- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Merhabalarr :) yeni yıldan önce yazmıştım ben de yarışmaya katılmak istiyorum diye ancak iki üç gün sonunda cevap gelmeyince umudu kesmiştim,, meğer sonrasında gruba davet almışım, şimdi şans eseri bir umut daha girince gördüm :) umarım teklifiniz hala geçerlidir çünlü gerçekten azimliyim ve artık şu kilolardan kurtulmak istiyorumşu anda 65 kiloyum ve kısa vadede önce 60 kiloya inmek istiyorum. Bir yandan üniversite sınavına hazırlandığımdan hareket etmek benim için imkansız şuan ama bu yaz tam 84 kilo dan 65 kiloya indim, kısacası obeziteden kurtuldum o yüzden şu kalan bi 5-10 kiloyu da vereceğime eminim! Mezuniyetimiz çırağan sarayında olacak o yüzden kilo verme işine yaza bırakmaya hiç niyetim yok, hedefim o gece 55 kilo olmak! Umarım davetiniz hala geçerlidir ve aranıza katılabil
Günaydın kızlar
Dün çok yoğundum ve stresli giremedim.
Bugün dukan express yapacaktık ama iş yeri için hazırlığımı yapamadım.
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda
Günaydın kızlar bi geçmiş yaptm geldim hepinizin menüsü güzel gözüküyor bende birazdan dünkü menümü yazicam dün evde değildik kahvaltıdan sonra kvdemlere gittik o yüzden prk yazamadım ve jillian bana çok yaradi vücudum toparlandi ve bugün tartıda 55.9 gördüm iki gündür tartlmıyordum anam pek uzun geldi sanki günlerdir tartlmıyormuşum gibiama bugün dukan exprese başlıcam diye tartldm cumaya kadar tartlmıcam bakalm dukan bana yarıcakmı bu arada regl oldum onun şişliğide var cumaya güzel bi bildirim yapp ve belkide mezun olacağımı düşünüyorum banucum bugünkü listeye tam uyuyorum tatlm birazdan kahvaltımı yapcam doyana kadar yiyebiliyomuyuz dukanda serbest olanlari abartmadan akşama da bende haslama yanina ayranla ohhh misss öğlende acıktığmda yoğurt yer ayran içerim tabi bide nescafe
Banuuuu nerdesin kzzzzz yaptn mi kahvaltıni yaptn mi kahvatida ayaran demissin çay icemiyok mu yumurtayla ayaran cazip gelmediaçık şekersiz çay içsrm ben
canım sen işe mi başladın yaa bebeğe kim bakıyoGünaydın kızlar
Dün çok yoğundum ve stresli giremedim.
Bugün dukan express yapacaktık ama iş yeri için hazırlığımı yapamadım.
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda
bende gruba katılma istediğimi yazdım ama cevap veren olmadı canım birde videolar açılmıyo level 1 ile başlanıyor sanırım 25 ocak a kadar ki kısımda level 1 in videosunu nerden bulabilirim link atarmısın ordaki linkler açılmıyo youtube da falan varsa nasıl aratacağımCanım leslieden daha etkili bir program seviyeleri var daha önce yapmıştım ben vücudu çok güzel çalıştırıyor incelemek istersen linki şu http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-in-6-6-haftada-incelmek-isteyenler.786023/
bende gruba katılma istediğimi yazdım ama cevap veren olmadı canım birde videolar açılmıyo level 1 ile başlanıyor sanırım 25 ocak a kadar ki kısımda level 1 in videosunu nerden bulabilirim link atarmısın ordaki linkler açılmıyo youtube da falan varsa nasıl aratacağım
selammmm kızlar.
Acil sorumu soruyum :)SekerPancarii oynakbasi34 kahvaltıda az yağlı peynir varmıydı geçmişe dönemiyorum çünkü çok açımmm :)
selammmm kızlar.
Acil sorumu soruyum :)SekerPancarii oynakbasi34 kahvaltıda az yağlı peynir varmıydı geçmişe dönemiyorum çünkü çok açımmm :)
Yokk kzzz bugün yumurta jambon yada hindi füme bide ayran var kahvaltimizda ben 2 buçuk haşlanmış yumurta 2 dilim jambon yidim
İstersen yoğurtta tüketebilirsin ama bugün peynir yok
Akşam ben yarınki menüyüde paylaşacağım hatta istersen saat 16 - 17 gibi paylaşayımda eksik birşeyin varsa alırsın ( aslında bugünkiyle aynı ama ilaveten sebzede ekliyoruz hem yemeğe hem kahvaltıyaben kıymalı karnabahar önermiştim ama istersen salata, köfte ve ayranda yapabilirsin )
Aynen hatta birazdan şekersiz türk kahvesi içeceğim2.5 saat oldu kahvaltı edeli ve henüz pek açlık yok zaten hafif bir açlık hissedince ayrana sarılalım ki hem leptin olayınıda yapmış oluruz hemde bize fenalık gelmez
Yokk kzzz bugün yumurta jambon yada hindi füme bide ayran var kahvaltimizda ben 2 buçuk haşlanmış yumurta 2 dilim jambon yidim
temaaamm dün biyerde gördüm sanki ilk gün az yağlı yenebilir.Neyse bakalım bugün 2 yumurta ve bir bardak süt le yaptım kahvaltımıhindi fümeyi veya jambonu aldırıyım hemen eşime çeşit çeşittir gözüm doymadı ama karnım inşallah doymuştur
hos geldin canimMerhabalarr :) yeni yıldan önce yazmıştım ben de yarışmaya katılmak istiyorum diye ancak iki üç gün sonunda cevap gelmeyince umudu kesmiştim,, meğer sonrasında gruba davet almışım, şimdi şans eseri bir umut daha girince gördüm :) umarım teklifiniz hala geçerlidir çünlü gerçekten azimliyim ve artık şu kilolardan kurtulmak istiyorumşu anda 65 kiloyum ve kısa vadede önce 60 kiloya inmek istiyorum. Bir yandan üniversite sınavına hazırlandığımdan hareket etmek benim için imkansız şuan ama bu yaz tam 84 kilo dan 65 kiloya indim, kısacası obeziteden kurtuldum o yüzden şu kalan bi 5-10 kiloyu da vereceğime eminim! Mezuniyetimiz çırağan sarayında olacak o yüzden kilo verme işine yaza bırakmaya hiç niyetim yok, hedefim o gece 55 kilo olmak! Umarım davetiniz hala geçerlidir ve aranıza katılabil
Başladım canım süt izni var Erken döneceğimHayırlı olsun tatlş başladn mı işe
Babanne gelip bakıyor canım sağolsunSüper menü eminecim
bu da pek güzelll
Hayırlı olsun hatçe..kime bıraktın bebişi
Canım ağır spor yaparsan. Bünyen alışkın değilse ilk kez spor yaparsan. Zeytin turşu gibi tuzlu şeyler yersen. Bide adet öncesi vucut su tutar. Buda tartıya artı olarak yansırKızlar günaydın, bir sorum var, regl başladı, regl doneminde neden kilo aliniyor1 kilo fazla görünüyorum, dün verdim diye seviniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?