- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
GÜNAYDIN KIZLARRR NABERSİNİZ BAKİİİYM?
ben sabah menemen yedim biraz peynirle. menemen tamamiyle yağsızdı öğlen yoğurt akşama da evde olursam sebzeli etli bir yemek yapıcam.ne zamandır tartılmıyorum ama kıyafetlerim aynı sanırım kilo veremedim bu arada haftaya yüzmeye başlıyorum fiyatı uygun geldi haftada 2 gün aylık 50 tl sadece.
Tamam canım inşallah yapalım güzel olur ben eski dukancıyım ama senün menüler çok iyi ben fikir üretme konusunda sıkıntı yaşamıştım ve devamını getirememiştim..
Günaydın kızlar
Bugün uyuyakaldığım için poğaça kahvaltısı yapıcam
Bu kocalar niye böyle anlamıyorum off
Şeyyydukan express yapıyiruz yaa 2 yumurta kendime 1 yumurta kızıma haşladm kızın yemeyince naslsa dukanda serbest diye hüplettim
İyiyim selincim bacaklarım biraz ağrıyor hamlıktan..bi de acayip iştahım var nasıl durdursam
kız dün gözden kaçtı sanırım yazmıştım bir ara yine aynı artı 2 adet meyve eklenecek diye ama dur benim oluşturduğumdan yayınlayayım
Çarşamba; Protein + Sebze + meyve
Kahvaltı; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal
ara; acıkınca yoğurt + 1 elma
Akşam; Melemen olabilir, Tavuk suyuna çorba + but haşlama olabilir, Yoğurt yada cacık
Benim dünden kalma kıymalı karnabaharım var yanınada baharatlı mantar ve 1 büyük bardak ayran tüketmeyi düşünüyorum
ah ah hah tam da demek istediğim bu tatlı istemiyorum makarna simit poğaça çayyy
Bugünkü menüm;
Okul sabahları her zaman aynı kahvaltıyı yapıyorum çünkü servis çok erken alıyor, kahvaltıya vaktim olmuyor yine sınav haftası koşuşturması içinde yine tüm düzenim ve yemeğim kaydı, bir kurtulayım şu sınav haftasından asıl o zaman düzene giricem
Sabah: kuru üzümlü çörek
Muz
Öğlen: büyük boy starbucks light sütle yapılmış kremasız kahve ve minik hindi füme sandviç
Akşam: yarım tabak kurufasulye
Yoğurt
5-6 çatal kısır
40-45 dakika hafif tempolu yürüyüş
Bu sene oturup ders çalışmaktan spora hiç vakit olmuyor
kalori sayanlar,1 kase maraş tarhanasınından yapılmış çorba kaç kaloridir ? :))
kasenin büyüklüğüne göre değişir büyük kepçe tarhana çorbası 170 kalori civarıdır canımkalori sayanlar,1 kase maraş tarhanasınından yapılmış çorba kaç kaloridir ? :))
O zaman istersen pazar günü tekrar bir haftalık liste yapalım yada bu haftanın listesinde akşam yemekleri seçenekleri geliştirip evdekilere göre değişim yaparız
olabilir canım gündüz doyuyorum öyle yeme isteği olmuyor akşam ne oluyorsa oluyor gündüzkü sıkmam akşama yansıyor ben akşam yersem kg veremem artık tanıdım vücudumu gündüz ne yersem yeyim akşam az yesem bu iş olacakcanım acaba gün içerisinde az mı yiyorsun,yani doyurucu şeyler yersen belki daha az kaçamak olur ?
olabilir canım gündüz doyuyorum öyle yeme isteği olmuyor akşam ne oluyorsa oluyor gündüzkü sıkmam akşama yansıyor ben akşam yersem kg veremem artık tanıdım vücudumu gündüz ne yersem yeyim akşam az yesem bu iş olacak
Aleyküm selam canmm ayyy banuuu ben dayanamadm tartldmmm veeeee sonucu söylemicemm süpriz ama bu hafta korkun benden öbür hafta serbestsiniz deyim anla sen
GÜNAYDIN KIZLARRR NABERSİNİZ BAKİİİYM?
ben sabah menemen yedim biraz peynirle. menemen tamamiyle yağsızdı öğlen yoğurt akşama da evde olursam sebzeli etli bir yemek yapıcam.ne zamandır tartılmıyorum ama kıyafetlerim aynı sanırım kilo veremedim bu arada haftaya yüzmeye başlıyorum fiyatı uygun geldi haftada 2 gün aylık 50 tl sadece.
ayyy çok meraklandım şimdiiiitatlım before after resmin hazırmı ya bizi bırakma sakın haa facen varmı ekleyim seni
Faydasını görürsün inşallah canım
Canım olur nasıl dersen uyarım ben alternatif çok olursa birini seçeriz evde neyimiz varsa yapar pişiririz
olabilir canım gündüz doyuyorum öyle yeme isteği olmuyor akşam ne oluyorsa oluyor gündüzkü sıkmam akşama yansıyor ben akşam yersem kg veremem artık tanıdım vücudumu gündüz ne yersem yeyim akşam az yesem bu iş olacak
Yok canm yaaa hiç foto çekmedimbırakmam tabi canm takibimdesiniz arada da sohbet ederiz malesef facem yok tatlm kullanmiyorum sosyal medya tek kulkandğm kk nette baska yere girmiyorum ben sizi bulurum canimmm arkadaşlarmmmm asla boş bırakmam
75 kilo tontiş halin nasıldı acabaaaaUmarım kilonu sabitlersin kuzummm Darısıda bize olsun in şaallah
Aynen canım Gİ'si yüksek olduğu için karbonhidratın çabuk acıktırıyor...bende de öyle aslında..o yüzden her sabah yumurta yiyorum ki öğlene saldırmayım ama akşama saldırıyorum bu sefer yahuuCamım ben karbonhidratı yemediğimfe daha uzun tok oluyorum. Özellikle karnıbahar ve brokoli beni çok tok tutuyor.
Bak bugün maraş tarhanasındab çorba yapıp 2 kepçe içtim ve çok güzel tok tuttu. Sabahta ekmek yemediğimde tokluk sürem daha uzun oluyor..
ne bileyim işte,deneme yanılma yolu işte :)
75 kilo tontiş halin nasıldı acabaaaaUmarım kilonu sabitlersin kuzummm Darısıda bize olsun in şaallah
oh oh maşallah selincimeŞöyle söyleyim canm 75 kiloyken kot bedenim 42 dar bi sekilde oluyordu şimdi 38 bedenim üst bedenim 40 42 ydi şimdi 36 38darısı sizlerin başina sizin destekleriniz olmasa bu kadar kararli olamazdm
Oyy maşallah canımBu arada mervecimnm yada ayse ablam bu cuma mezun olmak istiyorum belki önceden bildirmem gerekir hanginiz veriyosunuz bakalm ögrencinizin mezuniyet karnesinihepinizi çokkk seviyorummmmm
BendeeeeeeOyy maşallah canım
Selincim takımda benim kaptanlığımda ilk mezun üyem sen olacaksınayy çok mutlu oldum ve çokk heyecanlandım
Tebrikler canımm umarım hep mutlu olduğun kiloda kalırsınBendeeeeeeçoooook mutluyuuummm zayflk çok güzel bi duygu inşallah bir daha o kilolu dönemlerime dönmicemnn hedef kilom 53 dü ama 55 de kalmaya karar verdim canmm bi sorun yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?