İyiyim selincim bacaklarım biraz ağrıyor hamlıktan..bi de acayip iştahım var nasıl durdursam
Selamlar bugunku menum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan yagsiz omlet
2 dilim peynir
yulaf kepeginden sekersiz kek
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
250 gram kadar kiyma ile 1 tam bir beyaz yumurta kavurma
1 kase yogurt
1 salatalik tursusu 5 6 tane kucuk aci biber tursusu
simdi
yesil cay
30 dk bfit
2.5 litre su
Bugün ve ben
sabah yine portakal suyu
Öğlen
2 dilim ekmek arasına 4 zeytin 1 k.k peynir
Ara
muz
Aksam
ızgara kızarmış tavuk 1 büyük baget ve yarım küçük göğüs
2 dilim ekmek 3 zeytin birazcık peynir
et yedikten sonra midem bulandigi için zeytin atarım ağzıma
Bıraz öncede 1 avuç leblebi
Bukadar hadi hayirli geceler tatlı rüyalar hatunlar
Tesekkur ederim canim, kiymali yazmisin bende kiymali yapiyorsun sandim
Bugunki menum
sabah
peynir, 3 zeytin, bir haslanmis yumurta, domates, bir dilim ekmek, bir bardak sekersiz cay
oglen
Yarim tabak yesil fasulye, yarim tabak pilav, arim tabak pekmezli yogurt, bir dilim ekmek
Aksam
Bir bardak sekersiz kahve, bir avuc badem ve ceviz
Bir dilim tavuk salam, peynir, az pekmezli yogurt, bir dilim ekmek, bir bardak yedigun
Günaydın kızlar
Bugün uyuyakaldığım için poğaça kahvaltısı yapıcam
Bu kocalar niye böyle anlamıyorum off
Şeyyydukan express yapıyiruz yaa 2 yumurta kendime 1 yumurta kızıma haşladm kızın yemeyince naslsa dukanda serbest diye hüplettim
Ooo seninde menün çok iyi tatlmvalla cumayi iple çekiyorum insallah bozmadan cumaya kadar kacamaksz gidderiz ve guzel sonuclar alırız ilk 3 e girsek keskeeeeee
Benim dünkü menüm de şöyle:
Sabah: İncecik lavaşa sucuklu-kaşarlı tost, zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Öğle: 1 haşlanmış yumurta (sabahtan kalmıştı ziyan olmasın dedim), 1 dilim fırında az kaşarlı haşlanmış patates, 1 yk kıyma kavurması, 1 bardak ayran
Akşam: 1 tabak etli nohut, 2 yk pirinç pilavı, turp
Ara: 1 küçük poğaça 2 çubuk kraker çok iştahlıyım zor zaptediyorum kendimi
İyiyim selincim bacaklarım biraz ağrıyor hamlıktan..bi de acayip iştahım var nasıl durdursam
Hiç tatlı istemiyor canım ama hep yiyesim vra gözüm kayıyor poğaçalara makarnalara karbonhidrat çekiyor canım ne enterasan değil mi?Acıkmadkca sakn yeme canm yedikce istah daha da artıyo dayanmasi zor ama dayanıcazeger tatliya dayanamıyorsan tarcinli sut falan icebilirsin
Aleyküm selam canım valla gün içinde süperim 2 litre suyum gayet hafif ve doyurucu ama akşama sapıtıyorum iki gündür canım tatlı da istemiyor aslında psikolojik heraldeSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Canım aslında akşama kadar çok iyi gidiyorsun ama işte ne oluyor akşam yemeğinden sonra oluyor
Acaba can sıkıntısından yeme ihtimalin varmı hani benim bir ara öyle oluyorduşimdi kendimi fazladan oyalayınca pek aklıma gelmiyor hatta bazen son anda aklıma kahvem falan geliyorda hadi içeyim diyorum
Selinin dediği gibi tarçınlı süt yada istersen şu karataycıların yaptığı incir uyutmasından yap denemek için hani çok tatlı krizine girersen ondan yersin bir kasecik ve en az zararla atlatmış olursun
Hiç tatlı istemiyor canım ama hep yiyesim vra gözüm kayıyor poğaçalara makarnalara karbonhidrat çekiyor canım ne enterasan değil mi?
Aleyküm selam canım valla gün içinde süperim 2 litre suyum gayet hafif ve doyurucu ama akşama sapıtıyorum iki gündür canım tatlı da istemiyor aslında psikolojik heralde
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese kocaman bir Günaydın diliyorum
Umarım bugünde hepimiz için çok çok güzel geçer ve bir sonraki güne çok daha hafif uyanırız inşallahhhhhh
Bende şükür bugünde erken uyandım kahvaltımı yaptım ve şu andada keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım
Çok şükür düzenli olunca evde de pek iş olmuyor
Öğlende Annemle hem kızkardeşime hemde onun orada kurulan Pazara gideceğizartık oradada bol bol yürümüş olurum
Harikasın canım cidden güzel bir menüValla bu cuma takım içinde büyük çekişme olacak şimdiden belli İlk 3.e girelimde takım içinde birinci olmasamda olur
Canım aslında menün fena sayılmaz ama sabah sabah aç karnına o portakal suyunu içtiğin anda kan şekerin birden fırlayacak ve çok çabuk düşeceği için çok kısa süre sonra aniden acıkacaksın
Bence sabahları çok erken kalkıp kahvaltı edemezsen en azından 1 büyük ayran iç ( bende önüme gelene ayran reklamı yapar gibi oldum ama benim kurtarıcım) en azından portakal suyundan çok daha iyidir ve daha uzun tok tutar
Ben tencere yemeği şeklinde yaptım canım o bakımdan kıymalı yazmıştım
Ama aslında karnabaharı haşlayıp kıymayıda salça ve domates püresiyle iyice kavurduktan sonra ikisinide fırın kabında karıştırıp az da fırına verebilirsin hatta üzerine rende kaşarda olabilirtabi biraz daha kalorisi yüksek olur o yüzden yapmayalım biz onu
Seline katılıyorum canım o pilavin yarısı olsaydı birde yedigün olmasaydı tam süpermiş aslında
Yinede güzel sonuç alacağına adım gibi eminim sadece bir sonraki sefer için aklında kalsın
Canım ya sabahları uyuya kalma ihtimalini göze alarak kendine geceden bir tabak hazırlayıp streçlesen daha iyi olmazmısabah sabah o yağlı poğçaları yemekten iyidir hatta iş yerinde kahvaltı ediyorsan öyle zamanlarda o zamanda kapaklı birşeye koyup yanında da götürebilirsin sonuçta sağlıklı beslenmek ayıp değil ya
Eşim kutuları bazen getirmemezlik ediyor şirkette bırakıyor diye bazen ona yağlı kağıda yada folyoya sarıp yanına koyuyorum birşeyleren azından işi bitince atıyor paketini
Kız o kocalar hiç bir zaman anlaşılmaz daha doğrusu onlar bizi anlasalar zaten sorun kalmayacaklar ama işte hep dediğim gibi kodu bozuk bunların
Kız bende arada öyle 3 tane hüpletiyorumnasıl seviyorsam şu yumurtayıda hiç tiksinmiyorum
Eşime bazen melemeni sen yap dediğimde adam resmen 10 yumurta kullanırki 4 kişiyiz ve ufaklık zaten kuş kadar yer
Tabi sırf yumurtalarımı bitiriyor bir kerette diye nadiren ona yaptırıyorum ancak benim tembelliğim tutarsa
İnşallahhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhh bu hafta oda olacak
Canım aslında akşama kadar çok iyi gidiyorsun ama işte ne oluyor akşam yemeğinden sonra oluyor
Acaba can sıkıntısından yeme ihtimalin varmı hani benim bir ara öyle oluyorduşimdi kendimi fazladan oyalayınca pek aklıma gelmiyor hatta bazen son anda aklıma kahvem falan geliyorda hadi içeyim diyorum
Selinin dediği gibi tarçınlı süt yada istersen şu karataycıların yaptığı incir uyutmasından yap denemek için hani çok tatlı krizine girersen ondan yersin bir kasecik ve en az zararla atlatmış olursun
afiyet olsun kuzucum madem serbest sorun yokŞeyyydukan express yapıyiruz yaa 2 yumurta kendime 1 yumurta kızıma haşladm kızın yemeyince naslsa dukanda serbest diye hüplettim
günaydın kızlaar :) çıtır hatun olmaya 1 gün daha yakınız
Bende öyleyim canm herkesin cani cikolata tatli çeker benimki simit pogaca borek kisir çeker krize girerim arada diyet yapanlarda hep oluyo boyle dönemler artk yemekleri hafif tutup cannn cektiğini az az ye tatlm :))
Aleyküm selam canmm ayyy banuuu ben dayanamadm tartldmmm veeeee sonucu söylemicemm süpriz ama bu hafta korkun benden öbür hafta serbestsiniz deyim anla sen
Sorma yaa dün AVMde tamda komşu Fırının önüne oturmak zorunda kaldım oranında kepekli ve çekirdekli simidi var bayılırım normaldeAnammmmmmmm o bana bakıyor ben ona o bana bakıyor ben ona ama sonra bu aşkın sonu yok diyip yollarımızı ayırdık bir araya gelmeden
Yaaaaaaaaaaaaa ama bu haksızlıkkkkkkkkkkkk
Bende sabah aç karnına tartılacaktım hesapta ama homini gırtlak aman geç kalmıyayım kahvaltı etmek için diye bir güzel kahvaltımı ettim ondan sonra aklıma geldi tartılmak
Neyse artık öğlen kızkardeşimde tartılırım ( o zamana kadar nasılsa tokluk kalmazda tartıda fazla çıkmam)
Bak şimdi yaaaaaaaa fitili verdi beni meraktan çatlatacak hatun
1 kgdan fazla gitmiş demekkiAbowwwwwwwwwww bende isteremmmmmmmm Cumaya 1 kgdan fazla gitmiş olacağını düşünüyorum ama yinede istiyorum
Simittttttttt bayılırım kendilerineeve diyette de olsam eğer o gün dışarı çıkacaksam kahvaltımı hafif yapar mutlaka o çıtır simitten 1 tane yerimmm valla diyeti değiştirmek bana çok iyi geldi direnç mirenç kalmadı cumaya bakalm dukancılardan kimin daha çok gitmiş hepimizin çok güzel sonuçlar alacağndan eminimm kız bugünkü menüyü paylaştn mi sen ne yiyoduk aaaşamaa
kız dün gözden kaçtı sanırım yazmıştım bir ara yine aynı artı 2 adet meyve eklenecek diye ama dur benim oluşturduğumdan yayınlayayım
Çarşamba; Protein + Sebze + meyve
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal
ara; acıkınca yoğurt + 1 elma
Akşam; Melemen olabilir, Tavuk suyuna çorba + but haşlama olabilir, Yoğurt yada cacık
Benim dünden kalma kıymalı karnabaharım var yanınada baharatlı mantar ve 1 büyük bardak ayran tüketmeyi düşünüyorum
kız dün gözden kaçtı sanırım yazmıştım bir ara yine aynı artı 2 adet meyve eklenecek diye ama dur benim oluşturduğumdan yayınlayayım
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal
Akşam; Melemen olabilir, Tavuk suyuna çorba + but haşlama olabilir, Yoğurt yada cacık
Benim dünden kalma kıymalı karnabaharım var yanınada baharatlı mantar ve 1 büyük bardak ayran tüketmeyi düşünüyorum
Bende öyleyim canm herkesin cani cikolata tatli çeker benimki simit pogaca borek kisir çeker krize girerim arada diyet yapanlarda hep oluyo boyle dönemler artk yemekleri hafif tutup cannn cektiğini az az ye tatlm :))
ah ah hah tam da demek istediğim bu tatlı istemiyorum makarna simit poğaça çayyy
Kızlar haftaya da ekspres yaparsanız size katılayım ben de
Ben haftaya bir tur daha dönerim sanırım80 - 89 arasındaki takımda bir arkadaş daha yapmak istiyordu hem ona hemde sana eşlik etmiş olurum tabi birde kilolardan kurtulmak çabası
GÜNAYDIN KIZLARRR NABERSİNİZ BAKİİİYM?
ben sabah menemen yedim biraz peynirle. menemen tamamiyle yağsızdı öğlen yoğurt akşama da evde olursam sebzeli etli bir yemek yapıcam.ne zamandır tartılmıyorum ama kıyafetlerim aynı sanırım kilo veremedim bu arada haftaya yüzmeye başlıyorum fiyatı uygun geldi haftada 2 gün aylık 50 tl sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?