Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

@aygun01 bizim yarisimiz cok hararetliydi ve kendi adima cok memnun kaldim bence kesinlikle devam etmeliyiz
canim misafirden iki gundur fazla giremiyorum, bende varim, sevgili rakibem devam edelim
Bugunku menum
sabah 1 tam 2 beyaz yumurta omlet
1 dilim peynir
aksam
mezgit izgara
salata
Guzel menu rakibem baya Dişli çıktı
90 dk eliptik bisikletteki suremi tamamlamış bulunmaktayım
ve ben terimi sogutmiyim donucem
Masallah canim

Canım ağır spor yaparsan. Bünyen alışkın değilse ilk kez spor yaparsan. Zeytin turşu gibi tuzlu şeyler yersen. Bide adet öncesi vucut su tutar. Buda tartıya artı olarak yansır
Anladim canim, tursuyu cok yiyorum ondan olabilir, yemekleri oglumada verdiğim icincok tuzlu yapmiyorum, adetten sonra gecer mi acaba

Hayırlı olsun cnm

fena değil canım

Menümü paylaşayım
Sabah
1 fincan sütlü kahve
1 nar
akşam
patlıcan yemeği 1 tabak
2 kaşık yogurt
1 dilim ekmek
Ara
soslu misir
6-7 bardak su

canım kahvaltın çok az..unutma kalorisi en yüksek öğün kahvaltı olursa bütün günümüz hem enerjik hem tok geçer

güzel menü
öğlen veya akşama ayran veya yoğurt sıkıştırsaydın daha güzel olurdu.

Bugunku menum
sabah 1 tam 2 beyaz yumurta omlet
1 dilim peynir
aksam
mezgit izgara
salata

sanırım kaçamak sonrası toparlanma olduğu için bu kadar az..afiyet olsun

hayırlı olsun ilk iş günün.
umarım bebişinde sen de en kısa zamanda alışırsınız.

bol çeşitli bir gün olmuş :)

Herkese günaydın sınavlarım bitti çok şükür dün hataya ablamın yanına geldim gelmemle sabah tartıda artıları görmem bir oldu

nolamazzzz...cumaya son 4 gün..DİKKAT !!

canım sen insülin ilacına devam ediyormusun ?
bende tatlı isteğini baya azalttı.Ani açlık krizlerim olmuyor artık.
bu arada ben rozaya 6 yıl önce balayında gitmiştim.Çok memnun kalmamıştım ama sen memnun kaldığına göre düzelmiştir belki biraz...

okulda yeşil fasülye yapmaya kalkarsam böyle olur tam 2 saattir kaynıyo pişmedi yaa yine zeytin peynir yedim

ne yeşil fasülyesi kız bu mevsimde :)

Ama çok güzel yemekler

Akşamlık tavuk butlarım haşlanıyor
Birazdan tavuk suyuna çorbamıda yaparım hem kızlarda kuru kuru beslenmemiş olur

Az birşey ütüm var onlarıda yapıp yıkanan çamaşırları asacağım birde tabi banyomu temizliyeyim ki oda aradan çıksın Bu seferki gün için hiç panik yapmıyorum nasılsa hergün işimi yaptığımdan cuma bir tek süpürüp toz alırım nasılsa diğer işler bitmiş olacağından

Sütüm az yağlı değil valla dumanı üstünde yeni aldım sütçüden kaynattım birazda tarçın ohh sefam olsun

Ohhh afiyet olsun canım Valla dukan yapan arkadaşlarımın hepsi hiç yarım yağlı yada light ürün kullanmıyorlar sonuçta onlar daha fazla işlem gördüklerinden daha faydasız en güzelini yapmışsın canım

Kızlar ben çıkıyım ievi temizleyim sporumu yapıp duşumu da alıp kendimi buraya atıcamm :)
bugün çok enerjik doluyum güzel bir eksi gördüm yine tartıda reglim başlayacak olmasına rağmen

Süpersin canım yaaa inşallah cumaya kadar dahada fazla gidecektir

Kızlar günaydın, bir sorum var, regl başladı, regl doneminde neden kilo aliniyor 1 kilo fazla görünüyorum, dün verdim diye seviniyordum.

Canım hiç panik yapma regl döneminde tartıda 2 hatta bazen daha fazla bile artı çıkabiliyor insan
Geçen sene gittiğim spor salondaki hoca bana regl döneminde 3 litreye yakın kan kaybı olabildiği için bünye kendini korumak adına ödem yaptığını söylemişti ne kadar doğru emin değilim ama bir yandan mantıklı geldi yoksa okadar kan kaybından iyice halsiz düşerdik

Merhaba 8. takımcım,

Son sekiz haftanızı kapsayan takım analiz raporunuz hazır..
Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-29#post-38816874

huuuu huuuuu 4.cü olmuşum
Ellerine ve emeğine sağlık canım
İnşallah bir sonraki derecelendirmede daha iyi sonuç almış olurum

Harikasın canım
Güzel kilolar verip mezunda olsan bize koçluk yapmaya devam

Sen mezun olda birinci olma olasılığım yükselsin

Saol özlemcim ee biz niye kahvaltida zeytin yimedik 2 dene banuuuuuuuuuuu

Heee valla bir tek zeytin aklıma takıldı neyse kızlarrrrrrrrr yarından itibaren her gün 2er zeytin ekliyoruz kahvaltılarımıza

EVET CANIM İLACA DEVAM EDİYORUM roza valla iyi gibiydi ya.asos falan da 5 yıldızlı olmasına rağmen ben burayı daha çok sevdim.yeşil fasülye yi yazdan dolaba atmıştım onu pişirdim sonunda pişti biraz önce yedim :)

Saol özlemcim ee biz niye kahvaltida zeytin yimedik 2 dene banuuuuuuuuuuu

Canım 3 zeytin ye sabahları, kalan 4 ünü de zeytinyağı olarak kullanabilirsin

kızlar dukan express mi yapıyonuz SELİN BANU ÖZLEM...
Gülşencim hayır ben yapmıyorum çağla, selin, banu yapıyorlar aslında yapmayı düşündüm de çok sıkıldım ben dukandan aylarım dukanda geçti biliyorsun

Evet evet 2 tane zeytin yiyelim ben 1 yeşil bir siyah yerim çeşit olur haa bu arada ben sizleri asla bırakmam artk hem kilo kontulü bana da lazm olcak dimi vermek ne kadar önemliyse korumak daha önemli bugün ayna baktm ve 53 çok az olcak 55 bana tam o yüzden 55 i sabitleyip bu kiloda uzuuuunnn yıllqr kilo almadan yaşmak istiyorum naslsa bu takibimde ve ben telden girdiğim için uyari msji gelir ve ben hep burdaym demekti bu haa mezun oldultam sonra siz cumalari kilo bildirimi yaparken bende bu hafta kilo almafm kizlaarrr diye sizlere bildirirm ama dukan express sanki hoşuma gitti kzz ben hiç bu kadar uzun süre tok kalmamstm hala da tam olarak acıkmadm 1 saate koca batdak ayran içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…