Boy kilo oranına bakarsak suan aynı durumdayız canım ve inş. Hep birlikte vericezBoyumu yazmayı unutmuşum, 160 boyum ondan daha çoook kilo vermem lazımama desteğinizle vericem inşallah
İnanılmaz motivasyon geldi bana da sayenizde :) her günün akşamında yediklerimizi bildiriyoruz sanırım? Peki cuma günleri kilo bildirimi nasıl oluyor? Galiba özel bir hesap var, onu nasıl yapıyoruz ??Boy kilo oranına bakarsak suan aynı durumdayız canım ve inş. Hep birlikte vericez
bende 1.72 boy 76.3 kilo
Merve veya moni gelsin canım onlar sana tam bilgiyi verirler hesap işini bende tam yapamıyorumİnanılmaz motivasyon geldi bana da sayenizde :) her günün akşamında yediklerimizi bildiriyoruz sanırım? Peki cuma günleri kilo bildirimi nasıl oluyor? Galiba özel bir hesap var, onu nasıl yapıyoruz ??
hosgeldın tatlım su aralar cok aktıf olamasamda ınsallah sınav sonrasında bol bol konusuruz adım merve yasım 24 bebek beklıyorum ve takımda yardımcı kaptanım umarım hedeflerımıze hep beraber ulasırızMerhabalarr :) yeni yıldan önce yazmıştım ben de yarışmaya katılmak istiyorum diye ancak iki üç gün sonunda cevap gelmeyince umudu kesmiştim,, meğer sonrasında gruba davet almışım, şimdi şans eseri bir umut daha girince gördüm :) umarım teklifiniz hala geçerlidir çünlü gerçekten azimliyim ve artık şu kilolardan kurtulmak istiyorumşu anda 65 kiloyum ve kısa vadede önce 60 kiloya inmek istiyorum. Bir yandan üniversite sınavına hazırlandığımdan hareket etmek benim için imkansız şuan ama bu yaz tam 84 kilo dan 65 kiloya indim, kısacası obeziteden kurtuldum o yüzden şu kalan bi 5-10 kiloyu da vereceğime eminim! Mezuniyetimiz çırağan sarayında olacak o yüzden kilo verme işine yaza bırakmaya hiç niyetim yok, hedefim o gece 55 kilo olmak! Umarım davetiniz hala geçerlidir ve aranıza katılabil
Yarışan arkadaşlar gelir inş. Şimdi mervecim onlar bir ypsin açıklama ma bildiğim kadarıyla herkes mutluyduelyesa27 canım eger yarıs ıyı oldu dıyorsanız eslesmelerı ben hazırlarım sorun degıl gecmıs pek okuyamıyorum o yuzden memnun olunup olunmadıgını bılmedıgım ıcın ancak alıntılara bakabılıyorum
Doymadım ama acelem vardısabah doydun mu? soslu mısır cıss onun haricinde güzel canım
oo süper hadi bakalım yakındır kurtulman böyle giderse :)
tamam canım ben gıremezsemde sız kendınızde lıste olusturabılırsınız bu haftalık benı mazur gorun elımden geldıgınce ılgılenmeye calısıyorum ama sınav haftam oldukca yogun gecıyor kk ya gırdımmıde cıkmak bılmıyorum o yuzden mumkun oldukca fazla ugramamaya calısıyorum cunku derslerden kaytarıyorumYarışan arkadaşlar gelir inş. Şimdi mervecim onlar bir ypsin açıklama ma bildiğim kadarıyla herkes mutluydu
oyüzden kıskandım bende rakip istiyorum
Tamam bu hafta izin veriyoruz sna ama bidahaki hafta cizztamam canım ben gıremezsemde sız kendınızde lıste olusturabılırsınız bu haftalık benı mazur gorun elımden geldıgınce ılgılenmeye calısıyorum ama sınav haftam oldukca yogun gecıyor kk ya gırdımmıde cıkmak bılmıyorum o yuzden mumkun oldukca fazla ugramamaya calısıyorum cunku derslerden kaytarıyorum
Çok memnun oldum, evet inşallah birlikte başarıcazhosgeldın tatlım su aralar cok aktıf olamasamda ınsallah sınav sonrasında bol bol konusuruz adım merve yasım 24 bebek beklıyorum ve takımda yardımcı kaptanım umarım hedeflerımıze hep beraber ulasırız
Menüm
Kahvaltı
Menemen 1 porsiyon
55 gr kepekli lavas
3 zeytin
20 gr beyaz peynir
1 tk incir reçeli
Ara 12 badem
Öğle yok
Ara 2 hurma
Akşam
beyti sarma
Salata
Ayran
Beyti sarması nı evde kendim yaptım, kepekli lavaş kullandım ve koftelerini yagsiz kizarttim.
ara 1 bardk sade Nescafe
0 gr bitter çikolata
0.5 portakal
iyi akşamlar kızlar sonuc lıstesınde 5. olmusuz tebrıkler kızlar
bende bu arada istatistik dersiyle kafayı bozmus durumdayımhesaplar ıcınde bogulmus durumdayım
Menümü yaziiim bugün accik fazla oldu
SABAH : 1 yumurta 1 yumurta beyazı 3 ince dilim sucukla yağsız omlet
3 zeytin
3 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay
50 ml sütle şekersiz kahve
ÖĞLE : yarımdan biraz faxla ayva
5 tane eti hoşbeş( gece eşim yerken cok canm çekmisti)
20 ml sütle şekersiz kahve
ARA : 1 paket eti form çubuk kraker
yarım yeşil elma
1 keçiboynuzu
AKŞAM :200gr köfte
el kadar pide
yarım kaşık bulgur pilavı
1 ayran
biraz acili ezme
Dışardaydk akşam dışarda yedik
Sonra baya yürüdük 1 saat falan
ve erzak almays gittik zeytin falan aldk 4 zeytin yedim çeşitlerin tadina baktm
Bide çok az helva minicik bi kare
Hepsi 1600 kalori
Kızlar düşündüm taşındım her insan yaptığı şey sonucu bir ödül bekler.
Bende kendime ödüller ve hedefler koymak istiyorum ama ödülüm ne olur bilemedim. İlk aklıma gelen çikolata oldu ne acı demi.
Öneriniz varmı
Öyle bir kıyafetim var hayalini kurduğum 3 parça takım elbise etekli pembe beyaz. Yaza işe başlayınca onu giyip gitmeyi hayal etmiştim. Vucut dengesiz olduğu için kıyafete yatırım yapamam.
İlk 5 kilo için henüz birşey bulamadım.
10 kilo olunca sallama küpe alacağım
20 olunca kocişim bana yüzük alacak
30 olunca param kalırsa bilezik alıcam. Ama o dönemde gardırop yenilediğim için çok param kalacağını sanmıyorum
ahhh ahhh kızlar bu kilo neden böyle nankör? sadece 1 günlük kaçamak bana artı 1.8 kiloya mal oldu
Menü bildirimi
Sabah 9:15
2 haşlanmış yumurta
1 muz
Peynir
1 zeytin
Öğlen 13:00
Yoğurtlu karabuğday
Akşam 16:30
1 baget haşlanmış
1 kase yoğurt
1 kase taze fasulye
1 tane karalahana sarması
Bitki çayı ve su içicem bol bol
Menüm
Kahvaltı
Fırında 100 gr patates
35 gr beyaz peynir
1 biber kozleme
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1tk Kahvaltı lık sos
Ara 8 badem
1 kuru incir
1 hurma
150 ml greyfurt suyu
Öğle
1 kase kendi yaptığım kefir
30 gr kuru üzüm
4 badem
Akşam
22 tane kara lahana sarması(biz yaprk gibi küçük sarariz )
15 gr tam buğday ekmeği
2 yk yoğurtlu havuç
12 gr kinder ciholata
1 portakal
Yediklerim erisin 15dk trampolin de ziplarim.
Merhaba kızlar..cumadan beri biraz yoğunum..dün temizlikle uğraştım bugün çocukları dolaştırdım dışarıda biraz ee geçmişi de okuyum dedim ancak yazabiliyorum..
Cuma gününden beri menümü bildirmiyordum.. sıkılmazsanız yazayım
Cuma günkü menü
Sabah: 1 dilim tb ekmeği, peynir, zeytin, 1.5 haşlanmış yumurta
Öğle: 4-5 adet karnabahar köftesi, 1 yk pirinç pilavı, 1 kepçe çorba
Akşam: 1 kepçe yarmalı yayla çorba, 6-7 tane mercimek köfte, limon, marul
Dünkü menüm
Sabah: Peynir , 1 küçük poğaça, peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 2-3 dilim sucuk
Öğle: 1 hamburger menü patates de yedim
Akşam; Öğlen kalorili olduğu için fazla yemedim 1 yk kıymalı yumurta, yarım poğaça
40 dakika termal sauna şortumla bantta yürüdüm 3.5 km etti
Bugün ise bunları yediiiimmm inşallah sıkılmadınız
Sabah: 1 simit, peynir, zeytin, 2 çatal omlet, 2 lokma krep
Öğle-Akşam: Tavuk sote 3 yk, 1 dilim fırında kaşarlı patates, 2 yk kabak yemeği, yeşil soğan
Ara: 1 dilim kek
Artık mutfak kapandı benim için sadece içecek alabilirim
merhaba kızlar.
bugün ki menüm :
sabah :09.30
-1 dilim t.b ekmeği
-avuç içi kadar patatesli yumurta
-1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğlen : 13.00
-1 tane elmalı kurabiye
-sade neskafe
akşam : 16.00
-100 gr haşlanmış kalem makarna
-üzerine 1 kaşık kıymalı salça
-salata
birazdan bir porsiyon meyve yerim ve biter ...
spor olarak leslie 4 mil yapacağım şimdi
su 2.5 lt
Bugün ve ben
sabah portakal ve greyfurt karışımı sıkma suyu 1 bardak
Öğlen patatesli ddomatesli yumurta 2 yemek kaşığı kadar
1 k.k peynir
5 tane zetin
3 dilim ekmek
Akşam
1 büyük porsiyon mantı ekmeksiz
4 tane eti gofret
ve bol bol su
selam beybiler umarım keyifli bir pazar geçirmişsinizdir, benimki çok yorucuydu şimdi de gençlere ders hazırlamak için geçtim pc karşısına önce menümü paylaşayım sonra bi geçmiş yapayım
sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm yanında 4 zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: avuç içi büyüklüğünde 2 parça kızarmış balık, 3 tulumba tatlısı (mecburen yedim kızlar balıktan sonra mutlaka tatlı ararım yoksa midem kötü oluyor)
ara: 2 mandalina, soda
akşam: 4 fırın köfte yanında 1 servis kaşığı fırın patates
ara: kahve düşünüyorum
bol su var bol hareket var
Menümü paylaşayım
Sabah
1 fincan sütlü kahve
1 nar
akşam
patlıcan yemeği 1 tabak
2 kaşık yogurt
1 dilim ekmek
Ara
soslu misir
6-7 bardak su
Merhabalarr :) yeni yıldan önce yazmıştım ben de yarışmaya katılmak istiyorum diye ancak iki üç gün sonunda cevap gelmeyince umudu kesmiştim,, meğer sonrasında gruba davet almışım, şimdi şans eseri bir umut daha girince gördüm :) umarım teklifiniz hala geçerlidir çünlü gerçekten azimliyim ve artık şu kilolardan kurtulmak istiyorumşu anda 65 kiloyum ve kısa vadede önce 60 kiloya inmek istiyorum. Bir yandan üniversite sınavına hazırlandığımdan hareket etmek benim için imkansız şuan ama bu yaz tam 84 kilo dan 65 kiloya indim, kısacası obeziteden kurtuldum o yüzden şu kalan bi 5-10 kiloyu da vereceğime eminim! Mezuniyetimiz çırağan sarayında olacak o yüzden kilo verme işine yaza bırakmaya hiç niyetim yok, hedefim o gece 55 kilo olmak! Umarım davetiniz hala geçerlidir ve aranıza katılabil
bende yiycem de paketi daha açamadımAma benimde hoşuma gitti hatta eşimde tattı bulgur gibi yarma gibi dedi.
benimde oluyor tartıda öyle ama ben en son cuma ne isem onu baz alıyorum.ahhh ahhh kızlar bu kilo neden böyle nankör? sadece 1 günlük kaçamak bana artı 1.8 kiloya mal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?