- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
canım çünkü vücudun su topluyor regliiinin sonlarına doğru suyu atacaksın.Kızlar günaydın, bir sorum var, regl başladı, regl doneminde neden kilo aliniyor1 kilo fazla görünüyorum, dün verdim diye seviniyordum.
canim misafirden iki gundur fazla giremiyorum, bende varim, sevgili rakibem devam edelim@aygun01 bizim yarisimiz cok hararetliydi ve kendi adima cok memnun kaldim bence kesinlikle devam etmeliyiz
Guzel menu rakibem baya Dişli çıktıBugunku menum
sabah 1 tam 2 beyaz yumurta omlet
1 dilim peynir
aksam
mezgit izgara
salata
Masallah canim90 dk eliptik bisikletteki suremi tamamlamış bulunmaktayım
ve ben terimi sogutmiyim donucem
Anladim canim,Canım ağır spor yaparsan. Bünyen alışkın değilse ilk kez spor yaparsan. Zeytin turşu gibi tuzlu şeyler yersen. Bide adet öncesi vucut su tutar. Buda tartıya artı olarak yansır
İnşallah, sagol canimcanım çünkü vücudun su topluyor regliiinin sonlarına doğru suyu atacaksın.
Günaydın kızlar
Dün çok yoğundum ve stresli giremedim.
Bugün dukan express yapacaktık ama iş yeri için hazırlığımı yapamadım.
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda
selam beybiler umarım keyifli bir pazar geçirmişsinizdir, benimki çok yorucuydu şimdi de gençlere ders hazırlamak için geçtim pc karşısına önce menümü paylaşayım sonra bi geçmiş yapayım
sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm yanında 4 zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: avuç içi büyüklüğünde 2 parça kızarmış balık, 3 tulumba tatlısı (mecburen yedim kızlar balıktan sonra mutlaka tatlı ararım yoksa midem kötü oluyor)
ara: 2 mandalina, soda
akşam: 4 fırın köfte yanında 1 servis kaşığı fırın patates
ara: kahve düşünüyorum
bol su var bol hareket var
Menümü paylaşayım
Sabah
1 fincan sütlü kahve
1 nar
akşam
patlıcan yemeği 1 tabak
2 kaşık yogurt
1 dilim ekmek
Ara
soslu misir
6-7 bardak su
bu gün yediklerim
sabah :2 çatal menemen 1 dlim kızarmış ekmek zeytin domates biber
ara :meyve
öğlen :3 kaşık prinç pilav+üzerine 2 kaşık nohut
akşam :1 ortaboy tabak içi kadar haşlanmış köy tavuğu ve salata 2 dilim ekmek
Bugunku menum
sabah 1 tam 2 beyaz yumurta omlet
1 dilim peynir
aksam
mezgit izgara
salata
Günaydın kızlar
Dün çok yoğundum ve stresli giremedim.
Bugün dukan express yapacaktık ama iş yeri için hazırlığımı yapamadım.
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda
Dünkü menümü yaziiim
SABAH : 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim salam
2 dilim kaşar
3 zeytin
1 büyük patatesi mikrodalgada yumuşatp 1 tatlı kaşığı yagda kızarttm eşime kızartma yapmstm da
3 5 tane normal patates kızartması
şekersiz çay
50 ml sütle şekersiz kahve
ARA : kvdelerde 1 kase karışık çerez
Kapiçuno hazr paketin yarısıyla yaptm
2 kare bitter çikolata
AKŞAM: 1 kepçe terbiyeli mercimek çorbası
2 kaşık kavurma
1 kaşık tavuk
2 3 kaşık bamya yemeği
turşu yeşillik
ARA: 2 3 çatal şerbetli ekmek tatlısı yani tabağmdaki tatlının ucundan çeyreğini anca yedim
şekersiz çay
Aslnda dün kilomu nasl korurum alıştrmasi yaptm ve gerçekten herşeyden az yersen kilo olarak dönmüyorve bu gerçekten zor yemeyince hic yemiyosun ama başladn mi durdurmak zor oluyor ama baska yolu yok hayati tadnda bırakmayi öğrenicez
Herkese günaydın sınavlarım bitti çok şükür dün hataya ablamın yanına geldim gelmemle sabah tartıda artıları görmem bir oldu
kızlar günaydın 2 gün yazamadım telefonda intrenet paketim bitti yine
ee nasılsınız bakalım ben enerji doluyum valla.mini bir tatil yaptık kaplıcaya gittik.pek yüzemedim çünkü dila ile birlikte mecburen çocuk havuzundan çıkamadım.ama özel aile havuzu kiraladık orda üçümüz çok eğlendik herkese tavsiye ederim kozaklıdaki şimdiye kadar gittiğim en iyi oteldi roza resort.fiyatıda uygun geldi bana.
gelelim yediklerime orda fazla kaçırmadım.
dünki menüm
sabah
3 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
domates salatalık
ara
1/2 çikolatalı gofret
ikindi
6 ızgara tavuk kanat
1 bardak meyve suyu
akşam
1 portakal 1 elma
1 nescafe
1200 kalori
okulda yeşil fasülye yapmaya kalkarsam böyle olur tam 2 saattir kaynıyo pişmedi yaa yine zeytin peynir yedim
Aynen bende öyle yapcam canm şimdi yari sütlü içicem sonra spor acıknca da ayrankzz bu dukanda zeytin ne grubuna giryo
Sagolsun canim yyabancı değilmiş sevindimBabanne gelip bakıyor canım sağolsun
Merhaba 8. takımcım,
Son sekiz haftanızı kapsayan takım analiz raporunuz hazır..
Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-29#post-38816874
Merhaba 8. takımcım,
Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-29#post-38816874
Yağ gurubu cnm günlük 7 zeytin hakkin var
Sagolsun canim yyabancı değilmiş sevindim
Sagolsu
Ama çok güzel yemeklerfena değil canım
canım kahvaltın çok az..unutma kalorisi en yüksek öğün kahvaltı olursa bütün günümüz hem enerjik hem tok geçer
güzel menü
öğlen veya akşama ayran veya yoğurt sıkıştırsaydın daha güzel olurdu.
sanırım kaçamak sonrası toparlanma olduğu için bu kadar az..afiyet olsun
hayırlı olsun ilk iş günün.
umarım bebişinde sen de en kısa zamanda alışırsınız.
bol çeşitli bir gün olmuş :)
nolamazzzz...cumaya son 4 gün..DİKKAT !!
canım sen insülin ilacına devam ediyormusun ?
bende tatlı isteğini baya azalttı.Ani açlık krizlerim olmuyor artık.
bu arada ben rozaya 6 yıl önce balayında gitmiştim.Çok memnun kalmamıştım ama sen memnun kaldığına göre düzelmiştir belki biraz...
ne yeşil fasülyesi kız bu mevsimde :)
Sütüm az yağlı değil valla dumanı üstünde yeni aldım sütçüden kaynattım birazda tarçın ohh sefam olsun
Kızlar ben çıkıyım ievi temizleyim sporumu yapıp duşumu da alıp kendimi buraya atıcamm :)
bugün çok enerjik doluyum güzel bir eksi gördüm yine tartıdareglim başlayacak olmasına rağmen
Kızlar günaydın, bir sorum var, regl başladı, regl doneminde neden kilo aliniyor1 kilo fazla görünüyorum, dün verdim diye seviniyordum.
Merhaba 8. takımcım,
Buyrun lütfen:
Ellerine sağlık canmveee birinci benimmm sporumuda yaptm çok fitim Allah izin verirsr bu hafta son haftam burda mezun olma zamni geldi spora ağırlık verip sıkılaßma zamani tabi önce cumaya 55 olmam lazm sizleri çok seviyorum ( haticemi ayri)
Saol özlemcim ee biz niye kahvaltida zeytin yimedik 2 dene banuuuuuuuuuuu
EVET CANIM İLACA DEVAM EDİYORUM roza valla iyi gibiydi ya.asos falan da 5 yıldızlı olmasına rağmen ben burayı daha çok sevdim.yeşil fasülye yi yazdan dolaba atmıştım onu pişirdim sonunda pişti biraz önce yedim :)fena değil canım
canım kahvaltın çok az..unutma kalorisi en yüksek öğün kahvaltı olursa bütün günümüz hem enerjik hem tok geçer
güzel menü
öğlen veya akşama ayran veya yoğurt sıkıştırsaydın daha güzel olurdu.
sanırım kaçamak sonrası toparlanma olduğu için bu kadar az..afiyet olsun
hayırlı olsun ilk iş günün.
umarım bebişinde sen de en kısa zamanda alışırsınız.
bol çeşitli bir gün olmuş :)
nolamazzzz...cumaya son 4 gün..DİKKAT !!
canım sen insülin ilacına devam ediyormusun ?
bende tatlı isteğini baya azalttı.Ani açlık krizlerim olmuyor artık.
bu arada ben rozaya 6 yıl önce balayında gitmiştim.Çok memnun kalmamıştım ama sen memnun kaldığına göre düzelmiştir belki biraz...
ne yeşil fasülyesi kız bu mevsimde :)
Saol özlemcim ee biz niye kahvaltida zeytin yimedik 2 dene banuuuuuuuuuuu
Gülşencim hayır ben yapmıyorum çağla, selin, banu yapıyorlar aslında yapmayı düşündüm de çok sıkıldım ben dukandan aylarım dukanda geçti biliyorsunkızlar dukan express mi yapıyonuz SELİN BANU ÖZLEM...
Akşamlık tavuk butlarım haşlanıyor
Birazdan tavuk suyuna çorbamıda yaparım hem kızlarda kuru kuru beslenmemiş olur
Az birşey ütüm var onlarıda yapıp yıkanan çamaşırları asacağım birde tabi banyomu temizliyeyim ki oda aradan çıksınBu seferki gün için hiç panik yapmıyorum nasılsa hergün işimi yaptığımdan cuma bir tek süpürüp toz alırım nasılsa diğer işler bitmiş olacağından
Ohhh afiyet olsun canımValla dukan yapan arkadaşlarımın hepsi hiç yarım yağlı yada light ürün kullanmıyorlar sonuçta onlar daha fazla işlem gördüklerinden daha faydasız en güzelini yapmışsın canım
Süpersin canım yaaainşallah cumaya kadar dahada fazla gidecektir
Canım hiç panik yapma regl döneminde tartıda 2 hatta bazen daha fazla bile artı çıkabiliyor insan
Geçen sene gittiğim spor salondaki hoca bana regl döneminde 3 litreye yakın kan kaybı olabildiği için bünye kendini korumak adına ödem yaptığını söylemiştine kadar doğru emin değilim ama bir yandan mantıklı geldi yoksa okadar kan kaybından iyice halsiz düşerdik
huuuu huuuuu 4.cü olmuşum
Ellerine ve emeğine sağlık canım
İnşallah bir sonraki derecelendirmede daha iyi sonuç almış olurum
Harikasın canım
Güzel kilolar verip mezunda olsan bize koçluk yapmaya devam
Sen mezun olda birinci olma olasılığım yükselsin
Heee valla bir tek zeytin aklıma takıldıneyse kızlarrrrrrrrr yarından itibaren her gün 2er zeytin ekliyoruz kahvaltılarımıza
kızlar dukan express mi yapıyonuz SELİN BANU ÖZLEM...
bugün ilk gününüz mü canım saf protein olması lazım.Evet gülşencim banu çağla ve ben yapiyoruz sende katıl bize istersen
İşe başladım canım. Babanne bakıyorhacceeee işe mi başladın seeen bebek napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?