- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Xanımlar indi bir verlişe baxırdım heyif ki verliş rusca gedirdi başa düşmürdüm herden yoldaşımdan soruşurdum ne deyirler o da tercüme edirdi. Men rusca bilmirem amma yoldaşım bilir. Demeli 1 xanımla 1 bey meşede yaşayırlar. Ne geyim var yanlarında ne yemek ne de içmek. Bey başından zerbe aldı yarışmadan çıxartdılar. Qız qaldı tek aclıqdan ağacdakı balaca qurdları yeyirdi. Çiy xerçeng yedi. Qızlar 21 güne 11 kq arıqlamışdı. Deyirem meni de aparıb atsalar ora ne yaxşı olar.21 güne 11 kq 50 güne 30 kq sonra da qelebe
Canııııııııııım necesen yene gözel teselli. Men heqiqeten hamınıza ayrı-ayrı çox teşekkür edirem. 7 illik üzüntülerimi deyesen yavaş-yavaş sizlerin sayenizde unudacağam. Hamınız menim üçün çox deyerlisiniz. İnşallah balaşkanı sağ-salamat qarşılayıb bir yerde eve dönersiniz. 99 nedi ondan aşağı reqemler göreceksen inşallah.
O sene ele gelir canim ele de arıqlayarsan ki men senin iradene çox inanıram ve çox da heyranam.Banucum ömrüm düz deyirsen kaş ki hamımız bir yerə yığıla bilseydik. İnşallah canım. Amma o balları sizler damlatdırırsınız canlarım menim. İnşallah ömrüm hamımız istediyimiz kilolarda olarıq. He qısqansınlar. Eeeeeeee sen de çox gözelsenBende bir ara TVde Survivör diye bir yarışma var ya onu izlerken hep diyordum ulen sırf zayıflamak için oraya gideceğim sonunda diye
Ama eminim bende bu bünye varken denizden balık tuttup tutup yer kilo veremeden dönerim
Aslında hepimiz bir yerde toplanabilseydik ne güzel olurduiste o zaman kesin çok daha güzel kilolar verirdik
Kim bilir belki ileride bir yerlerde karşılaştırır Rabbim bizleri
Ağzından bal damlıyor balll
İşallah canım hepimiz yaza kadar çok çok güzel kilolar veririzondan sonra kocalar iyice kıskançlık krizlerine girsinler benimki şimdi bile arada kıskanıyor çok bakıyorlar sana diye artık o zaman kudurur kesin
bence harika bir menü olmuş
Bol bol eksi olarak dönecektir eminim
Gayet guzel baklava da olsun ne olacak sporla eritmissindir onu[/QUOTE][QUOTEgüzel esa27, post: 39304231, member: 568531"]Bugün ve ben
sabah kaşarlı tost
6 zeytin
1 t.k acuka
1.5 k.k peynir
Öğlen
haşlama tavuk
1 tane baklava küçük
Aksam
3 kaşık yoğurt
2 kaşık buğday haşlama
ve haşlanmış göğüs
Ara
kivi
Bol su sporda var
Bugünde birazcık pişmaniye var ama bahanemde Var regl oldum bugunBaklava kucukmus, akşam da yenmemis .
Sporda var
3 komik kadayifini çok severim canım çekti Bİrde kaymak olacak allah varya nasıl yerimBugünkü menüm
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye
Azönce de bir koca avuç çerez
Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem
Eliptik bisiklet tavsiye ederim canım rahatlik la kullana bilirsinSalamlar hamınıza qızlar. Ayşe xanım yazdığınız gözel sözlere göre çox sağolun.Menim seher yemeyim deyişmir hemişe eynidir 2 dilim çörek çox az pendir. Herden kesmik. şor. yumurta da yeyirem. 2 lt su. 2 fincan yaşıl çay. Yemek ne bişirmişemse ondan bir maqsor çöreksiz. Çayımı da ki seher çayımı 1 eded qendle içirem. Ara çayımı quru meyveyle xurma. erik . gavalı. Şirniyyat yemirem. Çalışıram ki yediklerimi 5-de bitirim. Çay. su xaric. İdman etmirem çünki men (çox üzr isteyirem hamınızdan) uşaq kesr emeliyyatı ile dünyaya göz açıb indi 1.3 aylıqdır amma menim emelliyat yerim hele de ağrıyır. Bir az zora düşen kimi ağrıyır. Meselen adi ev işleri görürem yene de ağrıyır. Ona göre idman yoxdur.
Geçmiş olsun canım allah şifa versin ins.Herkese iyi pazarlar
Dün tartıldım ve 107 çıktım
Bıktım artık 2 haftada 4 kilo
Bu hafta işten gireceğim nete tel net bitti
Evde herkes hasta. Küçüğün öksürük uykudan uyandırıyor salı günü dr götürcem inş of çok canım sıkkın ya
Gözün aydın canım kavuşuyor sun meleine allah ayirmasin yavrularimizdanSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Malum Pazar olunca birde yatılı misafir olunca ancak kahvaltımızı ettik, bulaşıkları falan halledip geldim
Sağ olsun Kuzen gelirken kendi laptobunuda getirmişYenge takozla uğraşma benimkini kullan dedi ay dünya varmış öbür türlü defalarca takılıyordu benim Laptop ama şuanda rahatım
Bir iki saat sonra benim büyük kuzu uçağa biniyor
Akşam üzere Havaalanına gidip onu karşılıyacağız
Küçük kızım tabiki çok heycanlı hem ablası gelecek hemde hediye aldı diye
Birazdan onunla muzurluk olsun diye bir kağıt hazırlıyacağızÜzerine Hoşgeldin abbacık yazıcağız havaalanında ufaklık ablasını karşılarken tutsun diye
Menün gayet güzel canım ve eminim biraz daha vakit geçince iyileşip sporunuda yaparsın ( şu anda hem iyileşmeye bak hemde kuzunun sana daha çok ihtiyacı var nasılsa )
Eminim yinede çok güzel bir sonuç göreceğiz senden Cuma günü
Canım çok çok geçmiş olsun kuzuya
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnn
Bu arada kilo almana takılma canım hepimiz yaşıyoruz hatta bende farkındaysan 1 aydır şu 110u göremedim bir türlüama inanıyorum en kısa zamanda ikimizde 99u göreceğiz hatta daha aşağıları bile
Pes etmek yok aynen devam
Olurmu öyle şey tabiki aramıza dahilsin sende
Bende düzenli olarak spor yapamıyorum hatta yarın inşallah başlıyacağım sporasende iyileşince nasılsa evde de olsa sporunu yaparsın
O sene ele gelir canim ele de arıqlayarsan ki men senin iradene çox inanıram ve çox da heyranam.Banucum ömrüm düz deyirsen kaş ki hamımız bir yerə yığıla bilseydik. İnşallah canım. Amma o balları sizler damlatdırırsınız canlarım menim. İnşallah ömrüm hamımız istediyimiz kilolarda olarıq. He qısqansınlar. Eeeeeeee sen de çox gözelsenki qısqanır. Tebbi ki qısqanacaq senin kimisini kim qısqanmaz.
Ilk menu benden gelsin kızlar
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 yumurta
öğle
1 küçük kase karışık meyve
akşam
1 dilim Kıymalı pide ( dünden kaldı)
Ara
1 portakal
toplam 1000 kalori
25 dk jilian level 2
15 dk Leslie
2 lt su olur
Xanımlar indi bir verlişe baxırdım heyif ki verliş rusca gedirdi başa düşmürdüm herden yoldaşımdan soruşurdum ne deyirler o da tercüme edirdi. Men rusca bilmirem amma yoldaşım bilir. Demeli 1 xanımla 1 bey meşede yaşayırlar. Ne geyim var yanlarında ne yemek ne de içmek. Bey başından zerbe aldı yarışmadan çıxartdılar. Qız qaldı tek aclıqdan ağacdakı balaca qurdları yeyirdi. Çiy xerçeng yedi. Qızlar 21 güne 11 kq arıqlamışdı. Deyirem meni de aparıb atsalar ora ne yaxşı olar.21 güne 11 kq 50 güne 30 kq sonra da qelebe
Bugünde birazcık pişmaniye var ama bahanemde Var regl oldum bugun
3 komik kadayifini çok severim canım çekti Bİrde kaymak olacak allah varya nasıl yerim
Afiyet olsun
Canim pismaniyeler olmasatdi daha ii olurdu suyunu yazmamissin[/QUOTE][QUOTEpismanlik post: 39315455, member: 568531"]Bugün ve Ben
Sabah
Pişmaniye accik( regl oldum oyüzden yidim)
Öğlen
Patatesli yumurta 1 yumurtalı
3 tane büyük sosis
6 zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim ekmek
Ara
accik Pişmaniye
Akşam
1 tane kaşarlı yagda yumurta
4 kaşık yoğurt
4 kaşık buğday haşlanmış
Güzel görünüyor afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
2 fincan çay
1 Kıymalı börek
1 peynirli börek
Ara
1 kuru yeşil çay
6 fındık
0.5 ceviz
1 kuru üzüm
Akşam
100g istavrit ızgara
Salata
60gr kepekli ekmek
2 kibrit kutusu tahin helva
Ara 1 fincan ada çayı
5 fındık
1 tk kuru üzüm
3 badem
gayet güzel afiyet olsun :)Ilk menu benden gelsin kızlar
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 yumurta
öğle
1 küçük kase karışık meyve
akşam
1 dilim Kıymalı pide ( dünden kaldı)
Ara
1 portakal
toplam 1000 kalori
25 dk jilian level 2
15 dk Leslie
2 lt su olur
Ama sporda var bugün böyle olsun önceden olsa 2..3 tane gofret cçikolata olsa kesmezdi 1 kutu nutellayi tek seferde yerdimNasil yersiiiinnnn
O tatlılar olmasaymis daha iyiymiş ama olsun, canin sagolsun, afiyet olsunslm kızlar pazar menüm gelsin
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında biraz peynir zeytin az da tahinpekmez ve çay
öğlen: 1,5 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte
ara: az şekerli türk kahvesi ve 1 kurabiye
akşam: 1 porsiyon fırında tavuk ve patatesi
ara: hiç tatlı yemeye niyetim yoktu fakat babam saolsun gelirken profiterol almış bnde dayanamayıp 1 top ve pudinginden yedim
ara: yeşilçay içicem ve birazdan egzersiz yapıcam leslie nin 15 dk lık kalori yakma videosu var ondan
hiç meyve ve sebze yokBugün ve Ben
Sabah
Pişmaniye accik( regl oldum oyüzden yidim)
Öğlen
Patatesli yumurta 1 yumurtalı
3 tane büyük sosis
6 zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim ekmek
Ara
accik Pişmaniye
Akşam
1 tane kaşarlı yagda yumurta
4 kaşık yoğurt
4 kaşık buğday haşlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?