verebildim ondan... Ama yeniden hırsa geldim inşallah sizin de desteğinizle kalanları da vericem, bu arada grubun kurallarını ve işleyişini paylaşabilirseniz çok sevinirim, ben de biran önce öğrenmek ve uyum sağlamak isterim :)Sagol, canım aynen olayım bende hamileligim de bile 9 ay boyunca sürdü
Maşallah canım büyük azim valla 19 kilo helal olsun
Okadarini verdiysen bunu inş. Hayli hayli verirsin ayda 1 kilo versen bile 6 ayda 6 kilo yaparboyun kaç peki
aynen öyle tatlışDoğru diyosun ya gerçekten canım biz kendi gözümuzzde buyutuyoruz.biraz azim etsek basaricaz birde kadiniz kadınlar azmettim ten sonra basaramaycgi hiç bir şey yoktur
artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?