Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Yine ben damladım
Anam bugün ki saf protein günü tam benlik sabah kahvaltısından beri ilk kez acıkıyormuş gibi oldum hemem kocaman bir bardak ayran aldım kendime birde kamışla minik minik yudumlayarak keyif yaptım ve şu an inanılmaz tıkandım

Bugünki işlerim bitti sayılır bir tek 10 parça kadar ütülerim var onlarıda hemen yapacağım ki diğer serdiklerim kuruyupta daha çok birikmesin diye

Yatak odamıda iki dakikada düzenledim iyice dağılmasın diye yarında banyomu bir güzel temizledimmi artık cumada bir tek üstten yaparım

kızlar dukan express mi yapıyonuz SELİN BANU ÖZLEM...

Bir dukan expresscide benim evet
Valla benim çok hoşuma gitti şimdilik hatta bir tur dahamı dönsem diye düşünüyorum

Süper valla bende çok sevdim en azından her gün birşeyler daha ekleniyor ve sıkılma şansın sıfır Bakalım bu hafta güzel sonuç alırsam ki faydasını göreceğime inanıyorum bir tur daha yaparım diye düşünüyorum hatta 99a kadar bile yaparım olmadı sonuçta gayet besleyici ve güzel bir şekil sonraki günlerde de abartılmaz ise güzel sonuçlar gösterir diye düşünüyorum

Tesekkur ederim banucum, insallah haftaya kadar odem gider, guzel sonuc cikar

Banucum aslında dukan sende çok işe yarar..özellikle 100 kg üzeri kişiler için dukan çok güzel yağ yakıyor ancak tüm evrelerini kontrollü bir şekilde tamamlamalısın..korumaya kadar gelmezsen verdiklerini fazlasıyla geri alırsın..

BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
2 yumurta omlet
1 bardak süt

ARA
1 bardak ayran

AKŞAM
1 tabak dolusu bol baharatlı tavuk sote(baharat harici bişey koymadım)
küçük kase yoğurt
2 kornişon turşu

çok acıkırsam bir bardak daha ayran içerim

2 litre su 3 e tamamlarım

veeee sporlar
25 dklık jillian
10 dklık hafif tempolu koşu
18 dklık mari winsor

Harika bi menü çağlacmm süperr sporlarrr

Senin menünde cok güzel canmm

Valla canım dukanı daha evvel denemiştim hatta 20 günde 6 kg verdim ama devamı hiç kaçamak yapmadığım halde gitmedi ve sonra bir gün bir baktım aynı giden geri gelmiş bir arkadaşım hatta olamaz bir gecede böyle birşey dediysede cidden sanki bir gecede geldi yine inat ettim devam ettim gram oynamayınca Dukan Amcayı kalaylayıp bozdum
Hani diğer türlü cidden çok ağır gelmişti bana ama bu şekilde sonuca göre devam edip etmeyeceğime karar verebilirim

Süpersin canım

Çok güzel bir menü inşallah karşılığınıda cuma fazlasıyla alacaksın hatta alacağız

Canım senin menünde çok güzel
ohhh akşam yemeğide erkenden yendi

Benakşam yemeğimi saat 16:00da akşam yemeğimi yedim

Bugünki menüm:

sabah;
2 yumurtalı omlet
2 dilim jambon

ara;
şekersiz kahve

2.ci ara;
Büyük bir bardak ayran

Akşam;
1 kase tavuk suyuna çorba
3 tavuk but ( ufak )
1 kase yoğurt

Artık bu saatten sonra ancak çok acıkırsam ayran içerim ve yatana kadar su ve bir tane daha şekersiz kahve içerim

Benimde menüm gelsin
SABAH:2 buçuk haşlanmış yumurta
2 dilim jambon
şekersiz çay 1 bardak

Ara sütlü neskafe

Ara 1 dilim jambon
2 bardak ayran
ve çok acıktm sakatat yedim kalpdi heralde tam bilmiyorum
Acuç ici kadar sakatat

AKŞAM : daha yemedim
Haşlanmış tavuk but ve kalca
ayran

Su 1 buçuk litre devam
spor jillian michael 25 dk
mari winsor 18 dk

Nasl banucum yanlış bise yok demi

Süper canım menün afiyettt olsuunn bol eksi getirsin

kızzz ne yediğini bilmiyormusun
menün gayet güzel tatlım.Jambonun tadı nasıl canım hangi marka aldın?Salam sosis tarzı ürünlere biraz temkinliyim de

kızzz ne yediğini bilmiyormusun
menün gayet güzel tatlım.Jambonun tadı nasıl canım hangi marka aldın?Salam sosis tarzı ürünlere biraz temkinliyim de

Kz kurbandan kalma buzluktan küçük poşet içinde buldum bilemedim neresi olduğunu banvit aldm tadı kötü değil ama salamn yerini tutmaz

Menülerin hepsi birbirinden güzel kızlar inşallah faydasını görürsünüz ben göreceğinize inanıyorum

Kz kurbandan kalma buzluktan küçük poşet içinde buldum bilemedim neresi olduğunu banvit aldm tadı kötü değil ama salamn yerini tutmaz

ben kurban zamanı hepsini pişme süresine göre tencereye alıp pişiriyorum en son tuzunu atıp altını kapatıyorum soğuyunca da küçük poşetlere koyup buzluğa atıyorum.Kahvaltıya bol soğanlı şekilde yapıp afiyetle yemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…