Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dengeli bir menu ama oglen protein ekleseydin daha iyi olurdu

Evet hak ettim ben o cantayi canım
ama zaten kaç gündür doğru düzgün yemek yiyemedigim için hepsi geri çıktı
Ins canım bu hafta daha iyi bakicam kendime sporumuda yapıcam bugün başladım zaten yiyerek ama az ve öz bu hafta 75 hedefim Rabbim sasirtmasin inş.

Günaydın kızlar
Dün çok yoğundum ve stresli giremedim.
Bugün dukan express yapacaktık ama iş yeri için hazırlığımı yapamadım.
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda

Günaydın kızlar bi geçmiş yaptm geldim hepinizin menüsü güzel gözüküyor bende birazdan dünkü menümü yazicam dün evde değildik kahvaltıdan sonra kvdemlere gittik o yüzden prk yazamadım ve jillian bana çok yaradi vücudum toparlandi ve bugün tartıda 55.9 gördüm iki gündür tartlmıyordum anam pek uzun geldi sanki günlerdir tartlmıyormuşum gibi ama bugün dukan exprese başlıcam diye tartldm cumaya kadar tartlmıcam bakalm dukan bana yarıcakmı bu arada regl oldum onun şişliğide var cumaya güzel bi bildirim yapp ve belkide mezun olacağımı düşünüyorum banucum bugünkü listeye tam uyuyorum tatlm birazdan kahvaltımı yapcam doyana kadar yiyebiliyomuyuz dukanda serbest olanlari abartmadan akşama da bende haslama yanina ayranla ohhh misss öğlende acıktığmda yoğurt yer ayran içerim tabi bide nescafe

Hayırlı olsun tatlş başladn mı işe

Süper menü eminecim

Bugunku menum
sabah 1 tam 2 beyaz yumurta omlet
1 dilim peynir
aksam
mezgit izgara
salata

bu da pek güzelll

Hayırlı olsun hatçe..kime bıraktın bebişi

Dünkü menümü yaziiim
SABAH : 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim salam
2 dilim kaşar
3 zeytin
1 büyük patatesi mikrodalgada yumuşatp 1 tatlı kaşığı yagda kızarttm eşime kızartma yapmstm da
3 5 tane normal patates kızartması
şekersiz çay
50 ml sütle şekersiz kahve

ARA : kvdelerde 1 kase karışık çerez
Kapiçuno hazr paketin yarısıyla yaptm
2 kare bitter çikolata

AKŞAM: 1 kepçe terbiyeli mercimek çorbası
2 kaşık kavurma
1 kaşık tavuk
2 3 kaşık bamya yemeği
turşu yeşillik

ARA: 2 3 çatal şerbetli ekmek tatlısı yani tabağmdaki tatlının ucundan çeyreğini anca yedim
şekersiz çay

Aslnda dün kilomu nasl korurum alıştrmasi yaptm ve gerçekten herşeyden az yersen kilo olarak dönmüyor ve bu gerçekten zor yemeyince hic yemiyosun ama başladn mi durdurmak zor oluyor ama baska yolu yok hayati tadnda bırakmayi öğrenicez

Banuuuu nerdesin kzzzzz yaptn mi kahvaltıni yaptn mi kahvatida ayaran demissin çay icemiyok mu yumurtayla ayaran cazip gelmedi açık şekersiz çay içsrm ben

Banuuuu nerdesin kzzzzz yaptn mi kahvaltıni yaptn mi kahvatida ayaran demissin çay icemiyok mu yumurtayla ayaran cazip gelmedi açık şekersiz çay içsrm ben

Canım dukanda şekersiz içecekler serbest bitki çayı, kahve, neskafe gibi...hatta tatlandırıcı da kullanabilirsin..

kızlar günaydın 2 gün yazamadım telefonda intrenet paketim bitti yine
ee nasılsınız bakalım ben enerji doluyum valla.mini bir tatil yaptık kaplıcaya gittik.pek yüzemedim çünkü dila ile birlikte mecburen çocuk havuzundan çıkamadım.ama özel aile havuzu kiraladık orda üçümüz çok eğlendik herkese tavsiye ederim kozaklıdaki şimdiye kadar gittiğim en iyi oteldi roza resort.fiyatıda uygun geldi bana.

gelelim yediklerime orda fazla kaçırmadım.

dünki menüm

sabah
3 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
domates salatalık

ara
1/2 çikolatalı gofret

ikindi
6 ızgara tavuk kanat
1 bardak meyve suyu

akşam
1 portakal 1 elma
1 nescafe

1200 kalori

Teşekkürler tatlım iyiyim işte Slim in 6 grubuna katıldım heyecanlıyım geçmişte yapmıştım..yürüyüşten kondisyonum da iyi bakalım neler olacak..sen nasılsın

Çok iyi yapmssn canm bende jilliandaym gerçekten zorunlu olunca daha istikrarli oluyo insan bildirmrn gereken bi yer olduğu icin inşallah güzel sonuçlar alrsn bemde kahvaltımı yapiyorum hatta bitirdim bile

Çok iyi yapmssn canm bende jilliandaym gerçekten zorunlu olunca daha istikrarli oluyo insan bildirmrn gereken bi yer olduğu icin inşallah güzel sonuçlar alrsn bemde kahvaltımı yapiyorum hatta bitirdim bile

İnşallah selincim düz yürüyüşten sıkıltım biraz hareket ve değişiklik olsun dedim tartıdaki rakamlardan çok aynadaki görüntüye odaklanayım biraz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…