Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin tattlmmmm ben selin 20 yaşındayım 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda veeeee bugün itibariyle 55.9 kiloyum sen zaten maşşallah çok güzel kilolar vermissin canm merak etme kalanlari burda hallederiz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kahvaltımı ettiğim ve kendimi direk buraya attım
Anam nasıl acıktıysam instagramdaki diyet günlüğüme atmayı unutup gömülmüşüm tabağa

Yeni bir haftaya başladık inşallah hepimiz için verimli bir hafta olur

Canım hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda iyice alışırsın yeme düzeninide ona göre ayarlarsın

Bakalım bende tartıldım sabah ama yine cumaya nazaran 1 kg fazla çıkıyorum tabi iki gün birer parçada olsa börek yersem olacağı oydu tabi hemen kilo olarak döndüğünü düşünmüyorum ama iki günde olsa ancak atarım o fazlalığı ( tabi bugün kaçarım yok sporada başlıyorum )
Evet canım abartmadan yiyebilirsin serbest olanların hepsini zaten protein olduğu için tok tutar

Banuuuu nerdesin kzzzzz yaptn mi kahvaltıni yaptn mi kahvatida ayaran demissin çay icemiyok mu yumurtayla ayaran cazip gelmedi açık şekersiz çay içsrm ben

kız tabiki içecekler serbest zararlı olmayanlardan Bakma ayran yazdığıma hem protein takviyesi olur hemde sabah sabah soğuk ayranda iyi gidiyor ben severim aslında hani yanlızken genelde kahvaltıda ayran varsa evde ayran içerim ancak eşim varken çay içiyorum bir iki saat sonrada üzerine nescafemi içerim genelde

canım sen işe mi başladın yaa bebeğe kim bakıyo

Sabah sabah kızıma üşümesin diye kilotlu çorap giydireyim dedim
Beni koparan çümle geldi;

Anneciğim bana kilotlu çorap giydirme sanki göbeğim varmış gibi kilolu görünüyorum o zaman

Çocuğa nasıl empoze ettiysem kilonun kötü birşey olduğunu artık değil zararlı birşey yemek kilo alacağım diye aklı cıkıyor

İnşallah hep öyle devam ederde Anneciği gibi uğraşmak zorunda kalmaz

bende gruba katılma istediğimi yazdım ama cevap veren olmadı canım birde videolar açılmıyo level 1 ile başlanıyor sanırım 25 ocak a kadar ki kısımda level 1 in videosunu nerden bulabilirim link atarmısın ordaki linkler açılmıyo youtube da falan varsa nasıl aratacağım

Canım youtube new slim in 6 start it up yaz çıkar 35 dakikalık bir video olacak

selammmm kızlar.
Acil sorumu soruyum :) SekerPancarii oynakbasi34 kahvaltıda az yağlı peynir varmıydı geçmişe dönemiyorum çünkü çok açımmm :)

İstersen yoğurtta tüketebilirsin ama bugün peynir yok

Akşam ben yarınki menüyüde paylaşacağım hatta istersen saat 16 - 17 gibi paylaşayımda eksik birşeyin varsa alırsın ( aslında bugünkiyle aynı ama ilaveten sebzede ekliyoruz hem yemeğe hem kahvaltıya ben kıymalı karnabahar önermiştim ama istersen salata, köfte ve ayranda yapabilirsin )

Yokk kzzz bugün yumurta jambon yada hindi füme bide ayran var kahvaltimizda ben 2 buçuk haşlanmış yumurta 2 dilim jambon yidim

Aynen hatta birazdan şekersiz türk kahvesi içeceğim 2.5 saat oldu kahvaltı edeli ve henüz pek açlık yok zaten hafif bir açlık hissedince ayrana sarılalım ki hem leptin olayınıda yapmış oluruz hemde bize fenalık gelmez

Aynen bende öyle yapcam canm şimdi yari sütlü neskafe içicem sonra spor acıknca da ayran kzz bu dukanda zeytin ne grubuna giryo

Yokk kzzz bugün yumurta jambon yada hindi füme bide ayran var kahvaltimizda ben 2 buçuk haşlanmış yumurta 2 dilim jambon yidim

temaaamm dün biyerde gördüm sanki ilk gün az yağlı yenebilir.Neyse bakalım bugün 2 yumurta ve bir bardak süt le yaptım kahvaltımı hindi fümeyi veya jambonu aldırıyım hemen eşime çeşit çeşittir gözüm doymadı ama karnım inşallah doymuştur

Bana önce doymamsm gibi geldi ama 2 saat oldu daha acıkmadm valla şimdi bi kahve sonra jillian

hos geldin canim

Kızlar günaydın, bir sorum var, regl başladı, regl doneminde neden kilo aliniyor 1 kilo fazla görünüyorum, dün verdim diye seviniyordum.

Kızlar günaydın, bir sorum var, regl başladı, regl doneminde neden kilo aliniyor 1 kilo fazla görünüyorum, dün verdim diye seviniyordum.
Canım ağır spor yaparsan. Bünyen alışkın değilse ilk kez spor yaparsan. Zeytin turşu gibi tuzlu şeyler yersen. Bide adet öncesi vucut su tutar. Buda tartıya artı olarak yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…