Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok yüklenme kendine

Benim kardeşim de benim gibi tonton
Enli ve boylu 190 civarında

Kız degil anladgm kadaryla kardesin boy 190 olunca anladm onu benim kardeslerim hep incecik ve benden uzun bi ben kaldydm tontik artk bende minnikkk ve zayfm

Günaydın kızlar, bugün biraz daha iyiyim işe gidiyorum.
Geçmiş olsun canım
Kızzz aksam dünyayı yemişin
Evet dün öyle oldu sırf sinir uğruna
ama bugün spor ve denge günü

G
Günaydın kızlaarrr
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Ivet bencede ancak çıkar zaten evdeyken biliyorsunuz çok dikkatliyim nezamandir öyle kaçamak ta yapmadım ama dün gıcık bir gündü belime hala ağrıyor

iyiyim tatlım sen nasılsın :) çok güzel darısı tez zamanda hepimizin başına inşallah :) hmm aynı benim gibi olmuş bende 66 da takıldım 2 haftadır epey dikkat etmeme rağmen tık oynamıyor...daha önce 55e düşüp tekrar aldım ya daha inat ediyor kilolar evet ama inadım inat bırakmıyorum hiçbir şekilde canım ama kilomun oynayacağı günü de iple çekiyorum....doğru diyorsun değişiklik yapmayı hiç düşünmedim ama aslında düşünsem de pek uygulayamıcam ailemle yaşadığım için annem pek hoşlanmaz da böyle şeylerden:) yemekten herkes yicek der...ama bu akşam mesela yulaf lapası yemeyi düşünüyorum muzla öğlen pek dikkat edemedim de kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte...

selam kızlar geçen sene bir öğretmen arkadaşım da zayıflamaya çalışıyordu hem yemesine dikkat ediyordu hem de eczaneden ingiliz karbonatı almıştı ve içtiği suya bir miktar karıştırıyordu sonra kilosu baya fark etmişti vermişti...ben de eczaneden aldım elimden geleni yapmak her şeyi denemek istiyorum :) daha önce duyan uygulayan oldu mu?

İyi aksamlar kizlar
Ne zamandir katilamiyorum aramiza umarim menüler iyidir ve yaris iyi gidiyordur ben ufaktan kilo almaya basladim artik şuan 80 ileri görüyorum ve bebisin hareketleri artik çok sert olmaya basladi umarim bu hafta ilk 3 e girebiliriz kizlar bu hafta gecen haftadan çok daha iyi olacagimiza eminim

selam beybiler menüm gelsin

sabah: 2 dilim tb yanında salça, az kaymak, zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 porsiyon iskender kebap
ara: 1 sade soda
ara: az şekerli türk kahvesi 2 rulokat (hani sigaraya benzeyen varya)
akşam: 1 çay bardağı sütlü yulaf lapası yarım muz
ara: birazdan tarçınlı yeşil çay

bol su

iyi akşamlar canımcım..kendi adıma birkaç gündür dengem şaştı ama toparlamaya çalışıyorum elimden geldiğince ... bebiş büyüyor gitgide tabi senin için normal canım artık doğumdan sonrasında bakıcaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…