Ayşe xanım men idman ede bilmirem bu menim bura daxil olmağıma engel olar.
Herkese iyi pazarlar
Dün tartıldım ve 107 çıktım
Bıktım artık 2 haftada 4 kilo
Bu hafta işten gireceğim nete tel net bitti
Evde herkes hasta. Küçüğün öksürük uykudan uyandırıyor salı günü dr götürcem inş of çok canım sıkkın ya
Xoş gördük melek üzlü. Maşallah melek kimi üzünüz var çox gözelsiniz.Hoşgeldiniz efendim. Ben Çağla evliyim ve 1 oğlum var. Şuan 64.5 kiloyum hedefim 58.
Spor yapmaman burda olmana tabiki engel değil.Önemli olan hergün ne içip yediğini buraya rapor etmen. Sporuda sağlığına tekrar kavuştuğunda yaparsan çok daha güzel sonuç alırsın tartıda
ekmek kadayifi ve tahinli kurabiye biraz fazla olmus canim Inşallah bugun daha dikkatli olursunBugünkü menüm
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye
Azönce de bir koca avuç çerez
Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem
Dikkat et canim butun ev isini bir gunde yapma hergun bir yeri temizle bende amaliyetla dogum yaptim hala az agri oluyor, menun guzelSalamlar hamınıza qızlar. Ayşe xanım yazdığınız gözel sözlere 8göre çox sağolun.Menim seher yemeyim deyişmir hemişe eynidir 2 dilim çörek çox az pendir. Herden kesmik. şor. yumurta da yeyirem. 2 lt su. 2 fincan yaşıl çay. Yemek ne bişirmişemse ondan bir maqsor çöreksiz. Çayımı da ki seher çayımı 1 eded qendle içirem. Ara çayımı quru meyveyle xurma. erik . gavalı. Şirniyyat yemirem. Çalışıram ki yediklerimi 5-de bitirim. Çay. su xaric. İdman etmirem çünki men (çox üzr isteyirem hamınızdan) uşaq kesr emeliyyatı ile dünyaya göz açıb indi 1.3 aylıqdır amma menim emelliyat yerim hele de ağrıyır. Bir az zora düşen kimi ağrıyır. Meselen adi ev işleri görürem yene de ağrıyır. Ona göre idman yoxdur.
ekmek kadayifi ve tahinli kurabiye biraz fazla olmus caniminsallah bugun dahadikkatli olursunBugünkü menüm
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye
Azönce de bir koca avuç çerez
Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem
Dikkat et canim butun ev isini bir gunde yapma hergun bir yeri temizle bende amaliyetla dogum yaptim hala az agri oluyor, menun guzelSalamlar hamınıza qızlar. Ayşe xanım yazdığınız gözel sözlere göre çox sağolun.Menim seher yemeyim deyişmir hemişe eynidir 2 dilim çörek çox az pendir. Herden kesmik. şor. yumurta da yeyirem. 2 lt su. 2 fincan yaşıl çay. Yemek ne bişirmişemse ondan bir maqsor çöreksiz. Çayımı da ki seher çayımı 1 eded qendle içirem. Ara çayımı quru meyveyle xurma. erik . gavalı. Şirniyyat yemirem. Çalışıram ki yediklerimi 5-de bitirim. Çay. su xaric. İdman etmirem çünki men (çox üzr isteyirem hamınızdan) uşaq kesr emeliyyatı ile dünyaya göz açıb indi 1.3 aylıqdır amma menim emelliyat yerim hele de ağrıyır. Bir az zora düşen kimi ağrıyır. Meselen adi ev işleri görürem yene de ağrıyır. Ona göre idman yoxdur.
Gunaydin fistikGünaydın fıstıklaaaarrr
Canim spor yapmak mecbur degil sen nasil rahatsan oyle davran hizli kilo vermek istiyorsan yuruyebilirsin, internette videolar var ona bakrak istersen yapabilirsin, ama yapmak zorunda degilsin...Ayşe xanım men idman ede bilmirem bu menim bura daxil olmağıma engel olar.
Yaxşı üreyim dediklerine emel etmeye çalışaram.ekmek kadayifi ve tahinli kurabiye biraz fazla olmus canim Inşallah bugun daha dikkatli olursun
Dikkat et canim butun ev isini bir gunde yapma hergun bir yeri temizle bende amaliyetla dogum yaptim hala az agri oluyor, menun guzel
Selam nusabe ben Gülşen 29 yaşında öğretmenim 2 yaşında bir kızım var 69 kiloyum hedefim 55 aramıza hosgeldin çok güzel kkonuşuyorsun ama bazı yazdıklarını anlamıyorum maalesef[/QUOTE][QUOTEnisan atayev, post: 39309454, member: 653773"]Ayşe xanım men idman ede bilmirem bu menim bura daxil olmağıma engel olar.
Salamlar hamınıza qızlar. Ayşe xanım yazdığınız gözel sözlere göre çox sağolun.Menim seher yemeyim deyişmir hemişe eynidir 2 dilim çörek çox az pendir. Herden kesmik. şor. yumurta da yeyirem. 2 lt su. 2 fincan yaşıl çay. Yemek ne bişirmişemse ondan bir maqsor çöreksiz. Çayımı da ki seher çayımı 1 eded qendle içirem. Ara çayımı quru meyveyle xurma. erik . gavalı. Şirniyyat yemirem. Çalışıram ki yediklerimi 5-de bitirim. Çay. su xaric. İdman etmirem çünki men (çox üzr isteyirem hamınızdan) uşaq kesr emeliyyatı ile dünyaya göz açıb indi 1.3 aylıqdır amma menim emelliyat yerim hele de ağrıyır. Bir az zora düşen kimi ağrıyır. Meselen adi ev işleri görürem yene de ağrıyır. Ona göre idman yoxdur.
Herkese iyi pazarlar
Dün tartıldım ve 107 çıktım
Bıktım artık 2 haftada 4 kilo
Bu hafta işten gireceğim nete tel net bitti
Evde herkes hasta. Küçüğün öksürük uykudan uyandırıyor salı günü dr götürcem inş of çok canım sıkkın ya
Ayşe xanım men idman ede bilmirem bu menim bura daxil olmağıma engel olar.
Yok tatlım engel olmaz ,seni aramızda görmekten mutluyuzAyşe xanım men idman ede bilmirem bu menim bura daxil olmağıma engel olar.
Canııııııııııım necesen yene gözel teselli. Men heqiqeten hamınıza ayrı-ayrı çox teşekkür edirem. 7 illik üzüntülerimi deyesen yavaş-yavaş sizlerin sayenizde unudacağam. Hamınız menim üçün çox deyerlisiniz. İnşallah balaşkanı sağ-salamat qarşılayıb bir yerde eve dönersiniz. 99 nedi ondan aşağı reqemler göreceksen inşallah.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Malum Pazar olunca birde yatılı misafir olunca ancak kahvaltımızı ettik, bulaşıkları falan halledip geldim
Sağ olsun Kuzen gelirken kendi laptobunuda getirmişYenge takozla uğraşma benimkini kullan dedi ay dünya varmış öbür türlü defalarca takılıyordu benim Laptop ama şuanda rahatım
Bir iki saat sonra benim büyük kuzu uçağa biniyor
Akşam üzere Havaalanına gidip onu karşılıyacağız
Küçük kızım tabiki çok heycanlı hem ablası gelecek hemde hediye aldı diye
Birazdan onunla muzurluk olsun diye bir kağıt hazırlıyacağızÜzerine Hoşgeldin abbacık yazıcağız havaalanında ufaklık ablasını karşılarken tutsun diye
Menün gayet güzel canım ve eminim biraz daha vakit geçince iyileşip sporunuda yaparsın ( şu anda hem iyileşmeye bak hemde kuzunun sana daha çok ihtiyacı var nasılsa )
Eminim yinede çok güzel bir sonuç göreceğiz senden Cuma günü
Canım çok çok geçmiş olsun kuzuya
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnn
Bu arada kilo almana takılma canım hepimiz yaşıyoruz hatta bende farkındaysan 1 aydır şu 110u göremedim bir türlüama inanıyorum en kısa zamanda ikimizde 99u göreceğiz hatta daha aşağıları bile
Pes etmek yok aynen devam
Olurmu öyle şey tabiki aramıza dahilsin sende
Bende düzenli olarak spor yapamıyorum hatta yarın inşallah başlıyacağım sporasende iyileşince nasılsa evde de olsa sporunu yaparsın
Çox teşekkürler. Men de sizin aranızda olmaqdan çox xoşbextem. Hamınız ele yaxşısınız ki çox sevincliyem.Yok tatlım engel olmaz ,seni aramızda görmekten mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?