- 17 Aralık 2014
- 139
- 391
- 73
- 36
Dengeli bir menu ama oglen protein ekleseydin daha iyi olurdubu gün yediklerim
sabah :2 çatal menemen 1 dlim kızarmış ekmek zeytin domates biber
ara :meyve
öğlen :3 kaşık prinç pilav+üzerine 2 kaşık nohut
akşam :1 ortaboy tabak içi kadar haşlanmış köy tavuğu ve salata 2 dilim ekmek
Evet hak ettim ben o cantayi canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Dünden beri uğramaya fırsatım olmadı maalesf ama aklım buradaydı
Kuzenlerden gece geç döndük dün tabi o saatten sonrada az eşimle oturup direk yatağa attım kendimi
Gayet eğlenceli bir gece oldu hatta akşam yemeği yemeden gittim mutlaka ikram olucaktır diye ve bir sürü kurabiye varken hiç birini yemedim
Sadece ufak bir parça börek birde salatasını yedim
Bugünde sabah biraz geç uyandık ve kahvaltı faslından sonra hesapta sadece mutfağı üstten toparlayacakken içime Ayşe Teyzemi kaçtı ne oldu anlamadım birden kendimi dip köşe mutfağı temizlerken buldum
Şu Çamaşırsulu Domestos spreyini elime aldığım an bana ne oluyorsa içimdeki gündelikçi çıkıyoraz şuraya sıkıp sileyim ay şurasıda var derken hızımı alamadım ve dolap içlerinide çekmecelere kadar boşaltıp temizledim baya yoruldum ama tam 4 saat mufakta kalmışım
En çokda çekmece içleri uğraştırdı ve hazır elim deymişken bir sürü şeyde attımdolapların gerilerine bozuk ev aletlerinden tutun bir sürü kavonaza kadar atılacak şeyler buldum
Saat 4de hemen duşumu alıp kendimi Anneme attım ( öncesinde de yarın için alışveriş yapayım dedim ve markete uğradım) Annemlerde saat 5 gibi akşam yemeğimizi yiyip ikişer çay içtikten sonrada yeni ev alan arkadaşımıza hayırlı olsuna gittik
Bir gün öncede ev hediyesi olarak avizeleri eksik diye iki adet avize aldık ( diğer arkadaşla ortak aldık)
Gider gitmez eşim onları taktı ve çok şükür çok beğendiler zevkimi
Baya yoğun bir haftasonu oldu hatta iki gün üst üste az da olsa börek yedimama yarın benim için yeni bir gün ve hazır evimde temizken kahvaltımı yapıp kalan çok az işimide yapıp kendimi spora vereceğim kaçarı yok bu haftada eminim yine eksi göreceğim hemde bu haftanınkinden fazla olucak
Canım çok güzel bir menü olmuşEminim karşılığınıda alacaksın bu şekilde devam edersen cumaya kadar
Süper inşallah haftaya çok daha güzel rakamlar görürüz
Bu aradada sana Allah yardımcı olsun inşallah çok güzel geçer sınavın
Canım valla kalori olarak az fazla olmuş ama okadarda zararlı şeyler görmedim ben öğlende yediklerinide zaten akşama kadar eritmişsindir
Hadi bakalım yarın çok güzel bir başlangıç yapıyoruz
Yarınki menümüzüde hatırlatayım tekrar
Pazartesi; Saf protein günü
Kahvaltıda: omlet yada haşlanma yumurta, jambon yada hindi füme ( dukanda serbest yağ oranı %10un altında diye ), süt yada ayran
aralarda acıktıkça ayran olabilir
Öğlen çok acıkmadıkça yemeyi düşünmüyorum ( nasılsa karataydan alıştım üstelik leptin çalışsın
Akşam; Haşlama yada ızgara Tavuk olabilir, kıyamlı yumurtada olabiliryine yumurta yiyebiliriz dersek, ayran yada yoğurt yanında
Ben Tavuk but aldım ve haşlamayı düşünüyorum hatta suyunada Çorba yapabilirizBir iki butu içine didikleyip yoğurt ve yumurtayla terbiyesini yapıp duru bir çorba olur ve en azından biraz daha psikolojik olarak insanı tok tutar hem iyice kuru kuru beslenmemiş oluruz
Canım Ödül düşüncesi gayet güzel bencehem senide biraz daha motive eder
Bence İlk 5 kg için kendine yeni güzel bir çamaşır takımı alabilirsinemin ol o bile insanı motive eder
Ben çamaşır manyağı olduğum için kendime güzel bir takım aldığım an manken oldum havalarına giriyorum
Canım hiç canını sıkma ödemdir o sonuçta bir günde o kadar kilo alman imkansız
Ben cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum yarından itibarenbanada süpriz olsun hem tartıda insanda stres yaratıyor
Canım süper bir menü olmuşCumaya kadar aynen devam
Senin menünde gayet güzel canıminşallah hepimiz aynen devam ederizde bu hafta çok daha güzel bir derece alırız Allahın izniyle
Canım menülerin gayet güzel alında bir tek dün yediğin hamburger pek olmamış ama eminim onlarıda yaptığım sporla dengelemişsindir
Canım sanki bugün briaz fazla karbonhidratmı olmuş ( nişastalı patates, elmalı kurabiye ve kalem makarna ) ama sonradan yaptığın sporla dengelemişsindir inşallah
O akşamki gofretler olmasaymış cidden süper bir menüymüş ama ben çanta fırlatmıyayım nasılsa sen zaten görmüşsün nerede hata var üstelik eminim cumaya kadar bir daha kaçamak yapmayacaksın ve güzel bir bildirimle hepimize yiye yiye zayıflandığınıda göstereceksin
Seninde menün çok güzel canımGüzel bir başlangıç olucak bu hafta için ve takımca daha iyi derece göreceğimize eminim
Senim menünde gayet güzel canım
Aramıza hoşgeldin
Kusura bakma geç oldu diye uzun uzun kendimden bahsetmiyorum çünkü kendimi yatağa atacağım hemenama yarın inşallah kendimi güzelce tanıtırım bende
Umarım birlikte çok güzel kilolar verir yaza inanılmaz bir farkla merhaba deriz
Günaydın kızlar
Dün çok yoğundum ve stresli giremedim.
Bugün dukan express yapacaktık ama iş yeri için hazırlığımı yapamadım.
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda
bu gün yediklerim
sabah :2 çatal menemen 1 dlim kızarmış ekmek zeytin domates biber
ara :meyve
öğlen :3 kaşık prinç pilav+üzerine 2 kaşık nohut
akşam :1 ortaboy tabak içi kadar haşlanmış köy tavuğu ve salata 2 dilim ekmek
Bugunku menum
sabah 1 tam 2 beyaz yumurta omlet
1 dilim peynir
aksam
mezgit izgara
salata
Hayırlı olsun hatçe..kime bıraktın bebişiGünaydın kızlar
Dün çok yoğundum ve stresli giremedim.
Bugün dukan express yapacaktık ama iş yeri için hazırlığımı yapamadım.
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda
Banuuuu nerdesin kzzzzz yaptn mi kahvaltıni yaptn mi kahvatida ayaran demissin çay icemiyok mu yumurtayla ayaran cazip gelmediaçık şekersiz çay içsrm ben
Canım dukanda şekersiz içecekler bitki çayı, kahve, neskafe gibi...hatta tatlandırıcı da kullanabilirsin..
Saol özlemcim günaydn naslsn
canım bu slim 6. grup ne oluyo açıklar mısın.Teşekkürler tatlım iyiyim işte Slim in 6 grubuna katıldım heyecanlıyım geçmişte yapmıştım..yürüyüşten kondisyonum da iyi bakalım neler olacak..sen nasılsın
Teşekkürler tatlım iyiyim işte Slim in 6 grubuna katıldım heyecanlıyım geçmişte yapmıştım..yürüyüşten kondisyonum da iyi bakalım neler olacak..sen nasılsın
canım bu slim 6. grup ne oluyo açıklar mısın.
Çok iyi yapmssn canm bende jilliandaym gerçekten zorunlu olunca daha istikrarli oluyo insan bildirmrn gereken bi yer olduğu icin inşallah güzel sonuçlar alrsnbemde kahvaltımı yapiyorum hatta bitirdim bile
Herkese günaydın sınavlarım bitti çok şükür dün hataya ablamın yanına geldim gelmemle sabah tartıda artıları görmem bir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?