- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Vay be insan sırf böyle seslensinler diye zayıflamak istiyor
Mrb bende gurubunuza katilabilir miyim
hoşgeldin banucumm menün gayet güzel duruyor afiyet olsun :):)SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiii
Evden bir cıktık pir çıktık
2 saat pazarda dolandık durduk sonrada yürüyerek Annemin evine döndük
Hava baya soğuktu ama Allahtan kuzuyu baya sıkı giydirmiştim o üşümedi ama ben Annemlere vardığımda baya bir üşümüştüm ve uzun süre kendime gelemedim
Saat 17:00e kadar hepbirlikte oturup sohbet ettik ve sonra kızkardeşimle birlikte evlere dağıldık
Anneme kalsa akşam yemeğinede kalın diye tutturdu ama nasılsa evde yemeğim var onlar bitsin dedim kaçtım o bahaneylemaşallah 3 kuzen bir arada olunca felaket gürültü yapıyorlar hatta kızkardeşimin ikizleri felaket yaramazlar ( şımarık denecek kadar ). Sağ olsun kızkardeşim laf söyletmez onlara tabi onlarda bunu bildikleri için herkese istediklerini yaparlar
Gelir gelmez üzerimi değiştirip direk yemeğimi hazırlayıp yedimeşimin gelmesini beklemek istemedim zaman geçmesin diye
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Varsa sizce bir yanlış mutlaka uyarın beni
Eki Görüntüle 1389497 Eki Görüntüle 1389498
Öğlende Anneme vardığımızda tabi okadar yol yürüyünce felaket acıkmıştım ve 1 tabak tel şehriye çorbasıyla biraz zeytinyağlı pırasa yedim ( normalde öğlen yemiyordum ama baya acıkınca Leptin nasılsa gitti aç kalmanın alemi yoktu)
Kız sen zayıflada ben sana her gün öyle seslenirim hatta olmadı telefon numaranı alıp günde 3 kere arayıp iltifatlara boğarım senisen yeterki güzel güzel zayıfla gerisi önemli değil
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririz
kızlar bu arada ben suyumu alkali içmeye başladım umarım fayda görürüm
hoşgeldin banucumm menün gayet güzel duruyor afiyet olsun :):)
ingiliz karbonatı aldım kuzum, bakalım ya inşallah bir fayda olur diye denemek istedim çünkü biliyorsun bi durma halindeyimİnşallah faydasını görürsün canım
Eczaneden alkali damlamı aldın yoksa ingiliz karbonatımıben normal karbonatla denedim ama 1 haftadan fazla yapmadığım için faydası varmı yokmu bilemedim birde eczaneden alınan daha iyimiş diye okumuştum nette
Hoşbuldum canım
Teşekkür ederim inşallah yatana kadar hiç birşey yemeye niyetim yok
Ya bu ara benim şekermi yükseldi anlamadım ama iki gündür yine uyku halleri başladı bendeşeker hapını kendi kafama göre bırakmıştım ama tekrar başlasammı diye düşünüyorum
Selamlar bugunki menumun yaziyorum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 yemek kasigi cokelek
ara
1 bardak yagsiz sutten nescafe
1 dilim dukan bar
aksam
Bir kase yogurt
1 servis kasigi iisirgan otu kavurmasi
selam beybiler menüm gelsin
sabah: 2 dilim tb yanında salça, az kaymak, zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 porsiyon iskender kebap
ara: 1 sade soda
ara: az şekerli türk kahvesi 2 rulokat (hani sigaraya benzeyen varya)
akşam: 1 çay bardağı sütlü yulaf lapası yarım muz
ara: birazdan tarçınlı yeşil çay
bol su
Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
Domates
1 dilim ekmek 3-4 zeytin
Öğle
1 tabak haşlama brokoli
1 kase çorba
ara
1 kurabiye
akşam
2 ısırık hamburger
8-10 adet patates kızartması
Toplam 1300 kalori
su 1 lt
spor 25 dk jilian
saol kuzum evet öyle olduGuzel ve sağlıklı bi menu cnm.
Güzel Menü cnm iskenderi erken yemen ii olmuş
Kızlar bişey sorcm benm spor yapıp sikilasmam lazım hemde kısa sürede vs. İşte sizce pilates yapayım yoksa jillian mi yapayım ? Hangisi daha etkili ?
Az yemisin ama guzel menu afiyet olsun canimBugün ve ben
sabah
yarım k.k peynir
4 tane zeytin
1 dilim t.buğday ekmeği
Aksam
1 kase buğday çorbası
dünü telafi etmem lazımdı
Cok guzel darisi bize canim azimle nefsine hakim olup basardin tabiki cevrendende guzel tepkiler gelecek bunu hakettinIyi akşamlar kızlaaaaarrrrcokkk mutluyum bugün kvdeler bize geldi görümcemde geldi benden 1 yaş büyük ve ne yaptn sen baya daralmissin sıkılaşmıssn dedi 1 aydr falan görmüyordu beni ben o zamn 57 kiloydum dedim 2 kiko daha verdim spor da yapiyorum dedim yok yaa 2 kiko falan değil bu dedi resmen sikilasmssn vücudun cok güzel olmuş dedi ayyy cok mutlu oldum yaaaaa valla cok tesekkür ederim dedim jillian yaptğmdan bahsettim ne yaptysan devam et cok güzel olmussun dedi uçtum resmen
Guzel menu afiyet olsun canimSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiii
Evden bir cıktık pir çıktık
2 saat pazarda dolandık durduk sonrada yürüyerek Annemin evine döndük
Hava baya soğuktu ama Allahtan kuzuyu baya sıkı giydirmiştim o üşümedi ama ben Annemlere vardığımda baya bir üşümüştüm ve uzun süre kendime gelemedim
Saat 17:00e kadar hepbirlikte oturup sohbet ettik ve sonra kızkardeşimle birlikte evlere dağıldık
Anneme kalsa akşam yemeğinede kalın diye tutturdu ama nasılsa evde yemeğim var onlar bitsin dedim kaçtım o bahaneylemaşallah 3 kuzen bir arada olunca felaket gürültü yapıyorlar hatta kızkardeşimin ikizleri felaket yaramazlar ( şımarık denecek kadar ). Sağ olsun kızkardeşim laf söyletmez onlara tabi onlarda bunu bildikleri için herkese istediklerini yaparlar
Gelir gelmez üzerimi değiştirip direk yemeğimi hazırlayıp yedimeşimin gelmesini beklemek istemedim zaman geçmesin diye
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Varsa sizce bir yanlış mutlaka uyarın beni
Eki Görüntüle 1389497 Eki Görüntüle 1389498
Öğlende Anneme vardığımızda tabi okadar yol yürüyünce felaket acıkmıştım ve 1 tabak tel şehriye çorbasıyla biraz zeytinyağlı pırasa yedim ( normalde öğlen yemiyordum ama baya acıkınca Leptin nasılsa gitti aç kalmanın alemi yoktu)
Kız sen zayıflada ben sana her gün öyle seslenirim hatta olmadı telefon numaranı alıp günde 3 kere arayıp iltifatlara boğarım senisen yeterki güzel güzel zayıfla gerisi önemli değil
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Dondurma kilo yapiyormu acabaMenüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
60 gr kepekli lavas
40 gr haşhaş ezmesi
1 yk yoğurt
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle
1 kepçe domates çorbası
20gr kepekli ekmek
200 gr yoğurt
Ara 2 top dondurma
Akşam
200 gr zeytinyağlı sarma
1 bardk ayrn
2 kepçe et suyuna yayla çorbası
15 gr çavdar ekmeği
salata
Ekmek olmamış biliyoru ama hangi ara yedim o kdr a ekmeği
Aksam yagli yemisin ama spor yaparak o yagli yiyecekleri yakmisin afiyet olsun canimSabah
1 yumurta
Biraz peynir
Domates
1 dilim ekmek 3-4 zeytin
Öğle
1 tabak haşlama brokoli
1 kase çorba
ara
1 kurabiye
akşam
2 ısırık hamburger
8-10 adet patates kızartması
Toplam 1300 kalori
su 1 lt
spor 25 dk jilian
Canim ben normal karbonatli limonlu su yapip iciyordum tadi cok kotu biraktim normal karbonatli limon suyuda zayiflatiyor bilmedigin seyleri almasan iyi olur sirf para icin insan sagligiyla oynuyorlarselam kızlar geçen sene bir öğretmen arkadaşım da zayıflamaya çalışıyordu hem yemesine dikkat ediyordu hem de eczaneden ingiliz karbonatı almıştı ve içtiği suya bir miktar karıştırıyordu sonra kilosu baya fark etmişti vermişti...ben de eczaneden aldım elimden geleni yapmak her şeyi denemek istiyorum :) daha önce duyan uygulayan oldu mu?
Iskenderden sonra toparlamisin afiyet olsun canimselam beybiler menüm gelsin
sabah: 2 dilim tb yanında salça, az kaymak, zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 porsiyon iskender kebap
ara: 1 sade soda
ara: az şekerli türk kahvesi 2 rulokat (hani sigaraya benzeyen varya)
akşam: 1 çay bardağı sütlü yulaf lapası yarım muz
ara: birazdan tarçınlı yeşil çay
bol su
Siki spor yapmissin tebrik ederimİyi gecelerrr tatlışlar.Büyük çoğunluğunuz uyurken menümü yazıp sesizce kapıyı kapatıp çıkıcam forumdan :)
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ıspanaklı börek
Domates
ÖĞLE
2 kaşık makarna
1 kase marul salatası
çeyrek maximus
AKŞAM
1 tabak menemen
2,5 dilim bazlama
ARA
1 yeşil elma
1 saat yürüyüş
30 dk jillian
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar
Sağol tatlımAz yemisin ama guzel menu afiyet olsun canim
Cok guzel darisi bize canim azimle nefsine hakim olup basardin tabiki cevrendende guzel tepkiler gelecek bunu hakettin
Guzel menu afiyet olsun canim
Dondurma kilo yapiyormu acaba
Aksam yagli yemisin ama spor yaparak o yagli yiyecekleri yakmisin afiyet olsun canim
Canim ben normal karbonatli limonlu su yapip iciyordum tadi cok kotu biraktim normal karbonatli limon suyuda zayiflatiyor bilmedigin seyleri almasan iyi olur sirf para icin insan sagligiyla oynuyorlar
Iskenderden sonra toparlamisin afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?