Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Boy kilo oranına bakarsak suan aynı durumdayız canım ve inş. Hep birlikte vericez
bende 1.72 boy 76.3 kilo
İnanılmaz motivasyon geldi bana da sayenizde :) her günün akşamında yediklerimizi bildiriyoruz sanırım? Peki cuma günleri kilo bildirimi nasıl oluyor? Galiba özel bir hesap var, onu nasıl yapıyoruz ??

İnanılmaz motivasyon geldi bana da sayenizde :) her günün akşamında yediklerimizi bildiriyoruz sanırım? Peki cuma günleri kilo bildirimi nasıl oluyor? Galiba özel bir hesap var, onu nasıl yapıyoruz ??
Merve veya moni gelsin canım onlar sana tam bilgiyi verirler hesap işini bende tam yapamıyorum
sen 1. Sayfayı oku canım Ord ta detay anlatıyor inş.

hosgeldın tatlım su aralar cok aktıf olamasamda ınsallah sınav sonrasında bol bol konusuruz adım merve yasım 24 bebek beklıyorum ve takımda yardımcı kaptanım umarım hedeflerımıze hep beraber ulasırız

Yarışan arkadaşlar gelir inş. Şimdi mervecim onlar bir ypsin açıklama ma bildiğim kadarıyla herkes mutluydu
oyüzden kıskandım bende rakip istiyorum

Yarışan arkadaşlar gelir inş. Şimdi mervecim onlar bir ypsin açıklama ma bildiğim kadarıyla herkes mutluydu
oyüzden kıskandım bende rakip istiyorum
tamam canım ben gıremezsemde sız kendınızde lıste olusturabılırsınız bu haftalık benı mazur gorun elımden geldıgınce ılgılenmeye calısıyorum ama sınav haftam oldukca yogun gecıyor kk ya gırdımmıde cıkmak bılmıyorum o yuzden mumkun oldukca fazla ugramamaya calısıyorum cunku derslerden kaytarıyorum

Tamam bu hafta izin veriyoruz sna ama bidahaki hafta cizz
Sen hamilesin sen hep izinlisin hadi hayırlı geceler sana ve bebise

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Dünden beri uğramaya fırsatım olmadı maalesf ama aklım buradaydı
Kuzenlerden gece geç döndük dün tabi o saatten sonrada az eşimle oturup direk yatağa attım kendimi
Gayet eğlenceli bir gece oldu hatta akşam yemeği yemeden gittim mutlaka ikram olucaktır diye ve bir sürü kurabiye varken hiç birini yemedim
Sadece ufak bir parça börek birde salatasını yedim

Bugünde sabah biraz geç uyandık ve kahvaltı faslından sonra hesapta sadece mutfağı üstten toparlayacakken içime Ayşe Teyzemi kaçtı ne oldu anlamadım birden kendimi dip köşe mutfağı temizlerken buldum
Şu Çamaşırsulu Domestos spreyini elime aldığım an bana ne oluyorsa içimdeki gündelikçi çıkıyor az şuraya sıkıp sileyim ay şurasıda var derken hızımı alamadım ve dolap içlerinide çekmecelere kadar boşaltıp temizledim baya yoruldum ama tam 4 saat mufakta kalmışım
En çokda çekmece içleri uğraştırdı ve hazır elim deymişken bir sürü şeyde attım dolapların gerilerine bozuk ev aletlerinden tutun bir sürü kavonaza kadar atılacak şeyler buldum

Saat 4de hemen duşumu alıp kendimi Anneme attım ( öncesinde de yarın için alışveriş yapayım dedim ve markete uğradım ) Annemlerde saat 5 gibi akşam yemeğimizi yiyip ikişer çay içtikten sonrada yeni ev alan arkadaşımıza hayırlı olsuna gittik
Bir gün öncede ev hediyesi olarak avizeleri eksik diye iki adet avize aldık ( diğer arkadaşla ortak aldık )
Gider gitmez eşim onları taktı ve çok şükür çok beğendiler zevkimi

Baya yoğun bir haftasonu oldu hatta iki gün üst üste az da olsa börek yedim ama yarın benim için yeni bir gün ve hazır evimde temizken kahvaltımı yapıp kalan çok az işimide yapıp kendimi spora vereceğim kaçarı yok bu haftada eminim yine eksi göreceğim hemde bu haftanınkinden fazla olucak

Canım çok güzel bir menü olmuş Eminim karşılığınıda alacaksın bu şekilde devam edersen cumaya kadar

iyi akşamlar kızlar sonuc lıstesınde 5. olmusuz tebrıkler kızlar

bende bu arada istatistik dersiyle kafayı bozmus durumdayımhesaplar ıcınde bogulmus durumdayım

Süper inşallah haftaya çok daha güzel rakamlar görürüz
Bu aradada sana Allah yardımcı olsun inşallah çok güzel geçer sınavın

Canım valla kalori olarak az fazla olmuş ama okadarda zararlı şeyler görmedim ben öğlende yediklerinide zaten akşama kadar eritmişsindir
Hadi bakalım yarın çok güzel bir başlangıç yapıyoruz
Yarınki menümüzüde hatırlatayım tekrar

Pazartesi; Saf protein günü
Kahvaltıda: omlet yada haşlanma yumurta, jambon yada hindi füme ( dukanda serbest yağ oranı %10un altında diye ), süt yada ayran
aralarda acıktıkça ayran olabilir
Öğlen çok acıkmadıkça yemeyi düşünmüyorum ( nasılsa karataydan alıştım üstelik leptin çalışsın

Akşam; Haşlama yada ızgara Tavuk olabilir, kıyamlı yumurtada olabilir
yine yumurta yiyebiliriz dersek, ayran yada yoğurt yanında

Ben Tavuk but aldım ve haşlamayı düşünüyorum hatta suyunada Çorba yapabiliriz Bir iki butu içine didikleyip yoğurt ve yumurtayla terbiyesini yapıp duru bir çorba olur ve en azından biraz daha psikolojik olarak insanı tok tutar hem iyice kuru kuru beslenmemiş oluruz

Canım Ödül düşüncesi gayet güzel bence hem senide biraz daha motive eder
Bence İlk 5 kg için kendine yeni güzel bir çamaşır takımı alabilirsin emin ol o bile insanı motive eder
Ben çamaşır manyağı olduğum için kendime güzel bir takım aldığım an manken oldum havalarına giriyorum

ahhh ahhh kızlar bu kilo neden böyle nankör? sadece 1 günlük kaçamak bana artı 1.8 kiloya mal oldu

Canım hiç canını sıkma ödemdir o sonuçta bir günde o kadar kilo alman imkansız
Ben cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum yarından itibaren banada süpriz olsun hem tartıda insanda stres yaratıyor

Canım süper bir menü olmuş Cumaya kadar aynen devam

Senin menünde gayet güzel canım inşallah hepimiz aynen devam ederizde bu hafta çok daha güzel bir derece alırız Allahın izniyle

Canım menülerin gayet güzel alında bir tek dün yediğin hamburger pek olmamış ama eminim onlarıda yaptığım sporla dengelemişsindir

Canım sanki bugün briaz fazla karbonhidratmı olmuş ( nişastalı patates, elmalı kurabiye ve kalem makarna ) ama sonradan yaptığın sporla dengelemişsindir inşallah

O akşamki gofretler olmasaymış cidden süper bir menüymüş ama ben çanta fırlatmıyayım nasılsa sen zaten görmüşsün nerede hata var üstelik eminim cumaya kadar bir daha kaçamak yapmayacaksın ve güzel bir bildirimle hepimize yiye yiye zayıflandığınıda göstereceksin

Seninde menün çok güzel canım Güzel bir başlangıç olucak bu hafta için ve takımca daha iyi derece göreceğimize eminim

Menümü paylaşayım
Sabah
1 fincan sütlü kahve
1 nar
akşam
patlıcan yemeği 1 tabak
2 kaşık yogurt
1 dilim ekmek
Ara
soslu misir
6-7 bardak su

Senim menünde gayet güzel canım

Aramıza hoşgeldin
Kusura bakma geç oldu diye uzun uzun kendimden bahsetmiyorum çünkü kendimi yatağa atacağım hemen ama yarın inşallah kendimi güzelce tanıtırım bende
Umarım birlikte çok güzel kilolar verir yaza inanılmaz bir farkla merhaba deriz

@aygun01 bizim yarisimiz cok hararetliydi ve kendi adima cok memnun kaldim bence kesinlikle devam etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…