Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun canım allah şifa versin inş.

Bugün ve ben
sabah yine portakal suyu

Öğlen
2 dilim ekmek arasına 4 zeytin 1 k.k peynir

Ara
muz

Aksam
ızgara kızarmış tavuk 1 büyük baget ve yarım küçük göğüs
2 dilim ekmek 3 zeytin birazcık peynir
et yedikten sonra midem bulandigi için zeytin atarım ağzıma

Bıraz öncede 1 avuç leblebi

Bukadar hadi hayirli geceler tatlı rüyalar hatunlar

Tesekkur ederim canim, kiymali yazmisin bende kiymali yapiyorsun sandim
Hafif menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim

Bugunki menum
sabah
peynir, 3 zeytin, bir haslanmis yumurta, domates, bir dilim ekmek, bir bardak sekersiz cay
oglen
Yarim tabak yesil fasulye, yarim tabak pilav, arim tabak pekmezli yogurt, bir dilim ekmek
Aksam
Bir bardak sekersiz kahve, bir avuc badem ve ceviz
Bir dilim tavuk salam, peynir, az pekmezli yogurt, bir dilim ekmek, bir bardak yedigun

Gecmis olsun canim, menunde hafif ve guzel
Afiyet olsun canim, gunluk alman gereken kalorinin altindasin cok guzel

Afiyet olsun guzel menu canim

Günaydın kızlar
Bugün uyuyakaldığım için poğaça kahvaltısı yapıcam

Canm menün güzel ama öğlen yarım tabak pilav fazla olmuş sanki ekmek hiç yemeyip 2 kaşık pilav yeseydin ve akşamm yedigun içmeseydin süperdi

Gayet güzel canm afiyettt olsuunn

Iki denecik N**** (Siyahi) sıkışmış bu güzel menüye ama tadnda bırakmssn canm afiyettt olsuunn

Çooookkk güzel canm

Şeyyy dukan express yapıyiruz yaa 2 yumurta kendime 1 yumurta kızıma haşladm kızın yemeyince naslsa dukanda serbest diye hüplettim

Canm sabah vaktin olmasa bile direk vücuda şeker yükleyerek başlıyorsun güne muz neysede üzümlü çöreği çıkar bence kahvaltından hiç olmadi bir muz bir bardak süt iç tatlm ama ben olsam akşamdan sandviç hazrlarim ve sabah giderjen hemen yer gidersin yanna 2 zeytin ooo süper bi kahvalti olur bi öneri sadece tatlm

Bayılırım ben de pekmezli yoğurda canım nerelisin sen herkes bilmiyor da

Bu kocalar niye böyle anlamıyorum off
hepsi öyleler be canım al birini vur ötekine

Günaydın kızlaarrr mutlu az kalorili bir gün olsun insallah
Günaydın canım amin

Şeyyy dukan express yapıyiruz yaa 2 yumurta kendime 1 yumurta kızıma haşladm kızın yemeyince naslsa dukanda serbest diye hüplettim
En iyisini yapmışsın canım dukanda izinli besinlerden dilediğin kadar yiyebiliyorsun sıkıntı yok

Ooo seninde menün çok iyi tatlm valla cumayi iple çekiyorum insallah bozmadan cumaya kadar kacamaksz gidderiz ve guzel sonuclar alırız ilk 3 e girsek keskeeeeee

Günaydın özlemcim naslsn

Benim dünkü menüm de şöyle:
Sabah: İncecik lavaşa sucuklu-kaşarlı tost, zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Öğle: 1 haşlanmış yumurta (sabahtan kalmıştı ziyan olmasın dedim), 1 dilim fırında az kaşarlı haşlanmış patates, 1 yk kıyma kavurması, 1 bardak ayran
Akşam: 1 tabak etli nohut, 2 yk pirinç pilavı, turp
Ara: 1 küçük poğaça 2 çubuk kraker çok iştahlıyım zor zaptediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…