- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydın kızlar
Yoruma gerek yok gibiBugün berbat geçti kayın validemlere gittim aksama kadar ayaktaydim sanki kabul günü ev doldu boşaldı 1 saat boş kalmadı ev
Dengesiz menüm yarın yine çorba içiçem
Ne güzel bugün de eksi 300 görmüştüm şimdi artı olmuştur çok pişmanım allahım affet
Sabah
1 tane simit
1 ısırık poğaça oğlum uzatinca kiyamadim
Çeyrek k.k peynir tadimlik
1 tane zeytin
Öğlen
1 köfte
1 tane şeker
Ara
yarım kandil simit
Akşam
1.5 lahmacun
2 bardak ayran
3 ince dilim hazır kek
Börek ucundan minik ısırık
1 tane kandil simiti
3 tane bisküvi
Yarım saat sonra yarım bardak greyfurtlu portakal suyu
Akşam sinirliydim galiba o yüzden oldu sırf gicikligina yedim
Günaydın sütçü teyzeSize bakayım derken sütü taşırmışaaammmm
Günaydın Hatice
Vay be insan sırf böyle seslensinler diye zayıflamak istiyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Sabah erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım ve eşimide işe uğurladıktan sonra kendimi buraya attım
Ay sabah her yerin toplu olması bir iyi geldi anlatamam
Küçük kuzum hala uyuyor ama birazdan oda hortlar
Bu arada bugünden itibaren yine menülerimide paylaşacağım ( resimli ) bayadır savsaklıyordum
Fazla kaçırmıyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum belki farkında olmadan bir hata yapıyor olabilirim diye düşündüm ve uyarılarınızı dikkate almak istiyorum tabiki
Henüz gün içinde bir planım yok, komşu ablamla 2 saat sonra falan kahva içeriz büyük ihtimal ( evdeyse tabi)
sonrada küçük kuzumla spor yapacağım
Öğleden sonra geç saatte birde ütü yaparım başkada işim yok şükür
Canım hakikaten menüyü görünce bende böyle oldum
Her neye sinirlendiysen yine olan sana olmuşAman gözünü seveyim sinirden yemek yerine sinirden yememeyi dene ( ben eşime yemeğe yakın sinirlenirsem sırf onu daha çok sinir etmek için sen ye bende iştah kalmadı diye kenara çekiliyorum )
Neyse artık bir değil iki gün çorbaya talim ancak çıkar acısı bence
Çok şükür canım inşallah bir iki güne birşeyin kalmaz
Selinnnnnnnnnnnnnnn topiğimizin ilk Victorya Secret Meleği
Sanada günaydın canımmmmmm
Bu ne demek
Ühü ühüüüü
Ağlattın sabah sabah.
Günaydın çitos çerezosumGünaydıııııınnn kankimmm
Size bakayım derken sütü taşırmışaaammmm
Günaydın Hatice
Günaydın çitos çerezosum
Bugün zor. Kuş uçmaz kervan geçmez paranın işlemediği bir dağ başındayım. Soba kenarında kedi gibi büzüldüm. Soba çayı ve poğaça yedim. Öğlende aynı menü. Yarına bişiler yapmak lazım.Bu pörtlek gözler çok sey anlatmıyor mu senceolsun be kanki bugün telafi edersin bence edersin edersin etmelisin edeceksinnnn
Vayy taş bebek seni. Kız benim bekarda kardeşim var varmı seninUzuuuuunnn zamandr yemediğim seyleerrahandaaa aklima soktun
Tü tü maşallahKankim ve caglacim sizin icin profilime bakin degistircem gerii
Bugün zor. Kuş uçmaz kervan geçmez paranın işlemediği bir dağ başındayım. Soba kenarında kedi gibi büzüldüm. Soba çayı ve poğaça yedim. Öğlende aynı menü. Yarına bişiler yapmak lazım.
Sobanın kuzinesi varmış patates getirip salatamı yapsam acaba.
Şimdi diyeceksinizki akşam niye hazırlamadın. Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyordum hem hemde küçüğüm hastaydı gece 2 ye kadar acildeydim. Eşin vardiyalı olması çok kötü anlatamam
Vayy taş bebek seni. Kız benim bekarda kardeşim var varmı senin
Vayy taş bebek seni. Kız benim bekarda kardeşim var varmı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?